Autor Tema: Prebenjami "A". Juanjo Ciercoles  (Llegit 7517 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

Desconnectat veterano

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 310
Re:Prebenjami "A". Juanjo Ciercoles
« Respondre #20 el: 25 de Gener de 2013, 23:40:26 pm »
13ª jornada de lliga,partit jugat a casa davant el sant quirze i guanyat per 4-2.
El partit no ha estat facil i tot i que en tot moment semblava que el teniem controlat fins l'ultim quart no vam respirar tranquils.
El partit s'ens posava de cara nomes començar amb un gol de Marc tras una bona jugada,pero el Sant Quirze ens empataria un parell de minuts despres.Al segon quart ens possavem altre cop per davant amb un gol d'Alex Rios en una bona jugada entre ell i Ot.Podiem haver fet algun gol mes pero va faltar sort.
El tercer quart va estar bastant igualat i nomes va tenir un gol que va fer Izan despres de fer una jugada impresionant.
Semblaba que el partit quedaba sentenciat i encara mes quan a l'ultima part Adrian en boca de gol feia el 4-1 pero Alya a la sortida d'un corner es feia un gol en propia porta i deixaba el 4-2 definitiu.
Victoria important per recuperar bones sensacions despres d'un parell d'ensopegades que ens han allunyat dels tres equips capdavanters.
Han jugat: David i Adria (porters),Alex Morer,Eric,Ot,Nathan,Marc,Alvaro,Adrian,Alex Rios,Izan,Alya i Arnau.
Golejadors: Marc(10),Alex Rios( 8 ),Eric (7),Alvaro(7),Adrian(7),Ot(6),Nathan(6),Izan(4),Alya(4) i Alex Morer(1).

Desconnectat veterano

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 310
Re:Prebenjami "A". Juanjo Ciercoles
« Respondre #21 el: 31 de Gener de 2013, 16:19:26 pm »
jornada 14 i tornem a jugar a casa davant el castellar,un equip de la part baixa de la taula que tot i el clar resultat 6-1 no ens van posar les coses facils.
Nomes començar el partit vam encaixar un gol i l'equip visitant ens va presionar molt a dalt crean-nos alguns problemes.tot i aixo vam tenir  alguna bona ocasio per empatar en aquest primer quart.
Al segon quart no vam millorar gaire el joc pero es van crear algunes ocasions,aixi en una d'aquestes Alvaro marca el gol de l'empat.
Al tercer quart l'equip va apretar i es va arribar a l'area amb mes perill,aconseguin dos gols que obrien forat al marcador,primer Izan va fer el 2-1 i Adrian el 3-1.
A l'ultim quart es va rematar la feina amb tres gols mes, un de Nathan,un d'Alvaro i un d'Eric que deixaven el definitiu 6-1 al marcador.
S'ha de destacar els porters i la defensa que van estar molt segurs durant tot el partit.
Van jugar: Adria,David,Izan,Arnau,Eric,Alex Morer,Alex Rios,Nathan,Alvaro,Adrian,Ot i Alya.

golejadors:Marc (10),Alvaro(9),Eric( 8 ),Alex Rios( 8 ),Adrian( 8 ),Nathan(7),Ot (6),Izan (5),Alya(4) i Alex Morer(1).

Desconnectat veterano

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 310
Re:Prebenjami "A". Juanjo Ciercoles
« Respondre #22 el: 06 de Febrer de 2013, 00:16:27 am »
Jornada 15,ultima de la primera volta i victoria al camp del Cerdanyola per un ajustat 2-3 en un partit complicat,amb emocio,polemica i una mica de sort al final.
El partit va començar molt be i en una jugada d'Eric per banda fa la centrada i Marc la aprofita per fer el primer,pero poc despres clara falta sobre Alex Morer que el arbitre no xiula,marca corner i a la sortida gran aturada d'Adria pero de rebot la pilota toca en las camas de Alex i entra a la porteria,mala sort.Abans d'acabar aquest quart refus dintre el nostre area la pilota queda morta i el davanter del cerdanyola fusila el segon.
Al segon quart miravem de fer l'empat pero no arribavem amb claredat i es va acabar perdent 2-1.
Al tercer quart l'equip es va possar les piles donan-li la volta al marcador amb dos gols molt semblants amb jugada d'Eric per banda que fa la centrada i Marc que no perdona.Amb 2-3 vam gaudir d'un penal que podia haver estat la sentencia pero Nathan el va enviar fora.
Aixi arribavem a l'ultima part,es van tenir ocasions per marcar pero no entraba,ells tambe van tenir les seves inclosa una pilota al pal i a l'ultima jugada del partit despres d'una falta sobre Nathan que l'arbi no marca xiula un dubtos penal.El davanter del cerdanyola llença amb molta força pero David fa una gran aturada la pilota pica al travesser  surt fora i l'arbitre xiula la fi del partit.
Victoria sufrida i treballada amb la sort que ens ha faltat en altres partits.Destacar la mala actuacio de l'arbitre tant per un costat com per l'altra equivocan-se constantment en jugades clarissimes.
Setmana de descans pel carnaval per recuperar forces per afrontar la segona volta de la lliga.

