C.E. SABADELL F.C. - PRIMER EQUIP > PRIMER EQUIP

Peralada Girona B - CE Sabadell / Diumenge 11 a les 12:00h

(1/8) > >>

elpoble90:
Partit molt fisic, aqui ho vem veure en el Temple a la Nova Creu Alta a les pilotes aturades corners en contra a favor del Peralada amb els gols de Vallho i el senegales Bambo Diaby. Sera el principal problema per generar perill a favor dels contraris, pilotes aturades. Però la connexiò del congoles Yohan Andzouana amb el camerunes Soni per corre per banda esquerra. Es on va neixer el perill en el gol local contra l'Elx. Òscar Rubio tindra feina. Un camp que no será gens fácil endur-se punts desprès del bon inici junt amb l'Olot. Son els equips que millor han començat l'any amb bons resultats en camps dificils de la part baixa de la lliga. CE Sabadell recupera a Pol Moreno però Ángel Martínez gironí sera baixa per sanció (acumulació de tarjetes). Un camp que sera ideal per Arturo Rodríguez, lluitar contra els dos rocossos centrals del Peralada que tambè podrien estar els exs arlequinats Estellés, Manel Martínez i Cesc Clotet en l'once titular de diumenge.

Esperem que estigui totalment errat en el que he dit i el CE Sabadell es porti a casa els tres punts a casa de Peralada. La cuarta plaça amb les punxades de UE Cornellà, Atletic Sagunti, Ontinyent, Hércules. Encara es possible mai em de deixar de somiar, ara que tenim un davanter amb experiencia a 2B.

elpoble90:
La Penya Honor 1903 organitza la sortida per anar diumenge amb autocar a Peralada (Girona). Es surt diumenge a les 09:00 del matí des de la Nova Creu Alta. Preus penyista 14€ i no penyista 17€. Punts de venda de tickets a Bar La Trobada
i a altres bars penyistes.

La Peña Honor 1903 organiza la salida para ir el domingo en autocar a Peralada (Gerona). Se sale el domingo a las 09:00 de la mañana des de la Nova Creu Alta. Precios peñista 14€ y no peñista 17€. Puntos de venta de tickets a Bar La Trobada y a otros bares peñistas.

elpoble90:
Més info sobre el viatge d'autocar a Peralada a la paguina web del club:

http://www.cesabadell.cat/noticia/aquest-diumenge-acompanyans-a-peralada

furia_sbd:
Partit interessant per guanyar els 3 punts ja que hi ha un enfrontament directe entre Saguntino-Lleida i Cornellà-Villarreal B. Esperem que surtin concentrats des del primer minut i estiguin al loro de les jugades d'estratègia, que van molt bé per alt.

Per cert, us deixo una estadística que he trobat a Twitter: Som l'equip que menys gols encaixem a les primeres parts de 1a, 2a i 2aB.

Qué ens passa a les segones parts?

FranchVacambauer:

--- Cita de: furia_sbd en 08 de Febrer de 2018, 09:03:58 am ---Partit interessant per guanyar els 3 punts ja que hi ha un enfrontament directe entre Saguntino-Lleida i Cornellà-Villarreal B. Esperem que surtin concentrats des del primer minut i estiguin al loro de les jugades d'estratègia, que van molt bé per alt.

Per cert, us deixo una estadística que he trobat a Twitter: Som l'equip que menys gols encaixem a les primeres parts de 1a, 2a i 2aB.

Qué ens passa a les segones parts?

--- End quote ---
La dada és espectacular. En condicions normals hauria de ser sinònim de, com a mínim, estar en play-off... per pensar-hi.

Navegació

[0] Índex de Missatges

[#] Pàgina Següent

Go to full version