Forum Arlequinat

C.E. SABADELL F.C. - PRIMER EQUIP => EX-JUGADORS ARLEQUINATS => Missatge iniciat per: hicks en 28 de Novembre de 2005, 23:53:46 pm

Títol: DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: hicks en 28 de Novembre de 2005, 23:53:46 pm
crec que no es mal moment perque torni. En el nástic no està jugant. Sempre juga Bolo i a sobre en el nástic acaba de debutar un davanter nigeria.
Diego Torres i juanma Cruz, vaja fitxatges de hivern serien

Nom: Diego Torres Rodríguez
Data de naixement:   19/09/1978
Lloc de naixement: Valladolid

Historial:
1998/99 Extremadura CF, Primera
1999/00 Ontinyent, Segona B
              Llevant, Segona A
2000/01 CE Sabadell, Segona B
2001/02 Llevant, Segona A
2002/03 Ciutat de Múrcia, Segona B
              Novelda, Segona B
2003/04 Nàstic, Segona B
2004/05 Nàstic, Segona A
2005/06 Nàstic, Segona A
2006/07 Rayo Vallecano, Segona B
2007/08 Rayo Vallecano, Segona B
              UD Salamanca, Segona A
2008/09 CF Badalona, Segona B
2009/10 CF Badalona, Segona B
2010/11 Barakaldo, Segona B
2011/12 CF Badajoz, Segona B
2012/13 UCAM Múrcia, Segona B
2013/14 Cultural Leonesa, Segona B
2014/15 CD Palencia Balompié, Tercera
2015/16 CD Palencia Balompié, Tercera
Títol: Re: DIEGO TORRES
Publicat per: PANSO en 29 de Novembre de 2005, 03:36:18 am
que deu i la directiva te escoltin nanu seria gloriossss!!!!!  :clap
Títol: Re: DIEGO TORRES
Publicat per: Randel en 29 de Novembre de 2005, 09:23:56 am
desde q va marxar l'any del playoff, tots els estius i tots els hiverns surt el seu nom cm a posible fitxatge ... jo he vist q va jugant, els seus minutets i no crec q deixi un Segona A per un Segona B quan, segurament, tingui ofertes superiors.
Títol: Re: DIEGO TORRES
Publicat per: Toni23 en 29 de Novembre de 2005, 09:50:07 am
Pel que sembla les relacions amb l´entrenador no són especialment bones ( diguem que li té una mica de mania), i mai l´ha tingut com a primera opció. Ara d´aquí que vulgui baixar de categoria i potser cobrar menys...
Títol: Re: DIEGO TORRES
Publicat per: hicks en 29 de Novembre de 2005, 11:19:22 am
jo només dic que ara sembla que hi ha una opurtunitat perque ho té molt difícil per jugar perque té 2 per devant seu. Ha jugat poc aquesta temporada i aqui sap que estarà bé i aquest si que ens asegura gols
Títol: Re: DIEGO TORRES
Publicat per: _Resis_ en 29 de Novembre de 2005, 22:18:27 pm
com ens agrada somiar, seria magnific que tornés :clap :clap :clap
Títol: Re: DIEGO TORRES
Publicat per: BLANC-I-BLAU en 29 de Novembre de 2005, 23:03:01 pm

  Tant de bo, però aquest si que el veig DIFICIL, DIFICIL, DIFICIL
Títol: Re: DIEGO TORRES
Publicat per: MUTIO en 29 de Novembre de 2005, 23:12:44 pm
Doncs jo NO el fitxaria per mercenari.
Ja sé que em direu que avui dia tot és de cara als bitllets, no hi sentiments......... tot el que vulgueu.
Però a mi un jugador que aquí es va donar a conèixer, que ningú abans se li havia passat pel cap fitxar-lo, i fa uns hiverns ja ens va dir que no; que el motivaba més anar a un equip, el Novelda en zona gairebé de descens -nosaltres molt millor tampoc estavem, també s'ha de dir- perque li oferien més; no molt més. S'havia quedat sense equip, perque llavors el Ciudad de Murcia a 2a B li va donar la baixa al mercat d'hivern. Després d'anar-li molt al darrera no ens va donar ni la hora. Jo NO el fitxaria. I d'aquests casos n'hi ha uns quants, recentment l'Amantegui. Un altre mercenari, qui NINGU coneixia, era suplent de la Cultural Leonesa i aquí també va sortir a la llum.
Crec que els colors que t'han fet donar un salt qualitatiu es mereixen un respecte que la majoria de jugadors no tenen.  :ko
I si em pregunteu jo que faria  :icon_question: Doncs evaluant i sopesant tot; per menys aniria al club que tan bé m'ha tractat i m'ha donat la opció de fer-me un nom. Evidentment, si hi hagués una diferència econòmica ABISMAL -k pocs cops passa a 2a B- doncs llavors ja seria diferent.
Títol: Re: DIEGO TORRES
Publicat per: RRACO en 30 de Novembre de 2005, 13:27:04 pm
Dejemos d soñar Diego Torres tendra una fixa considerable y no creo k la directiva despues d reforzar al ekipo con Juanma Cruz , kiera o pueda gastarse mas dinero viendo el resultado k hasta ahora le han dado los "Galacticos":Encuanto a como dice Mutio , pregunto¿ke jugador no es mercenario? , como todo profesional busca un ekipo donde le pagen mas.Y no es por escusarlo pero Diego Torres a demostrado su simpatia por nuestro club , o es k os pensais k Juanma Cruz a venido cobrando 2 duros... :-\ :scut
Títol: Re: DIEGO TORRES
Publicat per: PANSO en 30 de Novembre de 2005, 14:51:44 pm
fa tres anys es va oferir al sabadell i els germans cano no el van voler  >:( el diego torres encara te amics a sabadell i a vegades be a veure algun partit, ell esta encantat amb la ciutat el club i l´afició segur que si pot venir aqui algun dia ho fará(jo no dic que sigui ara)
Títol: Re: DIEGO TORRES
Publicat per: SG_fAk en 30 de Novembre de 2005, 14:54:30 pm
Jo estic amb en Mutio, no crec k un jugador k no sent els colors del seu equip pugui rendir al 100%, akest jugador es motiva per la olor..., la olor dels billets.

salu2 ;)
Títol: Re: DIEGO TORRES
Publicat per: BeTo en 30 de Novembre de 2005, 16:16:47 pm
Jo l'he vist alguns cops pel camp veient alguns partits, aixi que aixo de que no s'enrecorda del club... No se. I a més, no vau escoltar al a directiva? Van dir que no es fixaria a ningu mes (el cas juanma es especial, ja que si no hagues estat per la baixa del Genis i el fitxatge forçar del Desserne, no crec que l'haguessim fitxat per culpa del tema de les fitxes sub-23  :( )
Títol: Re: DIEGO TORRES
Publicat per: J.R.G. en 30 de Novembre de 2005, 17:02:20 pm
El fet de que un jugador prefereixi un equip a un altre encara que sigui perque li ofereixin 250 € al mes més és molt humà i ho hem d'entendre. Jo crec que Diego Torres té un bon record del Sabadell i el fet de que per motius econòmics hagi preferit altres equips al Sabadell no vol dir que sigui un mercenari. De fet molts dels jugadors actuals que són avui al Sabadell i que la gent creu que estimen els colors per la seva entrega, són simplement jugadors que es troven a gust a Sabadell i han asolit un gran nivell de fútbol. Però això no vol dir que si fitxen per un equip de superior categoria i per qualsevol motiu la roda els hi gira i tornen a estar a baix, el Sabadell pugui tenir assegurada la tornada sense necessitat d'igualar la millor oferta que aquest jugador pugui tenir. Podeu pensar en l'exemple del Juanma Cruz per contradir-me però es que aquest jugador ara mateix no cobra al Lleida i per tant, prefereix tenir assegurada la mensualitat (i no una mala mensualitat precissament), encara que sigui a un equip d'inferior categoria...
No caiguem en l'error de pensar que el jugador que més petoneja l'escut quan marca un gol, el que marca 15 gols per temporada o el que més ho diu per la radio, és el que més estima el club. Igualment no caiguem en l'error de que aquell que no ve per segona ocasió perque li ofereixen més a un altre equip és un mercenari. Es guanya la vida com pot.
Títol: Re: DIEGO TORRES
Publicat per: liraju en 30 de Novembre de 2005, 17:23:45 pm
Doncs jo NO el fitxaria per mercenari.
Ja sé que em direu que avui dia tot és de cara als bitllets, no hi sentiments......... tot el que vulgueu.

