C.E. SABADELL F.C. - PRIMER EQUIP > TRIBUNA

Queixa formal a la directiva

(1/6) > >>

Enric:
Senyor Calzada, no se a qui pertoca, pero quan facin promocions perque hi hagi una bona asistencia de public per animar al nostre CES, li demanaria que obrissin alguna porta mes.
No estem per fer cues de mes de mitja hora per entrar a l' estadi, despres de fer 70 Km. De cotxe per veure el nostre estimat equip.

VISCA EL CENTRE D'ESPORTS SABADELL

o rei marañon:
Un altre queixa mes

MILITU:
D acord. I tambe obrir totes les portes per sortir.

Darth:
I més taquilles i utilitzar els dos bars...amb mercaderia suficient... No vull ni pensar quants diners ha deixat de guanyar el club per una gestió lamentable dels bars...

uri1981:
Ja que hi ha el fil obert, ho poso aquí:
pel que van dir ahir a Twitter, sembla ser que pujaran el carnet.
És el que s'entén del missatge que diuen que els poc més de 900 socis que van anar a un 90% dels partits a casa, els premien congelant el preu del carnet, per tant, entenc que als demés ens el pugen.
Diuen que premien així als "fidels".
Lo de "fidels" és el que mosqueja, ja que segons el meu parer, fidel és qui va a tots els partits, però també ho és qui any rera any renova el carnet sabent que no podrà anar a la meitat dels partits, qui any rera any renova el carnet tot i viure fora de Catalunya (o a un bon troç de la NCA), qui vam fer una transferència bancària per ajudar al club amb el #teneCESitamos, qui any rera any, tot i tenir carnet, comprem alguna entrada per ajudar al club, qui any rera any renovem el carnet prescindint de la categoria on estem.....
Potser emplear la paraula "fidels" exclusivament a qui va anar al 90% de partits, no era l'adeqüada.
Esperarem però, confirmació o rectificació.

Navegació

[0] Índex de Missatges

[#] Pàgina Següent

Go to full version