Autor Tema: EL Banc Sabadell i el tenis...  (Llegit 1071 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

Desconnectat _Resis_

  • President
  • *********
  • Missatges: 5704
  • Gènere: Masculí
  • ...Ni un paso atrás...
EL Banc Sabadell i el tenis...
« el: 01 de Octubre de 2007, 18:54:39 pm »
segons la web de radio sabadell, el Banco Sabadell Atlántico serà el principal patrocinador del Open Godó... :o

Banc Sabadell es converteix en el principal patrocinador del Godó de tennis pels propers tres anys
 
 
 
 
   
 
 
Sergi Garcés / Open SabadellAtlántico-Trofeu Comte de Godó. Aquesta és la denominació exacta que a partir d'aquesta temporada té una de les cites clàssiques del circuit tennístic internacional. El Banc Sabadell ha adquirit el repte de convertir-se en el patrocinador principal del torneig per a les tres properes edicions. I, d'aquesta manera, agafa el relleu deixat per Seat després de dotze anys. Els responsables de l'entitat financera sabadellenca i els del torneig han presentat aquest migdia l'acord que s'emmarca dins una col·laboració que posa de manifest l'interès de Banc Sabadell en entrar de ple dret en el món de l'esport. Igualment, es tracte d'anar de la mà amb una altra 'imatge' que, segons Josep Oliu, president del banc "representa els mateixos valors que la nostra entitat: mostrar Catalunya i Espanya arreu del món".   

Les dues parts implicades, a més dels responsables del Reial Club de Tennis Barcelona, amfitrions del torneig, s'han felicitat per l'acord. Tot i que no han volgut donar a conèixer les xifres del conveni, han assegurat que és molt profitós per la continuïtat de la cita. Una competició que, com ja és habitual, tornarà a comptar amb les principals raquetes del rànquing internacional i que aquest any es disputarà des del 26 d'abril fins el 4 de maig de l'any que ve.

Aposta de futur
L'acord de col·laboració entre les dues entitats no només va relacionat de manera directa amb el futur immediat del torneig. Cal recordar que la pròxima temporada l'ATP canviarà els seus sistemes de valoració de les diferents cites del circuit mundial i el Godó es jugarà el seu paper internacional, respecte altres proves que tenen lloc a Espanya. En aquest sentit, i encara que l'aportació de Banc Sabadell només és econòmica, no hi ha dubte que el recolzament dels patrocinadors, a l'igual que el del públic, serà clau a l'hora de convèncer als responsables de l'organisme rector del tennis internacional.
 
 
© Ràdio Sabadell 94.6. Prohibida la seva utilizació, reproducció o divulgació total o parcial sense esmentar-ne l'origen.


mmmm i dic yo quan els costarà això? :( no seria més sencill potenciar el tennis a sabadell a molts menys diners, i probablement també s'enfaria molta més propaganda...per no parla de futbol... :paret :paret :paret
Post Més Catxondo
Enciclopèdia Catalana:
-Feixisme:
 Ideologia política l'objectiu de la qual és la instauració  d'un règim autoritari, de base corporativista, imperialista, racista, etc.   Exemple:F.C.Barcelona

Desconnectat birrero

  • Penya @rlekinats.com
  • President
  • *
  • Missatges: 12487
  • Gènere: Masculí
  • Twitter: @JordiRomagosa
    • www.wssbarcelona.com
Re: EL Banc Sabadell i el tenis...
« Respondre #1 el: 01 de Octubre de 2007, 23:27:54 pm »
Normal.

El Compte de Godó té una audiència potencial de 40 milions de persones. En canvi, el CES, de 1 milió pelat i el Tenis de Sabadell, uns 200.000.

Els interessa el negoci, no els sentiments.
Ara a @wssbarcelona fent créixer el futbol femení.

Soc birrerooooo, i vinc al camp amb una Moritz fresqueta, soc birrerooooo, abans del partit em foto una estrelleta, soc birrerooooo, a mitja part no bec aigua per cervesa...