Pienso que un club como el Sabadell debería estar fuera de personalismos y rencores, no deberíamos mirar el historial de lo que pasó con cada jugador que marchó pq eran otras directivas y otros tiempos.
El Villarreal a día de hoy es el espejo en el que nos miramos todos los equipos "pequeños" y me gustaría a mi saber cuantos de sus jugadores sienten esos colores a muerte, lo que no quiere decir que no sean grandes profesionales.  Un jugador profesional se dejará la piel en el campo aunque juegue con el Ponferradina, por decir algun equipo. Es decir, necesitamos profesionales por encima de todo. Me es indiferente el motivo por el que marchó o por el que vino, si es profesional y sabemos que va a rendir en el club ¿porque no ficharlo?
Títol: Re: DIEGO TORRES
Publicat per: MUTIO en 30 de Novembre de 2005, 17:34:10 pm
Bé, això que dius del Villarreal no és així.
Allà hi ha un sr. Roig, que posa i MOLTA pasta; molta més del que et pots imaginar i molta més que equips grans de la 1a divisió. PEr tan, aquest no és l'exemple a seguir, més que res perque de calers pocs. El Villarreal és un equip que s'ha anat fent gran per la gran inversió que ha fet UNA persona, i que per una població de 10.000 habitants, és increïble.
D'altra banda, quan un jugador el defineixo com a mercenari, vull dir que s'hauria de tenir una mica més de memòria - per part de jugadors-, i saber quin és el el club que t'ha obert les portes al futbol, i quin club t'ha DONAT LA OPORTUNITAT perque demostris la teva vàlua. Cosa que la majoria no tenen en compte i em sembla trist.
A la 1a divisió, poden haber-hi diferencies abismals de pasta, a la 2a B, no tan i d'això és el que em queixo. Que per pocs diners, prefereixis marxar a un equip que no coneixes.
Títol: Re: DIEGO TORRES
Publicat per: hicks en 30 de Novembre de 2005, 17:42:18 pm
si pujem a segona m´es igual si sent els colors més o menys. Si té qualitat la ha de cobrar i va a ón li paguen més. Perque ha de sentir més per el Sabadell que un altre club. Quan nosaltres ja no necesitem a un jugador també el fotem fora sense miraments. És una relació comercial i ja està i si per això hem de deixar de fitxar a un gran jugador que ens pot conduir a segona, doncs... Tampoc ens ha insultat mai i sempre ha parlat bé del Sabadell. Que més vols... que siguem el club de la seva vida i només existís el Sabadell per ell. Desperta que això ja no pasa desde fa molts anys i menys si no és de la ciutat.
Per fitxar a un paquet que estimi al club ja em poden fitxar a mi que jugaria pagant i tot. Clar que llavors segur que baixem
Títol: Re: DIEGO TORRES
Publicat per: MUTIO en 30 de Novembre de 2005, 17:44:17 pm
Bé, doncs et recordo que fa uns anyets es va estar a punt de fitxar al millor jugador de la 2a B, Javi Garcia i aquest forum era una bomba en contra del seu possible fitxatge........... titllat de mercenari.
Títol: Re: DIEGO TORRES
Publicat per: liraju en 30 de Novembre de 2005, 18:21:25 pm
Bé, doncs et recordo que fa uns anyets es va estar a punt de fitxar al millor jugador de la 2a B, Javi Garcia i aquest forum era una bomba en contra del seu possible fitxatge........... titllat de mercenari.

¿Para ti era el mejor jugador de 2ª B? Si creo que acabó jugando en el Blanes en regional. Jugó en primera pero de profesional, Javi García nada, no tiene ni punto de comparación con Diego Torres.
Estoy de acuerdo en que económicamente no se puede comparar el Sabadell con el Villarreal, pero en 2ª B también hay jugadores profesionales que se dejan cada semana la piel en el campo por la camiseta que defienden. En la comparación sólo quería sacar la conclusión de que con jugadores profesionales (da igual si sienten los colores o no, o si se fueron por motivos x) es más fácil que un equipo esté arriba y Diego Torres para mí es un gran profesional.
Títol: Re: DIEGO TORRES
Publicat per: hicks en 30 de Novembre de 2005, 18:30:36 pm
javi Garcia j estava acabat. Diego Torres molt més jove i molt més bó. Encara amb molt futbol per endavant no com el Javi Garcia que ja ho va veure que no donaria el nivell de 2B i s´en va anar a regional
Títol: Re: DIEGO TORRES
Publicat per: BIRRI en 30 de Novembre de 2005, 18:52:55 pm
No ens ekivokem! El javi garcia va fitxar pel blanes que li va oferir 2 o 3 anys de contracte i un treball fixe! Li mig asseguraven el futur i el blanes va fer un ekip molt bó eh?
Títol: Re: DIEGO TORRES
Publicat per: _Resis_ en 30 de Novembre de 2005, 19:26:54 pm
jo vaig veure al diego torres a l'estadi per fora de tribuna en un partit d'aquesta temporada, crec que era el del partit contra el terrassa...al menys encara apareix per aki...
Títol: Re: DIEGO TORRES
Publicat per: Arlekinado en 30 de Novembre de 2005, 19:51:05 pm
Yo firmaba ahora mismo ese si k es un crack¡¡¡ :clap
Títol: Re: DIEGO TORRES
Publicat per: visi en 30 de Novembre de 2005, 20:30:18 pm
Ens el podrien cedir fins a final de temporada.
Títol: Re: DIEGO TORRES
Publicat per: *jabo* en 30 de Novembre de 2005, 21:00:22 pm
si diego torres estuvo contra el terrassa y el año pasao tmb vino un par o tres de veces.

respecto a su fichaje estaria bien, pero como dice el anuncio
''pues vaser k no'' xD
Títol: Re: DIEGO TORRES
Publicat per: RRACO en 30 de Novembre de 2005, 21:59:03 pm
Estoy con toda la gente k opina , k ahora como es normal los jugadores se mueven por el dinero , no por el sentimentalismo, yo tambien lo haria.En resumidas cuentas k si viniese vale y k como han dixo anteriormente ¡VA A SER K NO! 8) :scut
Títol: Re: DIEGO TORRES
Publicat per: BeTo en 01 de Desembre de 2005, 15:03:07 pm
Con la baja de Madrigal, lo intentaria con mas insistencia a partir de ahora  ;)
Títol: Re: DIEGO TORRES
Publicat per: _Resis_ en 01 de Desembre de 2005, 19:51:13 pm
pero hay algo cierto de este possible fichaje? porque que jo sepa a sido expuesto como una opinion no una verdad, no queramos ir mas alla de la realidad... alguien sabe algo cierto de este tema o solo son opiniones de cada uno?
Títol: Re: DIEGO TORRES
Publicat per: cholo20 en 04 de Desembre de 2005, 02:46:39 am
Diego Torres es un gran delantero con talento para jugar en Segunda A, pero una cosa, si decide venir a un Segunda B ahora en el mercado d invierno no creo q sea a un equipo q esta en zona de descenso casi a tercera, me imagino q solo iria a un segundab con aspiraciones a subir...Alicante, Sant Andreu, Terrassa, Alcoyano.... ;)
Títol: diego torres podria abandonar el nastic
Publicat per: maverick arlequinat en 06 de Desembre de 2005, 14:39:51 pm
segons mundo deportivo i mitjans tarragonins  diego podria abandonar el natic sirectiva aquest noi son gols segur
Títol: Re: diego torres podria abandonar el nastic
Publicat per: ferni20 en 06 de Desembre de 2005, 14:46:25 pm
Doncs a vere si l'enrredem perque vingui aqui, aquest tio es un gran jugador i amb la tornada de Juanma Cruz jugant els dos en teoria hauríem de fotrens cops de cap amb el sostre de la classificació jeje, ara ja dic en teoria...... perquè dsp del que està passant aquest any amb els nostres GALACTICOS ja no m'en fio ni que el Juanma jugui be....
Títol: Re: diego torres podria abandonar el nastic
Publicat per: hicks en 06 de Desembre de 2005, 23:34:32 pm
Vol marxar perque no juga i no vol estar 6 mesos parat . No pot anar a un altre segona A perque ja ha jugat més de 5 partits. Es la nostra oportunitat. Amb ell segur que anem cap adalt que ja el coneixem i sabem que no fallarà. Hem viscut lo bó que és a favor i també en contra que també ens ha marcat algun golet amb el nàstic.Marca les diferències
Títol: Re: diego torres podria abandonar el nastic
Publicat per: BeTo en 07 de Desembre de 2005, 09:19:39 am
Notícia extreta de l'Sport:

