JOCS ARLEQUINATS > XI TORNEIG INTERPENYES 2015

Torneig Interpenyes 2015

<< < (2/2)

birrero:
Jo no soc tampoc ningú important a la Penya, però com a secretari amplio la informació:

A inicis de Juny del 2015 es va demanar per fer-lo al Juliol del 2015, i una setmana després es va rebre un correu anunciant que Can Balsach, tancaria els caps de setmana del Juliol, cosa que no havia passat mai. És quelcom que va decretar l'ajuntament sortint abans del 24 de Maig, quan es van fer les eleccions.

Amb aquesta circumstància, vàrem comentar-los de poder disposar d'algun altre pavelló, però veient la tardança en contestar es va requerir de nou, ja al Juliol, si era possible al setembre. Després d'una setmana esperant, vàrem rebre  un altre correu donant-nos dues dates, pavellons i horaris, però amb la lliga començada, gent fent la pretemporada, etc... era complicat d'organitzar.

Es va demanar el 19, ja que el pont podria ser el 12, i a partir d'aquí, ja no es va rebre cap tipus de resposta. Com amb les vacances per enmig és impossible posar-se d'acord amb l'administració, es va decidir la suspensió.

A partir d'aquí... es va mirar de fer a les festes de Nadal, però també teníem el procés electoral de la Penya, fet que va retardar la decisió a la constitució de la mateixa. Un cop decidida, ens vàrem reunir, també amb gent de la junta sortint, i es va valorar que al Desembre era massa complicat per no interferir amb activitats dels clubs que ocupen el pavelló, i fer-lo a Setmana Santa i després repetir al Juny, era ajuntar massa els dos torneigs.

Per tant, preferim fer-ho bé, per tant, fer-ho amb temps.

Navegació

[0] Índex de Missatges

[*] Pàgina Anterior

Go to full version