Autor Tema: Valoració del femení:  (Llegit 4037 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

Desconnectat sexeibirra

  • Secretari Tècnic
  • ********
  • Missatges: 4263
  • Gènere: Masculí
  • Un cor que batega en arlequinat. Estiga on estiga.
Valoració del femení:
« el: 12 de Juny de 2009, 14:18:53 pm »
Fracàs Absolut.


Esta és la definició de la secció de futbol femení del club. En dues paraules se pot definir ta temporada. I és molt trist, però així és.
M’agradaria no haver d’escriure estes línees però me veig obligat a fer-ho, ja que la situació del femení clama al cel. A l’igual que fins l’any passat m’indignà sovint que algun colp que havia vist un troçet de partit de les nenes anàven vestides cada una amb lo que podia i semblava el ejército de Pancho Villa, per sort este any ja hi ha hagut una uniformitat en la vestimenta, por fin. Algo que hauria de ser lo més normal del món, per fi s’aconseguia este any, que anessin vestides amb la roba oficial i no amb parracs trets de les profunditats dels armaris de no se sap on.


Però a l’igual que açò, s’ha posat al dia, i per açò hem dixat de patir vergonya, ara seguim patint vergonya per altres coses de la secció.


El primer equip s’ha afonat un altri cop direcció a segona catalana, les catacumbes del futbol femení de Catalunya. L’any passat se va sortir d’allà a tranques i barranques, i no per mèrits propis, si no per retirades de tercers equips i patint. I sort que en la última jornnada se va guanyar al Can Deu o al Planada, no recordo quin equip era, i mos vam quedar a expenses d’una segura retirada que se va produïr.
Ara me sortirà algú dient que el femení encara no ha baixat, que estan en marxa dos recursos, un per a intentar sancionar federativament al Breda per una incompareixença i un altri conforme un equip que baixa té el filial en el nostre grup i a vore si mos pensem que per guapos el baixaran a segona catalana,  quan a primera estan 2 grups i normativament pot competir un equip en cada grup. Me sembla trist i lamentable que mos haguem de fer enemics posant recursos contra altris quan no hem sabut fer la faena quan tocava.
L’excusa canvi de camps d’esta temporada, o entrenaments amb mig camp disponible, i en instal-lacions infrautilizades, no me serveix. Si comparem la feina feta amb la d’altres equips de la base arlequinada, se demostra que en altres grups s’ha fet la faena correctament i en este no s’ha fet.
L’excusa lesions, no me serveix. Tots els equips tenen lesions, el que s’ha de buscar és el perque de les lesions. I este perquè el tinc clar. Ja a finals de la temporada passada, vaig passar un dia per un entreno, i vaig vore amb els meus propis ulls els mètodes d’entrenament de l’equip. Algunes jugadores no feien els exercicis indicats correctament, evitaven fer-los i fins i tot l’entrenador havia de canviar de exercici per açò. Un entrenador, a part de títol, ha de saber imposar disciplina i el seu criteri. Si no ho fa, al final les jugaores van a la seua bola i acaben imposant un entrenament light, amb les conseqüències físiques en forma de lesions i les disciplinàries, que acaben fent que l’equip no funcione com tocaria.


Parlant de caràcter, disciplina i criteri, passe a parlar del cadet-juvenil, segon equip en el rang del club. Si l’any passat creia que la plantilla era curta i que molts colps entre jugadores que pujaven al primer equip, sancionades i les que havien plegat de l’equip s’anava per els camps amb quatre canyes, este any he vist que els plantejaments de l’equip son més correctes, però si l’entrenador del primer equip crec que no té caràcter per portar un vestuari, pense que el entrenador del segon equip, té massa caràcter per portar un vestuari. No se pot fotre les botzinades que le va fotre a una noia en un partit des de la banda. Disciplina, si, però amb criteri i psicologia. Només d’esta manera s’evitarà que algunes nenes pleguin a mitja temporada i que jugadores d’equips rivals propers vulguen anar al femení nostre. D’altri manera seguirà corrent la veu de que ací no se tracta bé a les jugadores.


