Autor Tema: PRESENTACIÓ EL DIMECRES 2 DE DESEMBRE DE 2009  (Llegit 1581 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

Desconnectat BÀSQUET ARLEQUINAT

  • Moderador
  • Jugador Prof.
  • *********
  • Missatges: 609
PRESENTACIÓ EL DIMECRES 2 DE DESEMBRE DE 2009
« el: 18 de Novembre de 2009, 20:47:41 pm »
Hola arlequinats !

El proper dimecres 2 de desembre conjuntament amb C.E.Escola del Carme tenim previst fer la presentació de tots els equips del Creu Alta Sabadell Bàsquet, us 500 nens i nenes desfilaran per el pavelló de Cal Balsach a partir de les 19.00 hores.

Tots hi sou convidats !  :visca
« Darrera modificació: 19 de Novembre de 2009, 07:36:13 am per X-Men Aigua »

Desconnectat BÀSQUET ARLEQUINAT

  • Moderador
  • Jugador Prof.
  • *********
  • Missatges: 609
Re:PRESENTACIÓ EL DIMECRES 2 DE DESEMBRE DE 2009
« Respondre #1 el: 02 de Desembre de 2009, 21:57:29 pm »
Bàsquet  02/12/2009  21:02
Creu Alta Sabadell Bàsquet i Escola del Carme presenten els seus 33 equips en un Cal Balsach ple
 
Adrián Arroyo / Fins la bandera. El Pavelló Municipal de Cal Balsach ha tornat a quedar-se petit per acollir la presentació de tots els equips del Creu Alta Sabadell Bàsquet i del Club Esportiu Escola del Carme. Des de l'escola del Creu Alta (primer equip en sortir) fins al sènior femení de l'Escola del Carme (últim en fer-ho), els 33 equips de base que tenen les dues entitats sabadellenques han anat desfilant pel parquet del pavelló just davant d'una graderia plena. Els dos equips més aplaudits han estat un any més els dos màxims representants: per un cantó el Júnior 1 arlequinat i per l'altre el sènior de les Carmelites. Una presentació que tot i no comptar amb un primer equip que fes un partit d'exhibició com l'any passat amb la Unió Bàsquet Sabadell ha estat del tot espectacular. Per exemple, els jugadors han anat sortint amb el pavelló completament a les fosques i amb només un focus que els apuntava directament mentre de fons Xavi Andreu feia d'speaker i la música (tota relacionada amb el món de l'esport en general i del basquet en concret) sonava pels altaveus.

Un acte, per tant, emotiu tot i el quart d'hora de retràs que ha tingut, i que ha comptat també amb protagonistes d'excepció. Per exemple, després que tots els equips passessin per la pista ha tocat el torn pels parlaments, on quatre personalitats han agafat el micròfon i s'han referit tant a pares com a jugadors i tècnics. El primer en fer-ho ha estat el regidor d'esports Josep Ayuso, mentre que després també han parlat la representant de la Federació Catalana de Bàsquet Josefina Pelachs i els dos presidents: Ramon Turet de l'Escola del Carme i Enric Campos del Creu Alta Sabadell Bàsquet. L'acte de presentació s'ha tancat amb una multitudinària foto de família de tots els equips al centre de la pista.

Presència del Centre d'Esports
Més enllà de les personalitats que han parlat, dels patrocinadors i de la gent del bàsquet sabadellenc en general que avui s'han apropat a Cal Balsach com és el cas de Quim Doménech, avui també han seguit en directe des de la pista les evolucions d'aquesta presentació diferents representants de la junta directiva del Centre d'Esports Sabadell encapçalats pel seu president Joan Soteras. Una bona mostra de la bona relació existent entre dues de les entitats que setmana rere setmana defensen els colors blanc-i-blaus a quadres pels recintes esportius de la ciutat i fora d'ella.
 
 
© Ràdio Sabadell 94.6. Prohibida la seva utilizació, reproducció o divulgació total o parcial sense esmentar-ne l'origen.
 
 

Desconnectat BÀSQUET ARLEQUINAT

  • Moderador
  • Jugador Prof.
  • *********
  • Missatges: 609
Re:PRESENTACIÓ EL DIMECRES 2 DE DESEMBRE DE 2009
« Respondre #2 el: 03 de Desembre de 2009, 21:41:16 pm »
Esports

Un any de bàsquet en família

El Creu Alta Bàsquet i el Club Esportiu Escolta del Carme presenten les seves plantilles a Can Balsach

Pol Guàrdia

Centre Cívic de Cal Balsach Ult. Act. 03/12/2009 00:31 L'ambient semblava el previ a un partit universitari dels EUA: música al màxim i els gairebé 500 nens i nenes -agrupats en 33 equips-, sortien d'un en un resseguits per un focus de llum. La presentació del conductor de l'acte -el periodista sabadellenc Xavi Andreu-, ho pronosticava en donar la benvinguda “a la festa del bàsquet” perquè així va ser. Un Can Balsach ple a vessar va viure les presentacions del que és un segon any de treball conjunt entre els dos clubs de base que, aquest any però, no poden comptar amb un equip sènior masculí com era la Unió Bàsquet Sabadell.

A l'hora dels parlaments, Josep Ayuso, regidor d'Esports, va recordar que des del consistori es “fomenta l'esport amb il·lusió” i va apuntar que l'única finalitat per a la qual es treballa és “que la il·lusió de tots aquests nens sigui una realitat”. Josefina Pelachs, en representació de la Federació Catalana ha pronosticat que els infants “seran gent de profit i el bàsquet hi ajudarà”.

Una de les entitats més presents en l'acte ha estat el mateix CE Sabadell que per mitjà del seu president, Joan Soteras, Francesc Font i diversos directius de l'àrea del futbol base, han volgut donar el seu suport al projecte. El mateix director del Creu Alta Sabadell Bàsquet, Enric Campos, els ha agraït precisament la seva presència en el torn del seu parlament.

Per últim, Ramón Turet, president del CE Escola del Carme, ha enviat un missatge als nens que “treballin, lluitin i disfrutin” i ha reclamat especial atenció pels entrenadors i a les famílies.

Desconnectat BÀSQUET ARLEQUINAT

  • Moderador
  • Jugador Prof.
  • *********
  • Missatges: 609
Re:PRESENTACIÓ EL DIMECRES 2 DE DESEMBRE DE 2009
« Respondre #3 el: 03 de Desembre de 2009, 21:56:16 pm »
Moltes gràcies a tots els que vareu participar de l´èxit de la presentació del Creu Alta Sabadell Bàsquet i el Club Esportiu Escola del Carme ! :clap2

Directius, entrenadors i entrenadores, pares i mares, jugadors i jugadores, patrocinadors, mitjans de comunicació i amics moltes gràcies .

Agraïm especialment la col.laboració de Xavi Andreu , Guillem Mota i de Pep Miró i la presència del regidor d´esports Sr. Josep Ayuso , la representat de la federació Sra. Carme Pelachs , el gran Quim Domènech i del president del Centre D´esports Sabadell Sr. Joan Soteras acompanyat de part de la seva junta.


Desconnectat BÀSQUET ARLEQUINAT

  • Moderador
  • Jugador Prof.
  • *********
  • Missatges: 609
Re:PRESENTACIÓ EL DIMECRES 2 DE DESEMBRE DE 2009
« Respondre #4 el: 08 de Desembre de 2009, 10:39:57 am »
Ahir dilluns es van veure les imatges de la presentació del nostre club en el programa l´Arlequinat del Canal Català , gràcies a l´amic Pirri i el seu equip que segueixen tota la actualitat esportiva de la ciutat. :anims