Autor Tema: Benjamin A este año en Primera  (Llegit 10202 cops)

0 Usuaris i 2 Visitants estan veient aquest tema.

Desconnectat Khiton

  • Entrenador
  • *******
  • Missatges: 1689
  • Gènere: Masculí
Benjamin A este año en Primera
« el: 11 de Setembre de 2006, 18:12:03 pm »


Doncs això el Benjamí A aquest any estará a primera divisó, grup 4º!! Pels que volgueu veure els seus rivals esta penjat el calendari a www.fcf.cat 1º divisio de Benjami grup 4!!!!

Yo al igual que la temporada pasda us mantindre informats dels resultats dels nens!

Desconnectat Jose R. García

  • Infantil
  • ****
  • Missatges: 244
Re: Benjamin A este año en Primera
« Respondre #1 el: 11 de Setembre de 2006, 20:08:11 pm »
Amigo adriancito
Me alegra que de nuevo estes dispuesto a dar los resultados del benjamin, en este caso el A, como el año pasado, y seguiremos la temporada con interes, esperando que se repita el éxito del año pasado, y que los chicos puedan dejar el equipo otra vez arriba.

Desconnectat Khiton

  • Entrenador
  • *******
  • Missatges: 1689
  • Gènere: Masculí
Re: Benjamin A este año en Primera
« Respondre #2 el: 11 de Setembre de 2006, 20:22:19 pm »
Esta claro!!! supongo k tu este año daras los del Alevin... b? o c? ske ns kuantos alevines hay :S

Desconnectat Khiton

  • Entrenador
  • *******
  • Missatges: 1689
  • Gènere: Masculí
Re: Benjamin A este año en Primera
« Respondre #3 el: 16 de Setembre de 2006, 12:23:43 pm »
Primer partido de pretemporada: C.E. Sabadell 4-0 Club Natacio Terrasa

El partit no ha tingut historia, el Centre d'Esports ha demostrar ser superior en tot moment, bon partit dels arlequinats i esperançador resultat de cara a aquesta nova e interesant temporada a Primera divisió.
Ràpidament el Sabadell s'ha avançat en un gol a la sortida d'un corner, i poc abans del descans en una ràpida contra s'ha posat 2-0, resultat amb el que s'ha arribat al descans. Un error del porter egarenc ha situat el 3-0, en aquests instants ha arribat l'única ocasio del Terrasa del partit, un mà a mà amb el porter arlequinat que a aturat amb gran solvencia en la que ha estat la seva única aturada en el partit, lo que denota la facilitat de la victoria. Ya al final del partit en una bonica jugada el devanter arlequinat a posat el 4-0 final.

Tot comença be tot i portar nomes 2 entrenaments. Esperem que tot vagi a millor de cara a la lliga, que comença el 01/10 al camp del Martorelles.

Desconnectat BOSS ARLEKINAT

  • Infantil
  • ****
  • Missatges: 157
Re: Benjamin A este año en Primera
« Respondre #4 el: 17 de Setembre de 2006, 15:55:24 pm »
hola adriancito eres entrenador del benj-A verdad¿?
Yo se que tienes muy buen equipo y lo se por cuenta propia porque entrene a algunos de los jugadores de ese benj-A tales como: Guillermo, Eric o una autentica maravilla que me tiene enamorao que es Francis. jajaja :tongue3:

Yo y sabadell freak somos entrenadores del benj-A del Can RUll-Romulo Tronchoni que ganamos al Sabadell D 0-10.
Nosotros tenemos muy buen equipo el benj-A del año anterior jugo la final de copa cataluña contra la damm quedando subcampeon, en definitiva ay muy buenos benjamines en mi club lo que pasa esque ahora estamos en 2ª porque han pasao los benjamines a ser fut-7, mi equipo tiene bastante nivel yo creo que si estuviesemos en vuestra liga en 1ª luchariamos con vosotros en la tabla por subir jajaja.

