Autor Tema: Diari del VII Interpenyes.  (Llegit 46619 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

Desconnectat chalss

  • Infantil
  • ****
  • Missatges: 122
Re:Diari del VII Interpenyes.
« Respondre #60 el: 03 de Juliol de 2011, 14:06:21 pm »
Muchas felicidades a los campeones!unos autenticos jugones. foreros 4s, pero hay que decir que tuvieron la oportunidad de ser campeones en su ultimo encuentro contra la força, que resolvieron el partido con 2 chicharritos por la escuadra. 4 victorias 3 empates y solo 1 derrota, grande equipo y grande David que consigue su 3r zamora!     

Me ha encantado el torneo y espero repetir el próximo año.

Muchos ánimos a Panso y jabo que espero os recuperéis pronto.
« Darrera modificació: 03 de Juliol de 2011, 14:09:56 pm per chalss »

Desconnectat 100%sabadell

  • CE Foreros Arlekinats
  • Secretari Tècnic
  • *
  • Missatges: 4262
  • Gènere: Masculí
Re:Diari del VII Interpenyes.
« Respondre #61 el: 03 de Juliol de 2011, 14:12:49 pm »
felicidadees a la força arlekinadaa, todo un meneo el ke nos metieron!!!
gracias a la organización por dejarnos pasar otro dia igual!
Resistencia-Foreros Campions III i V Torneig Interpenyas i Subcampions IV Torneig Interpenyas! (*) (*) Resistencia Foreros

Desconnectat FerniSBD

  • Mecenes 2011
  • Secretari Tècnic
  • *
  • Missatges: 3401
  • Gènere: Masculí
Re:Diari del VII Interpenyes.
« Respondre #62 el: 03 de Juliol de 2011, 14:35:32 pm »
Bona jornada futbolística ahir a Can Balsach.  Jo no vaig participar en el torneig però si que vaig veure més de la meitat de partits i en primera instància destacaria la màxima igualtat que a existit en el torneig degut a la curta duració dels partits i degut sobretot al similar nivell qualitatiu que hi havia en la majoria dels equips (tret de 2-3 equips).

Equip per equip destacaria això:

- LFA: un equip exemplar en tots els sentits, d'una qualitat, ambició, orgull i esportivitat increible. En aquell equip s'ajunta el nivell de 3-4 jugadors fora de sèrie + les ganes i empeny  de la resta, total un equip completíssim que tot i deixar-se punts pel mig del torneig al final va ser capaç de superar la pressió q comporta el ser l'equip favorit i va tornar a ser campió. Torno a destacar el factor ESPORTIVITAT, un factor difícil de mantenir quan ets jove i que ells van cumplir molt per sobre d'altres individus d'altres equips més veterans. ENHORABONA !!!

- Equip de Socis No Penyistes: La gran revelació del torneig. Una gran amenaça als teórics favorits de cada any q després de 5 anys com a equip van assolir el sotscampionat. La veritat és q em sento molt content amb l'actuació d'aquest equip, primer de tot perquè  i tinc un bon amic i varis coneguts jugant.hi  i segon perq són el clar exemple de l'evolució d'un equip q va de menys a més i q a passat de ser un equip format per varis individus que no es coneixen de res i que decideixen presentar-se a un torneig a passar a ser un equip q fa pinya, q juga a futbol i fa disfrutar amb el seu joc a la grada i molt pero q molt ambiciós. Segueixo destacant una jugada del partit contra Resistencia Foreros (0-0) en la qual quedant 50 segons i siguent el més fàcil fotre pilotada cap amunt ells van montar una contra jugant la pilota i gairebé s'emporten el partit. En fi, XAPÓ, són un nou favorit pel proper torneig.

-Periodistes: Equip molt rocós i diria q rei dels empats. Un equip veterà molt difícil de guanyar i q penso que és necessari q hi hagi en un torneig d'aquest estil, simplement un equip diferent. Com a dada negativa destacaria el malperdre d'un dels seus jugadors més propici de noi jovenet q no pas d'adult d'una certa edat, pero bueno, suposso q la competitivitat del torneig, la calor i tantes hores jugant al final poden acabar fent perdre els papers a algú.

