C.E. SABADELL F.C. - FUTBOL BASE > CATEGORIES INFERIORS

Retirada Sènior Femení B

(1/1)

birrero:
Ahir tarda, la FCF va notificar la retirada del CE Sabadell B sènior femení, que competia a Primera divisió catalana grup 2. Per el que he vist en algun Facebook, alguna gent s'ha esverat excessivament pensant que és el primer de molts que es retiren, i no és així. En certes coses, el femení és molt diferent al masculí, i així ha sigut també aquesta pretemporada i temporada a l'equip.

Tot va començar amb el tema del final de temporada passat i del canvi de model econòmic i esportiu patit.

A dia 1 de Juny s'havia escollit a Edgar Alborch com a coordinador:
http://www.futfem.cat/segona/2003-edgar-alborch-deixa-el-levante-las-planas

A dia 6 de Juliol s'anunciava la marxa del nou coordinador del femení: http://www.radiosabadell.fm/Noticies/Edgar-Alborch-deixa-la-coordinacio-del-Sabadell-femeni-per-falta-d-un-projecte-ambicios

Des del 3 de Juliol s'estava buscant gent de casa per a fer coordinació, entrenadors, etc... a baix cost, però la opció trobada no acaba de convèncer als membres de la Junta directiva.

A 19 de Juliol, finalment s'escull a l'antic coordinador del Martorell, Carlos Prats per a aquest càrrec.

A 19 de Juliol, la majoria de jugadores (Cosi, Melania, Desi, Debo, Roco, etc...) veient que no cobraven i que ningú els havia dit res de si continuaven (algunes ja sabien que no), havien ja firmat per altres equips i/o estaven de vacances, per el que el nou coordinador es troba amb un solar.

Es decideix començar amb A i B en precari, tenint el A (si no recordo malament), 13 fitxes, mentre que el B comença amb 11. Les jugadores van doblant i pugen juvenils a suplir lesions, etc. En el seu moment, Mariajo torna a jugar uns partits amb el A, fins que rep una bona oferta del Zaragoza, fet que fa que marxi (és normal, és una portera de categoria molt alta), quedant-se de nou amb 13 jugadores i tenint un problema sota pals, ja que al femení hi han poques porteres. En aquest moment, suposo que el club es deuria adonar de que la situació és insostenible, i que per molt que busquin jugadores de qualsevol manera, no es pot garantir acabar la temporada.

Crec, que és una decisió dura, tardana, però que s'havia de prendre. No pots fer sobreesforços constants a les jugadores i al mateix temps intentar competir contra altres clubs amb més plantilla (també per què les han pogut planificar amb temps).

Ara el Sènior A es quedarà amb jugadores del B com Carla Ucero, Sara Palmiero o la portera Sílvia Piñol, fet que dona el missatge positiu de que no han deixat tirades a arlequinades de cor, i podran tenir més competitivitat, just quan s'ha sortit del descens.

Esperem que se salvin, tot passa per seguir sumant en camps complicats com el del Collerense aquest mateix diumenge.

FranchVacambauer:
Una mostra més de com va anar tot al final de la temporada passada...

No perdem de vista que ara mateix, i en bona mesura gràcies a la absoluta manca de planificació:
- El primer equip en zona baixa.
- El filial en descens.
- El juvenil A en descens.
- El femení A en descens.

Que no ens passi res...

elpoble90:

--- Cita de: FranchVacambauer en 18 de Novembre de 2016, 13:15:20 pm ---Una mostra més de com va anar tot al final de la temporada passada...

No perdem de vista que ara mateix, i en bona mesura gràcies a la absoluta manca de planificació:
- El primer equip en zona baixa.
- El filial en descens.
- El juvenil A en descens.
- El femení A en descens.

Que no ens passi res...

--- End quote ---

No, el femeni a sortit del descens 2 punts a sobre de l'Estartit 10 punts a 8 punts. Porta dos jornades guanyant 1-0 i 0-1.

elpoble90:
Es que on juga el filial que no hi ha ni grada un camp que no te res a veure comparat amb el Pepín Valls. Sembla Montigala el camp del Mercantil.

Navegació

[0] Índex de Missatges

Go to full version