Ja se que la pretemporada la quieres hacer contra equipos de tu misma categoria o quza superior pero podriamos jugar un amistoso entre tu benjamin-A y mi benjamin-A yo creo que seria un partidazo y muy reñido eso te lo aseguro yo!!!

Entonces que me dices TE HACE UN PARTIDITO? jajaja

UN SALUDO!!!

Desconnectat Khiton

  • Entrenador
  • *******
  • Missatges: 1689
  • Gènere: Masculí
Re: Benjamin A este año en Primera
« Respondre #5 el: 17 de Setembre de 2006, 16:05:09 pm »
jejeje siento decepcionarte, pero yo no soy el entrenadro del Benjamin A, el entrenador del Benjamin A es David, que el año pasado llevaba al A tb... Yo simplemente soy un seguidor de este equipo y trato de perderme el minimo de partidos de ellos, lo del partido se lo puedo comentar al entrenador, aunk la liga empieza el dia 1 y solo queda un "sabado" x medio y no tengo nidea si ya tienen partidillo o ke... yo asta k n dan el jueves la lista de partidos n  tengo nidea....
En lo k dices de los jugadores son todos una delicia, kada dia te sorprenden con algo nuevo, no solo esos sino todos... :)

Saludos, aDRiaN

Desconnectat BOSS ARLEKINAT

  • Infantil
  • ****
  • Missatges: 157
Re: Benjamin A este año en Primera
« Respondre #6 el: 17 de Setembre de 2006, 16:44:41 pm »
Yo he dixo esos nombres poque son los que conozco, sino hay sabados libres pues podemos  jugar algun domingo o entre semana no cres¿?

Merci por comentarselo al mister yo de todas todas se lo dire a mi club para que juguemos contra vosotros jajaja.!!! :Paletas:

Desconnectat Khiton

  • Entrenador
  • *******
  • Missatges: 1689
  • Gènere: Masculí
Re: Benjamin A este año en Primera
« Respondre #7 el: 23 de Setembre de 2006, 11:53:51 am »
Bueno ya k veig k hi han tantes i tantes keixes io us donaré una alegria, avui el Benjami A del Centre d'Esports s'ha imposat al Benjami del RCD Espanyol de Barcelona per 2-0! Segons tinc entes aquest Espanyol es el k juga la lliga de preferent, recordem que el nostre benjami jugara a primera.

El partit s'ha disputat sota una bona pluja intermitent durant tot el partit. Pero cal destacar lo be k a soportat akesta pluja la terra de l'Olimpia.

El partit ha sigut igualat, pero cal dir que el resultat es just, s'han vist dos equips parells en forces i en tecnica, pero el Centre d'Esports ha sighut superior en arribades i lluita.
Ha començat  cuan mes plovia i primer han agafat la batuta del partit els arlequinats que han disposat de un parell de bones ocasions, pero com ha pasat la primera part l'espanyol ha començat a arribar tambè i ha tingut una bonisima oportunitat que ha respos el porter del sabadell amb una gran parada. Despres el mateix espanyol a fet un travesser i el sabadell ha tingut 2 1vs1 ... deskans 0-0, els ekips estaben igualats a tot, ocasions i joc.
A la segona part el sabadell a tancat literalment al espanyol i en una contra lekip de la ciutat de barcelona s'ha plantat en un 1vs1 k kuan ya abia regatejat al porter i xutaba a porta buida, el central del sabadell ha arribat i tirantse a terra la tret de dins dels pals, i del k era el 0-1 segur, s'ha pasat al 1-0 a la contra d'aquesta jugada, de llibre, obertura a banda, canvi de joc i pam 1-0!! Despres l'esoanyol ens a tancat a la nostra area i a disposat de alguna jugada pero cap de clara.... aixi en una contra hem posat el 2-0, amb el k s'ha arribat al final del partit.

Gran partit, els nens s'ho han pasat de conya i el public asisten on abien directius arlequinats tambè!

Desconnectat BOSS ARLEKINAT

  • Infantil
  • ****
  • Missatges: 157
Re: Benjamin A este año en Primera
« Respondre #8 el: 23 de Setembre de 2006, 18:54:42 pm »
FELICIDADES!!!!