Sobre tracte a les jugadores seguiré parlant. És tristíssim que quan marxe una jugadora del nostre club cap a cert altre club de la ciutat se le posen tots els impediments possibles, se le done el trist tracte que se les ha donat i se les tracte de poc menys que pàries. La realitat és que estes mosses marxaven per a anar a un club on tenen millors instal-lacions i on sabien que el tracte era més bó amb les persones, i no me referesc al Can Deu o a La Planada, que tenen les instal-lacions limitades a un camp de terra.


Afegir que alguns entrenadors han marxat del nostre club cap a aquest altre club arlequinat, per que se les ha presentat un projecte amb cara i ulls, i no d’improvització i salto de mata com el que han tingut fins ara en el nostre club, i amb unes condicions de treball molt superiors a les que han tingut fins avui dia en el nostre club.


I sobre tracte a jugadores i staff tècnic, acabo ja de parlar o m’encendré més. No se pot permetre que un membre de l’staff tècnic del femení vaja a un derbi entre els dos clubs, a camp contrari, a menyspreuar i insultar a una jugadora que va marxar del nostre club, i no entre en si va marxar de la manera més correcta o no, però ese dia vam quedar a l’altura del betun, collona, ja que una persona del club, entrenador d’un aleví nostra, amb roba del nostra club, va anar allà a vociferar-le a la nena que havia marxat de tot. Este tio segueix en el club, quan jo, le hagués tallat les ales només acabar el partit. Desprès, así nos luce el pelo.


Lamento en lo més profund de la meva ànima el passotisme que hi ha entre alguns directius envers el nostre femení. Vulguen o no, també porten la samarreta arlequinada, i algunes d’elles, amb més amor i honor que els propis mascles del club. Ben portat, un femení, i més amb les categories i recursos que hi ha a Sabadell, pot ser una font de beneficis per al club. S’han de tenir simplement clars els objectius, que no son més que jugar a Nacional, però sense dispendis en fitxatges externs, aconseguir cantera, amb com a mínim un altre equip i fer acords amb els altres equips de la ciutat, per a que se consiga una base més sòlida per naltres i atractiva per a les que tenen allà i poden fer un salt qualitatiu.


Per cert, algú del club ha dit algo sobre la marxa del directiu Salvador Gamell de la secció? Ha imperat el silenci informatiu de nou en este cas? M’agradaria que algú responga a esta pregunta o me dirigeixi a on s’ha penjat la notícia, per que no ho he sabut trobar desprès de molt buscar.


També he vist que el silenci informatiu impere, tant a la plana web oficial com en este apartat, sobre el descens del femení. No per amagar els fracassos, estos dixen d’existir. Alguns mos agrada saber més dels temes relacionats amb el club i les seues seccions.
Si, la meua firma està clara: Forero Més Polèmic
Sexe, Birra i Sabadell!

Desconnectat almuniaforever

  • President
  • *********
  • Missatges: 5763
  • Gènere: Masculí
  • http://twitter.com/#!/MiguelAngel32
Re: Valoració del femení:
« Respondre #1 el: 12 de Juny de 2009, 15:30:00 pm »
Maaaaaaaaaambo!!!

Tu no sabes escribir posts cortos no :icon_question:  ;D
Hi ha una manera més fàcil de viure la vida, però cap és tan apassionant com ser del Sabadell

Desconnectat Trifasico

  • CE Foreros Arlekinats
  • Prebenjamí
  • *
  • Missatges: 13
  • Gènere: Masculí
  • 100% Arlequinat
Re: Valoració del femení:
« Respondre #2 el: 12 de Juny de 2009, 16:28:02 pm »
Amb tot el respecte del món i desde el punt de vista de l'opinió personal. Desitjaria, sense cap dubte, que abans de generalitzar tant la valoració de la secció femenina. Que tingués informació sobre els objectius de tots els equips femenins del c.e.sabadell i les seves classificacions en les categories assignades. Crec que hauria de rectificar aquesta valoració tant mal feta.

Una salutació.

Atentament.

Un arlequinat
Els grans equips, no ho marca els diners sino que hi ha darrera una GRAN AFICIÓ!!!

