Autor Tema: Pronòstics a traves del fòrum  (Llegit 1723 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

Desconnectat kitanovsky

  • Moderador
  • President
  • *********
  • Missatges: 7040
  • Gènere: Masculí
Pronòstics a traves del fòrum
« el: 07 de Novembre de 2005, 17:17:25 pm »
Bones a tots,

En referència al enviament de resultats, dir-vos que en teoria no comptava amb el fòrum com a lloc per enviar els pronòstics. Si algú de vossaltres li és més còmode de fer servir, cada setmana posaré un post amb el partit que correspongui.

A més, anviant el pronòstic al fòrum, tindreu la certesa de que heu enviat be el mail. Ara be, no em faig responsable si el fòrum peta, com ha passat altres vegades.

El tema que dieu d' obrir el hotmail no es problema. Es fa a travès del Google Mail, que li dona mil patades al hotmail. Nomès obrint un correu puc veure, d' una tirada, tots els pronòstics. Es genial.

Bueno, una pega que teniu penjant el vostre pronòstic al fòrum es que els demès veuran el que heu posat i, potser, no us interessa.

Vossaltres mateixos, a partir d' ara podeu escollir entre enviar un mail a porra.arlequinada@gmail.com, un sms a 656635303, a través del formulari de participació que hi ha a l' apartat "porres" de la pàgina www.cesabadell.org, o del fòrum_jocs arlequinats_lliga de porres.

Salut!