JOCS ARLEQUINATS > FIFA 2013

fifa 13

<< < (2/3) > >>

uri1981:
x cert, se m'oblidava...en el post de fifa12 vaig preguntar si pensàveu que al O. Ramirez el posarien de lateral o d'extrem, ja que bona part de la temporada passada va jugar d'extrem...doncs finalment al fifa13 l'han posat de lateral

_MJ_:

--- Cita de: uri1981 en 27 de Setembre de 2012, 14:50:26 pm ---des del dimarts 25 que el tinc, al guardar-lo al Game Shop i ser soci d'allà, fan descompte i et donen una bossa d'esport, però crec que la promoció ja s'ha acabat.
el joc doncs molt guapo com sempre, hem millorat amb les mitjes dels jugadors (no els mitjons, sinó els nº) xD

mola lo de les rodes de premsa, de moment només he fet 4 partits, ja que no és que em sobri gaire temps lliure, però 3 victòries i un empat a camp de l'elx...

--- End quote ---

Pots adjuntar una foto o posar les puntuacions de cada jugador del Sabadell ?

toni78:
al final me lo e comprao esta mañana en la tienda de el moro (pixel point) de el baricentro  a 57 euros, en media mark hacen eso del cambiazo entregando en fifa 12 te sale por 49,90 pero yo no me quiero desprender del fifa 12 y menos para ahorrarme solo 7 euros  :beer2 :beer2

_MJ_:
Em contesto a mi mateix, acabo d'adquerir el FifA 13 al game-stop per 70 euros.

He estat comparant amb els alters equips de la Liga adelante  i si sigués per puntuació mitjana dels jugadors estariem entre els 10 primers. Només superats per els 3 que han baixat de primera i algun que altre equip fort de segona.
L'alineació que ens posen es un 4-2-3-1 format per: Nauzet, Toni Lao, Tortolero, A. Paz, O.Ramirez, Llorente, Hector Simón, Collantes, Lanza, Uli Dávila i Aníbal .
Tots els jugadors de la plantilla estan entre els 60 i 70 de mitja, excepte un tal Manu que deu ser el porter del filial .
El jugador amb més puntuació mitjana del equip es Lanza amb 68 al igual que Hector Simón..Jajajaja.
La resta, destacar que Abraham Paz té molta més mitjana que Tortolero, Nauzet també el fan un pel millor que De Navas, i que la delantera és de les millors de la Liga Adelante.

Navarrog:

--- Cita de: Dante SBD en 26 de Setembre de 2012, 17:57:22 pm ---toni desde ayer lo venden en muchos sitios...por cierto en carrefour esta a 59,90 y en pixel point,tienda de pakis en el mismo baricentro a 57..y tambien dicen que hay una oferta a 79,90 en carrefour del fifa 13+un dualshock oficial sony

ahora me entero que hay un gameshop en el paddock  :grogi :grogi

yo tengo el 12 en ps3 y acabo de bajar el de PC para provarlo..esperando la medicina para darle brillo con nuestro CES  :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:

--- End quote ---

Alguien sabe si en el Baricentro sigue a 57 euros? y como se llama la tienda exactamente... gracias!!!

Navegació

[0] Índex de Missatges

[#] Pàgina Següent

[*] Pàgina Anterior

Go to full version