Desconnectat sexeibirra

  • Secretari Tècnic
  • ********
  • Missatges: 4263
  • Gènere: Masculí
  • Un cor que batega en arlequinat. Estiga on estiga.
Re: Valoració del femení:
« Respondre #3 el: 15 de Juny de 2009, 17:59:14 pm »
Trifasico, amic, dona'm tu la teua opinió, a vore si hi han coses que potser me les he de mirar millor. Però és com se veu des de fora del club, havent vist partits o entrenaments solts dels equips femenins.
També t'agrairia que me diguessis, si los saps, los objectius marcats esta temporà i si s'han complert.
El de mantenir el primer equip, no s'ha complert. I no era tant difícil.
Si, la meua firma està clara: Forero Més Polèmic
Sexe, Birra i Sabadell!

Desconnectat MONcHU

  • CE Foreros Arlekinats
  • Infantil
  • *
  • Missatges: 130
Re: Valoració del femení:
« Respondre #4 el: 15 de Juny de 2009, 22:13:00 pm »
amic yo et respon.
PRIMER EQUIP SALVACIO
llastima no a pugut ser

juvenil cadet millorar la classificació de la temporada pasada 10 clasificades
aquest any 6 i per sota de ESPANYOL SANT GRABIEL EUROPA...

infantil a   copa catalunya

an complert amb creu segones a la lliga de primera divisio per darrere de l'espanyol

infantil b salvar categoria

an salvat la categoria i l'any següent tornen a estar a la maxima categoria

infantil c  formació

amb nanes de fins i tot 6 anyets i an pugut planta cara a les mes grans


si aixo es fracas...   

no s'ha de jutjar per un dia per un sol fet sa de jutjar per tot un any !!!

i et puc asegurar q tots els que pertenyem a la secció femenina estem treballan per millorar dia a dia



una abrassada

antcarcer

  • Visitant
Re: Valoració del femení:
« Respondre #5 el: 15 de Juny de 2009, 22:26:32 pm »
No monchu, el Valencià no es refereix a vosaltres!!! es refereix als que estan per sobre vostre que són un veritable desastre ... vosaltres bastant feu amb el que teniu.  :yes:

Desconnectat birrero

  • Penya @rlekinats.com
  • President
  • *
  • Missatges: 12495
  • Gènere: Masculí
  • Twitter: @JordiRomagosa
    • www.wssbarcelona.com
Re: Valoració del femení:
« Respondre #6 el: 16 de Juny de 2009, 20:00:57 pm »
Jo també diria que més que tot, apunta més a dalt dels entrenadors de l'equip.

També et demanaria, sexeibirra, que pensis que han tingut molts condicionants amb el tema de canvi de camp. No pots comparar un femení amb un masculí de base. Ja simplement els caràcters de les nenes i dels nens a l'hora d'afrontar un entrenament en igualtat de condicionants, és molt diferent.

Pren-te unes gambes i ho parlem. Ho veuràs diferent.  :xin-xin
Ara a @wssbarcelona fent créixer el futbol femení.

Soc birrerooooo, i vinc al camp amb una Moritz fresqueta, soc birrerooooo, abans del partit em foto una estrelleta, soc birrerooooo, a mitja part no bec aigua per cervesa...

Desconnectat MONcHU

  • CE Foreros Arlekinats
  • Infantil
  • *
  • Missatges: 130
Re: Valoració del femení:
« Respondre #7 el: 16 de Juny de 2009, 21:17:52 pm »
i kuan dieu als de sobre nostre a ki os referiu

Desconnectat birrero

  • Penya @rlekinats.com
  • President
  • *
  • Missatges: 12495
  • Gènere: Masculí
  • Twitter: @JordiRomagosa
    • www.wssbarcelona.com
Re: Valoració del femení:
« Respondre #8 el: 17 de Juny de 2009, 00:07:49 am »
MONcHU, per la meva part, he vist coses d'alguns directius envers el femení, i sobretot sentit frases que no m'han agradat gens. I no dic de tots els directius, dic d'alguns.

Un altre exemple, que em dona ràbia, és que es vanaglorien de que totes les nenes van equipades igual aquest any. És el que ha de ser, i em sembla que no és un mèrit, per alguna cosa els pares paguen uns diners per a que les nenes aprenguin i juguin.
Ara a @wssbarcelona fent créixer el futbol femení.

Soc birrerooooo, i vinc al camp amb una Moritz fresqueta, soc birrerooooo, abans del partit em foto una estrelleta, soc birrerooooo, a mitja part no bec aigua per cervesa...

