Forum Arlequinat

JOCS ARLEQUINATS => TRIVIAL ARLEQUINAT => ALTRES JOCS => III Temporada => Missatge iniciat per: umbria en 14 de Juny de 2009, 13:12:00 pm

Títol: ANUNCI 1er TORNEIG TEMPORADA 08/09
Publicat per: umbria en 14 de Juny de 2009, 13:12:00 pm
Demà dia 15/06 iniciarem un nou Trìvial d' Estiu en la modalitat de Torneig.

En què consistirà: Serà unica i exclusivament sobre la Temporada que acabem de finalitzar, es a dir totes les preguntes deben ser amb la tematica 08/09:

 lliga, pre-temporada, copa, plantilla, anècdotes,el que volgueu dins d'aquest termini.
Qualsevol pregunta fora del plaç estipulat de la Temporada serà anul.lada automaticament i formulara moderador.

el funcionament del joc és el mateix que fins ara :

- obriré jo el joc com a Moderadora, formulant una pregunta, el primer que l'encerti s'endurà 0,50 punts i pasarà a formular una nova pregunta, aixì succesivament  fins   que donem el Torneig per finalitzat el dia 31/07.

- Un mateix jugador només pot respondre un cop per pregunta, les succesives quedaràn anul.lades encara que siguin correctes

- Imprescindible enviar-me sempre per privat a mi com a Moderadora, o a la persona que jo designi per sustituir-me, la resposta per agilitzar el joc el màxim possible.

- Novetat en puntuació: La resposta encertada valdrà 0,50 punts com fins ara, la resposta errada no resta

 - Qui pot participar? : Tothom, és un joc obert a tots els participants del Foro, només hi ha un requisit, els jugadors que participant desde una mateixa IP o desde un mateix ordinador, han de fer-ho formant 1 equip per evitar suspicacies.


Premis: Aquest Torneig tindrà un Premi que ve patrocinat per la "Associació Arlequinada" un objecte que serà únic i només per el jugador que sigui el millor (els equips us ho haure d'apanyar entre vosaltres)

resto a la vostra disposició per a tots aquells que no coneixeu el funcionament habitual de Trìvial i voleu participar per aclarir-vos tots els dubtes. Tant en aquests post o per privats.

Demà obrirè el Joc en un Post especific.

salut!