El delantero del Nàstic Diego Torres está meditando su continuidad en el club tarraconense. El vallisoletano, que tras la llegada del nigeriano Ekpoki ha visto como se quedaba sin minutos, expresó ayer el deseo de poder encontrar una solución a su situación.
Esta podría pasar por abandonar la disciplina grana aprovechando la próxima apertura del mercado de invierno. “Tengo 27 años y lo que quiero es jugar. Además, para un jugador que queda libre en junio es ****** pasar un año en blanco”, comentó ayer Diego Torres. En este sentido, el delantero reiteróque “si no puedo jugar en el Nàstic lo tendré que hacer en otro sitio”.
El jugador no quiso avanzar si ha recibido ofertas de algún equipo interesado en sus servicios, aunque sí reconoció que su representante está trabajando. Diego Torres, pichichi del equipo las dos últimas temporadas, es uno de los futbolistas más queridos por la afición tarraconense, aunque su papel en el equipo en los últimos meses ha quedado reducido a los minutos finalesde las segundas partes.
El jugador se mostró deseoso de recuperar el protagonismo
que llegó a tener varios meses atrás: “Lo que quiero es volver a sentirme el Diego que salía al campo con ilusión, que era un jugador determinante y seguir teniendo
confianza en mí mismo”.
Títol: Re: diego torres podria abandonar el nastic
Publicat per: didak13 en 07 de Desembre de 2005, 13:44:07 pm
Ara numes falta ke la directiva si fixi am ei am lobjectiu de ke vingi i ke ei vulgi veni aki, ke jo diria ke si, xke l vam tactar molbe
Títol: Re: diego torres podria abandonar el nastic
Publicat per: hicks en 07 de Desembre de 2005, 15:05:57 pm
a radio sabadell han dit que Quim Arroyos se ha posat en contacte amb ell i que demana massa. Mentre no es vagi al Terrassa.
Títol: Re: diego torres podria abandonar el nastic
Publicat per: mariokey en 07 de Desembre de 2005, 16:09:00 pm
Efectivamente han dicho el l'anotador migdia que pide mucho y que es casi imposible que venga. No lo entiendo que no jugando en su equipo encima pida una pasta. Pues si no quiere venir que le den.... :ko

saluditos.
Títol: Re: diego torres podria abandonar el nastic
Publicat per: BeTo en 07 de Desembre de 2005, 16:10:51 pm
Hay que ser listos. El jugador pedira mucho de golpe, hay que saber rebajar las pretensiones y hacerle un contrato no muy muy alto de principio, por debajo de sus pretensiones, pero que sobrepase sus intenciones si se consiguen objetivos.
Títol: Re: diego torres podria abandonar el nastic
Publicat per: birrero en 07 de Desembre de 2005, 20:09:23 pm
Estaria molt bé, poder fer-li un contracte normalet, amb un fixe normal i pasta per objectius.

Última hora: El representant li demana 30 kilos!!!!!! Al Sant Andreu.
Títol: Re: diego torres podria abandonar el nastic
Publicat per: BIRRI en 08 de Desembre de 2005, 10:15:02 am
Està clar que si fa 3 anys demanava 25 kilos ara que està a segona no en demanarà menys! :laugh:
Títol: Re: diego torres podria abandonar el nastic
Publicat per: PANSO en 08 de Desembre de 2005, 10:33:08 am
jo recordo a tothom que hi han jugadors al sabadell que cobren "20 kilus" jo soc partidari de fotre fore a un parell per agafar al diego aquest tiu son gols segurs
Títol: Re: diego torres podria abandonar el nastic
Publicat per: BIRRI en 08 de Desembre de 2005, 11:26:21 am
Lo fotut es que si es fot fora algun dakests que tu dius se li ha de pagar el finikito ;)
Títol: DIEGO TORRES JUGADOR. DIEGO TORRES CANTANTE
Publicat per: maverick arlequinat en 08 de Desembre de 2005, 12:42:59 pm
 :icon_mrgreen: ALOMEJOR SI FUESE VERDAD LO DE NANDI , EN VEZ DE TRAERNOS A DIEGO TORRES FUTBOLISTA NOS TRAEN A DIEGO TORRES EL CANTANTE!!!  ESTARIA BIEN LO QUE FALTAVA EN EL VESTUARIO, PARA ALGUNOS FIESTERES DEL EQUIPO LES IRIA BIEN PORQUE ASI TIENEN FIESTA PERMAMENTE JAJAJAJAJAAAJAJAAJA JAJA
ES UNA COÑA QUE NADIE SE MOSQUEE!!!!! JAJAJAJAJAJAAAJ  NANDI PARA MI ERES EL AUTENTICO I TIENES MI APOYO I EXALE h****s I DEMUESTRA QUE VALES  :ok
 VISCA EL SABADELL
Títol: Re: diego torres podria abandonar el nastic
Publicat per: fenicaro en 08 de Desembre de 2005, 13:35:08 pm
 :laugh: :laugh: :laugh:
El Nandi es mereix el nostre recolzament, pq és dels  q posa ous. :ok
Títol: Re: diego torres podria abandonar el nastic
Publicat per: Erik_Sbd en 08 de Desembre de 2005, 13:47:17 pm
EL FENICARO TÉ TOTA LA RAO, PERÒ IMAGINAT EL VERDADER ::)
Títol: Re: diego torres podria abandonar el nastic
Publicat per: fenicaro en 08 de Desembre de 2005, 13:48:47 pm
Bé, tb deiem això de molts altres abans de veure'ls. ;)
Títol: Re: diego torres podria abandonar el nastic
Publicat per: birrero en 09 de Desembre de 2005, 19:23:34 pm
El Nandi es mereix el nostre recolzament, pq és dels  q posa ous. :ok

Doncs sí. Almenys posa tota la testiculina al camp.

Espero que l'animem i que no li recordem més que és 'l'altre' i que s'animi a demostrar que a partir d'ara hi ha un NANDI en el futbol de Segona, i que juga al CE SABADELL FC.

ÀNIMS NANDI!
Títol: Re: diego torres podria abandonar el nastic
Publicat per: PANSO en 09 de Desembre de 2005, 21:11:43 pm
nandi en el futbol existen muchos jugadores que son conocidos por su "testiculina" i ni son los cracks del equipo ni el jugador tecnico que tiene un guante en el pie , ni el tipo que salva los muebles en el ultimo suspiro pero todos lo quieren en su equipo por la garra, fuerza, ganas de ganar, y en definitiva "por dejarse los h****s en el campo" y ese puedes ser tu, tu sudas la camiseta todos los partidos y eso es lo que el aficionado recompensa con aplausos y cariño, sigue como lo haces y no bajes la guardia demuestra que tu eres muy valido para jugar en este equipo y sobre todo deja todo  lo que tienes en el campo y la gente te querrá.Todos sabemos que lo que ha pasado no es culpa tuya y te apoyamos a muerte a canvio te pedimos que te dejes el alma por nuestros colores.
ANIMO NANDI, ESTAMOS CONTIGO
Títol: Re: diego torres podria abandonar el nastic
Publicat per: dagar en 09 de Desembre de 2005, 23:49:21 pm
nandi es un patata ja ho deien els aficionats del extremadura quan el vem fitxar
Títol: Re: diego torres podria abandonar el nastic
Publicat per: raul_sbd5 en 10 de Desembre de 2005, 00:08:36 am