Desconnectat *jabo*

  • CE Foreros Arlekinats
  • Entrenador
  • *
  • Missatges: 1666
  • Gènere: Masculí
  • No hace falta destrozarse en el foro ^^
Re: Valoració del femení:
« Respondre #9 el: 17 de Juny de 2009, 01:41:24 am »
Jo també diria que més que tot, apunta més a dalt dels entrenadors de l'equip.

També et demanaria, sexeibirra, que pensis que han tingut molts condicionants amb el tema de canvi de camp. No pots comparar un femení amb un masculí de base. Ja simplement els caràcters de les nenes i dels nens a l'hora d'afrontar un entrenament en igualtat de condicionants, és molt diferent.

Pren-te unes gambes i ho parlem. Ho veuràs diferent.  :xin-xin

Tengo entendido, que las gambas(que comeis) tienen calidad, así que si quedais a tomar unas gambas avisarme y hablamos ^^ jajajaja

Desconnectat Trifasico

  • CE Foreros Arlekinats
  • Prebenjamí
  • *
  • Missatges: 13
  • Gènere: Masculí
  • 100% Arlequinat
Re: Valoració del femení:
« Respondre #10 el: 17 de Juny de 2009, 15:33:29 pm »
Em tot el meu respecte sexibirra, crec que no cal dir més del que ha dit el sr. Monchu. Crec que la resposta la té ya a la seva pregunta que m'ha llençat.

Estaria encantat de fer unes gambes amb una mica d'all i julivert. Fresques si potser.

atentament

Un arlequinat
Els grans equips, no ho marca els diners sino que hi ha darrera una GRAN AFICIÓ!!!

Desconnectat Trifasico

  • CE Foreros Arlekinats
  • Prebenjamí
  • *
  • Missatges: 13
  • Gènere: Masculí
  • 100% Arlequinat
Re: Valoració del femení:
« Respondre #11 el: 17 de Juny de 2009, 16:26:51 pm »
Antcancer, en respecte això que ha dit el valencià fa denotar a tota la secció femenina desde els responsables, entrenadors i jugadores. Ho ha dit en general i es normal que tots ens veiem al mateix sac

atentament

un arlequinat
Els grans equips, no ho marca els diners sino que hi ha darrera una GRAN AFICIÓ!!!

antcarcer

  • Visitant
Re: Valoració del femení:
« Respondre #12 el: 18 de Juny de 2009, 17:08:48 pm »
Veus el que ens referim trifasico!!! s'han carregat a l'entrenador del primer equip, com si tingués a la plantilla a la Noemi Rubio, o a la Mari gol.

Lamentable, però el pitjor és que és la línia del club.

Desconnectat Trifasico

  • CE Foreros Arlekinats
  • Prebenjamí
  • *
  • Missatges: 13
  • Gènere: Masculí
  • 100% Arlequinat
Re: Valoració del femení:
« Respondre #13 el: 19 de Juny de 2009, 12:16:39 pm »
Ja, pero es la politica de tots els clubs. No coneixo cap club que mantingui un entrenador després d'un descens. Ademes es la persona que més facilment es pot donar les culpes.
Si es perquè sentim els colors que sino, otro gallo cantaria. Pero hem de respectar, encara que ens pessi les decisions que es prenguin desde el club.....

Atentament

Un Arlequinat cansat...
Els grans equips, no ho marca els diners sino que hi ha darrera una GRAN AFICIÓ!!!

Desconnectat Beli.3

  • Invitat
  • *
  • Missatges: 9
  • Gènere: Femení
Re: Valoració del femení:
« Respondre #14 el: 19 de Juny de 2009, 14:04:17 pm »
Hola a todos,

Yo como jugadora del 1º equipo Femenino, creo k la cuestión no es buscar culpables. Desde mi punto de vista (porque no se ven las cosas iguales desde dentro del campo como detras de la valla) no a sido una excelente temporada, pero puedo asegurar que tanto el cuerpo tecnico como las jugadoras hemos dado todo en el campo. Puede que en el grupo que estabamos fueramos unas de las mas flojas, pero se a luchado, e incluso hemos llegado a ganar a un CF Base Vicremei o UE Breda, unos de los cocos de la liga. También hay que decir que las lesiones de hasta 5 jugadoras en poco periodo de tiempo, no han favorecido nada al equipo...

