Forum Arlequinat

C.E. SABADELL F.C. - PRIMER EQUIP => TRIBUNA => Missatge iniciat per: Andreu Gil en 22 de de 2005, 14:24:41 pm

Títol: Opinio del Forum
Publicat per: Andreu Gil en 22 de de 2005, 14:24:41 pm
Benvolguts membres del Forum:

Us vuldria fer una pregunta:

Com sabeu des-de fa uns quants partits a casa, hem intentat fer propostes per dur mes gent a la NCA, socis 2x1, entrada tribuna 2x1 y entrades a 1 € a general y preferent, el resultat n'ha estat dolent, el diumenge unes 3000 persones al estadi, pero també m'arribat queixes d'algun soci en contra de les entrades a 1 €.

La pregunta es veiu adient continuar amb les entrades a 1 € fins a final de temporada o creieu q'em de eliminar la proposta.

Gracies per la vostra opinió i col·laboració.


Salutacions



Andreu
Títol: Re: Opinio del Forum
Publicat per: saballut en 22 de de 2005, 14:48:06 pm
yo crec andreu gil que tindrian de continuar fins al final de temporada
Títol: Re: Opinio del Forum
Publicat per: BIRRI en 22 de de 2005, 15:00:23 pm
Jo posaria les entrades a 3 euros 2x1, seguiria fent soci 2x1 i baixaria una mica el preu de tribuna seguint fent tb entrada 2x1. Veig una mica desorbitat el preu de 24€ encara que sigui 2x1. Segur q si es posa 2x1 a tribuna amb un preu més econòmic la gent s'anima més. Dues persones que poden pagar 1 euro cada una per veure el partit... pq pensar en pagar-ne 12 cada un per anar a tribuna? Massa diferencia ;) En canvi si no hi hagués tanta diferència potser la cosa aniria millor. No estaria malament tp que regalessiu entrades al futbol base del club pq portin els pares o els avis dels nens (amb ells és clar).
Títol: Re: Opinio del Forum
Publicat per: friend en 22 de de 2005, 15:08:50 pm
en canvi de posar les entrades a 1€ posaria una caixa a la porta per on vulguis entrar a l'estadi i q cadascu dones el q vulgui... aixi s'aconseguiria fer mes caixa i a mes a mes la gent continuaria venint a l'estadi com an vingut akests dos ultims partits si la meteorologia ens acompanya!!

ya se q akest metode es una mica rudimentari pero segur q aconseguim mes calers q posant les entrades a un euro, perq els socis q anem a l'estadi ajudariem ficant uns calerons, i en canvi si poseu les entrades a 1€ akests diners de mes no els guanyariem!!

pero ja se sap q en akests casos hi ha de tot, h¡ ha molta gent q colabora molt i n'hi ha de altres q colabora molt poc!!
pero jo crec q es faria mes caixa d'akesta manera i el public continuaria venint  a l'estadi q a les entrades a 1€!!

vosaltres q penseu d'akesta idea??
Títol: Re: Opinio del Forum
Publicat per: MUTIO en 22 de de 2005, 15:33:15 pm
Estic d'acord amb el friend. Crec que s'haurien d'obrir portes i tothom k volgués colaborar a l'entrada que ho fes!!
D'aquesta manera segur k es recaptarien més diners k amb les entrades a 1 euro i penso k podria venir més gent. Penso que altres anys s'ha fet i ha donat molt bon resultat a les grades; a més k es recaptaven gairebé més diners k posant les entrades a preu habitual!!
Molt socis posariem algo i penso k seria millor.
Tornar a posar les entrades al preu normal seria fer un pas enrrera de cara a veure les grades més plenes.
Jo aposto per portes obertes -amb urnes a les entrades-, i si no pot ser, seguir com fins ara k gairebe és el mateix pero amb menys capacitat de recaptació.

També, i veient k ja queden pokes jornades i seguim aball a la clasificació, penso k es podria buscar alguna forma extra de motivació per als jugadors. Ojo, no dic k no estigui motivats, jo penso k si, però es podria buscar un valor afegit, k podria ser des d'un viatge a fi de temporada..... o algo així!