Con este resultado nos da mas ganas de enfrentarnos a vosotros,
A nosotros nos queda aun para empezar la liga i keremos un equipo duro i fuerte para saber en k nivel estamos, entonces pk vamos a pensar en llamar a canteras tan fuertes como Jabac, mercantil, espanyol, etc si al lado mismo tenemos un fuerte equipo k aunk no lo refleja por categoria es un ekipo muy serio y a tomar en cuenta.

Tanto SABADELLFREAK como YO aviamos pensado que sino teneis un hueco para nosotros en fin de semana pk no jugamos un amistoso entre semana¿?

DECIRME QUE OS RESULTA LA IDEA I SI KEREIS NOS PONEMOS DE ACUERDO.!!!

UN SALUDO !!! O0 :anims

Desconnectat Khiton

  • Entrenador
  • *******
  • Missatges: 1689
  • Gènere: Masculí
Re: Benjamin A este año en Primera
« Respondre #9 el: 30 de Setembre de 2006, 17:55:46 pm »
Primer partit de la lliga 2006/07:

Martorelles 1-3 C.E. Sabadell

La vritat es que el conjunt arlequinat a jugat un partit fluix en aquest inici del lliga, nose si per el terreny de joc (herba artificial) nose si per la hora del partit (13.15) nose... pero no ha sigut un bon partit del centre d'esports... Tot i així la victoria a sigut mes k merescuda i bastant curta...

El centre d'esports a disposat de la 1º ocasio clara als 10 segons de començar i s'ha vist que no seria el partit nostre... en un xut clar l'ha sortit un "misto"... tot i aixi el sabadell no s'ha vingut abaix, i a seguit atacant pero les coses no salien, pilotes k s'anaben per un pel, controls k sempre sorten awi no sortien... aixi fins k una jugada desafortunada en defensa nostre a acabat amb 2 grans parades del nostre porter i una bola al travesser... aixó a esperonat als nostres i en uns mitus d'atac nostre ha arribat els 2 gols. Així al descans, amb un sabor de que no es jugava be pero es guanyava...
La segona part va començar atakant el sabadell, amb jugades de bon joc, pero sense continuitat... podriem marcar mols mes gols pero awi la mala sort i no tenir el dia no ens ho permetien... Aixi el Martorelles en una de les seves aproximacions (k les a tingut) en la 2º part ha fet el 1-2 i posaba el neguit al cos k a durat uns 10 minuts, els k an pasat entre el 1-2 i el 1-3 k ha donat la trankilitat al sabadell. Aixi fins al final s'han tingut al menos 2 ocasions amb el porter ya batut k no s'han materialitzat...

Tot i aixi es important començar guanyant el 1º partit de lliga, no han jugat com saben, pero han guanyat, aixi k kuan juguin com saben tot anira millor.. el resultat del partit podria haber sigut 1-5 o 1-6 trankilament pero no era el dia... aixi doncs la setmana k ve juguem contra La llagosta a casa... esperem k millori el joc o si mes no k el resultat es mantingui a favor nostre

Desconnectat Khiton

  • Entrenador
  • *******
  • Missatges: 1689
  • Gènere: Masculí
Re: Benjamin A este año en Primera
« Respondre #10 el: 07 de Octubre de 2006, 14:50:31 pm »
Segundo partido de liga C.E. Sabadell 6-2 La Llagosta


