Autor Tema: Normativa Lliga de Porres 2019-2020  (Llegit 127 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

Desconnectat BLANC-I-BLAU

  • Moderador
  • President
  • *********
  • Missatges: 6862
  • Gènere: Masculí
  • un camp de primera
Normativa Lliga de Porres 2019-2020
« el: 02 de Agost de 2019, 07:49:24 am »
Abast de la Lliga de Porres;

Tots els partits de Lliga més els de Copa del Rei més els d´un hipotètic "play-off" d´ascens, o de permanència cas de que s´arrivi a jugar. Amb carácter puntual i previ avís, es podrá apostar alguna/es jornades del "amateur" o juvenil, com s´ha anat fent cada any.   Aquest any incorporarem dues jornades mes per 4 participants en les condicions que seguidament explicaré.


Mecanisme de participació;


Qualsevol concursant podria iniciar el "post" referit al proper partit a pronosticar. S´haurà d´anar copiant la llista que en cada moment estigui "en curs" i afegir el nom i resultat de la persona que està pronosticant. Obviament no es podrà variar pronòstics, doncs existirà una impossibilitat tècnica de fer-ho.  Aquests pronòstics es podran efectuar fins 15 minuts abans de que comencin els partits, a partir d´aquest moment no seran considerats vàlids,encara que no penalitzaran a efectes de participacio, siempre que el pronóstic s'efectui abans de comenzar el partit. - NOVETAT

Al concursant que estigui 5 setmanes sense participar, se li restaran 3 punts, mentre que si està 10 setmanes sense participar quedarà exclòs de la competició, excepte en el cas en que s´hagi comunicat al moderador via missatge privat, alguna circunstància de força major.Sistema de puntuació:

Encertar el resultat exacte sempre que es marqui 7 gols com a mínim entre els dos equips = 5 punts
Encertar el resultat exacte si aquest és empat a 3 = 5 punts
Encertar el resultat exacte sempre que es marqui 5 gols com a mínim entre els dos equips = 4 punts
Encertar el resultat exacte si aquest és empat a 0 = 4 punts
Encertar el resultat exacte = 3 punts
Encertar el signe del partit i els gols d´un dels equips = 2 punts
Encertar el signe d´empat amb un gol de diferència dels gols marcats respecte els apostats = 2 punts 
Encertar el signe d´empat amb mes d´un gol de diferència dels gols marcats respecte els apostats = 1 punt 
Encertar el signe del partit i la diferencia de gols = 2 punts -
Encertar el signe del partit = 1 punt

Varios:

- Al concursant que encerti 3 resultats exactes seguits se´l premiarà amb 3 punts adicionals.
- Al concursant que encerti durant dues jornades seguides el resultat sempre que en les dues s´hagi marcat 5 gols mínim se´l premiarà amb 3 punts adicionals
- S´introduïran dues jornades "categoría especial" una en cada volta, en les que encertar el resultat exacte valdrà 5 punts.
- En el curs de la Lliga existirà una jornada "or", en la qual es pronosticarà el resultat del primer equip juntament amb el resultat de l´"amateur" i el del Juvenil "A" i el   que els encerti els 3 a la vegada s´emportarà un premi de 10 punts. s´anul.la la possibilitat de sumar 5 puntos encertant-ne 2.  . S´entèn que això pot fer aumentar l´interès per la marxa del Futbol-Base d´alguns participants.
- Es manté la possibilitat de pronosticar la posició del CE Sabadell al final de la 1ª volta i al final de la lliga regular. Seguint el que s´està fent fins ara, el que encerti exactament la posició tindrà 3 punts, el que s´allunyi només d´una posició en tindrà 2 i el que s´allunyi de dues posicions en tindrà 1.  Ell periode en que es podrà pronosticar abarcarà des de l´inici de la volta fins 10 jornades abans d´acabar-la. Així, d´aquesta manera, el pronòstic no es veurà tant condicionat per la marxa de  l´equip.
-Es manté la possibilitat de pronosticar el màxim golejador de l´equip. Hi ha de temps fins 15 minuts abans de que comenci el 1er.partit de Lliga
-Es premiarà la participació otorgant 3 punts a final de Lliga a qui hagi participat en les 42 jornades de lliga regular.
-Es farà una jornada en la que s´apostaran els 10 partits del grup, amb premi de 5 i 3 punts respectivament pels que encertin EL SIGNE de 10 o 9 partits - NOVETAT
-El que endevini el signe dels partits durant 7 jornades consecutives tindrà un "bonus" adicional de 3 punts.

Classificacions / Ascensos-Descensos;


Descendiran 4 equips de Primera a Segona.  Pujaran de segona a primera els 4 primers. (Es treu lo del millor de la 2ª volta i es segueix considerant al guanyador de Copa com a situat entre els 4 primers, a efectes d´ascens a Primera, cas de que sigui de Segona. Aquest any s´aplica una NOVETAT important, consistent en que els equips que ocupin les places 16ª i 17ª jugaran una doble eliminatòria de promoció contra els equips situats en 5ª i 6ª posició de Segona.   Aquesta eliminatòria es disputarà acabada a Lliga i es pronosticarà en base a una eliminatòria de play-off d ascens o play-out de descens d´altres equips,  si es dongués la circunstància hipotètica de que el  :bandera arrivés a l´última eliminatòria de play-off, això quedaria sense efecte i s´aplicaria el sistema de sempre .en quant el nº de descensos de Segona, pot acomodar-se al nº de participants del grup. En cas d´empat a punts, aquest es resoldrà a favor del que hagi acumulat més partits encertats del 1er. Equip.  En cas de que persisteixi l´empat, aquest es desfarà  a favor del que hagi participat en més jornades i si encara persisteix es decidirà per ordre anti-alfabètic, doncs l´any passat es va decidir per ordre alfabètic i així queda una mica més compensat.


Tal com indico es disputarà Copa de Porres amb un format similar al de la temporada anterior i el 2on. que pronostiqui no podrà repetir el pronòstic del primer.

En cas d´averia que afecti al mateix dia del partit d´una forma "notoria", i amb caracter excepcional, es podrà publicar el pronòstic al Twitter del CES o enviar-los al e-mail indicat mes endavant....


Premis:

No es pot garantitzar inicialment que se´n pugui otorgar, però s´intentarà contactar amb algun / alguns "sponsors" perquè col.laborin en fer-ho possible.  Si la predisposició es positiva, s´indicarà en aquesta pàgina el contingut d´aquests premis i quines seran les posicions que donaran dret a premi.

Consultes / suggerències

Qualsevol dubte o aclaració complementària que pugueu necessitar la podeu plantejar en aquest fil de la Lliga de Porres o en el privat del moderador. Us recomano que tots prengueu nota del e-mail de contacte pel cas que hi hagi averies a les web;  ramon224_SBD@hotmail.com     Si voleu aportar alguna idea adicional sobre aquesta normativa o debatre algun aspecte la possibilitat és la mateixa.


Salutacions a tots els participants d´aquesta edició de la Lliga de Porres 2019-2020, que espero sigui tant emocionant al menys com l´edició anterior.


Ni Barça, ni Madrid, sempre C.E.Sabadell