Missatges recents

Pàgines: [1] 2 ... 10
1
PRIMER EQUIP / Re:CE SABADELL FC - ONTINYENT CF
« Darrer missatge per jarisacat el Avui a les 00:50:32 »
Molt mala segona part, i ja en portem unes quantes per l'estil. Normalment l'equip no està a bon nivell i no és capaç de portar el pes del partit (sobretot) després del descans. Elabora algunes jugadetes aïllades (bàsicament per accions individuals) però la sensació és que no té gaires recursos (ni el ritme necessari) per poder remuntar un partit i guanyar-lo, o no és capaç de tancar-lo amb solvència i seguretat quan se li posa el marcador de cara; i portem ja 10 jornades disputades (suficients com per ser més competitius)! No sé si és manca de confiança, poques idees, cames poc fresques, mala col·locació en el camp, mal mig camp, etc, etc. però el que per mi és evident és que fallen coses; bastantes. I al mister avui l'he vist molt poc actiu des de la banqueta: poquetes correccions/indicacions als jugadors; i compte, des del minut 46 que es veia que l'equip anava completament a remolc.
En fi, molt decepcionat, aquesta temporada pensava que començaria millor, que l'equip ens donaria més alegries. Espero que la comissió esportiva i els tècnics analitzin el que ens està passant i trobin solucions perquè, de continuar així, no sé si passarem de mitja taula.
2
PRIMER EQUIP / Re:CE SABADELL FC - ONTINYENT CF
« Darrer missatge per labtec el Ahir a les 22:52:04 »
Del partido lo único positivo que se puede recordar es el punto conseguido al final, en una jugada que primero hubo un penalti no señalado y luego un gol en fuera de juego que subió al marcador, por tanto, una cosa por la otra y contento del punto obtenido después de ver el bodrio de partido que nos toco presenciar, la parte buena de la historia es que a peor no podemos ir, al menos quiero creer, ayer en la segunda parte no hubo ni una línea que realizara su cometido, por ese motivo primero nos empataron y luego se pusieron por delante en el marcador, a partir de ahí, las botas a nuestros jugadores pasaron a pesar una tonelada, no hubo presión y  nunca llegaban al corte pasando el Ontinyent a dominar el partido, al final hemos podido sumar un punto, dando la vuelta a la historia, donde se solía perder dos puntos en partidos anteriores, en este hemos sumado uno.

Sobre Arthuro, le queda al menos de tres a cuatro semanas así que nos toca esperar a su recuperación o que Guillemenot se ponga las pilas y comience a dar el resultado que esperamos del suizo.

Asistencia, creo haber oído 1082 espectadores ¿con o sin banda de música? de todas formas para lo que el equipo ofrece por ahora  parece normal.

 
3
EX-JUGADORS ARLEQUINATS / Re:Nauzet Pérez. 2012-2015
« Darrer missatge per josepud el Ahir a les 17:41:21 »
No crec que hi estigui gaire. Quan el vagin coneixent...
4
EX-JUGADORS ARLEQUINATS / Re:Nauzet Pérez. 2012-2015
« Darrer missatge per elpoble90 el Ahir a les 15:39:31 »
Rival en el grup del Reial Madrid, Tottenham, Borussia Dortmund en Champions League. Que no podra participar perque no esta inscrit en la llista dels jugadors que poden jugar.
5
EX-JUGADORS ARLEQUINATS / Re:Nauzet Pérez. 2012-2015
« Darrer missatge per uri1981 el Ahir a les 14:54:16 »
Ha fitxat per l'Apoel Nicosia
La mala notícia és que el tio té un bon representant que el va colocant a equips  força acceptables.
La bona, que el tenim una mica més lluny.
6
PRIMER EQUIP / Re:CE SABADELL FC - ONTINYENT CF
« Darrer missatge per elpoble90 el Ahir a les 11:59:22 »
Arthuro estara més lesionat que jugant. I Guillemenot ni fu ni fa amb el cos que te, el desaprofita. Guillemenot te cos per plantar cara als centrals, planta mil cops Felipe ficant el cos, que no pas Guillemenot. A veure si treiem alguna cosa bona a Llagostera i aquí sobre tot contra Alcoyano.
7
LLIGA DE PORRES / Jornada 11: UE Llagostera - CE Sabadell (1ª Divisió)
« Darrer missatge per FranchVacambauer el Ahir a les 11:26:49 »
FranchVacambauer 1-0
8
PRIMER EQUIP / Re:CE SABADELL FC - ONTINYENT CF
« Darrer missatge per josepud el Ahir a les 10:46:04 »
Bàsicament hem d'aprendre a defensar bé els corners i que l'Arthuro torni el més aviat possible. Si us plau, ens falta resolució a davant.
9
LLIGA DE PORRES / Re:Jornada 11: UE Llagostera - CE Sabadell (2ª Divisió)
« Darrer missatge per josepud el Ahir a les 10:37:52 »
elpoble90 1-1
josepud 2-2
Pàgines: [1] 2 ... 10