C.E. SABADELL F.C. - PRIMER EQUIP > LES ENQUESTES DEL CE SABADELL

Espectadors Sabadell-Lleida

(1/2) > >>

psaltiveri98:
Doncs això, us voldria preguntar si creieu que de una maleïda vegada per totes la promoció que ha fet el club per enèssima vegada d'intentar obrir-se a la comarca sortirà bé i quanta gent vindrà. Pels que no ho sabeu, el club donarà l'entrada gratis a del partit vs Lleida de dissabte a tota persona nascuda i empadronada a Castellar del Vallés (unes 25000 persones). Creieu que es notarà la iniciativa millorant molt l'entrada al temple?

birrero:
Visc a Castellar i a part de la foto a la nostre web i tal, no s'ha fet gairebé res de promoció en mitjans de Castellar i la gent ho desconeix força. Les iniciatives estan bé, però planificades surten millor.

psaltiveri98:
Un total de 105 persones han vingut de Castellar del Vallés... de 25000 que hi viuen... en fi crec que ja no fa falta dir res més. No crec que hi tornin

xaviró:

--- Cita de: psaltiveri98 en 08 de Novembre de 2015, 08:53:16 am ---Un total de 105 persones han vingut de Castellar del Vallés... de 25000 que hi viuen... en fi crec que ja no fa falta dir res més. No crec que hi tornin

--- End quote ---

Un 0'45% dels castellarencs. Una bona iniciativa, però poc publicitada i en plena debacle de resultats. Anar a veure el catorzé classificat de Segona B no té ganxo, les coses com són.

Enric:
I com continuem jugant aixi, encara en vindran menys.

Navegació

[0] Índex de Missatges

[#] Pàgina Següent

Go to full version