 Ánimo Nandi !!!!!
Títol: el terrassa va a per D. Torres
Publicat per: hicks en 14 de Desembre de 2005, 00:14:16 am
i el Salamanca també
Perque vagi al terrassa millor que es quedi al nàstic que faria molta rábia i el terrassa amb ell milloraria molt.
Títol: Re: el terrassa va a per D. Torres
Publicat per: iruCat en 14 de Desembre de 2005, 00:47:26 am
Hicks, aquesta informació d'on l'has tret?? Si es pot saber scla


merci company
Títol: Re: el terrassa va a per D. Torres
Publicat per: *jabo* en 14 de Desembre de 2005, 16:16:28 pm
antes de q valla al terrassa, MATARLO  :tongue3:   

no creo k vaya.... ya que digamose, el tmb se siente anti-egarense...
pero me e yevado tantas sorpresas....       tarres,figo,luis enrique en fin.
Títol: Re: el terrassa va a per D. Torres
Publicat per: Randel en 14 de Desembre de 2005, 17:06:40 pm
La millor oferta q ha rebut Diego Torres és per anar ... al ... CÓRDOBA !
Títol: Re: el terrassa va a per D. Torres
Publicat per: PANSO en 14 de Desembre de 2005, 21:07:52 pm
de totes formes si el terrassa li paga be segur que anirá al terrassa, la llastima es no tenir la pasta que demana per que vingui aqui  :-\
Títol: Diego Torres deja Tarragona
Publicat per: RRACO en 18 de Juliol de 2006, 20:37:28 pm
Segun las ultimas informaciones el jugador del Nastic Diego Torres esta apunto de firmar un contrato con el ekipo Andaluz del Xerez. desde aki te deseamos suerte Diego. :anims
Títol: Re: Diego Torres deja Tarragona
Publicat per: chemanez en 18 de Juliol de 2006, 21:10:00 pm
Vaja, jo que em pensava que tindria l'oportunitat de jugar a 1ª Divisió,  :disappointed:
Títol: Re: Diego Torres deja Tarragona
Publicat per: _Resis_ en 18 de Juliol de 2006, 22:07:25 pm
vaia tela con luis cesar, no teien verguenza antoni pinilla i diego torres los artifices de l'ascenso i los quiere fuera del equipo... :o
Títol: Re: Diego Torres deja Tarragona
Publicat per: jose_sabadell en 18 de Juliol de 2006, 22:11:05 pm
Pinilla a renovao x 1 año no?  ???
Títol: Re: Diego Torres deja Tarragona
Publicat per: Pedrito en 18 de Juliol de 2006, 22:37:28 pm
Animos DIEGUITO!!! el año que viene, volveras a 1a, con el xerez! y Putear** al Nastic de plastic
Títol: Re: Diego Torres deja Tarragona
Publicat per: Mendo en 19 de Juliol de 2006, 09:03:12 am
Vinga Diego!!! :anims Despres d la gran culpa k ha tingut ell en l'ascens... :snore:
Títol: Re: Diego Torres deja Tarragona
Publicat per: Erik_Sbd en 19 de Juliol de 2006, 10:54:35 am
Si es això cert que han renovat a Pinilla un any més, esta clar que Diego Torres encara té futur pel davant, en canvi Pinilla :-X

Anims Diego
Títol: Re: Diego Torres deja Tarragona
Publicat per: Navarrog en 19 de Juliol de 2006, 12:07:37 pm
Espero , que l'ex-arlekinat, tingui sort. amb el Xerez. ! i que pugin rapid!
Sort Diego!. :beer2
Títol: Re: Diego Torres deja Tarragona
Publicat per: labtec en 19 de Juliol de 2006, 17:04:19 pm
Diego Torres, que tengas suerte en tú nuevo equipo.- SALUDOS

                   :anims    :anims      :anims
Títol: Re: Diego Torres deja Tarragona
Publicat per: PANSO en 19 de Juliol de 2006, 18:28:02 pm
no entenc que no confiin en diego torres per jugar a primera   :o
nastic us enrecordareu del diego aquest any  :ejem
Títol: Re: Diego Torres deja Tarragona
Publicat per: DJ_Murci en 19 de Juliol de 2006, 18:35:23 pm
Que yo sepa ha sido él el que ha dejado al Nástic para irse al Xerez. El club en principio contaba con el, pero habrá pensado que no tendria muchos minutos y la oferta del club andaluz le habrá seducido mas que el jugar en primera división. Y no nos engañemos, por ahi por Jerez hay pasta, eh .....    ;)
Títol: Re: Diego Torres deja Tarragona
Publicat per: CudiSBD en 19 de Juliol de 2006, 18:43:14 pm
Serrano i Pinilla també han marxar :o  ???
Títol: Re: Diego Torres deja Tarragona
Publicat per: PANSO en 19 de Juliol de 2006, 19:07:37 pm
pinilla a renovat per un any  :ejem
Títol: Re: Diego Torres deja Tarragona
Publicat per: dagar en 22 de Juliol de 2006, 01:23:57 am
nois siguem realistes diego torres a segona a no jugaba al llevant al nastic li va costar jugar (aixo si cuant sortia decidia els partits) i pinilla porta molts anys jugant entre segona a i segona b i ja te 35 anys per primera divisio no valen cap dels 2
Títol: Diego Torres ficha por el Rayo
Publicat per: Pedrito en 24 de Juliol de 2006, 20:43:48 pm

EL DELANTERO RECHAZÓ LA OFERTA DE  RENOVACIÓN DEL CLU C ATALÁN


El jugador del Nástic Diego Torres no aceptó la oferta de renovación del club catalán para las dos próximas temporadas y se marcha al Rayo Vallecano por el que firma cuatro campañas. El delantero marcó 41 goles en tres temporadas con el Nástic.

La noticia se hizo pública antes de que la plantilla emprendiera hoy el viaje hacia Klagenfurt (Austria), lugar de concentración hasta el próximo 5 de agosto.

A la estadía de pretemporada en tierras austríacas se incorpora en periodo de prueba David Almazán Abril, más conocido como David Pirri.

El lateral izquierdo y natural de Sabadell, ya ha jugado en Primera División con el Mérida, Deportivo y Real Zaragoza. También ha pertenecido a equipos como el Barcelona B, Las Palmas, Sporting y la última temporada Albacete, donde disputó 17 partidos. 

Fuente: Marca.com
Títol: Re: Diego Torres ficha por el Rayo
Publicat per: _Resis_ en 24 de Juliol de 2006, 23:20:30 pm
esta en 2a-b no el rayo??
Títol: Re: Diego Torres ficha por el Rayo
Publicat per: Mendo en 24 de Juliol de 2006, 23:21:52 pm
Diria k si... :-[
Títol: Re: Diego Torres ficha por el Rayo
Publicat per: *jabo* en 25 de Juliol de 2006, 16:50:23 pm
j**** que mas da 2b que 3a  :surprised:
Títol: Re: Diego Torres ficha por el Rayo
Publicat per: BeTo en 25 de Juliol de 2006, 16:57:44 pm
La de pasta que debe haver soltado el rayo para bajar de primera a 2B.  :o :o
Títol: Re: Diego Torres ficha por el Rayo
Publicat per: labtec en 25 de Juliol de 2006, 17:18:53 pm
Buen fichaje para el Rayo Vallecano, Diego Torres demasiado jugador para la 2-B.-  :clap

                              :beer2
Títol: Re: Diego Torres ficha por el Rayo
Publicat per: Alex SBD en 25 de Juliol de 2006, 17:22:18 pm
No entiendo como teniendo la magnifica posibilidad de jugar en 1ª, opta por irse a 2ª B, aunque gane más pasta  :o. Creo que se equivoca...
Títol: Re: Diego Torres ficha por el Rayo
Publicat per: MUTIO en 25 de Juliol de 2006, 18:00:26 pm
La de pasta que debe haver soltado el rayo para bajar de primera a 2B.  :o :o

Totalment d'acord freak.
Es incomprensible, la falta de ganes que tenen alguns jugadors de fer alguna cosa important en la seva vida futbolística.
Un altre clar exemple d'importar-li poc on jugar i els colors que porti. Només de cara als calers.

