Autor Tema: CE SABADELL FC - ONTINYENT CF  (Llegit 4819 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

Desconnectat labtec

  • Mecenes Or
  • President
  • *
  • Missatges: 14643
  • CHIARA
Re:CE SABADELL FC - ONTINYENT CF
« Respondre #20 el: 23 de Octubre de 2017, 22:52:04 pm »
Del partido lo único positivo que se puede recordar es el punto conseguido al final, en una jugada que primero hubo un penalti no señalado y luego un gol en fuera de juego que subió al marcador, por tanto, una cosa por la otra y contento del punto obtenido después de ver el bodrio de partido que nos toco presenciar, la parte buena de la historia es que a peor no podemos ir, al menos quiero creer, ayer en la segunda parte no hubo ni una línea que realizara su cometido, por ese motivo primero nos empataron y luego se pusieron por delante en el marcador, a partir de ahí, las botas a nuestros jugadores pasaron a pesar una tonelada, no hubo presión y  nunca llegaban al corte pasando el Ontinyent a dominar el partido, al final hemos podido sumar un punto, dando la vuelta a la historia, donde se solía perder dos puntos en partidos anteriores, en este hemos sumado uno.

Sobre Arthuro, le queda al menos de tres a cuatro semanas así que nos toca esperar a su recuperación o que Guillemenot se ponga las pilas y comience a dar el resultado que esperamos del suizo.

Asistencia, creo haber oído 1082 espectadores ¿con o sin banda de música? de todas formas para lo que el equipo ofrece por ahora  parece normal.

 
Tan grande será mi amor por ti
Como grande será tú larga existencia

Desconnectat jarisacat

  • Entrenador
  • *******
  • Missatges: 2484
  • Gènere: Masculí
Re:CE SABADELL FC - ONTINYENT CF
« Respondre #21 el: 24 de Octubre de 2017, 00:50:32 am »
Molt mala segona part, i ja en portem unes quantes per l'estil. Normalment l'equip no està a bon nivell i no és capaç de portar el pes del partit (sobretot) després del descans. Elabora algunes jugadetes aïllades (bàsicament per accions individuals) però la sensació és que no té gaires recursos (ni el ritme necessari) per poder remuntar un partit i guanyar-lo, o no és capaç de tancar-lo amb solvència i seguretat quan se li posa el marcador de cara; i portem ja 10 jornades disputades (suficients com per ser més competitius)! No sé si és manca de confiança, poques idees, cames poc fresques, mala col·locació en el camp, mal mig camp, etc, etc. però el que per mi és evident és que fallen coses; bastantes. I al mister avui l'he vist molt poc actiu des de la banqueta: poquetes correccions/indicacions als jugadors; i compte, des del minut 46 que es veia que l'equip anava completament a remolc.
En fi, molt decepcionat, aquesta temporada pensava que començaria millor, que l'equip ens donaria més alegries. Espero que la comissió esportiva i els tècnics analitzin el que ens està passant i trobin solucions perquè, de continuar així, no sé si passarem de mitja taula.
« Darrera modificació: 24 de Octubre de 2017, 00:56:13 am per jarisacat »

Desconnectat PEP

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 545
Re:CE SABADELL FC - ONTINYENT CF
« Respondre #22 el: 24 de Octubre de 2017, 16:22:34 pm »
Referente al partido y sobre todo a la segunda parte lo qué   vi raro es que al mister en ningun momento intentó hacer cosas para al menos romper el ritmo del contrario ya que nos estaban pasando por encima, no me gustó su actitud en un momento que es cuando se necesita la mano del entrenador, tambien me pareció que estamos fisicamente flojos.

Desconnectat tonidg

  • Jugador Prof.
  • ******
  • Missatges: 774
  • Intent de representant
Re:CE SABADELL FC - ONTINYENT CF
« Respondre #23 el: 26 de Octubre de 2017, 10:42:29 am »
Asistencia, creo haber oído 1082 espectadores ¿con o sin banda de música? de todas formas para lo que el equipo ofrece por ahora  parece normal.

1.889 oficialment, incloent les entrades venudes, 140 i la recaptació de 1.790 euros. Jo intento anar actualitzant a: http://www.cesabadell.org/forum/index.php/topic,31339