- Resistencia Foreros: Un equipàs molt marcat ja d'és d'un inici per les lesions. Jo no hi era pero es veu que en el primer partit el PANSO ja va donar el primer disgust del dia i pel q tinc entés al final el JABO també es va lesionar. Un molt bon equip, començant pel seu porteràs de sempre (David) q tinc entés q només va encaixar 3 gols en els 8 partits. Un equip q va començar fortíssim el torneig i q poc a poc es va anar desinflant, degut a les lesions i també del cansanci. Penso també q al ser un dels favorits del torneig + ser un equip tan i tan orgullós i amb tantes ganes de guanyar en alguns trams del torneig la pressió i el desquisi de no guanyar pot amb la majoria dels seus jugadors. De totes maneres no tinc cap dubte q l'any següent tornaran a ser un dels favorits del torneig i q amb una mica més de paciència i sobretot sort q ahir els hi va mancar tan amb les lesions com amb les ocasions de gol, és provable q amb 2-3 retocs i amb una plantilla una mica més llarga tornin a ser campions en properes edicions.

- @. Com:Crec q seria el clar exemple de fi d'un cicle. Un equip q necessita amb urgència buscar nous talents i q va pagar molt car l'absència d'en Manelinho i del lesionat JOS. Per mi serien els clars "perdedors" del torneig, i és una pena al ser ells els "anfitrions". A veure si de cara a properes edicions es presenten al torneig amb una plantilla més llarga q ahir van acabar faltant-lis jugadors i amb una mica més de nivell. Destacaré sens dubte el golàs de l'Almunia en el partit contra la LFA, realment impressionant q va fer aixecar a tot el pavelló de Can Balsach. TO-RE-RO !

- Preferencia: Un altre equip debutant q tot i començar el torneig amb 4 derrotes i amb un important desesperació degut a la mala sort en el camp i en algunes dubtoses jugades al final va acabar disfrutant el torneig, i sumant 8 punts en els últims 4 partits. Penso que de cara a l'any vinent buscant un bon porter i un parell de bons jugadors golejadors poden aspirar a molt més.

- Trempera/Califas: Un equip debutant sorgit a última hora i q va presentar-se amb la única idea de disfrutar del torneig i q al final va acabar guanyant algun partit i donant més d'un disgust a alguns dels favorits. Un exemple total de bon rotllo i esportivitat i q espero tornar a veure l'any vinent al torneig. Els deuria acabar omplint de Wisky la copa guanyada el Marc de la seu de la Trempera ?

- De Navas: Un equip debutant moooolt jove, q va disfrutar del torneig i q va complicar més del compte els partits a la resta d'equips. No sé quants punts va sumar però si que sé que de cara a properes edicions hi ha mesura q creixin una mica els seus components, poden arrivar a ser un cas similar al de la LFA.

- Femení: Un altre nou equip digne d'aplaudir pels seus mèrits. És molt important q un torneig d'aquestes característiques compti amb representació femenina i elles ho han fet possible i de cara a properes edicions espero q repeteixin. Destacar q també van complicar una mica més del compte els partits q van jugar, especialment en la primera part del partit i si no q els hi diguin als Socis No Penyistes.


Resumint, una grandíssima jornada arlekinada k vam passar tots plegats a CAn Balsach. Jo llàstima q vaig tenir q marxar per motius q no venen al cas però la veritat és q em vaig quedar amb les ganes de veure les 2 últimes hores de torneig, es nota q hi ha mono de BON FUTBOL !!!
Espero de cara a la propera edició poder disfrutar del torneig desdel camp, ja sigui com a jugador cosa q vec difícil ara mateix o ja sigui intentant ajudar a algun equip desde la banqueta (accepto propostes XDDDD)













« Darrera modificació: 03 de Juliol de 2011, 14:40:04 pm per FerniSBD »

Desconnectat OriolhvSBD

  • Jugador Prof.
  • ******
  • Missatges: 616
  • Gènere: Masculí
  • A Sabadell, som del Sabadell
    • Colección Arlequinada
Re:Diari del VII Interpenyes.
« Respondre #63 el: 03 de Juliol de 2011, 14:55:34 pm »
Ha sigut el meu primer any a l'interpenyes i ha sigut tot un plaer, agrair a @rlequinats tota l'organització del torneig que segur que no es gens fácil...

