ALTRES > PERSONALS i OPINIONS

Lliga Catalana, us agradaría?

(1/2) > >>

Dani71:
Hola companys

No se si s´ha fet aquesta enquesta, suposso que si, però donats que estem a día 30, m´agradaría saver si us agradaría (en cas hipótetic d´independència) tenir una lliga catalana.
Em fa una mica de ràbia que quan li preguntan al Barça, ells com entitat, només contemplen, o be continuar a la lliga espanyola, o per altre banda jugar la lliga francesa, o d´altres.
El cas és que ni és plantegen una lliga catalana, la qual cosa no sorpren veient el respecte que li tenen a la copa catalunya...
Jo crec sincerament que una lliga catalana sería més que factible, una de 18 equips per exemple, i no sería pitjor que la lliga Belga o altres a europa.
Pel nostre club sería fantástic, estaríem a competicións europees cada any!
Sería molt bo pels nostres històrics i hi hauríen grans derbis comarcals.

Be doncs, a votar el nostre referéndum

PD, Si algú s´anima podríem triar 18 equips catalans. Tenint en compte sobretot capacitat d´estadis pq fos factible.

El 2 d´octubre li enviem a en Puigdemont.  :shifty:

Salutacions a tots.

Lins69:
Para ver una liga catalana me voy al campo del Sant Andreu o del Jupiter.. O sin ir más lejos al olimpia. No creo que pasara de un nivel de la tercera de hoy en día.

josepud:
Amb el Sabadell, estariem a primera  :balla :balla :balla

Estic segur que el nivell dels equips pujaria. Ara tampoc estaria malament seguir jugant a l'espanyola o a la francesa. Per mi tots els escenaris són interessants. Si un dia existeix la lliga europea, també tots els grans jugarien en un altre dimensió i aquí quedariem també més amunt.

No se...ja es veurà tot plegat.

Lins69:
Crees que alguien invertiría en una liga Catalana?... Abría una desbandada más que importante. Donde no hay money no party

FranchVacambauer:

--- Cita de: Lins69 en 30 de Setembre de 2017, 01:46:29 am ---Para ver una liga catalana me voy al campo del Sant Andreu o del Jupiter.. O sin ir más lejos al olimpia. No creo que pasara de un nivel de la tercera de hoy en día.

--- End quote ---

Jo amb el Sabadell, sempre i a tot arreu.

Navegació

[0] Índex de Missatges

[#] Pàgina Següent

Go to full version