En el partido de la matinal del sábado entre el Sabadell y La Llagosta se ha solventado sin mas problemas a favor de los arlequinados que siguen sin encontrar su juego y fallan mas de lo que deverian.
El partido se ha iniciado como siempre, con domino del sabadell y fallando ocasiones bastante claras, pero el equipo estaba serio en defensa y apenas pasaba problemas, en la primera parte destacar 3 tiros a los palos y 2 falladas en 1vs1 k se han ido por poco, ademas las k iban entre los 3 palos el porter de La llagosta se encargaba de parar, todas menos una, k fue el gol k adelanaba al Sabadell 1-0 y fue producido de penalti, en defensa solo tubimos un "susto" que  solvento con un paradon el portero arlequinado.
En la segunda parte el equipo salio mas serio y se puso el mono de trabajo y en nada puso el 3-0, despues el 3-1 precedido de una falta al defensa arlequinado que el arbitro (en su recital final de pito) no vio... Despues el sabadell siguio atakando y puso el 5-1 y en un balon largo dondeo el defensa arlequinado (lesionado en la jugada del 1º gol de ellos) no llego se produjo el 5-2, bonito gol de vaselina. Despues el defensa fue substituido y para acabar se produjo el 6-2... los ultimos 4 minutos fueron de prepotencia del arbitro donde pitó 4 faltas en la frontal del sabadell despues de encararse con gente del publico.... lamentable la verdad....

Asi pues 2 partidos 2 victorias... sin llegar a exibir su nivel optimo de juego... la semana k viene tenemos la primera piedra de toke k puede medir las verdaderas aspiraciones del equipo, en el campo del Mercantil el sábado a las 11.45 me parece.

Desconnectat labtec

  • Mecenes Or
  • President
  • *
  • Missatges: 14643
  • CHIARA
Re: Benjamin A este año en Primera
« Respondre #11 el: 07 de Octubre de 2006, 15:07:47 pm »
enhorabuena al "benjamín A" y a seguir trabajando y formando a estos chavales, parece que no todo funciona mal en el fútbol base, ánimos y adelante. saludos  :ok  :clap
                       :anims   :anims   :anims   :anims   :anims
Tan grande será mi amor por ti
Como grande será tú larga existencia

Desconnectat futbol

  • Infantil
  • ****
  • Missatges: 161
Re: Benjamin A este año en Primera
« Respondre #12 el: 15 de Octubre de 2006, 12:18:20 pm »
Hemos empatado en un campo dificil como es el del MERCANTIL.Seguimos inbatidos.
VISCA EL SABADELL

Desconnectat Khiton

  • Entrenador
  • *******
  • Missatges: 1689
  • Gènere: Masculí
Re: Benjamin A este año en Primera
« Respondre #13 el: 21 de Octubre de 2006, 11:33:55 am »
A la matinal de disabte el centre d'esports sabadell s'ha imposat al Terrassa futbol Club per 8-5, en un partit de molts mes gols k futbol.

Als 2 minuts el terrassa s'ha avançat al marcador, pero ràpidament amb 2 bons atacs el Sabadell ha donat la volta al marcador, pero just la jugada següent el Terrassa a tornat a empatar.... aixi a estat una estona el partit fins que han arribat els canvis que han funcionat de revolsius, en els ultims deu minuts de la primera part, el Sabadell s'ha fet amb el timó del partit i s'ha posat 5-2. Així amb uns molt bons ultims minuts de futbol per part arlequinada s'ha arribat al descans.
A la segona part s'ha tornat a sortir una mica adormits.... i sense fer res de l'atre mon el Terrassa s'ha apropat al marcador amb el 5-3, tot seguit hem fet el 6-3 i el 7-3 i ha arribat la jugada tonta... on l'arbit sense saber encara que coi a vist a pitat un penal a favor del terrassa y s'han posat 7-4 y a la següent jugada desafortunada per part nostre un mal entes han fet el 7-5.... per acabar uns ultims minuts de bon joc arlequinat han posat el 8-5 a final...

Al ser un partit amb tantisimes alternatives potser me colat en algun gol pero mes o menys ha anat aixi... desde k ens hem distanciat 5-3 ells no s'han apropat a menys de 2 gols nostres... i els hem guanyat amb bastanta claretat....