Jo jugaba amb la trempera/califes,  també el nostre primer any, on l'important era participar i gaudir, i ho hem aconseguit  :yes: també hem aconseguit no quedar últims ni penúltims tot i haver jugat sense coneixent-nos fins ahir, motiu del qual ens vam adonar que començaven sense porter i em va tocar a mi mateix jajajaja (només el primer partit)

La meva enhorabona als campions i al equip revelació, l'equip de socis, on es troba el company Rubén, també en té molt merit el porter de resistencia encaixant només 3 gols, en el jugador revelació li dono al nostre porter de Trempera/califas que ha sigut molt bo, una pena que només jugués a partir del migdia.

Un plaer coincidir amb tots vosaltres, i content d'haver coneixer foreros com Navarro, Birrero, Almuniaforever etç... i posar-li a cares conegudes nicks tb com Raros, Jabo, Berni, Xandri, etç...

Encara tinc al cap algunes de les cançons del home de les muletes  :Paletas:

Las 12 horas cantando sin parar que energia el hombre!  :Paletas:
El proximo año intentaremos quedar mejor y con el portero desde el principio.  :xin-xin

Desconnectat MILITU

  • President
  • *********
  • Missatges: 5689
Re:Diari del VII Interpenyes.
« Respondre #64 el: 03 de Juliol de 2011, 17:34:47 pm »
Be, un cop arribats al dia seguent i amb tot el cos ple d'agulletes podem treure conclusions.

Estic molt content per poder haber acabat un torneig. Aquesta vegada al menys no vaig acabar a l'hospital, tot i que una lesio al tercer partit em va fer jugar per sota de les meves posibilitats la resta de partits justament quan millor m'estaven sortint les coses. Pero bé, ahir era el dia i em vaig esforçar al maxim per a poder acabar, encara que no vaig servir de gaire

No obstant estic molt content pel segon lloc i pel nivell mostrat en el torneig. Felicitar a LFA perque donaba gust veure jugar a aquest equip i també a l'equip de navas fc que també jugaven molt be.

Nomes vull felicitar al meu equip i jugadors per el "peaso" torneo que vam fer. Sou grans!!

Desconnectat josep

  • Aleví
  • ***
  • Missatges: 37
  • Gènere: Masculí
Re:Diari del VII Interpenyes.
« Respondre #65 el: 03 de Juliol de 2011, 23:34:22 pm »
Yo sólo puedo decir que me lo pasé en grande jugando con mis compañeros de Equip de Socis, de los cuáles sólo conocía a rafa, dani y militu.
Grandes todos, sergio portero, que ya se podía haber quitado antes la camiseta de manga larga (se la quitó después de perder con LFA 6-1), albert, isma, rafa, dani y adri, grandísima defensa, y josé luis, militu, rubén y un servidor luchando a tope arriba.
Mención especial para jesús que para mí se salió y marcó en casi todos los partidos. Y también para rafa, presidente, director deportivo y utillero del equipo que acertó en todo.
Grande la organización y los árbitros, en especial Emilio que es un monstruo pitando.
En resumen, gran jornada rodeado todo el día de ambiente arlequinado y espero volver el año que viene, ya que sólo jugué en 2009 (y acabé con neumonía) y en 2010 me rompí una mano días antes.
Por cierto, de lo de las manzanas podridas que dice birrero no me enteré de nada. Alguien puede explicar qué paso?

Desconnectat Dani

  • Aleví
  • ***
  • Missatges: 81
Re:Diari del VII Interpenyes.
« Respondre #66 el: 04 de Juliol de 2011, 00:12:35 am »
Buenas noches a todos,

Primero de todo felicitar a todos los equipos por el torneo realizado y en particular a mi equipo (socis) por haber sido el equipo revelacion jejeje. La verdad es que por primer año hemos acabado jugando los mismos que empezamos y eso nos ayudo mucho para hacer rotaciones. Me encanto coincidir con los del año pasado y conocer a los que debutaban (todos grandisimas personas).
Solo decir que al final se cumplieron los condicionales, eh? jajajaja

Desde el primer partido con empate a 1 ya habiamos mejorado la anterior edicion, osea que con eso queda dicho todo jejeje
Destacar lo bien que me lo pase con mis compañeros (gracias Rafa por organizarlo) y tambien con muchos otros de diferentes equipos en un dia de gran sentimiento arlekinado.

