Autor Tema: EQUIPS EN BANCARROTA  (Llegit 356208 cops)

0 Usuaris i 4 Visitants estan veient aquest tema.

Desconnectat arlekinat x sempre

  • Jugador Prof.
  • ******
  • Missatges: 1499
  • La Màgia es arlequinada
Re:EQUIPS EN BANCARROTA
« Respondre #700 el: 09 de Febrer de 2011, 15:11:49 pm »
si acaba desapareciendo pillamos a un par de jugadores suyos para el año que viene a 2A como rayo i alguno mas  :happy2:
1903 Neix el club que porto al cor arlequinats son els colors  Centreee D'esports Sabadellllll  lalalalalalalalalal alalalala Centreee D'esports Sabadeeeeeeeeelllll lllllllllllllllllll

Desconnectat kitanovsky

  • President
  • *********
  • Missatges: 7039
  • Gènere: Masculí
Re:EQUIPS EN BANCARROTA
« Respondre #701 el: 23 de Febrer de 2011, 11:21:04 am »

El Rayo Vallecano en suspensió de pagaments, dins del cas "Nueva Rumasa".
I podria pintar 'xungo', ja que aquesta suspensió és molt diferent a la de la resta de clubs, donat tot el que hi ha al darrera i qui vol cobrar.

El Lleida, encara arrossega 400 mil euros en deutes de la passada temporada...
http://www.ara.cat/esports/futbol/futbol_catala/anabel-junyent-lleida-deute-jugadors-cobrament-credit_0_432556899.html

El Mataró, que es refunda sota Mataró CF
http://www.ara.cat/esports/futbol/futbol_catala/mataro-creacio-eulogio-carmona-nou-club-futbol_0_431956867.html

Castelló i Sporting Mahonés, amb 2 i 3 retrassos en les nòmines

Equips del nostre grup amb problemes econòmics latents:
· Gramenet
· Benidorm
· Lleida
· Castelló
· Sp Mahonés
· Alicante
· Orihuela

També, i que ens pugui afectar en un futur, hi ha el Nàstic.

Desconnectat labtec

  • Mecenes Or
  • President
  • *
  • Missatges: 14664
  • CHIARA
Re:EQUIPS EN BANCARROTA
« Respondre #702 el: 08 de de 2011, 14:00:40 pm »
Lo del Rayo Vallecano ya clama al cielo:

¿Hacienda somos todos? En el mundo del fútbol no está tan claro y con la familia Ruiz-Mateos al frente, menos aún. El Rayo Vallecano suma impagos reiterados desde el año 1996 por valor de 47,4 millones de euros, según las cifras publicadas en el Registro Mercantil y el Boletín Oficial del Estado (BOE), a las que ha tenido acceso elEconomista.


Tras varios embargos, la Agencia Tributaria cerró todas las inspecciones abiertas hasta el año 1995 incluido, dando así por cancelada la deuda registrada hasta entonces. A partir de ahí se han detectado, sin embargo, impagos por valor de 36 millones de euros, a los que hay que sumar, además, otros 11,5 millones más que exige la hacienda municipal del Ayuntamiento de Madrid.

Un portavoz de Nueva Rumasa reconoció ayer que "hay impagos", pero negó la existencia de un fraude. En las últimas cuentas públicas del Rayo Vallecano, las correspondientes al ejercicio cerrado el 30 de junio de 2009, el club reconoce también las múltiples deudas.

Desde 1996 a 1999 se registraron compromisos no atendidos en concepto de IVA e IRPF de 5,29 millones de euros. Esta deuda fue cancelada en 2007, mediante el embargo de determinados derechos económicos del Rayo, fundamentalmente los ingresos televisivos. Los ejercicios que van desde 2000 a 2002 "se encuentran en revisión por parte de la Administración Tributaria, habiendo determinado una deuda en concepto de IRPF de 9 millones". En este caso, la oficina nacional de recaudación adoptó como medida cautelar el embargo preventivo de más derechos, que al cierre del ejercicio no se habían todavía ejecutado.

Es en los últimos años, sin embargo, cuando las deudas con el Fisco se han disparado de forma alarmante. El 17 de febrero de 2009 se iniciaron las actuaciones de comprobación correspondientes a los ejercicios 2004 a 2008, cifrando el saldo acreedor en 21,68 millones. En este caso, el cobro de la deuda y las medidas a adoptar se encuentran pendientes de resolución por parte de la Administración Tributaria.

