Autor Tema: MOYA EL GRAN ENTRENADOR  (Llegit 376 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

Desconnectat PERE PONS(RETURN)

  • Infantil
  • ****
  • Missatges: 297
  • Gènere: Masculí
MOYA EL GRAN ENTRENADOR
« el: 16 de Abril de 2007, 17:27:44 pm »
No eNs posem nerviosos, ke tenim un crack a la banda...a pesar de l'entorn (aixó diu ell)
varem perdre 3 punts ala Camp de la Rapida, per mantenir un porter(respresentat per el seu germá)
va fer un plantetg excellent al camp del Barcelona "Z"i ahir ens ve amb el "crack"subsituin al Olles..canvi que sempre fa, vagi com vagi el partit....voleu dir..que qualsevol de nosaltres podriam fer d'entrenedor? es com un programa de PC
ahir p.e. el Guarch estava be, i el Sierra no veia ni una....doncs  com que lallibreta diu a canviar el Guarch...pue eso, lo que hay!!!!

Desconnectat PIPO

  • President
  • *********
  • Missatges: 8005
  • Gènere: Masculí
  • 28-05-11 Marc Fernandez nos dió la gloria !!
Re: MOYA EL GRAN ENTRENADOR
« Respondre #1 el: 16 de Abril de 2007, 17:30:58 pm »
A mi lo que no m'agrada de Moya es que posi a Xavi Roca en el centre del camp, rendeix molt mes de lateral que a la fi i al cap es la seva posició de tota la vida. crec que tenint tants centrocampistes com Nauzet,Jose Mari,Sergi,Juanje,Toni Mora no fa falta ubicar a jugadors a posicions que no son les seves naturals.
28-05-2011 - Eibar -
Jo vaig viure l'ascens a la Lliga Adelante del C.E. Sabadell a Ipurúa

Desconnectat dagar

  • Entrenador
  • *******
  • Missatges: 2217
Re: MOYA EL GRAN ENTRENADOR
« Respondre #2 el: 16 de Abril de 2007, 17:59:25 pm »
el que esta clarisim es que tots els partits amb equips amb cara i ulls no hem guanyat cap........gava 1-1 i 0-0  reus 1-0 i 0-1 girona 2-1 l'unic el 2-1 amb el vilanova dels partits amb els altres dels 4 primers

1 guanyat
2 empats
3 derrotes

Desconnectat Khiton

  • Entrenador
  • *******
  • Missatges: 1689
  • Gènere: Masculí
Re: MOYA EL GRAN ENTRENADOR
« Respondre #3 el: 16 de Abril de 2007, 18:26:28 pm »
doncs com era de esperar, una derrota i els tipics comentaris toca d'allonses, per fotre encara mes.... Lo que m'estranya es que triguesin 1 dia en dir que tenim que fer fora l'entrenador... i encara m'estranya mes coneixent els grans exemplars de arlequinats que caminen per la Nova Creu Alta amb el seu sentiment arlequinat grabat al cor, que ahir en els últims 5 minuts no cantesin "Moya vete ya..." A mi aquests comentaris hem fan tanta gracia... com es pot dir que la culpa es del entrenador??? Anem segons, recordes??? El objectiu de l'any es pujar de categoria, recordes??? Recordes cuantes jornades hem estat fora dels 4 primers puestos??? Ho recordes???

En fin, la gent aqui es així... Com estavem acostumats ha anar per la part alta de cualsevol categoria amb tots els entrenadors que han vingut, nem a tirarli m**** al Moya perque anem segons. No esta malament la idea. Yo si fos ell tambè hem queixaria de alguna part de l'entorn... Per bueno que puc esperar de gent que he vist que en partits de pretemporada cridabem el "Mora (cuan estava en Pere Valentí) vete ya"... o cuan es perd un partit despres de 5 victories posar un post al foro oficial del Sabadell ironitzant sobre el nostre "gran entrenador".


Doncs per a mi, el Moya es un dels millors entrenadors que ha tingut el Sabadell, que no s'ha casat amb ningú i desde principi de temporada tenia clar el objectiu. Arribar als 4 primers i lluitar per pujar en la loteria del playoff. I de moment senyors, ho esta aconseguint... Estem a Tercera Divisió, que vol dir això?? Doncs que si fosim el millor equip de tota Tercera divisió, existeixen 122 equips de futbol a Espanya per davant nostre, així que per un cop, tot hi estar a Tercera estem una posició noble de la classificació, no toquem el que no sona. Per que el mister de moment compleix els objectius marcats. Qui de vosaltres no signaria perdre contra els 4 grans de la nostra categoria i pujar a 2ºB???

No es hora de fer critiques, ni als jugadors, ni al entrenador. Es l'hora de apoyar al Sabadell amb totes les ganes i forces que tingueu, per aportar el vostre granet de sorra al tan esperat ascens. O en comptes de posar el vostre granet de sorra voleu tirar la montanya criticant???

En fi, Moya, aconseguiras que ascendim i cuan ho facis tothom t'idolatrarà i voldrà la teva renovació... així son molts arlequinats (que per sort no tots, ni la mayoria....) pero molts son així.. els agrada criticar i fotre m**** cuan les coses van be....

Desconnectat MUTIO

  • CE Foreros Arlekinats
  • President
  • *
  • Missatges: 8778
  • Gènere: Masculí
  • MAKINA FOREVER!!
Re: MOYA EL GRAN ENTRENADOR
« Respondre #4 el: 16 de Abril de 2007, 18:30:06 pm »
Home Pere, quan de temps no  :icon_question:  :ok

Personalment, no em tenen cap crèdit les teves paraules. Quina casualitat que surtis després d'una derrota criticant i dient tontades. Amb tots els respectes eeee  ::)

Això perque no ho deies fa 1 o 2 setmanes quan el Sabadell era líder.
Mira, tots els que teniu aquest do oportunista de criticar quan hem tingut un partit dolent i no s'ha guanyat, per mi, és com si no diguéssiu res.

Tan li fa qui jugués a la Ràpita, tan li fa qui jugués ahir.... tan li fa qui sigui l'entrenador.
El que hauries de fer, és NO dir res, tu, i alguns més, i esperar-te a criticar a final d'any. Pots criticar de forma constructiva, però no d'aquesta manera.
Quan no pugem, doncs llavors critica i digues el que vulguis, ara no.
Estem 2ns a 1 punt del 1r. No ho haurieu signat la temporada passada després de perdre davant el Llevant B, que a la jornada 32 a 3a estariem així  :icon_question:
Cadascú té la seva opinió, i si el Moya, que no és ***** creu que això és el millor per l'equip, doncs que ho fagi.

Anem TOTS units i alhora. Si no, l'any vinent seguirem jugant a Blanes, com el proper diumenge ens toca.
Forero Més Educat + Millor Forero Forero Més Educat

www.miequipo.es