Bé, potser és una tonteria jeje no se

Salutacions i Força Sabadell
Títol: Re: Opinio del Forum
Publicat per: BIRRI en 22 de de 2005, 16:28:10 pm
Es faci el que es faci s'hauria de vigilar molt pq una cosa és tenir iniciatives pq vingui més gent, i una altra que amb akestes iniciatives hi pugui entrar "qualsevol" (suposo que ens entenem, no? ;)). Doncs això, a veure si podem veure un bon ambient el pròxim partit akí a casa ;)
Títol: PER MI ENDAVANT
Publicat per: SABADELL en 22 de de 2005, 21:01:31 pm
Entrades a 1 eur, 2x1, entrades a les escoles, als equips de futbold e Sabadell del que es tracta es que la NCA estigui plena amb l'unica que discrepo es amb un company del forum que deia que la tribuna tambe fos mes barata jo crec que no qui vulgui anar a tribuna que pagui
Títol: La meua opinió:
Publicat per: sexeibirra en 22 de de 2005, 23:11:37 pm
Entrades 2x1: 2 Euros.
Entrada simple: 1 Euro.
Entrades tribuna 2x1: 20 Euros.
Entrada simple tribuna: 12 Euros.

Però desitjaria una mica més de control a les entrades, potser faltaria que haguessin més vigilància per no tornar a vore simbols inconstitucionals a les grades.

Amunt Sabadell!!!!
Títol: Jo opino que...
Publicat per: Sabadell Power en 22 de de 2005, 23:39:18 pm
Vagi per davant que es la meva modesta opinio...

PORTES OBERTES?

NO. Jo he vist com entraven families senseres i deixaven la xatarra del monopoli a les urnes... el comentari suposadament gracios era que entrava tota la familia per 35/45 centims d'euro... Encara em moro de riure  >:( A mes, si us quedeu una estona a la porta veureu que els unics q tenen remordiment de consciencia i deixen 3 o 5 euros, son els q ja som socis!!

PREU SIMBOLIC... 1 o 2 EUROS?

Doncs jo diria que NO tambe... crec que s'ha de tenir un respecte al Soci que paga religiosament cada any el seu carnet. Jo no ho fare pq no guardo els colors arlequinats a la cartera, ja soc pobre i no em ve d'aqui, pero estic convençudissim de que mes d'un soci fara numeros per saber si li surt a compte o no... i es que pels catalans, la pela es la pela  ;)

GENERAL 3 EUROS?

Bueno... el meu no inicial potser ja no seria tant rotund... al menys, amb aquest preu, potser evitem l'entrada de xusma radical i no crec q sigui cap problema per a la gent normal.

ALTRES TIPUS D'OFERTES?

Jo el 2x1 l'utilitzaria amb un preu mes raonable... potser 5 euros/2 entrades, 2,5 cada una... no se, es una idea mes.

Tinc clar que es urgent portar entrades a les escoles i insistir en aquest tema (jo vaig "picar" fa forçes anys), potser mes q a les escoles, que en definitiva, per edad ja entren gratis, portaria blocs d'entrades als Instituts i a la Universitat.

El que tambe faria, sigues quin sigues el preu final de les entrades, es que les senyores, jovenetes i nenes puguin entrar gratis al camp...

Tambe dir que si voleu seguir amb aixo de l'entrada a 1 euro, que seguiu i no us desanimeu... ho em provat 2 diumenges dificils, un pel temps i l'altre per la setmana santa i per acabar-ho d'adobar, amb la tele... com voleu que vingui gent? Jo les 3000 que van venir ja ho considero un exit.
Títol: La meva opinió
Publicat per: Manelinho en 23 de de 2005, 09:44:49 am
Crec que està molt be que una sòcia o un soci pugui entrar amb un acompanyant, ja que no deixa de ser una deferència als que sempre hi som. Entrar de franc ??? Ni de conya!!! Els propis socis es cansaran de pagar un carnet perquè a mitja temporada entri tothom sense posar-ne ni cinc. El què no tinc tant clar és que les entrades siguin a 1 euro. A la vista està que també entra qualsevol. Penso que les entrades haurien de tenir un preu mínim de 3 euros, que sembla que no, però sense ser cap cosa, ja és un preu que crec que no pagarien certs personatges.
Títol: Re: Opinio del Forum
Publicat per: Leonderubi en 23 de de 2005, 10:36:56 am
Realmente creo que hay que tener cuidado con el tema de las entradas a 1 €.
Veo bien que los socios acudan con un acompañante, pero para los no socios pondría las entradas a 3€ y 5€ las de 2X1.
Realmente con estos precios nadie puede decir que no va al futbol por que le resulta caro. Por poco que seas simpatizante del CE SABADELL ahora que llega el buen tiempo es un buen momento para acudir a la Creu Alta.

Bajar más los precios parece un despretigio para el Club y abusar un poco de los socios.