Pero el Estado no es el único que tiene un saldo acreedor con el club de fútbol, la hacienda municipal de Madrid realizó hace apenas cinco meses una subasta de la finca de la sociedad Hibramer, productora de h****s, que servía de garantía por una deuda de 11,5 millones de euros.

Fuentes municipales explican que la subasta quedó desierta y que Hibramer es el "fiador" habitual que utiliza el equipo de fútbol. De esta forma, el Rayo continúa adeudando los 11,5 millones y ahora le quedan dos opciones: o la finca pasa a ser propiedad del Ayuntamiento, que es lo que sucederá previsiblemente, o el Rayo paga. Rumasa asegura que la deuda es mucho menor, de 300.000 euros, pero desde el Ayuntamiento lo niegan y explican que el club de fútbol "es un deudor habitual del consistorio".

La buena noticia que tiene Ruiz-Mateos es que la Administración Tributaria debe pagar al Rayo 0,9 millones por retenciones pendientes, créditos por pérdidas a compensar y otros conceptos.

Además, dentro de la cuenta de pérdidas y ganancias, el club de fútbol contabiliza como ingresos extraordinarios por importe de 4,8 millones de cuotas de IVA e IRPF correspondientes al ejercicio 2003. El club que preside la esposa de Ruiz-Mateos, Teresa Rivero, informa sobre esos ingresos que "ha prescrito el derecho de la Administración Tributaria" a revisarlos, no podrán ser exigibles y por lo tanto se han cancelado contablemente.

Del mismo modo, el balance de la sociedad deportiva recoge devoluciones realizadas por parte de Hacienda de "cantidades embargadas indebidamente" al Rayo, por importe de 0,9 millones de euros.

Los trabajadores sin cobrar
Pero Hacienda no es la única afectada por los impagos reiterados. Los jugadores vallecanos, al igual que miles de trabajadores de las fábricas de Ruiz-Mateos, continúan esperando que se les abone el salario que se les debe.

Debido a esta situación, la Federación Agroalimentaria de UGT ha solicitado ya una reunión urgente con el secretario general del Fondo de Garantía Salarial, Juan Pedro Serrano Arroyo, para abordar la "dramática situación" que atraviesan los empleados de Nueva Rumasa, a los que, según el sindicato, la compañía adeuda más de seis millones en salarios atrasados.

UGT advirtió que "si bien es cierto que no a todos los trabajadores se les deben las mismas mensualidades, también lo es que una parte muy importante de ellos empieza a tener dificultades para hacer frente a los pagos de sus hipotecas, así como de bienes de consumo básicos".

Posible delito
La caótica situación financiera que atraviesa todo el conglomerado de la familia Ruiz-Mateos ya se encuentra presente en varios juzgados. Ayer mismo, el Juzgado de Instrucción número 50 de Madrid abrió diligencias previas contra Álvaro Ruiz-Mateos, uno de los hijos del fundador de Nueva Rumasa, y contra Antonio Álvarez-Montalvo, directivo de Clesa, por un presunto delito de fraude fiscal contra la Seguridad Social, cifrado en nueve millones de euros, e insolvencia.

El titular de este juzgado recibió el pasado viernes un informe policial con las declaraciones de ambos directivos y está examinando la documentación aportada por la Brigada de Delicuencia Económica que fue la que formuló la denuncia al tribunal, informaron a EP fuentes jurídicas. De la documentación se desprende incluso un posible alzamiento patrimonial, al constar que presuntamente se habría desviado dinero desde Clesa a Dhul.

Actualmente, el holding de Ruiz-Mateos negocia con el fondo de inversión Oaktree la salida a su dramática situación. Previsiblemente, las 29 compañías del conglomerado que han solicitado el preconcurso se verán abocadas a él si no se logra ningún acuerdo con el fondo
Tan grande será mi amor por ti
Como grande será tú larga existencia

Desconnectat kitanovsky

  • President
  • *********
  • Missatges: 7039
  • Gènere: Masculí
Re:EQUIPS EN BANCARROTA
« Respondre #703 el: 08 de de 2011, 15:12:00 pm »
deixa de pagar TÚ un sol cop els impostos i veuràs que passa...

Desconnectat kitanovsky

  • President
  • *********
  • Missatges: 7039
  • Gènere: Masculí
Re:EQUIPS EN BANCARROTA
« Respondre #704 el: 10 de de 2011, 09:39:05 am »
Segons notícia de darrera hora a El Economista, Emirates Airlines, patrocinador del Milan i del Arsenal, negocia amb Nueva Rumasa comprar el Rayo Vallecano.

