C.E. SABADELL F.C. - FUTBOL BASE > Temporades anteriors Base Femení

Juvenils-Cadets:

<< < (2/7) > >>

birrero:
Avui el Juvenil A, jugava el derbi sabadellenc de Primera divisió de la categoria Juvenil-Cadet, on s'enfrontaven els dos equips que aquest any coincideixen a la categoria i que desprès de dues jornades no coneixien la victòria, el CE Mercantil, i el CE Sabadell. Al final, 0-1 amb gol de Sara Zauner i 3 puntets per a les nostres.

Pedrito:
El Juvenil-Cadet A va perdre 0-6 contra el FC Barcelona. Tot i això, el plantejament tàctic que van proposar va ser molt valent, arriscat i és molt lloable. El resultat és massa premi pel conjunt barceloní, ja que quatre dels sis gols van ser petits errors de les jugadores arlequinades.

Tot i això, van oferir molt bona imatge.

sexeibirra:
Vaig vore que van guanyar a Vilafranca. Hi ha equip per la permanència? Les golejades contra Barça i Espanyol me van espantar força.

Pedrito:

--- Cita de: sexeibirra en 07 de Novembre de 2012, 21:31:33 pm ---Vaig vore que van guanyar a Vilafranca. Hi ha equip per la permanència? Les golejades contra Barça i Espanyol me van espantar força.

--- End quote ---

Tenen clar a què juguen i saben que és un esport d'equip. Des de la banqueta s'està fent molt bé el treball i es corregeixen errors dia a dia.

Diumenge van empatar a 1 contra el Pubilla Casas tot i ser superiors.

Per les golejades, no et puc parlar del partit contra l'Espanyol perquè només vaig veure mitja part, però contra el Barça no van veure's superades fins la devallada física de les nostres.

El més important és que el futur d'aquest equip és il·lusionant.

Crònica del partit contra el Pubilla Casas: http://arremendats.blogspot.com.es/2012/11/juvenil-ce-sabadell-ce-pubilla-casas-1-1.html

daelsi:
Vaig veure el partit d'aquesta setmana, acabat amb derrota 1-4 amb l' Estartit i que injust és el futbol. Les gironines només van venir a empatar, em va recordar al Mirandés el dia abans, i es van trobar els 3 punts.  :ostres

Navegació

[0] Índex de Missatges

[#] Pàgina Següent

[*] Pàgina Anterior

Go to full version