C.E. SABADELL F.C. - PRIMER EQUIP > PRIMER EQUIP

Jornada 27 Atletic Balears - CE Sabadell Diumenge 25 de Febrer a les 12:00

(1/4) > >>

elpoble90:
Ara a viatjar a Balears contra un equip amb pressupost playoffs però amb un director esportiu pessim. L'Olot l'ha deixat tocat i sera un partit de no baixar la guardia. No sera un camp gens facil, ja es va veure contra l'Elx. Que sino arriba a ser per Nino individualment no s'emporta un punt de Son Manferit. Tres entrenadors han passat ja per la banqueta balearica. L'ultim actual en la plantilla la gent arlequinada el coneix molt bé perque va estar en la banqueta com entrenador a Ipurua, el vasc Javier Mandiola.

josepud:
A veure si l'Arturo fa, com a mínim, un tres de tres i... ens n'enportem tres!!!!!! :balla :balla :balla

birrero:
Bon dia.

Qui vulgui veure el partit en directe, ho podrà fer per: https://www.youtube.com/watch?v=QASPGv9pgck

A per els tres punts!

furia_sbd:
Com sigui així la resta del què queda, marxem a Tercera. I avui un arbitre cassolà + estadi petit bombonera ja ho tenim.

elpoble90:
Mare meva l'arbitre s'esta coronant penalt inexistent piscinazo. I la vermella directa a Víctor Martínez on va treient la vermella. Es veritat que possa el colça però groga val. Dani Gómez no toca en cap moment a Julio Delgado i el tio es fot el piscinazo de la seva vida. L'arbitre te presa en acabar el partit Vallori a estat 5 minuts a terra. Va Sabadell a veure si Arturo empalma alguna a dins de la xarxa i fotem pressió en aquesta segona part, que es un camp petit.

Navegació

[0] Índex de Missatges

[#] Pàgina Següent

Go to full version