Autor Tema: Normativa Lliga de Porres 2017-2018  (Llegit 1176 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

Desconnectat BLANC-I-BLAU

  • President
  • *********
  • Missatges: 7972
  • Gènere: Masculí
  • un camp de primera
Normativa Lliga de Porres 2017-2018
« el: 27 de Juliol de 2017, 06:34:42 am »
Abast de la Lliga de Porres;

Tots els partits de Lliga més els de Copa del Rei més els d´un hipotètic "play-off" d´ascens, o de permanència cas de que s´arrivi a jugar. Amb carácter puntual i previ avís, es podrá apostar alguna/es jornades del "amateur" o juvenil, com s´ha anat fent cada any.


Mecanisme de participació;


Qualsevol concursant podria iniciar el "post" referit al proper partit a pronosticar. S´haurà d´anar copiant la llista que en cada moment estigui "en curs" i afegir el nom i resultat de la persona que està pronosticant. Obviament no es podrà variar pronòstics, doncs existirà una impossibilitat tècnica de fer-ho.  Aquests pronòstics es podran efectuar fins 15 minuts abans de que comencin els partits, a partir d´aquest moment no seran considerats vàlids.

Al concursant que estigui 5 setmanes sense participar, se li restaran 3 punts, mentre que si està 10 setmanes sense participar quedarà exclòs de la competició, excepte en el cas en que s´hagi comunicat al moderador via missatge privat, alguna circunstància de força major.



Sistema de puntuació:

Encertar el resultat exacte sempre que es marqui 7 gols com a mínim entre els dos equips = 5 punts
Encertar el resultat exacte sempre que es marqui 5 gols com a mínim entre els dos equips = 4 punts
Encertar el resultat exacte si aquest és empat a 0 = 4 punts - NOVETAT
Encertar el resultat exacte = 3 punts
Encertar el signe del partit i els gols d´un dels equips = 2 punts
Encertar el signe d´empat amb un gol de diferència dels gols marcats respecte els apostats = 2 punts 
Encertar el signe d´empat amb mes d´un gol de diferència dels gols marcats respecte els apostats = 1 punt 
Encertar el signe del partit i la diferencia de gols = 2 punts -
Encertar el signe del partit = 1 punt

Varios:

- Al concursant que encerti 3 resultats exactes seguits se´l premiarà amb 3 punts adicionals.
- Al concursant que encerti durant dues jornades seguides el resultat sempre que en les dues s´hagi marcat 5 gols mínim se´l premiarà amb 3 punts adicionals
- S´introduïran dues jornades "categoría especial" una en cada volta, en les que encertar el resultat exacte valdrà 5 punts.
- En el curs de la Lliga existirà una jornada "or", en la qual es pronosticarà el resultat del primer equip juntament amb el resultat de l´"amateur" i el del Juvenil "A" i el   que els encerti els 3 a la vegada s´emportarà un premi de 10 punts. s´anul.la la possibilitat de sumar 5 puntos encertant-ne 2.  . S´entèn que això pot fer aumentar l´interès per la marxa del Futbol-Base d´alguns participants.
- Es manté la possibilitat de pronosticar la posició del CE Sabadell al final de la 1ª volta i al final de la lliga regular. Seguint el que s´està fent fins ara, el que encerti exactament la posició tindrà 3 punts, el que s´allunyi només d´una posició en tindrà 2 i el que s´allunyi de dues posicions en tindrà 1.  Ell periode en que es podrà pronosticar abarcarà des de l´inici de la volta fins 10 jornades abans d´acabar-la. Així, d´aquesta manera, el pronòstic no es veurà tant condicionat per la marxa de  l´equip.
-Es manté la possibilitat de pronosticar el màxim golejador de l´equip. Hi ha de temps fins 15 minuts abans de que comenci el 1er.partit de Lliga
-Es premiarà la participació otorgant 3 punts a final de Lliga a qui hagi participat en les 42 jornades de lliga regular.
-Es farà una jornada en la que s´apostaran els 10 partits del grup, amb premi de 5 i 3 punts respectivament pels que encertin EL SIGNE de 10 o 9 partits - NOVETAT
-El que encerti la posició exacta al acabar la primera volta i a final de Lliga tindrà un "bonus" adicional de 3 punts - NOVETAT
-El que endevini el signe dels partits durant 7 jornades consecutives tindrà un "bonus" adicional de 3 punts. - NOVETAT

Classificacions / Ascensos-Descensos;


