C.E. SABADELL F.C. - PRIMER EQUIP > PRIMER EQUIP

Sabadell - Tarazona ( Dijous 4 de Gener a les 19:00 )

(1/14) > >>

visi:
Importantíssim guanyar aquest partit si no volem començar a despedir-nos de la 1 RFEF, qualsevol altre resultat serà nefast.

mss:

Es tan dramátic que ni guanyant ens asegura retall algún amb qui marca descens
Inclús GUANYANT estaríem a 4Pts del propi Tarazona que está en descens també

Empat o derrota es per ja procedir a foguejar al ¨B¨ a 1aRFEF, els Marru, Bustamante, Alberto García etc.. perque començin amb ritme a la propera 2aRFEF

visi:
Han modificat el dia i hora del partit, enlloc del dimarts a les 21:00 serà el dijous a les 19:00, passarem fred igualment però si guanyem el fred ens donarà igual.

BLANC-I-BLAU:
Aquest partit està guanyat.  Avui he visualitzat en un somni, un 1-0 a la NCA, amb un gol sobre el minut 60.  No puc especificar si era el Tarazona, entre d´altres coses perquè no sé com vesteix.

L´última situació d´aquestes característiques va ésser en un partit contra el Zaragoza, l´any de Olmo, i havia vist un gol de Collantes a la segona part.  Es va complir el resultat amb l´única diferència que el pase va ser de Collantes, i el gol, de Gato.

skatalites:

--- Cita de: visi en 22 de Desembre de 2023, 15:55:54 pm ---Han modificat el dia i hora del partit, enlloc del dimarts a les 21:00 serà el dijous a les 19:00, passarem fred igualment però si guanyem el fred ens donarà igual.

--- End quote ---
Ostres que be  :clap :clap :clap

Navegació

[0] Índex de Missatges

[#] Pàgina Següent

Go to full version