ALTRES > SERVEI TECNIC

Falta de moderació al forum

(1/1)

Khiton:
Estic fart de llegir cada setmana que l'equip no guanya (obviament cuan guanyem aquesta gent no apareix) insults contra la persona del nostre entrenador. Insults que van començar dient un o dos usaris i que ara ho fan molts mes per la manca de moderació del forum.

Crec, que el nostre entrenador es mereix tant respecte com el que mes, i que no es ni positiu, ni acceptable que en aquest forum, el FORUM ARLEQUINAT, cada cop que l'equip perd hagui de llegir comentaris del estil " Ves a la M***A Carreras", " Quin ****** l'entrenador " o  de pitjors.

Si en aquest forum son permesos aquest tipus d'insults, que no son per cap usuari, pero son per una persona del nostre club, seré el primer en abandonar el forum, tot-hi que fa molts (moooooolts) anys que hi soc.

Espero solucions, o que hem comuniqueu, que marxi del forum.

X-Men Aigua:
Apreciat company forero:

Hem modificat alguns missatges i esborrats uns altre, per infringir aquesta norma:

--- Citar ---2) Tots els participants han d’escriure amb correcció i educació, sense faltar al respecte a la resta d’usuaris. Es pot fer crítica constructiva sense insultar. Les actituds que atemptin contra aquests principis poden ser motiu d’expulsió.
--- End quote ---

No pateixis, que el proper cop, repartiré ja regalets en forma de sanció, ja que s'ha avisat als usuaris de que la seva actitud no és la correcta en un món civilitzat.

Com t'ha apuntat un company en un altre post, no podem estar connectats 24 hores al dia al fòrum, per tant pregaríem que utilitzessiu el botó 'Advertir al Moderador' que trobareu a sota a la dreta dels missatges per avisar si veieu algun missatge insultant o ofensiu, per que el poguem modificar i si cal sancionar. Aquesta setmana no hem pogut actuar abans per que la moderadora ha tingut torn doble avui, jo des de desprès del partit fins a aquesta hora he estat dormint i treballant i el tercer moderador més actiu està de viatge.

Moltes gràcies als usuaris que ens han reportat certs missatges insultants.

Salutacions des de l'administració.

Évir:
Cada vez que pierde el equipo se os acumula el trabajo. xD

Navegació

[0] Índex de Missatges

Go to full version