ALTRES > SERVEI TECNIC

IMATGES als MISSATGES

<< < (2/3) > >>

Randel:
el missatge q ens surt és akest:

El directori de càrregues està ple. Per favor intenta un arxiu més petit i contacta amb l'<a href="mailto:">administrador< /a>.

WebTeam SBD:
A veure companys... efectivament hi havia un "tope" de capacitat per a arxius adjunts que tal i com heu pogut comprovar, s'havia esgotat.

He ampliat un 50% la memoria disponible per a que pogueu penjar els vostres arxius, PERO, si us plau...

1.- NO PENJEU arxius amb poc interes pels altres usuaris.
2.- Treballeu i OPTIMITZEU el tamany i pes del vostres adjunts.
3.- NO ES PERMETEN axius NO relacionats amb el CES.
4.- Si el vostre arxiu es d'interes NOTORI, envieu-nos-ho per a que el penjem a la web
5.- L'espai disponible pels vostres adjunts NO ES NI SERA IL·LIMITAT... No abuseu del servei i deixeu que altres usuaris menys actius puguin penjar els seus arxius.

Gracies per la vostre comprensio ;)

RRACO:
Hola me gustaria saber como puedo colgar algunas fotos k tengo , son del ultimo partido d Jaume en la NCA , a ver si me lo podeis explicar como las puedo colgar :) :scut

Randel:
És molt fàcil, tu clicas a contestar o nou tema i ho omples amb total normalitat (titol, text ...) i per insertar fotos has de fer:

- Si la tens al teu PC: Clic a Opcions Adicionals, just a sota del cuadre on escrius el text. Examinar i Aceptar, ja la tens posada.

- Si la foto esta penjada a internet en una altre pàgina: Buscas la foto, clicas amb el mouse botó dret sobre ella i Propiedades, copies el link url d'ella i vens aki al forum, a l'apartat destinat per la resposta enganxes la direcció de la foto i clicas al segón botó de l'esquerra de la linia de baix de les opcions de text o escrius a banda i bandaSuposo q m'has entés, sino torna a preguntar q ho tornarem a intentar  ;)

RRACO:
ok, randel ya veo , cuando pueda las cuelgo
 :ok :scut

Navegació

[0] Índex de Missatges

[#] Pàgina Següent

[*] Pàgina Anterior

Go to full version