Seguiran com fins ara,  descendint 5 equips de Primera a Segona.  Pujaran de segona a primera els 3 primers mes el millor participant de la 2ª volta al marge dels 3 primers (sempre que quedi com a mes avall en el 7è.lloc i no estigui empat amb cap equip ascendit directament - NOVETAT- , mes el guanyador de la Copa de Porres suposant que sigui de segona. Si es de Primera, serán 4 els ascendits en forma directa............ ..en quant el nº de descensos pot acomodar-se al nº de participants del grup. En cas d´empat a punts, aquest es resoldrà a favor del que hagi acumulat més partits encertats del 1er. Equip.  En cas de que persisteixi l´empat, aquest es desfarà  a favor del que hagi participat en més jornades i si encara persisteix es decidirà per ordre anti-alfabètic, doncs l´any passat es va decidir per ordre alfabètic i així queda una mica més compensat.

Això de que puji el jugador mes regular de Segona a la 2ª volta es fa per no trobar-nos en que molts concursants de segona al no tindre aspiracions (encara que he de dir que cada cop menys), es mig desentenen de la competició per falta d´alicients classificatoris i això tracta de contrarrestar aquest fet. La limitació del 7è. lloc és perque mantingui una certa regularitat entre les dues voltes.

Tal com indico es disputarà Copa de Porres amb un format similar al de la temporada anterior i el 2on. que pronostiqui no podrà repetir el pronòstic del primer.

En cas d´averia que afecti al mateix dia del partit d´una forma "notoria", i amb caracter excepcional, es podrà publicar el pronòstic al Twitter del CES o enviar-los al e-mail indicat mes endavant. - NOVETAT

Premis:

No es pot garantitzar inicialment que se´n pugui otorgar, però s´intentarà contactar amb algun / alguns "sponsors" perquè col.laborin en fer-ho possible.  Si la predisposició es positiva, s´indicarà en aquesta pàgina el contingut d´aquests premis i quines seran les posicions que donaran dret a premi.

Consultes / suggerències

Qualsevol dubte o aclaració complementària que pugueu necessitar la podeu plantejar en aquest fil de la Lliga de Porres o en el privat del moderador. Us recomano que tots prengueu nota del e-mail de contacte pel cas que hi hagi averies a les web;  ramon224_SBD@hotmail.com     Si voleu aportar alguna idea adicional sobre aquesta normativa o debatre algun aspecte la possibilitat és la mateixa.


Salutacions a tots els participants d´aquesta edició de la Lliga de Porres 2017-2018, que espero sigui tant emocionant al menys com l´edició anterior.
Ni Barça, ni Madrid, sempre C.E.Sabadell

Desconnectat Roma

  • Entrenador
  • *******
  • Missatges: 1986
  • Gènere: Masculí
  • tornat a il.lusionar
Re:Normativa Lliga de Porres 2017-2018
« Respondre #1 el: 27 de Juliol de 2017, 23:27:52 pm »
Bravo.  :clap2 :clap2 :clap2 :happy2:
Encara no se com t'ho fas. Gràcies
- Cambrer. - Que?
- El de sempre. -Que?
- El de SEMPRE ESPORTS SABADELL, LA LA LA LA LAAAAA, LA LA LA LA LAAAAAA, LA LA LA LA LAAAAA, SEMPRE ESPORTS SABADELL.

Desconnectat Roma

  • Entrenador
  • *******
  • Missatges: 1986
  • Gènere: Masculí
  • tornat a il.lusionar
Re:Normativa Lliga de Porres 2017-2018
« Respondre #2 el: 04 de Agost de 2017, 00:41:51 am »
Per cert, en el cas de partits de copa, el resultat que mana es el del final dels 90' o al final de la proroga si n'hi hagués?
- Cambrer. - Que?
- El de sempre. -Que?
- El de SEMPRE ESPORTS SABADELL, LA LA LA LA LAAAAA, LA LA LA LA LAAAAAA, LA LA LA LA LAAAAA, SEMPRE ESPORTS SABADELL.

Desconnectat BLANC-I-BLAU

  • President
  • *********
  • Missatges: 7972
  • Gènere: Masculí
  • un camp de primera
Re:Normativa Lliga de Porres 2017-2018
« Respondre #3 el: 04 de Agost de 2017, 08:01:52 am »
Per cert, en el cas de partits de copa, el resultat que mana es el del final dels 90' o al final de la proroga si n'hi hagués?


El dels 90 minuts....
Ni Barça, ni Madrid, sempre C.E.Sabadell