Un abrazo a todos los compañeros del año pasado que esta vez no pudieron jugar y en especial a Kike que aunque nos metiera un golito se lo vamos a perdonar... Tu clausula para el año que viene de cuanto es? jajaja
Tambien saludar al equipo Preferencia ya que estuvimos hablando mas de una vez y decirles que el misterio del banquillo es un secreto entre nuestros 2 equipos jajaja

Un saludo a todos/as!!



Desconnectat daelsi

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 369
  • Gènere: Masculí
  • Shdl4bqu2pSiC
Re:Diari del VII Interpenyes.
« Respondre #67 el: 04 de Juliol de 2011, 08:43:17 am »
Vaig veure les 2 últimes hores de torneig i va molar molt. Nivell a tots els equips, i sobretot baix els pals, amb la noia, el rosset dels blancs i el melenas dels blaus.
I bon rotllo, que era del que es tractava.

PPor cierto, de lo de las manzanas podridas que dice birrero no me enteré de nada. Alguien puede explicar qué paso?
Supongo que se refiere al portero de los rojos, que cuando los blancos recibieron la copa de campeones, empezó a insultarlos y les lanzó 2 objetos.
Entre tanta gente siempre se puede colar alguno de estos. Ya tenia cara de no estar muy afinado.
Omeru nun scrissi pi grecu chi fu grecu, o Orazziu pi latinu chi fu latinu?
E siddu Pitrarca chi fu tuscanu nun si piritau di scrìviri pi tuscanu, pirchì ju avissi a èssiri evitatu, chi sugnu sicilianu, di scrìviri pi sicilianu?
Haiu a fàrimi pappagaddu di la lingua d'àutri?

Desconnectat almuniaforever

  • President
  • *********
  • Missatges: 5763
  • Gènere: Masculí
  • http://twitter.com/#!/MiguelAngel32
Re:Diari del VII Interpenyes.
« Respondre #68 el: 04 de Juliol de 2011, 10:04:11 am »
Ja teniu penjades a la web totes les dades del VII Torneig InterPenyes C.E. Sabadell.

Moltes gràcies a tots per participar i fer possible un nou Torneig. A partir d'ara comencem a preparar el VIII InterPenyes. Qualsevol suggerència o millora serà ben rebuda per l'organització.

http://arlekinatspuntcom.blogspot.com/2011/07/la-forca-arlequinada-repeteix-titol.html
Hi ha una manera més fàcil de viure la vida, però cap és tan apassionant com ser del Sabadell

Desconnectat WTEE

  • Mecenes Or
  • Juvenil
  • *
  • Missatges: 396
  • Gènere: Masculí
Re:Diari del VII Interpenyes.
« Respondre #69 el: 04 de Juliol de 2011, 10:45:01 am »
Moltes felicitats a tots els que heu fet possible aquest VII Torneig Interpenyes (organitzadors, patrocinadors, equips participants, públic assistent..........).
Aquest any he participat per primer cop en el torneig (amb l'equip DE NAVAS F.C.) i la veritat és que m'ho he passat tant bé, que penso repetir fins que les cames em diguin prou (jejejejejeje).
Agraïr també la presència d'alguns dels meus familiars, que van animar al meu equip en tot moment. La meva dona Carol va estar les 12 hores aguantant com una campiona i el meu pare i els meus nebots també van estar moltes hores al pabelló, disfrutant d'aquesta jornada entre arlekinats. Moltes gràcies a ells!!!!
I també un agraïment especial als meus companys d'equip, que van fer que em trobés molt còmode durant els partits. Tot i que només havíem entrenat dues vegades abans del torneig, vam plantar cara en gairebé tots els partits, excepte contra la LFA (grandiós equip, als quals felicito) i la Resistència Foreros, que van estar molt encertats de cara a portería. En la resta de partits, vam tenir opcions, i això demostra que de cara a l'any vinent podem fer grans coses.
German, Joel, Arnau, Miki, Pol, Gerard, Felix, Jordi, Coke i Marc, sou grans, molt grans!!!!
Sembla ser que hi ha hagut algun rifi-rafe amb components del meu equip i, en nom meu, demano disculpes per si s'ha pogut ofendre a alguna persona o a algun equip. D'igual manera, demanaría que es respectés al meu equip i se l'anomenés com a David de Navas F.C. i no com a Boliches & Company, ja que això demostra una rotunda falta de respecte cap als components del meu equip i això no ho permetré de cap de les maneres. Així que espero una disculpa pel fòrum o pel facebook (que és per on es raja), de manera inmediata.
I al C.B., de l'equip dels Periodistes, li demanaría que es tranquilitzés una miqueta a l'hora d'afrontar els partits, perquè va demostrar que perd els papers amb una facilitat increíble. Com es pot encarar amb un nanu de 14 anys després d'emportar-se'l per davant?
A tots els equips, felicitar-los per la seva participació i per la seva entrega. I a l'equip femení, tot i quedar en última posició, va demostrar que sap tractar molt bé la pilota i va jugar un gran torneig. Enhorabona també per a elles!!!!

