C.E. SABADELL F.C. - PRIMER EQUIP > EX-JUGADORS ARLEQUINATS

Agus Medina (agent lliure)

(1/2) > >>

Perplexus:
Ara resulta q no podem pagar allò q li devem i marxa, així de fàcil( o no ).

gol del Sabadell:
Esta salida si que no la entiendo. Esta mañana comentaba sobre Manel que si es verdad que hemos cobrado traspaso (a ver si es verdad), pues bueno es un jugador de plantilla pero que tampoco destacó una vez que subió al primer equipo, pero Agus para mi és un crack, lateral derecho, interior derecho, medio de contención, medio ofensivo... no desentonó en segunda A... no me puedo creer que por no pagarle lo que se le debía haya marchado gratis.

Espero que pronto alguien nos explique estas salidas de chicos canteranos y los auténticos motivos.

Inda:

--- Cita de: gol del Sabadell en 23 de Juliol de 2016, 18:16:21 pm ---Esta salida si que no la entiendo. Esta mañana comentaba sobre Manel que si es verdad que hemos cobrado traspaso (a ver si es verdad), pues bueno es un jugador de plantilla pero que tampoco destacó una vez que subió al primer equipo, pero Agus para mi és un crack, lateral derecho, interior derecho, medio de contención, medio ofensivo... no desentonó en segunda A... no me puedo creer que por no pagarle lo que se le debía haya marchado gratis.

Espero que pronto alguien nos explique estas salidas de chicos canteranos y los auténticos motivos.

--- End quote ---

El que jo entenc es que com que se li devia cales però encara tenia un any de contracte pot rescindir aquest contracte a canvi d'aquests calés o sigui que el ces no li paga i ell marxa lliure, això d'agent lliure no se exactament que es, a no se que no sigui ell mateix el seu agent  :mmmm

hernauino:
Agent lliure vol dir que el seu contracte deixa de tindre efecte. Que o bé per una clàusula o bé per el propi club, ja no té contracte en vigor.

Això olora a que el Club no pot cobrir la seva fitxa. Potser no se li han pagat els mesos que se li debien, o potser li han dit que no li podien pagar la fitxa dels propers mesos i li han demanat una rebaixa, cosa que no a acceptat. Ves a saber. Però el que està clar és que aquesta temporada es pagarà una misera per la plantilla. I que sol fitxem jugadors que venen de passar problemes i busquen una oportunitat per tornar al mercat.

txisky:
Segons RS és a punt de signar pel Celta

Navegació

[0] Índex de Missatges

[#] Pàgina Següent

Go to full version