JOCS ARLEQUINATS > Temporades anteriors

Interpenyes 2013

(1/9) > >>

DimonietSBD:
Bueno tant sols queden 2 mesets perque es jugui el Interpenyes com cada any i segons m'han comentat aquest any no deixaran jugar als equips que no siguin una penya oficial per tant del any passat quedarian exclosos (Socis No Penyistes - Jogar Sabadell - Periodistes - FS Ateco) , jo crec que val que sigui un InterPENYES de penyes pero aquells que no volen formar part de cap penya o no son de cap penya pero al ser socis si formen un equip haurien de jugar com cada any. Que s'en sap d'aixo?

BERNISABADELL:
Company disculpa el meu to, però això diria que t'ho has inventat.
Cito textualment amb negreta, la notícia que van publicar a la web dels @rlekinats.com organitzadors del torneig any rere any, sobre les inscripcions d'equips d'enguany:
"Pre-inscripció (preferència Penyes adherides a la Federació de Penyes): fins el 15 de juny
Inscripció (resta d'equips fins a un màxim de 10 equips): fins al 30 de juny

Preu: 100 euros"

Per tant entenc que donen preferència a les penyes si, però en cap moment es veta a ningú entrar a jugar. També he de dir que penyes oficials reconegudes per la federació, ara per ara n'hi ha 9 i per tant si totes decidissin jugar (que això no s'acostuma a produir) encara sobraria una becant.

Salut i intentem informar-nos degudament company.

 :ok

almuniaforever:
Res més a afegir al que ha dit BERNISABADELL. Si s'aputessin totes les penyes oficials (que no s'ha donat mai el cas) encara quedaria alguna plaça per cobrir.

PD: A vegades és millor llegir la informació que es publica a la web per un mateix que no el que comenta altre gent perquè és per o és distorsiona informació.

http://arlekinatspuntcom.blogspot.com.es/2013/05/ix-torneig-interpenyes-2013_7.html

Dani:
Creo que Demoniet quizás se ha equivocado en decir que no dejareis jugar a equipos que no sean peñas, pero en el fondo pienso que tiene razón. La diferencia entre no dejar jugar y que sólo haya una plaza libre para los equipos "libres" es lo mismo que nadar hasta la orilla para ahogarse a escasos metros. Desde hace varios muchos años, muchos de nosotros jugamos con equipos como los periodistas, jogar o equipo de No-socios y ahora nos vemos discriminados. Hasta ahora el único requisito era ser socio del club y ahora es tmb pertenecer a una peña. Supongo que el año que viene será conocer a los organizadores.

MILITU:
No entenc gaire perque s'ha de fer aixo aixi ara... la veritat.

Navegació

[0] Índex de Missatges

[#] Pàgina Següent

Go to full version