ALTRES > MÉS FUTBOL i ALTRES ESPORTS

Play-offs 2aB 2019

<< < (2/3) > >>

uri1981:
Sap greu per l'Alcoyano, però sempre l'he vist com un coco del nostre grup, si baixen, crec que per nosaltres millor.
Que tinguin sort a 3a.

mss:

--- Cita de: uri1981 en 27 de Maig de 2019, 15:01:01 pm ---Sap greu per l'Alcoyano, però sempre l'he vist com un coco del nostre grup, si baixen, crec que per nosaltres millor.
Que tinguin sort a 3a.

--- End quote ---

Totalment d´acord, sempre ens fa mal (aquest any els 6 punts)
Apart en un hipotètic descens, sería un banc de peixos per pescar (Jugadors)

Trivi VLR:
Pues por mí que no bajen, es un club amigo e histórico. Y más teniendo en cuenta que se la juegan contra otro maldito filial... a pastar amb els filials home!!!

!Salud!

_MJ_:
Em cauen bé però ho sento. Si he de triar espero que baixin. Jugadors interessants a la plantilla, un equip complicat menys i si en comptes d'ell toca un català desplaçament més proper.

BLANC-I-BLAU:

--- Cita de: Trivi VLR en 30 de Maig de 2019, 11:39:07 am ---Pues por mí que no bajen, es un club amigo e histórico. Y más teniendo en cuenta que se la juegan contra otro maldito filial... a pastar amb els filials home!!!

!Salud!

--- End quote ---


Por mi parte totalmente de acuerdo, podrían haberse invertido perfectamente los papeles y estar ellos salvados y nosotros en play-off y en caso así no nos gustaría que desde El Collao se deseara nuestro descenso....todo eso además del peso histórico del equipo alcoyanista y nuestras vivencias comunes y si queremos estar arriba tenemos que ganar á casi todos los equipos, se llamen Alcoyano o Navalmoral de la Mata.....¡¡ a salvarse Deportivo ¡¡

Navegació

[0] Índex de Missatges

[#] Pàgina Següent

[*] Pàgina Anterior

Go to full version