SEMPRE ENDAVANT SABADELL...
Títol: Re: Opinio del Forum
Publicat per: seballut en 23 de de 2005, 20:17:33 pm
CREC QUE 1 EURO ESTA BE, AMB AQUESTA INICIATIVA  EL CAMP S´OMPLE FORÇA MES CADA PARTIT,LA TRIBUNA UNA MICA CARA, JO LA POSARIA A 12 EUROS, TAMBE SERIA INTERESSANT VENDRE PRODUCTES ARLEQUINATS A LES PORTES DE L´ESTADI COM BUFANDES,BANDERES,GORRES,ETC... LA IDEA DELS STANDS DEL SABADELL AL CARRER MOLT BE PERO ES POT APROFITAR PER VENDRE AQUEST PRODUCTES I POSAR INFORMACIO DEL CLUB I MUSICA.VISCA EL NOSTRE SABADELL!!!
Títol: Re: Opinio del Forum
Publicat per: birrero en 23 de de 2005, 20:34:23 pm
El que per mi és el millor:
Que els Socis puguin portar acompanyant.
Entrada 2x1: 5€.
Entrada per a 1: 3€.
I la tribuna: Qui hi vulgui anar, que pagui, que la tribuna és per als tribuneros!

Així tampoc vindria la púrria que va venir a l'últim partit.
Títol: Re: Opinio del Forum
Publicat per: tiko en 28 de de 2005, 19:22:31 pm
Sr. Andreu Gil, primer de tot moltes gràcies i felicitats per tenir aquest apartat al forúm, crec que és una gran iniciativa.

Bé pel tema que ens pregunta, li donaré la meva modesta opinió com a soci des del dia que vaig nèixer...

NO trobo bé que la gent pugui entrar pràcticament de fran a l'estadi. A mi no em molesta perquè jo sempre seré soci del Sabadell estiguem on estiguem, però per la grada se senten comentaris de gent queixant-se.

Sense anar més lluny, l'últim dia hi havia gent que deia: "Pobrecitos como estan el próximo día en vez de pagar un euro nos regalaran una bolsa de pipas para que vengamos"... bastanta gent es va encarar amb aquest individu..

Bé, la meva modesta opinió és que les entrades de preferent tindria que ser de 5 euros, i les dels gols a 3, i que ningú entrés a l'estadi pel morro... fi al cap aquest que venen d'aquesta manera no senten els colors ni res.

Ara bé, si es tracta d'un partit a vida o mort, llavors sí que quantes iniciatives es prengin millor comptal d'omplir l'estadi.

Bueno, Sr.Gil, espero no haber-me fet massa passat, gràcies per aquesta iniciativa, i molta sort, que ens en sortirem.

Títol: Re: Opinio del Forum
Publicat per: futbol%sabadell en 28 de de 2005, 21:28:25 pm
Jo el k faria k hi ha gent kli agrada es repartir entrades a les escoles 4 o3 per cap (incluint-hi pare,mare i germà o avis).També el k penso jo es k es podrien posar cotxes o furgonetes k vagin pel carrer amb un megafon anuncian el partit i sobretot als horaris kuan els nens pleguen de cole.
VISCA EL SABADELL I K BAIXI EL terrassa!!
Títol: Re: Opinio del Forum
Publicat per: BeTo en 28 de de 2005, 23:24:36 pm
Jo no soc soci i tampoc treballo, així que m'he d'administrar bé la paga ::) Es clar que prefereixo que entrar hem costi només un euro, però ho trobo injust per tots el socis que s'han deixat la pasta. És cert que el preu de tribuna es massa alt, qui vulqui i pugui pagar, que hi vagi. Però fora de tribuna, jo posaria aquests preus:

entrada simple 3 €
2x1 4 € (Crec que la gent que anés en grup s'animaria, només serien 2€)
i mantindria el 2x1 dels socis.
Títol: Re: Opinio del Forum
Publicat per: adrySBD en 29 de de 2005, 21:04:19 pm
Anem a pams... si us fixeu, tots els socis diem, per mi no, pq jo continuare sent soci, pero hi haura socis que els molestarà, jeje. Vull dir, que per la amplia majoria de socis, aquest fet no afectara per tal de renovar el carnet l'any que ve. Jo seria partidari de les entrades de franc, i que cadascu poses el preu que volgues a les guardioles. El problema es que els socis, si bé continuariem sent socis, hi hauria un clar ambient de malestar i descontent. Per tant, aquesta opció la deixaria de banda, si més no, de cara a fer-ho tots els partits, ja que els socis es sentirien timats. El que si que podriem fer es al partit desiciu, fer aixo. Per exemple, si ens juguem la salvació l'ultim partit amb el Peralta, podriem posar gratis l'entrada. Però a la resta de partit, jo soc partidari d'un preu simbòlic d'un euro o dos pels gols, i amb bons cartells que ho anunciin (jo vaig vendre entrades al carrer pel Sabadell-Girona, i va estar molt bé la iniciativa, pero als cartells, lo de entrades a 1 euro no es veia res! S'haurien de fer uns bons cartells on poses 1 € molt molt visible) pq la gent piki i vagi. Després, la preferencia la posaria a 5 euros per exemple, que es un preu raonable. I llavors, tots aquells que han anat al camp amb lo d'un euro, es pensarien aixo d'anar al formigó per un euro, o pagar 800 peles i veure-ho centrat i amb el culet a la cadira. I tribuna... dons 15 euros per exemple estaria bé. Això, amb una bona campanya de publicitat, faria que la gent anés a l'estadi, mínim, les 3000 de diumenge. Ahhh, i ja hi ha una furgoneta que anuncia els partits. El problema es que surt el Xavi Andreu (al tantu, no tink res en kontra d'aket bon home, ehh??) Comentant el partit de la jornada anterior, el fet del xq s'hauria d'animar al SBD, l'hora, l'estadi, l'equip rival... com si estés a la radio. Que està perfecte, eh?? Pero que no ven. Seria més plan mercadillo. Anar dient: Futbol a un euro. Vine a animar al Sabadell en aquesta delicada situació per tan sols un euro. Diumenge a les 5 la Nova Creu alta, per un euro, Sabadell Espanyol B. I llestos. Aixi es repetiria molt lo de a 1 euro, k al kap i a la fi, es lo k interesa k la gent es fixi, i no pas si estem fregant el descens o no. Interessa, pero si a més d'aquesta informació, es maxaka molt el tema k esta tirat d preu, crec que seria millor. Que opineu vosaltres d'aixo?

Diumenge, tots a l'estadi!!!
Títol: Re: Opinio del Forum
Publicat per: adrySBD en 29 de de 2005, 22:46:01 pm
Se m'oblidava!! Entrades a col·legis, instituts i clubs esportius de la ciutat. Així em vaig enganxar jo també. I de pas, els familiars que els acompanyen paguen. Que no vingui l'Espanyol a regalar entrades als clubs de la ciutat, hem de fer que la canalla, que és el futur, sigui arlequinada de ben petita. Així es com de veritat sentira els colors.
Títol: Re: Opinio del Forum
Publicat per: Sabadell Power en 29 de de 2005, 22:59:50 pm
Se m'oblidava!! Entrades a col·legis, instituts i clubs esportius de la ciutat. Així em vaig enganxar jo també. I de pas, els familiars que els acompanyen paguen. Que no vingui l'Espanyol a regalar entrades als clubs de la ciutat, hem de fer que la canalla, que és el futur, sigui arlequinada de ben petita. Així es com de veritat sentira els colors.

Tot i que la idea es bona -regalar entrades a coles i a instis- i esta comprovat q funciona (jo vaig trepitjar la primera vegada la NCA gracies a una d'aquestes entrades donades a can colapi!), fins que no pujem a 2a A, aixo no servira... la segona b no atreu als xavalins: no surten als cromos, ni en els resums dels diumenges, dificilment surten en jocs de futbol (pc, playstation,...), l'informacio es escasa si no nul.la...

Senyors, s'ha de pujar per sortir del pou... jo no hi veig cap altre sortida  :-\

Els xavalins que busquem amb aquestes entrades a coles i instis, tenen una edat que quasibe sempre han vist el CES a 2a B o que dificilment s'enrecorden de la 2a A... com vols tenir com a idol a un equip de 2a B? Per quina raó? No se... a mi, ara, s'em fa dificil d'inmaginar...
Títol: Casals d'avis!
Publicat per: sexeibirra en 29 de de 2005, 23:09:18 pm
Estos criden, animen i protesten com els que més.
Els avis també haurien de rebre entrades als casals.