Jo no ho critico, però no ho entenc.
Títol: Re: Diego Torres ficha por el Rayo
Publicat per: vic@rlekinat en 25 de Juliol de 2006, 18:14:19 pm
 -  i si ell veu que jugarà poc a primera ?
 -  i si creu que passats 365 dies tornarà a estar a 2a ?  ( tan si juga
    amb el Rayo com amb el Nàtic)
 -  llavors ell serà un any més vell
 -  tindrà un contracte molt més ampli
 -  jugarà en un equip guanyador (haurà pujat de categoria)

  ... tot això són ipòtesis però si no ha vist  titularitat  a primera, un
  any d'ostracisme per tornar a segona i que ningú s'enrecordi de tu
  és per plantejar-s'ho, que tingui sort que a nosaltres ens va donar
  unes quantes alegries
Títol: Re: Diego Torres ficha por el Rayo
Publicat per: MUTIO en 25 de Juliol de 2006, 18:38:57 pm
-  i si ell veu que jugarà poc a primera ?
 -  i si creu que passats 365 dies tornarà a estar a 2a ?  ( tan si juga
    amb el Rayo com amb el Nàtic)
 -  llavors ell serà un any més vell
 -  tindrà un contracte molt més ampli
 -  jugarà en un equip guanyador (haurà pujat de categoria)

  ... tot això són ipòtesis però si no ha vist  titularitat  a primera, un
  any d'ostracisme per tornar a segona i que ningú s'enrecordi de tu
  és per plantejar-s'ho, que tingui sort que a nosaltres ens va donar
  unes quantes alegries

Bé bé, això em donaria a entendre que és un jugador molt poc ambiciós que només es mou per diners. Que ho trobo molt lícit com ja he dit abans, però.........
De fet ofertes de 2a A d'equips punters en tenia, per exemple el Xerez que ultimament cada any estè lluitant per pujar.
Per mi, aquest cop Diego Torres  :ko
Títol: Re: Diego Torres ficha por el Rayo
Publicat per: vic@rlekinat en 25 de Juliol de 2006, 18:47:34 pm
només he fet un plantejament, però també sóc del teu parer, crec que l'oportunitat de jugar a 1a no es dona sovint i s'ha d'aferrarsi amb totes les forces
Títol: Re: Diego Torres ficha por el Rayo
Publicat per: Fum, fum, fum en 25 de Juliol de 2006, 19:34:29 pm
A primer cop d'ull sembla incomprensible... pero ell tindrà el seus motius per haver marxat del Nàstic... fa poc em va arribar a les orelles que el mister no confiava amb ell per l'any que ve... per molt que sigui un club de Primera, si veus que no jugaràs i que, no ens enganyem, el Nàstic es el màxim candidat al descens, és llògic que escolti altres ofertes. I el Rayo doncs equip que fa poc ha estat a Primera fent bones temporades, amb un bon projecte... i segur que l'hauran untat ben untat... doncs podria ser això. Per molta Primera Divisió que sigui, per estar tot l'any a la grada i acabar baixant, millor pujar al Rayo no? Son hipotesis eh? Pero que els seus motius tindrà... Hi ha moltes coses que no sabem del que passa per dins d'un club...
Títol: Re: Diego Torres ficha por el Rayo
Publicat per: DJ_Murci en 26 de Juliol de 2006, 10:32:37 am
Para mi, Diego entra en el "club" de los "gallitos" tipo Molist o Javi Garcia en su época. Que tenian calidad y ofertas para estar mas arriba y preferian estar mas abajo y así "despuntar" ....  Eso si, asi cobrando los sueldos mas altos de su categoría...
Títol: Re: Diego Torres ficha por el Rayo
Publicat per: visi en 26 de Juliol de 2006, 18:18:48 pm
Poderoso caballero don dinero.
Títol: Re: Diego Torres ficha por el Rayo
Publicat per: *jabo* en 26 de Juliol de 2006, 22:13:18 pm
Yo estoy de acuerdo con MUTIO, eso es de ser poco ambicioso y de no creer en ti mismo, pk puedes que no empieces de titular, pero si te ganas la confianza en los entrenamientos y conque tengas suerte en 2 partidos k marques gol, al final acabas siendo x lo menos el jugador numero 12, ( de primera), prfiero eso que el 1o de (2b)
diego torres  :ko
Títol: Re: Diego Torres ficha por el Rayo
Publicat per: Fum, fum, fum en 27 de Juliol de 2006, 13:51:55 pm
Yo estoy de acuerdo con MUTIO, eso es de ser poco ambicioso y de no creer en ti mismo, pk puedes que no empieces de titular, pero si te ganas la confianza en los entrenamientos y conque tengas suerte en 2 partidos k marques gol, al final acabas siendo x lo menos el jugador numero 12, ( de primera), prfiero eso que el 1o de (2b)
diego torres  :ko

Hay muchos mas motivos que los que se ven desde fuera... sus motivos habrá tenido para tomar esta decisión... cuando no se está a gusto en un club (por ejemplo, no digo que sea esto), es preferible estar en otros que en ese aunque ese este en primera.
Títol: Re: Diego Torres ficha por el Rayo
Publicat per: Fum, fum, fum en 27 de Juliol de 2006, 13:58:13 pm
Aquí tenéis la entrevista echa por los compañeros de Nasticmania.net:

Citar
Kalillejo: - Buenas tardes Diego, ¿cómo estás?
Diego Torres: - ****** por como se han dado las circunstancias y mi salida del Nàstic.

K.: - Se ha especulado mucho sobre los motivos de tu salida. Realmente, ¿por qué te vas?
D.T.: Es lo que quería aclarar. Hoy mismo ha salido en algún periódico que Diego Torres deja el Nàstic por dinero y no es cierto. Yo siempre he querido al Nàstic y prueba de ello es que he entrenado 4 días sin contrato. Diego Torres se va del Nàstic por motivos deportivos, el míster no cuenta conmigo para el próximo año.

K.: La gente no acaba de entender la elección de tu próximo destino. ¿Por qué al Rayo (en segunda B) y no un equipo de segunda A?
D.T.: Está claro que han salido equipos grandes de segunda A, pero mi primera opción ha sido siempre el Nàstic pero no pudo ser. Pepe Mel entrena al Rayo y me llamó explicándome el proyecto, me dijo que no iba a un equipo de segunda B, sinó que iba al Rayo Vallecano. Vinyals es íntimo de Mel y también me habló maravillas de un proyecto que cuenta con hombres como Míchel, Cubillo, Pedro Baquero, Carlos Llorens, Arévalo, Mauri, … muchos son jugadores de primera y es un proyecto serio. La cercanía de Madrid con mi casa también ha sido determinante y la verdad que no me lo he pensado mucho.

K.: ¿Qué esperas de tu nueva etapa?
D.T.: Espero lo mismo que cuando llegué al Nàstic. Soy hombre de club e intentaré ganarme el cariño de la afición vallecana con mis goles al igual que lo hice aquí en Tarragona.

K.: ¿Algún mensaje para la afición del Nàstic?
D.T.: La afición del Nàstic es lo más importante. En Tarragona he pasado los tres mejores años de mi vida y me voy ******. El escudo del Nàstic lo llevaré siempre en mi corazón. Agradezco a la afición del Nàstic y en particular a la gente de nasticmania su apoyo y cariño demostrado tanto en los momentos buenos como en los malos. No hay dinero para agradecerles ese cariño. Siempre llevaré a la afición del Nàstic dentro de mí.

Gracias por todo Diego, nunca te olvidaremos.


Por cierto, si os dais un meneo por la web veréis que está muy pero que muy bien... para cuando algo parecido para el Sabadell?
Títol: Re: Diego Torres ficha por el Rayo
Publicat per: Erik_Sbd en 27 de Juliol de 2006, 14:37:53 pm
La de Nastimania? si ho dius pel disseny està fet amb Php-Nuke i amb plantilles :o
, ara que si ho dius pel contingut no sabria dir-te :ejem

Parlant del tema Rayo, tenen una plantilla amb noms sonats com poguin ser:Raúl Molina(ex del recre i del espanyol), iznata(ex del malaga), míchel(ex del múrcia) etc etc. Esta clar que els diners avui en dia en el futbol marquen molt en els jugadors, un clar exemple és el rayo o millor dit ruíz mateos :ejem
Títol: Re: Diego Torres ficha por el Rayo
Publicat per: Fum, fum, fum en 27 de Juliol de 2006, 14:49:50 pm
No home, ho dic pel contingut... una web feta per aficionats (en conec un parell) i de continguts molt bons... toca tota la actualitat, esta actual·litzadisima, monta especials (el dels ultims partits de lliga abans de pujar va ser impresionant) per seguir el dia a dia i està amb contacte amb jugadors (a segona a i primera no es tan facil per uns aficionats) amb entrevistes, informació dels entrenaments... i a més tot el que es propi d'una web d'aficionats amb descarregues, personalització etc...
Títol: Re: Diego Torres ficha por el Rayo
Publicat per: Khiton en 30 de Juliol de 2006, 22:33:29 pm
Diego Torres: "Me he marchado porque Luis César no me quiere"
Diego Torres ha asegurado que el motivo de su marcha no responde a "motivos económicos", sino que se basa en que el entrenador Luis César "no me quiere". El jugador, que rechazó la oferta de renovación del club catalán para las dos próximas temporadas y optó por marcharse al Rayo Vallecano, afirmó que si hubiera notado algún síntoma de que Luis Cesar contaba con él, "se hubiera quedado aquí con los ojos cerrados". 