De todas formas, el fútbol es para disfrutarlo tanto femenino o masculino  :bola

Saludos,

Desconnectat sexeibirra

  • Secretari Tècnic
  • ********
  • Missatges: 4263
  • Gènere: Masculí
  • Un cor que batega en arlequinat. Estiga on estiga.
Re: Valoració del femení:
« Respondre #15 el: 19 de Juny de 2009, 14:24:41 pm »
amic yo et respon.
PRIMER EQUIP SALVACIO
llastima no a pugut ser

juvenil cadet millorar la classificació de la temporada pasada 10 clasificades
aquest any 6 i per sota de ESPANYOL SANT GRABIEL EUROPA...

infantil a   copa catalunya

an complert amb creu segones a la lliga de primera divisio per darrere de l'espanyol

infantil b salvar categoria

an salvat la categoria i l'any següent tornen a estar a la maxima categoria

infantil c  formació

amb nanes de fins i tot 6 anyets i an pugut planta cara a les mes grans


si aixo es fracas...   

no s'ha de jutjar per un dia per un sol fet sa de jutjar per tot un any !!!

i et puc asegurar q tots els que pertenyem a la secció femenina estem treballan per millorar dia a dia



una abrassada
Te conteste, per aclarir algunes coses.
Del primer equip, ja vaig opinar. Crec que als entrendors, tant a Gerard com aJordi, les ha faltat un poc més de mà dura en la conducció del'equip. Tot lo demés, és conseqüència d'esta benevolència. I si a açò sumes que a alguns directius le sua el femení, clarament, tens un equip que vaga per els camps.


Del Cadet-juvenil, que és lo que te toca, en cap moment critico la temporà, ni l'estil de joc ni res d'açò, te critico a tu que tens massa caràcter per a un equip de formació, però que te servirà en el rimer equip per a posar les piles a les jugadores en los entrenaments.


De la resta, son equips e formació, i evidentment lo que vull és que formen nenes futbolísticament i com a persones. Si s'aconsegueix algo més, benvingut. L'únic que me sobra dels equips de formació, és Jordi Garcés, encara que si algun dia foteu un baló fora d'Olímpia i vos quedeu sense, ell ja té pràctica per ocupar el seu lloc en el camp.


I lo que més critico, ésl silenci informatiu de la directiva, vajan bé els equip o no, volem saber resultats, horaris, notícies, etc, collona. No sabem a la web oficial perque no està Gamell al femení. No sabem res dels recursos oficialment, tampoc.


I per últim, tant jugar les 12 hores, la final del històrics de veterans i mandangues en vinagre, i per que collona algun partit de pretemporada, per que no fan jugar a la Nova Creu Altra a les fèmines? Invites l'Espanyol o el Barça per a presentar l'equip i les dones valor a les nenes. 


Em tot el meu respecte sexibirra, crec que no cal dir més del que ha dit el sr. Monchu. Crec que la resposta la té ya a la seva pregunta que m'ha llençat.

Estaria encantat de fer unes gambes amb una mica d'all i julivert. Fresques si potser.

atentament

Un arlequinat


Te dic lo mateix que a ell, és lo que penso. I crec que la alternativa no calia passar per liquidar al Gerard o al Jordi del primer equip. Més aviat posar-li un segon o ajudant amb una mica més d'experiència en un vestuari femení. És molt diferent el tracte que necessita una noia en la cnducció que no pas un grup d'un equip masculí. I parle de l'expriència que en tinc sobre un equip de natació.


Jo també diria que més que tot, apunta més a dalt dels entrenadors de l'equip.

També et demanaria, sexeibirra, que pensis que han tingut molts condicionants amb el tema de canvi de camp. No pots comparar un femení amb un masculí de base. Ja simplement els caràcters de les nenes i dels nens a l'hora d'afrontar un entrenament en igualtat de condicionants, és molt diferent.

Pren-te unes gambes i ho parlem. Ho veuràs diferent.  :xin-xin

Tengo entendido, que las gambas(que comeis) tienen calidad, así que si quedais a tomar unas gambas avisarme y hablamos ^^ jajajaja



A vore si demà o diumnge a Els Tranquils repeteixo les gambetes.  :blush:
Cuanto chivato suelto!  ;D
Si, la meua firma està clara: Forero Més Polèmic
Sexe, Birra i Sabadell!