Forum Arlequinat

C.E. SABADELL F.C. - PRIMER EQUIP => TRIBUNA => Missatge iniciat per: PERE PONS CLAVERIA en 29 de MAR? de 2005, 19:34:58 pm

Títol: EL LLARG VIATGE A TERCERA
Publicat per: PERE PONS CLAVERIA en 29 de MAR? de 2005, 19:34:58 pm
LA JUNTA (PIEDRAFITAS, MARTINEZ, GILS, LARROSAS ETC) VAN FER LES MALETAS AL JULIOL AGAFAN JUGADORS DE TERCERA I QUARTA, EL JUGADORS HAN COMPLERT ,(SON DE TERCERA)FINS AVUI, DONAN.NOS EL PASSAPORT,(VEURE PARTIT DEL CASTELLO), I ARA SOLS MANCA QUE ESPANYOL"B" O BARCELONA"B" O QUALSEVOL ALTRE, POSI AL NOSTRE PASAPORT....EL VISAT " D'ENTRADA"IRREVOCABLE A TERCERA........

FEM UNA ENQUESTA????  DELS QUE ENS PORTEN A TERCERA...QUI CONTINUARÁ????? I REFERINTME CLARAMENT AL CONSELL DE POCA ADMINISTRACIO??? ES QUEDARÁN PER PORTARNOS A PRIMERA CATALANA?
CONTINUARA EL PIEDRAFITA?  I EL GIL? CONTINUARAN PER DISOLDRE EL CLUB?  QUIN ANY VE SER EL DARRER QUE ESPORTIVAMENT VAREM ANAR A TERCERA?  1960...AQUESTA GENT HAURA CONSEGUIT QUE DESPRES DE 45 ANYS FERNOS BAIXAR? GRACIES!! PIEDRAS&CO.!!!!! TOT UN RECORD.....UMMMM, POSO AQUEST MISSATGE ABANS DEL PARTIT DE L'ESPANYOL...PERQUE NO US PENSEU QUE LA COSA ES D'ARA, VE DE MES LLUNY.....DESGRACIA DAMENT TOTS ELS MEUS PRONOSTICS S'ESTAN COMPLIN.....PSSSSSS S...
Títol: Re: EL LLARG VIATGE A TERCERA
Publicat per: BIRRI en 29 de MAR? de 2005, 19:55:50 pm
Bé, millor anar a 3º q desaparèixer per problemes econòmics, no? Què vols que es faci sense pasta? Anar en 4 anys a primera? ;)
Títol: Re: EL LLARG VIATGE A TERCERA
Publicat per: sexeibirra en 29 de MAR? de 2005, 20:02:30 pm
Jo crec que mos volen portar a Regional per fer-nos fora de la NCA.
Mira que bé, desplaçaments més curts, equips més coneguts, les birres amb els de Sant Andreu, els col-legues de Sant Boi... mos passarem una temporada visitant amics.

A 1ª O A 3ª: CE SABADELL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Títol: Re: EL LLARG VIATGE A TERCERA
Publicat per: Toni23 en 29 de MAR? de 2005, 20:57:18 pm
Amb quatre duros més ( els que ens gastarem al gener) s´hagués pogut fer un equip per no baixar ni passar masses angusties. Tot i així cal separar la 1ª part de gestió Piedrafita i Ajuntament 100% de l´actual.
No avancem aconteixaments i esperem a veure com acabem per explicacions i responsabilitats.
Títol: DONEM UN VOT E CONFIANÇA
Publicat per: SABADELL en 29 de MAR? de 2005, 22:46:54 pm
Enacar tenim possibilitats de salvar la categoria lluitem fins al final
Títol: Re: EL LLARG VIATGE A TERCERA
Publicat per: Sabadell Power en 29 de MAR? de 2005, 23:19:55 pm
....cal separar la 1ª part de gestió Piedrafita i Ajuntament 100% de l´actual...

Jo remarcaria em comentari del company Toni23.

Crec que son 2 gestions clarament diferenciades:

Es va començar i el que manava era l'ajuntafems i la seva politica de "deficit zero" al preu que sigui...i l'home de l'ajuntafems, en Piedra, ho va posar en practica.

M'hi jugaria un ou (ai!) a que el Piedra no hauria fitxat a ningu per desembre... A ell si que no li importava veure el Sabadell a 3a... la seva maxima era el "deficit zero"

Per sort, sembla ser q per desembre, mes o menys, hi van haver moviments importants de diners pels despatxos de la NCA (els fitxatxes de desembre!) i que l'ajuntafems no va voler entrar en el joc i va quedar apartat, tot i que hi segueix figurant, com veiem per tribuna cada 15 dies. Amb aquests moviments, sembla, que el nou grup que s'ha fet amb el control de la Junta, es arlequinat 100x100 de tota la vida que intenta fer be les coses pero amb 2 afegits:
a) Intentar arreglar las cagades del Piedra i
b) Intentar arreglar les cagades dels Canos & Cia...

L'herencia no es precissament la millor que s'hi podien trobar, eh?  ;)

I per acabar, comentar tambe al company PERE que despres de 2 derrotes, ja el començava a trobar a faltar  ::)
Títol: La gestió del club ha vist dues etapes....
Publicat per: BLANC-I-BLAU en 01 de Abril de 2005, 19:42:12 pm

  Realment, si s´haguéssin fet les coses com s´han fet a partir de Nadal, un "altre gall cantaria". (en quant a sentit comú i sentiment arlequinat). A l´actual Junta els hi poso un NOTABLE alt.

  Cada cop penso més que "la política ho embruta tot". No s´havia d´haver fet un trancament tan radical amb lo anterior en qüestió de plantilla (és el etern problema típic de la política dels "meus" i "els altres", "els bons i els dolents").  Es a dir, tampoc havien de ser tots uns "paquets", ni estaven "contaminats" perquè els hagués fitxat González  (Ricardo??, Orife??, Chicha??).

  I en segon lloc, tampoc es pot dirigir un club, en qüestió econòmica, exactament igual com es gestiona una Administració Pública o una empresa. (en el món del fútbol,p.e. un àrbitre es pot emportar tota la recaptació d´un partit; per contra, difícilment en el món de l´empresa, un auditor s´emportarà en un mes, l´equivalent a la facturació mensual d´una empresa). Per tant, tornem una altra vegada al principi i recordem que el "dèficit zero" és en política una virtut, però en esport, és pot menys que deixar "sense oxígen" una entitat que es mou en un entorn competitiu (evidentment tampoc s´ha d´anar a l´altre extrem).

Reitero, per tant, l´opinió del company Toni23 (amb una despesa una mica més ambicis¡osa, no haguéssim patit cap problema; suposo que tot plegat va ésser simplement inexperiència, i en el futur es corregirà).


Títol: Re: EL LLARG VIATGE A TERCERA
Publicat per: CudiSBD en 02 de Abril de 2005, 10:56:10 am
De totes formes, no vulguem jugar a fer de "pitonisos" i imitar a Raphel, si es cert que les coses no acaben de funcionar pero personalment crec que l'intenció de fitxar jugadors de 3a era molt bona ja que aquests jugarien amb més ganes i ilusió. Que no ha sortit be? Cert, pero esperem a lementarnos quan ja no tinguem res a fer siplau. ;)

No dubteu en que ens salvarem! i sino, sempre s'ha de fer un pas enrere per agafar impuls cap al triomf!