El delantero vallisoletano de 28 años y que ha militado en equipos como el Sabadell, el Levante o el Ciudad de Murcia, después de marcar 41 goles con el Nàstic no jugará en Primera División.
Títol: Re: Diego Torres
Publicat per: sempre Sabadell en 28 de Novembre de 2007, 20:22:54 pm
i ara que s'en sap d'ell?
a quin equip esta?
Títol: Re: Diego Torres
Publicat per: antcarcer en 28 de Novembre de 2007, 20:28:47 pm
i ara que s'en sap d'ell?
a quin equip esta?
En el Rayo  :beer2
Títol: Re: Diego Torres
Publicat per: PANSO en 28 de Novembre de 2007, 20:37:36 pm
va estar a l´orbita del sabadell aquest estiu pero la señora presidenta li va pujar el sou (o com a minim aixo diuen)  :xin-xin
Títol: Re: Diego Torres
Publicat per: sempre Sabadell en 29 de Novembre de 2007, 21:45:57 pm
seria un gran fitxatge pel Sabadell
Diego vuelve :oooooo:
Títol: Re: Diego Torres
Publicat per: adrySBD en 30 de Novembre de 2007, 14:59:49 pm
(http://www.20minutos.es/data/img/2006/10/26/523477.jpg)

http://www.20minutos.es/data/img/2006/10/26/523477.jpg

(http://es.geocities.com/nastiker_cat/Nastic-Diego-Torres.jpg)

http://es.geocities.com/nastiker_cat/Nastic-Diego-Torres.jpg

(http://62.15.226.148/fot/2007/09/23/5973919.jpg)

http://62.15.226.148/fot/2007/09/23/5973919.jpg
Títol: Re: Diego Torres
Publicat per: kikillo en 06 de Desembre de 2007, 23:56:34 pm
no teneis ninguna foto de diego torres de arlequinat
Títol: Re: Diego Torres
Publicat per: raul_sbd5 en 11 de Gener de 2008, 15:04:50 pm
 Diego Torres jugarà al Salamanca cedit pel Rayo Vallecano fins a final de temporada.

  http://www.udsalamanca.net/cmsa/index.php?option=com_content&task=view&id=195&Itemid=1
Títol: DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: Randel en 18 de Abril de 2008, 10:39:20 am
(http://www.udsalamanca.net/cmsa/ficheros/menu/elclub/jugadores/delanteros/diego.jpg)

Diego Torres Rodríguez
19/9/78  Valladolid
1'79 mts 82 Kgs
Davanter centre
-----------------------------------------------------------------
95-96 Real Valladolid Juv. (Juvenil B)   ?? / ??
96-97 Real Valladolid Juv. (Divisió Honor)  ?? / ??
97-98 Extremadura CF B (3A)  ?? / ??
98-99 Extremadura CF B (3A)  36 / 29
98-99 Extremadura CF  (1A)  1 / 0
99-00 Ontinyent CF (2B)  14 / 6
99-00 UD Levante (2A)  2 / 1
00-01 CE Sabadell (2B)  35 / 19
01-02 UD Levante (2A)  16 / 1
02-03 Ciudad de Murcia CF (2B)  20 / 6
02-03 Novelda CF (2B)  15 / 6
03-04 Gimnástic Tarragona (2B)  36 / 20
04-05 Gimnástic Tarragona (2A)  39 / 11
05-06 Gimnástic Tarragona (2A)  37 / 7
06-07 Rayo Vallecano (2B)  32 / 7
07-08 Rayo Vallecano (2B)  19 / 3
07-08 UD Salamanca (2A)  7 / 0*
------------------------------------------------------------------
Títol: DIEGO TORRES LLIURE
Publicat per: maverick arlequinat en 30 de Juny de 2008, 15:06:53 pm
avui a mundo deportivo anuncien que el rayo dona la baixa a diego y varis jugadors exs primeras
Títol: Re: DIEGO TORRES LLIURE
Publicat per: toni78 en 30 de Juny de 2008, 15:35:26 pm
si pero diego torres querra cobrar un paston jejeje  :beer2 :beer2
Títol: Re: DIEGO TORRES LLIURE
Publicat per: kitanovsky en 30 de Juny de 2008, 16:25:59 pm

crec que comença a ser 'una mica vell'...

que vagi al terrassa !
Títol: Re: DIEGO TORRES LLIURE
Publicat per: visi en 30 de Juny de 2008, 17:19:28 pm
Voldria molts calers, a part de que ja tenim dos bons davanters, ara bé si es posés a tiro seria un bona incorporació.
Títol: Re: DIEGO TORRES LLIURE
Publicat per: BLANC-I-BLAU en 30 de Juny de 2008, 22:47:54 pm
Voldria molts calers, a part de que ja tenim dos bons davanters, ara bé si es posés a tiro seria un bona incorporació.


Sóc dos molt bons davanters, però no podem aguantar tota la temporada amb només dos davanters. Es necessita al menys 4 davanters amb garanties per cobrir qualsevol contingència.   Desconec quin seria el rendiment de Diego Torres, però "mediàticament" il.lusionaria a l´afició.
Títol: Re: DIEGO TORRES LLIURE
Publicat per: jo en 30 de Juny de 2008, 22:50:18 pm
Totalment d'acord...si es pogués fitxar a Diego Torrew seria tot un èxit.... :bandera
Títol: Re: DIEGO TORRES LLIURE
Publicat per: gol del Sabadell en 30 de Juny de 2008, 22:59:05 pm
 :bandera

De totes formes si continua el Fran ja tindriem 3 davanters... i tenint en compte que Moya acostuma a jugar amb 1 punta, jo no invertiria calers en el Torres, crec que ara seria més determinant cobrir les bandes, sobretot l'esquerra. Jo m'hagués quedat amb el Pirri.
Títol: Re: DIEGO TORRES LLIURE
Publicat per: Ruben_cesbd en 01 de Juliol de 2008, 00:02:00 am
Por las palabras k a dixo Soteras este mediodia,a dejado mui claro,k si viene una buena oferta x Fran lo venderemos,es decir,k la primera opcion es venderlo,entonces si finalmente se fuera,si k deveriamos intentar fixtar a otro delantero.

I de jugar esta temporada con solo 1 en punta,lo dudo muxissimo,creo k jugaremos con un 4-4-2 o algo parecido,con Javi i Joel arriba.

No podemos plantear un 5-4-1 en casa xfavorr,ai k ser mas ambiciosos en casa.

Títol: Re: DIEGO TORRES LLIURE
Publicat per: narsni19 en 01 de Juliol de 2008, 01:04:39 am

crec que comença a ser 'una mica vell'...

que vagi al terrassa !



Tenga la edad que tenga, a jugado en clubs de alto nivel en 2ª A, y muchos del Rayo, si vienen al C.E. Sabadell, eso va a ser experiencia, cosa que no le hiria mal al equipo, yo creo que asín con jugadores de este tipo (si son más jovenes no pasa nada) el C.E. Sabadell puede encotrar la solución para un equipo de ''Play-off''
Títol: Re: DIEGO TORRES LLIURE
Publicat per: labtec en 01 de Juliol de 2008, 01:11:31 am
Solamente diría si, si viniera a buen precio, de lo contrario su tren no debería parar en Sabadell.
                                                       :beer2
Títol: Re: DIEGO TORRES LLIURE
Publicat per: kitanovsky en 01 de Juliol de 2008, 09:15:20 am

buscant a futbolme, diego torres aquesta temporada només ha fet 3 gols amb el rayo vallecano. a més, surt com fitxat pel salamanca. en sabeu algo? aquest any jo no l'he seguit.

crec que a la 2aB HI HAN BASTANTS DAVANTERS PER FITXAR abans que diego torres. jugadors que han fet més de 10-15 gols que sí són garantia de gol i que, a més, segur que apretant una miqueta el pressupost podríem fer venir. ja veureu com hi hauran -ja n'hi han- sorpresetes que cal aprofitar. el secret: crec que fitxar durant el juliol i no precipitar-se.

no oblidem que si fitxem be i compensat, significa una ingressos extres en entrades i carnets de, com a mínim, 50 kilos més.

diego torres farà 30 anys peró crec que és un jugador que avui ja no ens interessa. potser m'equivoco, peró no crec que sigui l'home gol que busquem. de fet, els 'homes-gol' del rayo d'aquest any no ha estat ell.

així que, em decantaria per una altra opció.
Títol: Re: DIEGO TORRES LLIURE
Publicat per: chemanez en 01 de Juliol de 2008, 14:05:56 pm
Si bé demanant pocs diners benvingut, si no, ja està bé el que tenim. NO es viu de passat, i el seu rendiment a dia d'avui seria una incógnita.
Títol: Re: DIEGO TORRES LLIURE
Publicat per: Arrrrrrlekinat en 01 de Juliol de 2008, 16:33:50 pm
Però Diego Torres no ho tenia fet amb el Salamanca?  ???

