Autor Tema: IV TEMPORADA TRIVIAL ARLEQUINAT (ja ho esperaveu, eh...)  (Llegit 1541 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

Desconnectat umbria

  • Secretari Tècnic
  • ********
  • Missatges: 2760
  • Gènere: Femení
IV TEMPORADA TRIVIAL ARLEQUINAT (ja ho esperaveu, eh...)
« el: 25 de Agost de 2009, 10:10:34 am »
bé, s'acosta el moment d'iniciar una nova temporada del Joc del Trivial del C.E.Sabadell.

Comencem amb 1 única novetat, la qual cosa no impedirà que si al llarg de les jornades es precisa fer qualsevol variació o modificació es realitzi. Tot és millorable!!!

-Normativa:
(recordeu de llegir-la abans de jugar, la trobareu a la I Edició)

La base de la normativa del joc seguirà essent l'inicial amb les tres novetats de la temporada pasada i que continuen en aquesta:

*Formació d'equips*

els equips estaran formats única i exclusivament per els jugadors que comparteixen el mateix número de IP, és a dir, si dos o tres jugadors treballen o viuen junts comparteixen aquest número, si volen participar ho hauran de fer sota un mateix nom, poso un exemple:

     nom equip: superCES format pels jugadors : caracas/ punts/ xumet (tot inventat, eh!!!)

aquests jugadors només podran participar al trivial sota el nom de l'equip, mai individualment, com crearan un nick nou, a sota del seu   
avatar (sota la foto o dibuix,lloc habitual on escrivim una frase) hauran de posar el nom dels jugadors que componen aquest equip i
així poder ser sempre identificats per la resta de jugadors. La participació a la resta del Foro podrà ser amb el seu nick habitual

*temps de formulació*

tema complicat per el qual us demano ajuda. El joc es ralentisa molt per part d'alguns jugadors. De vegades massa. És normal que de vegades ens oblidem de formular o de que ens toca fer-ho. És comprensible. Però si detecto un jugador que asiduament "dorm" el joc, el sancionaré restant-li un punt, el joc ha de ser àgil i participatiu, qui no ho compleixi que no jugui.

*errada de resposta enviada a la moderadora*

donada la circumstància que de vegades s'envia la resposta erronia al moderador/a i això crea conflictes entre jugadors (tothom vol tenir la raó...), si dubteu no feu la pregunta.Si teniu dades escrites, retalls de diaris, llibres, pàgines web i podeu demostrar el que pregunteu i la seva resposta, endevant, si no, si demostra qui impugna que les dades no són correctes, es penalitzarà amb 0,25 punts.

 
--------------------------------------------------------------------------------

-Preguntes


continuarem amb les preguntes escrites habituals del joc i la dinàmica de la temporada pasada:

*preguntes abans 1970*

 recollint el suggeriment per part d'alguns foreros, aquestes preguntes les formularan els jugadors amb tota normalitat en el transcurs del joc.
 Obligatoriament hauran de donar tres possibles respostes per facilitar als jugadors que no tenen accés a fonts històriques la possibilitat
 d'encertar. Evidenment si fallen es descontaran els 0,25 punts reglamentaris.

*preguntes bonus*

formulo jo independentment de la pregunta que fa qui li toca. Val 1 punt.

*preguntes fotogràfiques*

  recupera una mica una part dels inicis del joc. Durant el partit jo faré fotos de les jugades més rellevants (faltes, expulsions, lesions, corners...)   i penjaré una d'aquestes fotos, qui s'acosti més al minut en el qual es produeix aquesta jugada (marge de +/- cinc minuts) guanyarà 0,50
 
 
*preguntes amagades*

En qualsevol moment i a qualsevol forero que no participi en el joc del  trivial li solicitaré que publiqui una pregunta en qualsevol dels post que estiguin oberts en aquell moment exceptuant evidentment el del propi trivial.  Qui la trobi i respongui correctament guanyarà 1 punt. La resposta es publicarà a un post que s'obrirà específicament per això  sota el nom de Pregunta Amagada. Només formularé jo, així que la resposta només la tindré jo.
Els punts obtinguts sumaran igualment pel campionat del Trivial.


--------------------------------------------------------------------------------

Puntuacions

 *pregunta escrita encertada 0,50

 *pregunta fotogràfica encertada 0,50

 *pregunta amagada encertada 1 punt

* pregunta bonus encertada 1 punt

 *guanyador mensual 3 punts*

 *resposta de la formulació enviada al moderador errada 0,25*


Novetat: bé,els observadors avançat ja ho deuen haber detectat, aquesta temporada no hi haurà puntuació negativa o de resta per errada, seguirem responen 1 sol cop per pregunta, aixó no varia, però només restaré puntuació a qui m'envii la resposta a la formulació errada.
--------------------------------------------------------------------------------

bé, ja sabeu, comencem amb el primer partit de la temporada 09/10 i formularàn ArlequinatsSenseFro nteres com a Campions de la derrera temporada. Obrire el post el dia abans xq us aneu preparant. Finalitzarà coincidint amb el derrer partit de temporada del CES (incloent play-off en el cas que així fos-fora).

Aquesta temporada farem més torneigs-maratons que son força divertits.

Us veig a tots i espero que a totes en aquesta propera Edició.

salut!
Millor Moderadora Forera Novell