A més, en alguns bars, que tenen propietaris arlequinats, podrien col-laborar a canvi de tenir descontes.
Títol: Re: Opinio del Forum
Publicat per: adrySBD en 30 de de 2005, 00:08:24 am
El meu germà te 10 anys, i només ha vist a l'equip a 2º b (per llàstima, igual que jo :'( ) i malgrat això, som molt molt aficionats al SBD. Els ídols del meu germà són els jugadors del Sabadell (li agrada Ramón), i no l'importa que estigui l'equip a 2º b. Tu li preguntes que de quin equip es, si del madrit o del far$a, i et diu que del Sabadell. El fet de poder anar a veure a l'equip cada setmana fa molta afició. Un culé o 1 merengue potser va 2 vegades cada any al camp nou, pel mateix preu, un nen pot anar 5 anys a veure al sbd. I et dic q si ve cada setmana, els nanus es faran del sbd, encara q no sortim a la tele. Aixi em vaig fer jo, i estavem a 2º b, amb l'epoca dels piti, titi, irazusta, manolo garcia, jordi...
Títol: Re: Opinio del Forum
Publicat per: Randel en 30 de de 2005, 15:07:34 pm
jo tb estic en contra de fer 'portes obertes' ja. De moment seguiria amb l'opció de entrades a 1€ o 2x1 a 3€ ... Si apart es volen ficar urnes pq els aficionats volen contribuir més amb el club ho fassin, doncs bé.

Però gratis no vas ni al labavo a Belgica (costa 50c.)
Títol: Re: Opinio del Forum
Publicat per: adrySBD en 30 de de 2005, 16:41:07 pm
No cal anar a Bélgica ;) A tarragona també hi han com unes cabines que has de ficar diners per poder entrar :P
Títol: Re: Opinio del Forum
Publicat per: BIRRI en 30 de de 2005, 17:40:41 pm
I per què en comptes de fer 2x1 per al mateix partit no es regala una entrada per al següent? ;) Si es fa un bon partit segur q la gent torna si se li posa una mica més fàcil ;)
Títol: Re: Opinio del Forum
Publicat per: sexeibirra en 30 de de 2005, 20:34:32 pm
I per què en comptes de fer 2x1 per al mateix partit no es regala una entrada per al següent? ;) Si es fa un bon partit segur q la gent torna si se li posa una mica més fàcil ;)

Esta és una bona pensada! A més així al proper partit alguns 'enganxarien' a altyres que els acompanyessin!
Títol: Re: Opinio del Forum
Publicat per: liraju en 02 de Abril de 2005, 14:23:45 pm
Mi opinión es que tenemos que seguir con las entradas a un euro porque sin haber hecho apenas publicidad, casi hemos triplicado los aficionados que van a la NCA y eso demuestra que con un poco de empuje publicitario, podriamos llegar a los 8000 sin problemas.

Aun creyendo que el 2x1 es una buena iniciativa prefiero la de entrada a 1 euro a secas porque así no dependes de nadie para ir al campo p.ej.: si un señor que tiene un hijo de cinco años quiere ir a ver el partido tiene que avisar a un amigo para no comprar dos entradas, ya que su hijo no paga.
Tambien soy partidario de poner urnas en la entrada para que todo aquel que quiera colabore con el club, tanto socios como visitantes que entiendan que la entrada es barata y estamos ayudando al club.

Todo lo que sea repartir entradas a los chavales en colegios, equipos de futbol... perfecto, se tienen que decantar por el sabadell desde pequeños.

EL DOMINGO TODOS A LA NOVA CREU ALTA Y NO ME GUSTARIA ESCUCHAR EL CANTICO DE ¡¡¡DONDE ESTA, NO SE VE, LA AFICION DEL SABADELL!!!
Títol: Re: Opinio del Forum
Publicat per: birrero en 02 de Abril de 2005, 20:23:01 pm
M'agradaria que es donesin entrades a clubs de la comarca (Llorençà, Castellar, Sentmenat, Caldes, etc...) i altres equips de futbol i futbet de lligues amateurs (ACET, AELLS, Lliga Nocturna...).

Es faria molta afició.
Títol: Re: Opinio del Forum
Publicat per: oscarjx en 08 de Abril de 2005, 16:53:49 pm
La pregunta es veiu adient continuar amb les entrades a 1 € fins a final de temporada o creieu q'em de eliminar la proposta.

Ui, doncs jo, com he dit en un altre post.. trobo que el més lògic seria vendre-les a 1 euro, PERO NOMES ANTICIPADES, aixi la gent de Sabadell les pot comprar i entrar per 1 euro. Pero vendre-les a preu normal el dia del partit, perque la poca afició que vingui dels equips contraris, hagin de pagar.. trobo que és massa regal per l'afició contraria poder entrar a 1 euro.

Aixó si, abusar de masses partits a 1 euros, tampoc és logic, ja que els socis hem pagat un preu pel carnet, i tampoc ens hauriem de sentir com si haguesim tirat els diners..

Esta molt bé lo del 2x1, ja que un soci, que ha pagat un carnet, pot venir amb acompanyant, i aixó és positiu.

Lo de repartir entrades pels coles, també és molt positiu, i s'hauria de fer durant tota la temporada.