 :beer2
Títol: Re: DIEGO TORRES LLIURE
Publicat per: toni78 en 01 de Juliol de 2008, 17:03:14 pm
Però Diego Torres no ho tenia fet amb el Salamanca?  ???

 :beer2

yo segun tengo entendido, pertenecia al rayo, y fue cedio al salamanca en el mercado de invierno  :beer2 :beer2
Títol: Re: DIEGO TORRES LLIURE
Publicat per: MUTIO en 01 de Juliol de 2008, 17:29:14 pm
Va començar la lliga amb el Rayo i al mercat d'hivern va anar a Salamanca.

És un jugador vingut MOLT a menys. Jo ja NO el fitxaria per res i més sabent que per preu n'hi ha a dia d'avui força millors que ell.
Títol: Re: DIEGO TORRES LLIURE
Publicat per: sempresbd en 02 de Juliol de 2008, 18:37:35 pm
doncs jo li donava la benvinguda ara mateix, s´està parlant que s´està fitxant bé...però algú ha vist jugar a la gran majoria de jugadors que s´han fitxat? jo tampoc. així que fins que no comenci la lliga estarem amb la incògnita.
Títol: Re: DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: bombona arlekinada en 07 de Juliol de 2008, 23:55:01 pm
 :scut :bandera Yo lo hubiera traido con los ojos cerrados, pero bueno es igual, solo espero que este año no nos meta ninguno a nosotros puesto k esta cerca de llegar al badalona.......... :bandera :scut
Títol: Re: DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: Ruben_cesbd en 08 de Juliol de 2008, 00:11:07 am
:scut :bandera Yo lo hubiera traido con los ojos cerrados, pero bueno es igual, solo espero que este año no nos meta ninguno a nosotros puesto k esta cerca de llegar al badalona.......... :bandera :scut

Pues yo este año no uviera apostado por Diego Torres,ya k lleva 2 años con un tremendo bajon futbolistico i de lesiones terrible   :ko

La directiva a exo fantasticamente bien apostando por Joel i Javi Rodriguez   :ok

 :bandera :scut :bandera

Títol: Re: DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: bombona arlekinada en 08 de Juliol de 2008, 21:32:51 pm
:scut :bandera Yo lo hubiera traido con los ojos cerrados, pero bueno es igual, solo espero que este año no nos meta ninguno a nosotros puesto k esta cerca de llegar al badalona.......... :bandera :scut

Pues yo este año no uviera apostado por Diego Torres,ya k lleva 2 años con un tremendo bajon futbolistico i de lesiones terrible   :ko

La directiva a exo fantasticamente bien apostando por Joel i Javi Rodriguez   :ok

 :bandera :scut :bandera


:scut :bandera El hecho de que a mi me gustaria k hubiera venido no tiene nada k ver con k no me gusten los fichajes de este año, k me encantan, y tambien creo k esta bien la apuesta de la directiva por esos jugadores puesto que en definitiva ellos son los responsables de los fichajes  :bandera :scut
Títol: Re: DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: Ruben_cesbd en 11 de Juliol de 2008, 23:05:38 pm
Pues segun la entrevista que Diego Torres a echo hoy al "Ideal de Granada"aun le queda contrato por dos temporadas con el Rayo Vallecano,y que si tiene que bajar a 2ªB sería para hacerlo en el Granada,descartando asin su fichaje por el Badalona i Sant Andreu,este ultimo nombre,salio con muxa fuerza.

Asin k todo parece ser que este año no veremos pisar a Diego Torres de nuevo la Nova Creu Alta.

 :beer2
Títol: Re: DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: bombona arlekinada en 10 de Agost de 2008, 21:52:26 pm
 :scut :bandera Al final se sabe donde jugará esta temporada?  :bandera :scut
Títol: Re: DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: hervi en 10 de Agost de 2008, 22:29:04 pm
segun han dicho en el canal 33,el badalona podria estar interesado en diego torres!
Títol: Re: DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: Fum fum fum en 10 de Agost de 2008, 22:32:45 pm
Diego Torres ha fichado por el Salamanca.
Títol: Re: DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: WTEE en 11 de Agost de 2008, 11:15:06 am
Diego Torres ha fichado por el Salamanca.

Ahir va aparéixer aquesta notícia al link de la pàgina web ESFUTBOL.NET http://www.esfutbol.net/index.php?action=read&id=35413

Badalona y Granada pugnan por Diego Torres.
10.08.2008 14.36
 Aunque todo apuntaba hacia la próxima vinculación de Diego Torres (29) con el Granada, el atacante, de salida del Rayo Vallecano tras actuar desde el mercado invernal en Salamanca como cedido (9 presencias, ningún gol), estaría mucho más cerca de enrolarse en el Badalona y formar con David Prats y Molist un grupo ofensivo de primer orden.

La negociación podría acelerarse de modo inminente.
Títol: Re: DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: Fum fum fum en 11 de Agost de 2008, 18:47:10 pm
Diego Torres ha fichado por el Salamanca.

Ahir va aparéixer aquesta notícia al link de la pàgina web ESFUTBOL.NET http://www.esfutbol.net/index.php?action=read&id=35413

Badalona y Granada pugnan por Diego Torres.
10.08.2008 14.36
 Aunque todo apuntaba hacia la próxima vinculación de Diego Torres (29) con el Granada, el atacante, de salida del Rayo Vallecano tras actuar desde el mercado invernal en Salamanca como cedido (9 presencias, ningún gol), estaría mucho más cerca de enrolarse en el Badalona y formar con David Prats y Molist un grupo ofensivo de primer orden.

La negociación podría acelerarse de modo inminente.

Hi va haver molt follón amb la sortida de Diego Torres del Rayo, ja que els madrilenys li oferien una cessió rebaixant-li la fitxa i ell volia marxar lliure. Pensava que al final havia marxat lliure o que el Salamanca havia executat la opció a compra de la cessió. Veig que no. En fi, segueix el culebron, ja que en el Rayo tenia una clausula de renovació automatica en cas d'ascens pero tambe amb rebaixa de fitxa o alguna historia d'aquestes... el que està clar es que Diego Torres no seguirà al Rayo xD
Títol: Re: DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: bombona arlekinada en 11 de Agost de 2008, 21:43:12 pm
 :scut :bandera Gracias por las respuestas y me reafirmo en lo k dije el 7 de julio de k ojalá no tenga k ver como nos marca un gol con el badalona, por cierto como fiche alli vaya equipazo tiene el badalona....... :bandera :scut
Títol: Re: DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: Ruben_cesbd en 20 de Agost de 2008, 13:58:02 pm
Se confirmo hoy la noticia.

Diego Torres nuevo jugador del Badalona




El atacante Diego Torres (29), una vez rescindido su compromiso con el Rayo Vallecano (actuó cedido la primera mitad de 2008 en el Salamanca, con 9 partidos y ningún gol en su haber), ha alcanzado un acuerdo con el Badalona para incorporarse a sus filas. El Granada había mostrado interés desde semanas atrás pero no ha podido competir con la oferta catalana.



Menudo ekipazo k tiene este Badalona,i aora ha recordar la pareja Molist-Torres..




 :bandera :scut :bandera
Títol: Re: DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: bombona arlekinada en 20 de Agost de 2008, 21:01:47 pm
 :scut :bandera Ya lo dije yo el 7 de julio, uff k miedo da el badalona EQUIPAZO. Lo único bueno de este fichaje es que podré volver a saludar a Diego Torres, pero ojalá no nos marque a nosotros  :bandera :scut
Títol: Re: DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: hoolSBD en 01 de Setembre de 2008, 22:34:38 pm
La apuesta del Badalona les puede salir bien, pero también mal, son demasiados veteranos en un mismo vestuario, a ver como les funcionan las cosas y les podemos sacar algo en pos¡tivo de nuesta visita el domingo. A mi Diego Torres no me termina de convencer a estas alturas, ni Ferrón, el único que parece cumplir siempre con sus goles y su rendimiento es Molist, en el Cartagena, y ayer en su debut liguero en un campo complicado como el del Orihuela con su golito.