DESPRÉS DE 18 ANYS, HO HEM ACONSEGUIT......... ....... TORNEM A SER DE SEGONA A!!!!! VISCA EL SABADELL!!!!!

Desconnectat birrero

  • Penya @rlekinats.com
  • President
  • *
  • Missatges: 12487
  • Gènere: Masculí
  • Twitter: @JordiRomagosa
    • www.wssbarcelona.com
Re:Diari del VII Interpenyes.
« Respondre #70 el: 04 de Juliol de 2011, 11:43:21 am »
Sembla ser que hi ha hagut algun rifi-rafe amb components del meu equip i, en nom meu, demano disculpes per si s'ha pogut ofendre a alguna persona o a algun equip. D'igual manera, demanaría que es respectés al meu equip i se l'anomenés com a David de Navas F.C. i no com a Boliches & Company, ja que això demostra una rotunda falta de respecte cap als components del meu equip i això no ho permetré de cap de les maneres. Així que espero una disculpa pel fòrum o pel facebook (que és per on es raja), de manera inmediata.

Com ja t'he dit per Facebook, i ja t'he explicat alguns dels fets (els altres els vas veure tu amb els teus propis ulls), el problema és de 2 individus que van donar la nota en aquell equip, on haig de dir que la gran majoria dels seus jugadors, son uns cracks, no amb la pilota als peus (per que cap ho som), si no com a persones. Si m'haig de disculpar, ho faig sobre la resta de l'equip.  :wink2:

Com comprendràs, com a organitzador, no em va agradar que aquests dos individus animessin a un personatge del públic a insultar a l'equip guanyador, tampoc em va agradar alguna de les coses que vaig veure en el partit entre el teu equip i l'equip guanyador, ni que se'ls llencés alguna cosa durant la celebració (com ha constatat un altre usuari), ni el que podria haver passat a vestuaris.

Per això ja he dit que com a membre de la organització, la propera edició prendré mesures per que no torni a passar això.


pon mas estadísticas, Birrero !!!

Les de Resistència/Foreros les té PANSO.

Si algú les vol complertes, que m'envii un privat, em deixi el seu e-mail i li envio totes les dades del torneig.

Salut.
Ara a @wssbarcelona fent créixer el futbol femení.

Soc birrerooooo, i vinc al camp amb una Moritz fresqueta, soc birrerooooo, abans del partit em foto una estrelleta, soc birrerooooo, a mitja part no bec aigua per cervesa...

Desconnectat WTEE

  • Mecenes Or
  • Juvenil
  • *
  • Missatges: 396
  • Gènere: Masculí
Re:Diari del VII Interpenyes.
« Respondre #71 el: 04 de Juliol de 2011, 12:42:53 pm »


Com ja t'he dit per Facebook, i ja t'he explicat alguns dels fets (els altres els vas veure tu amb els teus propis ulls), el problema és de 2 individus que van donar la nota en aquell equip, on haig de dir que la gran majoria dels seus jugadors, son uns cracks, no amb la pilota als peus (per que cap ho som), si no com a persones. Si m'haig de disculpar, ho faig sobre la resta de l'equip.  :wink2:

Com comprendràs, com a organitzador, no em va agradar que aquests dos individus animessin a un personatge del públic a insultar a l'equip guanyador, tampoc em va agradar alguna de les coses que vaig veure en el partit entre el teu equip i l'equip guanyador, ni que se'ls llencés alguna cosa durant la celebració (com ha constatat un altre usuari), ni el que podria haver passat a vestuaris.

