Registration Agreement

Accepteu, mitjançant l'ús d'aquest fòrum, que no publicareu cap material que sigui fals, difamatori, inexacte, abusiu, vulgar, odiós, assetjador, obscè, profà, d'orientació sexual, amenaçador, invasiu de la privadesa d'una persona, material per a adults. , o d'una altra manera en violació de qualsevol llei internacional o federal dels Estats Units. També accepteu no publicar cap material amb drets d'autor tret que sigui el propietari dels drets d'autor o tingueu el consentiment per escrit del propietari del material amb drets d'autor. El correu brossa, les inundacions, els anuncis, les cartes en cadena, els esquemes piramidals i les sol·licituds també estan prohibits en aquest fòrum.

Tingueu en compte que és impossible que el personal o els propietaris d'aquest fòrum confirmin la validesa dels missatges. Recordeu que no controlem activament els missatges publicats i, com a tal, no som responsables del contingut que hi conté. No garantim l'exactitud, la integritat o la utilitat de cap informació presentada. Els missatges publicats expressen les opinions de l'autor, i no necessàriament les d'aquest fòrum, el seu personal, les seves filials o el propietari d'aquest fòrum. Qualsevol persona que consideri que un missatge publicat és censurable, es recomana que avisi immediatament a un administrador o moderador d'aquest fòrum. El personal i el propietari d'aquest fòrum es reserven el dret d'eliminar el contingut censurable, en un termini raonable, si determinen que l'eliminació és necessària. Aquest és un procés manual, però, tingueu en compte que és possible que no puguin eliminar o editar missatges concrets immediatament. Aquesta política també s'aplica a la informació del perfil dels membres.

Continueu sent l'únic responsable del contingut dels vostres missatges publicats. A més, accepteu indemnitzar i excloure de responsabilitat els propietaris d'aquest fòrum, qualsevol lloc web relacionat amb aquest fòrum, el seu personal i les seves filials. Els propietaris d'aquest fòrum també es reserven el dret de revelar la vostra identitat (o qualsevol altra informació relacionada recollida en aquest servei) en cas d'una queixa formal o acció legal derivada de qualsevol situació causada pel vostre ús d'aquest fòrum.

Teniu la possibilitat, a mesura que us registreu, de triar el vostre nom d'usuari. Us recomanem que mantingueu el nom adequat. Amb aquest compte d'usuari que esteu a punt de registrar-vos, accepteu no donar mai la vostra contrasenya a una altra persona excepte a un administrador, per la vostra protecció i per motius de validesa. També accepteu NO utilitzar MAI el compte d'una altra persona per cap motiu.   També us recomanem MOLT que utilitzeu una contrasenya complexa i única per al vostre compte, per evitar el robatori del compte.

Després de registrar-se i iniciar sessió en aquest fòrum, podreu omplir un perfil detallat. És responsabilitat vostra presentar informació neta i precisa. Qualsevol informació que el propietari o el personal del fòrum consideri inexacta o vulgar s'eliminarà, amb o sense previ avís. Es poden aplicar les sancions adequades.

Tingueu en compte que amb cada publicació, es registra la vostra adreça IP, en el cas que necessiteu ser prohibit d'aquest fòrum o contactar amb el vostre ISP. Això només es produirà en cas d'incompliment greu d'aquest acord.

Tingueu en compte també que el programari col·loca una galeta, un fitxer de text que conté fragments d'informació (com ara el vostre nom d'usuari i contrasenya), a la memòria cau del vostre navegador. Això NOMÉS s'utilitza per mantenir-vos connectat i tancat. El programari no recopila ni envia cap altra forma d'informació al vostre ordinador.