Títol: Re: DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: Erik_Sbd en 02 de Setembre de 2008, 12:00:43 pm
Segons m'ha comentat un aficcionat del Badalona que conec es veu que aquesta aposta en jugadors d'aquesta talla ha sortit dels diners del Rio(una cadena de supermercats que porta el president del Badalona si no m'equivoco i que es veu que ha pujat 5 cèntims els preus de tots els productes, i doncs l'augment del pressupost ve d'això)
Títol: Re: DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: bombona arlekinada en 07 de Setembre de 2008, 22:06:26 pm
 :scut :bandera Menos mal que Diego no ha marcado hoy, me hubiera dolido mucho verle marcarnos un gol. Gran persona y muy buen jugador, SUERTE CRACK. :bandera :scut
Títol: Re: DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: PIPO en 25 de Setembre de 2008, 16:58:49 pm
Ayer marcó su primer gol como jugador del Badalona.
Títol: Re: DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: PIPO en 20 de Octubre de 2008, 14:23:03 pm
Ahir va tornar a marcar al camp del Denia un golas, un control de luxe i una definició perfecte ... sembla que no está tan baix de forma com pensavem molts.
Títol: Re:DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: mss en 25 de Agost de 2010, 12:43:24 pm


El bó de Diego Torres, als seus 31 tacos, firma pel Barakaldo.... :blink
Títol: Re:DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: arlekinat x sempre en 13 de Maig de 2011, 20:30:28 pm
diego torres ja fa 8 gols és el pitxitxi del seu equip, encara que l'equip ha baixat a 3 divisió és una llàstima per un històric com el Barakaldo.
Títol: Re:DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: toni78 en 13 de Maig de 2011, 22:31:41 pm
diego torres ja fa 8 gols és el pitxitxi del seu equip, encara que l'equip ha baixat a 3 divisió és una llàstima per un històric com el Barakaldo.

y el equipo que mas playoff de ascenso a 2ªA a disputado un total de 9 y en ninguna de ellas a conseguido el ascenso  :beer2 :beer2
Títol: Re:DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: arlekinat x sempre en 14 de Maig de 2011, 00:33:29 am
és una veritable llàstima que equips així estiguin patint en les categories infrahumanes que hi ha però bé, sort a tots els del Barakaldo que la necessitessin.
Títol: Re:DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: labtec en 23 de Juliol de 2011, 23:01:43 pm
Hace unos días viendo por televisión un reportaje de uno de tantos partidos de pretemporada, me sorprendio ver a un jugador con el pelo rubio al que reconocí como Diego Torres Rodríguez, desconozco si estaba reforzando al equipo o si ha fichado por él, el equipo en cuestión es el CF Navata, si alguien tiene información podría aclararlo ya que me gustaría saber si realmente juega en ese equipo y a que categoría pertenece.

                                                             :beer2
Títol: Re:DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: mss en 24 de Juliol de 2011, 14:01:17 pm
Hace unos días viendo por televisión un reportaje de uno de tantos partidos de pretemporada, me sorprendio ver a un jugador con el pelo rubio al que reconocí como Diego Torres Rodríguez, desconozco si estaba reforzando al equipo o si ha fichado por él, el equipo en cuestión es el CF Navata, si alguien tiene información podría aclararlo ya que me gustaría saber si realmente juega en ese equipo y a que categoría pertenece.

                                                             :beer2

Se debe estar entrenando con este equipo de la 3ª Regional que ahora se llamará 4ª Catalana creo, a la espera de encontrar equipo en 2ªB o 3ª digo yo, porque tampoco está como para jugar en Regional :llegir

http://www.cfnavata.com/ (http://www.cfnavata.com/)
Títol: Re:DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: Arlekinadous en 02 de Agost de 2011, 00:48:46 am

Diego Torres ha estat el millor o un dels millors davanters autèntics i amb gol que ha tingut el Sabadell els darrers 25 anys, juntament amb per exemple, Totó, Quico Ramírez, Villa, Alcelay i Randez, entre altres.

Diego Torres tenia molt bon dribling, bon toc, velocitat, verticalitat i sobretot, tenia gol. Era increïble que un jugador amb tanta qualitat, estigués jugant en aquells moments, a Segona "B". Sens dubte, en tinc un gran record del seu pas pel Sabadell.
Títol: Re:DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: xolo en 02 de Agost de 2011, 20:26:39 pm
alcelay, golejador?????
Títol: Re:DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: mss en 22 de Agost de 2011, 15:17:55 pm

Diego Torres, ja ha trobat equip, jugarà al CD Badajoz  de 2ªB
Molta sort Diego, continua marcant gols, que es lo teu :clap
Títol: Re:DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: arlekinat x sempre en 22 de Agost de 2011, 17:35:45 pm
Molta sort diego amb la teva nova aventura  :mml:
Títol: Re:DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: mss en 12 de Desembre de 2011, 21:28:38 pm

Impresionant també Diego Torres que no perd efectivitat amb el pas dels anys, 7 gols porta amb el Badajoz en lo que va de lliga.
Grande Diego
Títol: Re:DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: kitanovsky en 14 de Desembre de 2011, 13:54:38 pm

Impresionant també Diego Torres que no perd efectivitat amb el pas dels anys, 7 gols porta amb el Badajoz en lo que va de lliga.
Grande Diego

No, si encara l'haurem de fitxar en el mercat d'hivern...  ja seria la rellet que tornés i funcionés.
Títol: Re:DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: Khiton en 18 de Desembre de 2011, 18:35:21 pm
Un altre golet de Diego Torres
Títol: Re:DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: mss en 20 de Desembre de 2011, 19:51:54 pm

L´aventura de Diego Torres a Badajoz podría acabar abans de temps, tot i portar 8 gols

http://www.esfutbol.net/?action=read&idnotizia=62146 (http://www.esfutbol.net/?action=read&idnotizia=62146)
Títol: Re:DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: mss en 22 de Agost de 2012, 10:57:33 am

Diego Torres després de marcar 13 gols al Badajoz, firma per l´UCAM Murcia, no perd l´olfacte golejador aquest.
Títol: Re:DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: mss en 22 de Desembre de 2013, 21:19:28 pm
Ostres veient un resum veig que Diego Torres va fitxar per la Cultural Leonesa aquest any i ja portà 8 gols....però aquest tio no es cansa mai?
Títol: Re:DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: jaume en 22 de Desembre de 2013, 22:47:15 pm
Es molt bo aquest home...
Títol: Re:DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: uri1981 en 23 de Desembre de 2013, 11:31:46 am
Quien tuvo, retuvo.
Títol: Re:DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: mss en 23 de Desembre de 2013, 15:48:02 pm
Tinc claríssim que si per desgràcia baixíssim a 2aB seria el meu primer fitxatge  :mmmm
Títol: Re:DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: jaume en 23 de Desembre de 2013, 21:14:04 pm
i qui diu si no podria ser valid per segona A?
Títol: Re:DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: PERE PONS(RETURN) en 24 de Desembre de 2013, 10:43:41 am
Per ejemple Jo
Títol: Re:DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: labtec en 24 de Desembre de 2013, 17:38:48 pm
Es muy bonito recordar a los jugadores (Diego Torres) que nos han hecho disfrutar en alguna buena temporada en concreto, pero como en todo, el tiempo pasa y las puertas se cierran para algunas cosas, no me veo con 35 o 36 años a otro jugador con la camiseta arlequinada, de verdad que parecería el Club un auténtico geriátrico.

PD Nada más hay que ver la fecha de inicio de este tema para darnos cuenta el tiempo que ha pasado.
Títol: Re:DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: mss en 18 de Juliol de 2014, 11:26:38 am

Impressionant lo d´aquest jugador, continua la seva col.lecció d´equips i ara firma amb el CD Palencia
Títol: Re:DIEGO TORRES [00-01]
Publicat per: tonidg en 17 de Agost de 2015, 23:20:26 pm
La 2015/16 segueix al CD Palencia.