Per això ja he dit que com a membre de la organització, la propera edició prendré mesures per que no torni a passar això.

Jordi, el meu missatge d'aquí és anterior a quan hem parlat pel face, per tant, no sabía res del que havia passat als vestuaris.......... T'envio un privat i en parlem, ok?

DESPRÉS DE 18 ANYS, HO HEM ACONSEGUIT......... ....... TORNEM A SER DE SEGONA A!!!!! VISCA EL SABADELL!!!!!

Desconnectat Navarrog

  • Grada Jove - L.F.A
  • President
  • *
  • Missatges: 6454
  • 28/05/11 SABADELL FANS
Re:Diari del VII Interpenyes.
« Respondre #72 el: 04 de Juliol de 2011, 13:25:05 pm »
Moltes gracies al meu equip. He gaudit moltissim de aquest torneig.
Gracies tambe a aquella gent que va a passar-ho be, no a faltar i insultar a altres jugadors.
Anem a passar-ho be, si el meu equip no anes precisament a disfrutar jugant i riure nose com hagues acabat la cosa...

Moltes felicitats a tots, ha tornat a pujar el nivell del torneig !!
Sempre amb tu CE.Sabadell
LA FORÇA ARLEKINADA-SINCE2005 www.gradajovelfa.bl ogspot.com
Una grada que vive para tí #AnimaAlGolNord

jordix2

  • Visitant
Re:Diari del VII Interpenyes.
« Respondre #73 el: 04 de Juliol de 2011, 13:53:06 pm »
Moltes gracies al meu equip. He gaudit moltissim de aquest torneig.
Gracies tambe a aquella gent que va a passar-ho be, no a faltar i insultar a altres jugadors. Anem a passar-ho be, si el meu equip no anes precisament a disfrutar jugant i riure nose com hagues acabat la cosa...

Moltes felicitats a tots, ha tornat a pujar el nivell del torneig !!

a no insultar ni faltar al respecte???
qui va dir ñam ñam al nostre porter despres de haver-nos guanya, qui??????
qui despres va venir al NOSTRE vestuari a faltar-me al respecte a mi i a altres components de l'equip, qui?
qui va dir que amb el nostre partit anirian a patades?? qui, i tinc proves!!!
 osigui que birrero abans de dir algo pregunta als dos equips i no només al del teu amic pedrito!  :wink2:
perque qui va començar a liar la troca no varem ser precisament nosaltres!! :rant:

Desconnectat SergioAC

  • Jugador Prof.
  • ******
  • Missatges: 1038
Re:Diari del VII Interpenyes.
« Respondre #74 el: 04 de Juliol de 2011, 14:00:04 pm »
jordix también la liaste en el interpenyes? Vaya jefe  :laugh2:


jordix2

  • Visitant
Re:Diari del VII Interpenyes.
« Respondre #75 el: 04 de Juliol de 2011, 14:02:33 pm »
jordix también la liaste en el interpenyes? Vaya jefe  :laugh2:

¬¬" yo no  fui el primero en insultar, yo inslute pero porque me provocaron


PD: me llamo jordix2

Desconnectat veterano

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 310
Re:Diari del VII Interpenyes.
« Respondre #76 el: 04 de Juliol de 2011, 14:03:11 pm »
Para empezar felicitar a la organizacion del torneo ya que todo ha estado genial y destacar la gran deportividad de todos los equipos(excepto estas dicusiones de las que hablais de las que yo no tenia ni idea).
Felicitar tambien a los campeones LFA que ha hecho un gran torneo y han sido justos ganadores y como no mencion especial para mi equipo (equip de socis) que sin hacer ruido nos hemos metido entre los mejores acabando subcampeones.
La clave de nuestro juego y resultados ha sido sin duda el compañerismo que ha habido en todo momento.Ni un solo reproche,ni una mala cara,ni una discusion,solo animos por parte de todos.Yo solo conocia a Rafa y a Isma pero no me costo nada integrarme en el equipo,todos los compañeros me lo pusieron muy facil,ademas de jugar bien son todos grandisimas personas.
En lo deportivo hemos hecho buenos partidos,muchos goles,buenas jugadas y un gran torneo.
Por cierto este año me he llevado yo la copa como segundos,espero que el año que viene uno de mi equipo se pueda llevar la de campeones.
« Darrera modificació: 04 de Juliol de 2011, 14:07:03 pm per veterano »

