Registration Agreement

Accepta, durant el seu ˙s d'aquest f˛rum, que no enviarÓ material que Ús fals, difamatori, inexacte, injuriˇs, vulgar, odiˇs, hostil, obscŔ, profÓ, sexualment orientat, amenašant, invasiu de la intimitat d'una persona, material adult, o altrament en la violaciˇ d'algun dret Internacional o Llei Federal dels Estats Units. TambÚ accepta no enviar material amb drets d'autor (copyright) llevat que tingui el copyright o tingui escrit el consentiment del propietari del material amb drets d'autor. Spam, induar posts amb publicitat, els anuncis, cartes|lletres de cadena, esquemes de pirÓmides, i solicitations tambÚ es prohibeixen en aquest f˛rum.

Fixi's que Ús impossible per al personal o els propietaris d'aquest f˛rum per confirmar la validesa de correus. Si us plau recordi's que no controlem activament els missatges enviats, i com a tal, no sˇn responsables perquŔ el contingut contenia dintre. No garantim la precisiˇ, completesa, o utilitat de cap informaciˇ presentada. Els missatges enviats expressen les vistes de l'autor, i no necessÓriament les vistes d'aquest f˛rum, el seu personal, les seves filials, o el propietari d'aquest f˛rum. Se n'anima qualsevol que sent que un missatge enviat sigui objectionable notificar un administrador o moderador d'aquest f˛rum immediatament. El personal i el propietari d'aquest f˛rum reserven el dret per treure contingut objectionable, dins d'un marc de termini prudencial, si determinen que aquella supressiˇ Ús necessaria. Aix˛ Ús un procÚs manual, tanmateix, si us plau adonar-se que poden no ser capašos de treure o editar missatges particulars immediatament. Aquesta polÝtica s'aplicarÓ tambÚ a l'informaciˇ de perfil del membre.

T˙ ets l'˙nic responsable del contingut dels teus missatges enviats. A mÚs, accepta indemnitzar i mantenir-se inofensiu els propietaris d'aquest f˛rum, alguns llocs web relacionats a aquest f˛rum, el seu personal, i les seves filials. Els propietaris d'aquest f˛rum tambÚ reserven el dret per revelar la seva identitat (o qualsevol altra informaciˇ explicada s'acumulava sobre aquest servei) en cas d'una queixa formal o demanda judicial que sorgeix de qualsevol situaciˇ provocada pel seu ˙s d'aquest f˛rum.

TÚ l'habilitat, mentre s'inscriu, per escollir el seu nom de l'usuari. Recomanem que mantingui l'apropiat nom. Amb aquest compte d'usuari que estÓ a punt de registrar, accepta que mai no compartirÓ la seva contrasenya amb una altra persona excepte un administrador, per a la seva protecciˇ i per raons de validesa. TambÚ accepta que MAI no utilitzarÓ una altra persona explicar qualsevol raˇ. TambÚ ALTAMENT li recomanem que utilitzi una contrasenya complexa i ˙nica per al seu compte, per evitar robatori del mateix.

DesprÚs que s'inscrigui i es connecti a aquest f˛rum, podrÓ omplir un perfil detallat. ╔s la seva responsabilitat presentar informaciˇ neta i acurada. Qualsevol informaciˇ el propietari de f˛rum o personal decideix ser inexacte o vulgar per naturalesa serÓ tret, amb o sense previ avÝs. Les sancions apropiades poden ser aplicables.

Si us plau fixi's que informa que amb cada correu email, el seu IP encari, en l'esdeveniment que necessita ser prohibit d'aquest f˛rum o es contactava el seu ISP. Aix˛ nomÚs passarÓ en cas d'una violaciˇ essencial d'aquest acord.

TambÚ fixi's que el programa posa una cookie, un arxiu de text que contÚ miques d'informaciˇ (com el seu nom de l'usuari i contrasenya), a l'amagatall del seu navegador. Aix˛ NOM╔S s'utilitza per mantenir-lo registrat dins/fora. El programari no recull o no envia altra forma d'informaciˇ al seu ordinador.