JOCS ARLEQUINATS > Temporades anteriors

Interpenyes 2013

<< < (9/9)

BLANC-I-BLAU:
Vull fer menció també, malgrat la seva classificació pugui no indicar això, del bon torneig de Penya Ripollet-Jogar.

Aquest equip, format per gent molt jove, excepte 2 jugadors, va començar empatant 3 partits (un d´ells contra la LFA, futur campió) i va perdre l´últim partit en els minuts finals per 1-2, després
d´haver fet una excel.lent primera part.....en aquest partit va acusar la falta d´experiència i les desconcentracions puntuals.

Tot i això, la igualtat del grup els va condemnar a l´últim lloc i en el partit per les posicions 9a. i 10a. va guanyar per 5-0.

Bons detalls i equip amb futur.....

arturo:
Enhorabona.

Manelinho:
Encara no havia tingut temps per entrar aquí. Demano disculpes des de ja :confused:

Al que anava: només vull donar-vos les gràcies a tots els qui heu participat d'una manera o altra a IX Torneig InterPenyes CE Sabadell.
Des de la comissió que vam crear per aprofundir en tots els aspectes del torneig: Birrero, Almunia, Pedriski, Toledano, Raul Rodri, Panso i Jose Sag; als organitzadors 'in situ': Almunia i Raul Rodri i la Carmen i el Miguel, venen els tiquets pel sorteig posterior; als àrbitres: Joan Carles, Emilio i Raül; al gran Marc Datzira, que amb la seva pràctica 'quiromassatgística' va evitar lesions molt més greus de les que hi va haver; als equips en general, tant jugadors com entrenadors i delegats, per entendre la filosofia d'InterPenyes, que no és altra que passar un dia amb altres companys del CE Sabadell, jugant a aquest esport que tant ens agrada a tots; al President de la secció dels Veterans del CE Sabadell, José Francisco Gómez TANCO per venir a entregar els trofeus, així com a Anna i Andreu Barberán, fills del recordat Joan Barberán, que van entregar el trofeu al Fair-Play i que porta aquest nom. Agraïr, encara que no va poder quedar-se a fer l'entrega, al nostre amic Pirri, que volia entregar el trofeu al MVP, que porta el nom del gran Miguel Quereda, però li va ser impossible assistir; al públic en general que va assistir a Can Balsach i també als mitjans de comunicació que s'han fet ressò de l'esdeveniment.
Espero no oblidar-me ningú, si és així, mil disculpes!!! :perdo

Esperar per altra banda, que tots els lesions, que malauradament van ser uns quants, es recuperin el més aviat possible. Ànims!!!

Molt agraït també a tothom qui ja ens ha anat fent suggeriment de cara al que serà el X Torneig InterPenyes CE Sabadell!!!
Personalment estic molt content que tantíssima gent que acabava de participar, ja pensés en el vinent, fins i tot amb el comentari de 'l'any que vé: més'. De veritat, no hi ha satisfacció més gran que aquesta. :happy2:

I per últim felicitar a tots els equips, primer i abans que cap altra, als guanyadors: La Força Arlequinada, però també als nou restants. El nivell de joc crec que ha seguit en augment i hi havia esquadres que podríen competir per guanyar títols en més d'una lliga.

De nou: Felicitats i moltes gràcies a tothom!!!  :oooooo: :bandera :reverencia2

GradaJove-LFA:
Aquí us deixem una petita crònica de la jornada. Tornem a felicitar als @rlekinats.com per la gran organització del torneig,  :clap .

http://gradajovelfa.blogspot.com.es/2013/07/tricampions.html

sexeibirra:
Felicitats als campions, la meua Penya. I sense comprar àrbitres ni partits.  :happy2:

Navegació

[0] Índex de Missatges

[*] Pàgina Anterior

Go to full version