Desconnectat arlekinat x sempre

  • Jugador Prof.
  • ******
  • Missatges: 1499
  • La Màgia es arlequinada
Re:EQUIPS EN BANCARROTA
« Respondre #705 el: 10 de de 2011, 13:01:37 pm »
jaja ara en ves de vendre flams ara vendran cous cous kebabs .... jajajajajajajajaja :blush:
1903 Neix el club que porto al cor arlequinats son els colors  Centreee D'esports Sabadellllll  lalalalalalalalalal alalalala Centreee D'esports Sabadeeeeeeeeelllll lllllllllllllllllll

Desconnectat birrero

  • Penya @rlekinats.com
  • President
  • *
  • Missatges: 12487
  • Gènere: Masculí
  • Twitter: @JordiRomagosa
    • www.wssbarcelona.com
Re:EQUIPS EN BANCARROTA
« Respondre #706 el: 11 de de 2011, 09:03:09 am »
Els jugadors del Benidorm amenacen en fer una vaga a partir del 19 de Març si no cobren ni s'arregla la seva situació i falta d'organització al club.

Per contra, el Castelló ha pagat una part del que devia als 4 jugadors que no havien cobrat Desembre.
Ara a @wssbarcelona fent créixer el futbol femení.

Soc birrerooooo, i vinc al camp amb una Moritz fresqueta, soc birrerooooo, abans del partit em foto una estrelleta, soc birrerooooo, a mitja part no bec aigua per cervesa...

Desconnectat arturo

  • Jugador Prof.
  • ******
  • Missatges: 1042
  • Gènere: Masculí
Re:EQUIPS EN BANCARROTA
« Respondre #707 el: 12 de de 2011, 09:15:04 am »
Viven por encima de sus posibilidades y falsean la clasificacion,es el caso de grandes poblaciones,caso Oviedo con sus masas de seguidores y medios de comunicacion,en detrimento de modestos equipos que hacen sus deberes;la solucion es la sisolucion de esta plaga.Sabadell puede ser un ejemplo de procurar hacer las cosas bien.

Desconnectat raros

  • Entrenador
  • *******
  • Missatges: 2266
  • Sempre al cap, sempre al cor, però sempre el C.E.S
Re:EQUIPS EN BANCARROTA
« Respondre #708 el: 13 de de 2011, 08:20:18 am »
a can barça estan a l'espectativa de diversos club per comprar la seva plaça pel Barça C, es parla molt de la Grama B (1ª catalana), però ho volen més alt.

Desconnectat Trivi VLR

  • Entrenador
  • *******
  • Missatges: 2076
    • Vols jugar a l'Ikariam? És molt divertit!
Re:EQUIPS EN BANCARROTA
« Respondre #709 el: 13 de de 2011, 13:14:23 pm »
a can barça estan a l'espectativa de diversos club per comprar la seva plaça pel Barça C, es parla molt de la Grama B (1ª catalana), però ho volen més alt.

¿Y el Terrassa? Como simple propuesta eh...  :whistle: :whistle: :whistle:

!Salud!

Desconnectat kitanovsky

  • President
  • *********
  • Missatges: 7039
  • Gènere: Masculí
Re:EQUIPS EN BANCARROTA
« Respondre #710 el: 22 de de 2011, 13:17:44 pm »


Segons un reconegut economista, aquest estiu pràcticament cap administració ni entitat podrà sortir a salvar cap club de segona fila. No hi han diners!

Clubs com l'Orihuela, Benidorm, Castelló, etc...  es poden trobar en qué ningú els podrà socórrer. No hi ha un euro i menys per aquestes coses. Els pocs euros públics aniran simplement als grans, per que compren la pau social.


Desconnectat gerlau

  • Penya @rlekinats.com
  • Jugador Prof.
  • *
  • Missatges: 829
  • Gènere: Masculí
Re:EQUIPS EN BANCARROTA
« Respondre #711 el: 22 de de 2011, 17:24:12 pm »
Doncs jo crec que sera com sempre i l'excepcio sera qui baixi.

Sempre cada any la mateixa canço, que si tal o qual equip segur que no pagaran i baixaran...i despres el 99% dels equips pagan o arrivan a acords amb els jugadors.
Twitter: @Gerard_sbd

Desconnectat kitanovsky

  • President
  • *********
  • Missatges: 7039
  • Gènere: Masculí
Re:EQUIPS EN BANCARROTA
« Respondre #712 el: 04 de Abril de 2011, 09:26:18 am »
Els jugadors del Castelló, cansats de no cobrar, amenacen no jugar el proper partit.