jordix2

  • Visitant
Re:Diari del VII Interpenyes.
« Respondre #77 el: 04 de Juliol de 2011, 14:07:03 pm »
birrero, jo quan varem perdre contra la LFA no els hi vaig dir res, ara, preguntals-hi a ells aviam quan vam acabar el partit que ens van dir al camp i al vetsuari, i el Pedrito que no vagi tant de sant perque justament va ser ell el que va començar-ho tot!

Desconnectat Pedrito

  • Grada Jove - L.F.A
  • Secretari Tècnic
  • *
  • Missatges: 3640
  • Gènere: Masculí
Re:Diari del VII Interpenyes.
« Respondre #78 el: 04 de Juliol de 2011, 14:11:32 pm »
jordix también la liaste en el interpenyes? Vaya jefe  :laugh2:

No es que la líase... sino que cuando yo recibí una fuerte patada, pude oír de su boca un 'TOMAAAAAAAAA', se pasó todo el torneo incitando a un hombre para que cantáse ' La Força y Castellón, la misma m***** son', vino también tres días antes del torneo a 'espiarnos' con su amiguito germán y nos grabó con el móvil, durante el partido, este mismo amiguito a mi me llamó Gili***** y bueno, así innumerables sucesos protagonizados por estos dos 'amigos del Sabadell'.

En fín, mi equipo demostró tener mayor sensatez que estos dos 'personajes' y respondimos en el terreno de juego. El partido ya ha pasado y si él quiere seguir echándole leña al fuego que lo haga, pero NINGÚN componente de LFA va a caer en provocaciones porque somos unos profesionales y QUEREMOS al Sabadell... en cambio dudo que estos dos amen al sabadell como la mayoría de los aficionados... ser amigo de quien son amigos facilita mucho las cositas, y mientras la gente se partió la cara por ir a Eibar, a uno de estos le valió ponerse a llorar para que le regalásen una entradita... En fin señores, esto es el Sabadell, esto es lo que hay que eliminar ya, porque si no, se acomodarán y terminarán apareciendo nuevos enjendros.

Y por qué será que me cree a mi más Jordix? Pregúntale a CUALQUIER persona y a ver a quien creen... No me cree por ser su amigo desde hace mucho tiempo, sino por ser HONRADO.

Sots-Campions Torneig Interpenyes 2009 LCA!!!
Campions Torneig Interpenyes 2010 i 2011 LFA!!!

Desconnectat Pedrito

  • Grada Jove - L.F.A
  • Secretari Tècnic
  • *
  • Missatges: 3640
  • Gènere: Masculí
Re:Diari del VII Interpenyes.
« Respondre #79 el: 04 de Juliol de 2011, 14:14:46 pm »
birrero, jo quan varem perdre contra la LFA no els hi vaig dir res, ara, preguntals-hi a ells aviam quan vam acabar el partit que ens van dir al camp i al vetsuari, i el Pedrito que no vagi tant de sant perque justament va ser ell el que va començar-ho tot!

Sí és cert, jo vaig començar-ho tot cridant P*** LFA, sí sí, tens raó... també vaig ser jo el que va llençar objectes als d'LFA durant la celebració del campionat, també vaig ser jo el que es va encarar amb els jugadors d'LFA en els vestuaris quan van guanyar 2-9, sí, jo vaig anar dient ******* i Friki a en Navarrog i a en Xandri... sí sí...


ah, també vaig ser jo qui va anar provocant pels Facebook, que se m'oblidava :)

Sots-Campions Torneig Interpenyes 2009 LCA!!!
Campions Torneig Interpenyes 2010 i 2011 LFA!!!