ALTRES > PRESENTA'T AL FÒRUM

Presentació d'un convers

(1/2) > >>

CES83:
Bon dia a tothom!

Començo donant l'enhorabona als moderadors per mantenir un espai com aquest on compartir novetats i opinions.

El meu cas potser és estrany perquè jo no vaig néixer arlequinat si no que mica en mica ha anat creixent la passió per aquest club. Sóc natural de Ripollet i visc a Sabadell des de fa 8 anys. Sóc un apassionat del futbol anglès des de petit i mai he fet gaire cas al futbol nacional d'elit, però algun cop havia anat a la NCA pagant entrada, un o dos cops per temporada potser i sempre havia tingut simpatia pel club de la meva capital.

L'any passat va ser el meu primer any com a soci i estic segur que a partir d'ara el Centre d'Esports m'acompanyarà tota la vida.

Honor!  :xin-xin

Enric:
Espero que aixi sigui, i es veritat que un sentiment com aquest no el te consevol per el seu equip com el podem tenir molts de nosaltres, o sigui que res, benvingut i a disfrutar que aquest any semble que ens toca.

labtec:
Bienvenido a este punto de encuentro de los arlequinados del CESFC, espero leer tus comentarios relacionados con nuestro equipo, y que este nos de muchas tardes de alegría a partir de esta temporada haciendo que tu estancia te sea agradable, ¡SOM EL SABADELL!

                                                                                                                     :xin-xin   

josepud:
Benvingut CES83!! Desitjo disfrutis molt, crec que arribes en un molt bon moment. :balla

FranchVacambauer:
Benvingut!  :beer2

Navegació

[0] Índex de Missatges

[#] Pàgina Següent

Go to full version