Desconnectat mss

  • President
  • *********
  • Missatges: 8362
  • Gènere: Masculí
Re:EQUIPS EN BANCARROTA
« Respondre #713 el: 04 de Abril de 2011, 10:58:50 am »
Els jugadors del Castelló, cansats de no cobrar, amenacen no jugar el proper partit.

Luismi Loro, com a davanter suplent per l´any que vé a Segona  :icon_mrgreen:
Voler l´impossible ens cal i no que mori el desig
1 Lliga, 1 Copa, 2 Supercopa a la Lliga de Porres

Desconnectat kitanovsky

  • President
  • *********
  • Missatges: 7039
  • Gènere: Masculí
Re:EQUIPS EN BANCARROTA
« Respondre #714 el: 05 de Abril de 2011, 10:01:43 am »
I des de Maó m'arriben notícies que aquest mateix estiu, l'Sporting Mahonés també podria desaparéixer pels greus problemes econòmics. Es veu que els seus jugadors també porten dies sense cobrar.

Caram com està el nostre grup: Castelló, Lleida, Grama, Benidorm, Mahonés,...  ¿Oriola??

Desconnectat arlekinat x sempre

  • Jugador Prof.
  • ******
  • Missatges: 1499
  • La Màgia es arlequinada
Re:EQUIPS EN BANCARROTA
« Respondre #715 el: 05 de Abril de 2011, 15:47:55 pm »
Els jugadors del Castelló, cansats de no cobrar, amenacen no jugar el proper partit.

Luismi Loro, com a davanter suplent per l´any que vé a Segona  :icon_mrgreen:
Totalment d'acord amb tu, company. i rayo del lleida  seria una davantera de luxe amb joaquin  luismi loro i rayo
1903 Neix el club que porto al cor arlequinats son els colors  Centreee D'esports Sabadellllll  lalalalalalalalalal alalalala Centreee D'esports Sabadeeeeeeeeelllll lllllllllllllllllll

Desconnectat sexeibirra

  • Secretari Tècnic
  • ********
  • Missatges: 4261
  • Gènere: Masculí
  • Un cor que batega en arlequinat. Estiga on estiga.
Re:EQUIPS EN BANCARROTA
« Respondre #716 el: 05 de Abril de 2011, 19:34:55 pm »
Rayo acabarà a segona a, al mercat d'hivern ja se'l rifaven i Anabel sap que el Lleida necessita pasta.
Si, la meua firma està clara: Forero Més Polèmic
Sexe, Birra i Sabadell!

Desconnectat kitanovsky

  • President
  • *********
  • Missatges: 7039
  • Gènere: Masculí
Re:EQUIPS EN BANCARROTA
« Respondre #717 el: 05 de Abril de 2011, 20:08:55 pm »
Rayo acabarà a segona a, al mercat d'hivern ja se'l rifaven i Anabel sap que el Lleida necessita pasta. I NO LA REBRÀ

Desconnectat sexeibirra

  • Secretari Tècnic
  • ********
  • Missatges: 4261
  • Gènere: Masculí
  • Un cor que batega en arlequinat. Estiga on estiga.
Re:EQUIPS EN BANCARROTA
« Respondre #718 el: 05 de Abril de 2011, 20:15:26 pm »
Anabel desde que va sortir del Sabadell, ha canviat molt, i està molt ben assessorada. Sempre done gràcies que no haja entrat al Terrassa, si no, los hagués salvat.
Ojalà entre algun dia al nostre club, i amb la poca deuda que tenim, comparat amb lo que tenen a Lleida, i els seus contactes, mos podríem començar a plantejar tenir un club de primera.
« Darrera modificació: 05 de Abril de 2011, 20:28:53 pm per sexeibirra »
Si, la meua firma està clara: Forero Més Polèmic
Sexe, Birra i Sabadell!

Desconnectat kitanovsky

  • President
  • *********
  • Missatges: 7039
  • Gènere: Masculí
Re:EQUIPS EN BANCARROTA
« Respondre #719 el: 05 de Abril de 2011, 20:42:02 pm »
Anabel desde que va sortir del Sabadell, ha canviat molt, i està molt ben assessorada. Sempre done gràcies que no haja entrat al Terrassa, si no, los hagués salvat.
Ojalà entre algun dia al nostre club, i amb la poca deuda que tenim, comparat amb lo que tenen a Lleida, i els seus contactes, mos podríem començar a plantejar tenir un club de primera.

amén!