Desconnectat futbol

  • Infantil
  • ****
  • Missatges: 161
Re: Benjamin A este año en Primera
« Respondre #14 el: 21 de Octubre de 2006, 13:47:20 pm »
FELICITATS, si no vaig errat, portem tres victorias i un empat. Aixo es bo.
Els altres benjamis, un ha guanyat el C i els altres dos han empatat. Bons resultats de l' escola.
VISCA EL SABADELL

Desconnectat BeTo

  • Secretari Tècnic
  • ********
  • Missatges: 4702
  • Gènere: Masculí
Re: Benjamin A este año en Primera
« Respondre #15 el: 21 de Octubre de 2006, 15:28:53 pm »
El B tambe ha guanyat  ;)
infantilbsuecia.blo gspot.com

La web de un viaje inolvidable!

Desconnectat Khiton

  • Entrenador
  • *******
  • Missatges: 1689
  • Gènere: Masculí
Re: Benjamin A este año en Primera
« Respondre #16 el: 04 de Novembre de 2006, 14:55:08 pm »
Despres de una setmana de descans per la retirada de la competició de "La Torreta", el centre d'esports jugava avui contra l'OAR Vic. El resultat del partit ha estat de 5-1.

El partit ha començat de la millor manera possible, els 2 primers atacs 2 gols, minut 2 2-0 a favor nostre. Així el equip ha jugat tranquil durant tota la primera part on potser s'ha anat perdent força a mesura que pasaven els minuts, aixó si sense cap ni una aproximació del Vic a l'area arlequinada, es veia un partit plàcit.
La segona part a sortit amb força tambè els arlequinats hi han posat el 3-0, i en una jugada de poca fortuna a traves d'una falta inexistent sense qüasi angle han fet el 3-1. D'aqui al final ha sigut monoleg arlequinat amb 2 gols mes i inclus podria haver caigut algun altre.

Victoria mol mol trankila, sense petiment y amb total solvencia del equip, que si li sumem la derrota del Santa Clara (lider amb 5/5) a mans del Mercantil x 1-4, el Sabadell es l'únic invicte (sino m'ekivoko) y es situara a 2 punts del lider amb un partit menys!!!

Desconnectat Khiton

  • Entrenador
  • *******
  • Missatges: 1689
  • Gènere: Masculí
Re: Benjamin A este año en Primera
« Respondre #17 el: 12 de Novembre de 2006, 13:15:11 pm »
Caldes 2-3 Sabadell

Doncs no us puc fer un resum del partit degut a k no vaig poder asistir-hi, el partit es va desarrollar amb aquest tanteig, 1-0, 1-1, 1-2, 1-3 y 2-3. Amb uns ultims minuts finals on es va tokar l'empat.

Amb aquesta victoria el Sabadell es situa lider amb un partit menys que la resta i sino vaig errat com a únic invicte ya que el Caldes tb ho era pero tenia un partit menys que nosaltres.

Desconnectat Khiton

  • Entrenador
  • *******
  • Missatges: 1689
  • Gènere: Masculí
Re: Benjamin A este año en Primera
« Respondre #18 el: 12 de Novembre de 2006, 19:53:34 pm »
Por cierto en el deskanso del partido de hoy, han jugando este benjamin y en 10 minutos han metido un 4-0 al Claret y podrian haber sido un par mas...

Desconnectat Angel 13

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 368
  • Que Diós Reparta Suerte.
Re: Benjamin A este año en Primera
« Respondre #19 el: 16 de Novembre de 2006, 18:18:02 pm »
Adriancito, tu como seguidor del benjami A ( tanto el año pasao como este por lo ke leo) desde un punto de vusta objetivo, que equipo tiene mas pros que contras? el del año pasado ( joel, andrea, carlos, Bruno , kevin carlitos, victor, miguel.. etc etc) o los de este año, la verdad esque a mi parecer son 2 equipazos, el bA del año pasado lo vi todos los partidos ( mi hermano juega alli ) y los de este año ( ke supongo ke es el bC del año pasado ) tmb los he visto varios partidos, venga crack te invito a venir a vernos, Juvenil A, domingos a las 12.00 ciao crack  :scut
"Hasta un Reloj Roto Marca Bien la Hora dos Veces  al Día"  - Tony Soprano