ALTRES > SERVEI TECNIC

Com POSAR un AVATAR (foto del perfil)

<< < (4/16) > >>

BIRRI:
Però PERE, què vols, una foto a sota del nick o posar una foto en un missatge?  :laugh:

BIRRI:
Doncs mira, donali a "profile" al menú q hi ha a dalt de tot del forum. Després a l'eskerra veuràs un menú, i a la part del menu q posa EDITAR PERFIL clikes amb el ratolí a on diu "Informació del Perfil del Fòrum". Allà selecciones on posa "Pujaré la meva pròpia imatge" i cliques a examinar. Se t'obrirà una finestreta on podràs buscar la foto que tens a l'ordinador i que tu vols posar com a foto del perfil. Si poses una foto massa gran o que ocupa massa no es veurà la foto així que procura que el tamany no sigui gaire gran i voilà! Ja tindràs la foto al perfil ;)

BIRRI:
Li has de donar a l'examinar que hi ha al costat de "pujaré la meva pròpia imatge" i buscar la foto q vols posar. Fent això t'hauria de sortir la foto que has escollit a sota del teu nick (en el mateix lloc on jo per exemple tinc la meva vaketa). És això el q volies no?  :laugh:

BIRRI:

--- Cita de: PERE PONS CLAVERIA en 09 de Juny de 2005, 15:21:23 pm ---ara alla on diu Pujaré la meva imatge, surt l'adreça C:\documents and setting..etc etc.........
que mes??? buaaaaaaaaaa!!!!!

--- End quote ---
Akí has de buscar la carpeta del teu ordinador on tens la foto i posarla xD

melo:
no es k tingi problemes didentitat...xo es k no se kom posa l aimatge i el text de sota el misatge k eskrigi.ja u e provat xo no es guarden els kanvis,gracies!!!!!

Navegació

[0] Índex de Missatges

[#] Pàgina Següent

[*] Pàgina Anterior

Go to full version