Autor Tema: Torneig Històrics  (Llegit 1850 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

Desconnectat sexeibirra

  • Secretari Tècnic
  • ********
  • Missatges: 4260
  • Gènere: Masculí
  • Un cor que batega en arlequinat. Estiga on estiga.
Torneig Històrics
« el: 02 de Juny de 2005, 01:19:17 am »
ATENCIÓ, EXTRET DE LA WEB DEL CE EUROPA.

El veterà torneig d'estiu, l'Històrics, es disputarà enguany a Sardenya del 16 al 20 d'agost, amb final retransmesa en directe per TV3. Aquest tradicional torneig arriba a la seva vintena edició. El Martinenc, club impulsor, sempre l'havia acollit fins fa dues temporades on l'amfitrió ha estat el Badalona. Ara, l'Històrics arriba a Gràcia.

Fa dos anys l'Històrics va abandonar per primera vegada el Guinardó (i la terra) per disputar-se fora de la capital, a Badalona (i sobre gespa artificial). Els betulians l'han acollit durant dos estius consecutius, aconseguint endur-se el títol en totes dues ocasions (davant el Sabadell, per penals, al 2003 i davant la Gramenet B per 4-1 en la darrera edició).

Ara, després d'obrir-se la possibilitat de ser un torneig itinerant, l'Històrics canvia de seu i 'aterra' al Nou Sardenya. L'Europa serà el club amfitrió de la vintena edició del torneig on, evidentment, també hi prendrà part. El conjunt gracienc no ha aconseguit endur-se mai el títol en cap de les seves participacions.

El proper dimarts dia 7, a partir de les 19:15 hores, la Sala de Premsa de l'estadi comptarà amb la presència de Rafel Joaquim (fundador), Ricard Martínez (Regidor de Gràcia) i Joan Josep Isern (president de l'Europa) per explicar, en roda de premsa, el nou format que presentarà el torneig. Al mateix acte se celebrarà el sorteig dels grups i eliminatòries.

En aquesta edició, nou seran els equips participants, en tres grups de tres equips on es classificaran el millor de cada grup i l'equip amb més bona puntuació entre els segons. La classificació dels grups es resoldrà mitjançant partits triangulars de 45 minuts.

Els clubs, ja confirmats, que participaran al torneig són: Martinenc (organitzador), Badalona (vigent campió), Europa (amfitrió), Sabadell, Gramenet, L'Hospitalet, Sant Andreu, Júpiter i Horta.

Tinc ganes que el meu estimat  :scut guanyi el torneig!
Si, la meua firma està clara: Forero Més Polèmic
Sexe, Birra i Sabadell!

Vitrubio

  • Visitant
Re: Torneig Històrics
« Respondre #1 el: 02 de Juny de 2005, 11:54:49 am »
Espero que no es façi com l'any passat amb el problema de les dates del calendari: es va tenir que jugar el mateix dia la final contra el Badalona (del historics), per rapidament anar a Sabadell a jugar amb el Barcelona B la final del centenari. Aquesta temporada que es façi un calendari de pretemporada amb cap i ordre.
I això que es jugir al Nou Sardenya es genial, ho tinc al costat de casa per anar a veure´ho  ;D.

Desconnectat sexeibirra

  • Secretari Tècnic
  • ********
  • Missatges: 4260
  • Gènere: Masculí
  • Un cor que batega en arlequinat. Estiga on estiga.
Re: Torneig Històrics
« Respondre #2 el: 02 de Juny de 2005, 23:40:01 pm »
Espero que no es façi com l'any passat amb el problema de les dates del calendari: es va tenir que jugar el mateix dia la final contra el Badalona (del historics), per rapidament anar a Sabadell a jugar amb el Barcelona B la final del centenari.

Açò va ser fa dues temporades. Jo vaig vore la final a Badalona, amb penalts inclosos :bigcry:
Si, la meua firma està clara: Forero Més Polèmic
Sexe, Birra i Sabadell!

Vitrubio

  • Visitant
Re: Torneig Històrics
« Respondre #3 el: 03 de Juny de 2005, 12:22:54 pm »
¡Upps!!! Quina memoria la meva!  :-[

Desconnectat SABADELL

  • Secretari Tècnic
  • ********
  • Missatges: 3097
Re: Torneig Històrics
« Respondre #4 el: 03 de Juny de 2005, 13:51:42 pm »
Jo tambe vaig se-hi i despres corrents i menjant un bocata cap a la NCA