Van jugar: Adria,David (porters),Alya,Izan,Alex Morer,Adrian,Alex Rios,Eric,Marc,Ot,Nathan i Alvaro.
Golejadors: Marc (13),Alvaro(9),Eric,Alex Rios i Adrian ( 8 ),Nathan(7),Ot (6),Izan (5),Alya (4) i Alex Morer (1).

Desconnectat veterano

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 310
Re:Prebenjami "A". Juanjo Ciercoles
« Respondre #23 el: 17 de Febrer de 2013, 18:37:39 pm »
Jornada 16,primera de la segona volta i hem fet problablement el pitjor partit de la temporada.Sense idees,ni intensitat i lo que es pitjor sense fer opurtunitats de gol.El Badia ens ha guanyat 3-1.
I aixo que el partit no començava mal,els primers cinc minuts van ser de lluita i nosaltres portavem el domini tocan amb criteri i aprofitan les bandes,pero va arribar un corner (la nostra creu en tota la lliga),la pilota surt refusada el davanter del badia xuta al pal i el refus l'aprofitan totalment sols per fer el primer.Encara al primer quart ens podien haber fet el segon en una falta que que va picar el travesser.
Al segon quart en una bona jugada ens feien el segon,mentres que nosaltres no vam tenir cap ocasio de gol.
El tercer quart igual que el segon,cap ocasio per nosaltres que no vam donar dos pases seguits i ells en un altre corner ens feien el 3-0.
A l'ultima part es va intentar el miracle pero el partit ja estaba perdut.El gol de l'honor el va fer Adrian amb un xut amb la dreta que s'en va empassar el porter.
S'ha de fer borron i cuenta nueva,hem de millorar i jugar amb mes agressivitat.Tots els equips estan milloran i nosaltres no ens podem quedar estancats.
Han jugat: David i Adria(porters),Alya,Arnau,Nathan,Alex Morer,Adrian,Marc,Eric,Ot,Alex Rios,Alvaro i Izan.

Golejadors:Marc (13),Alvaro(9),Adrian(9),Eric i Alex Rios( 8 ),Nathan(7),Ot(6),Izan(5),Alya(4) i Alex Morer (1).

Desconnectat veterano

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 310
Re:Prebenjami "A". Juanjo Ciercoles
« Respondre #24 el: 08 de de 2013, 00:19:44 am »
Despres de no poder jugar la setmana pasada per culpa de la neu tornem a competir jugant la jornada 18 al camp del Barbera Andalucia,el resultat final 2-2 pero l'equip ha fet un bon partit i per joc i ocasions hauriem d'haver guanyat.
El partit ha començat com molts altres,primera jugada del partit,corner en contra,refus a l'area i ens fiquen el primer.D'aqui al final del primer quart domini clar per part nostra amb alguna ocasio que no materialitzem.
Al segon quart encara apretem mes,presionan molt i amb moltes ocasions,en una d'aquestes la pilota arriba a Ot que desde fora l'area engalta un xutas i marca l'empat.
Al tercer quart vam tenir la posesio de la pilota pero no arribavem amb claretat a dalt.Tot i aixo ens podiem haver avançat pero no hi havia sort.A l'ultima part vam sortir a per totes i aixi en un xut d'Izan la pilota queda refusada als peus de Nathan que empeny la pilota al fons de la xarxa.Amb 1-2 es podria haver sentenciat el partit pero quan nomes restava un minut l'arbitre xiula una falta totalment inexistent i un jugador barbarenc fa un xutas impossible d'aturar fent l'empat a 2 definitiu i sense temps de reaccionar.
Em quedo amb el bon partit que es va jugar i les ganes i intensitat que van possar tots.Amb aquesta actitud s'han de jugar els partits i segur que els resultats acompanyaran.
Van jugar ; Adria i David (porters),Arnau,Izan,Eric,Ot,Alex Rios,Alya,Alex Morer,Nathan,Alvaro i Marc.

Golejadors: Marc (13),Alvaro i Adrian (9),Eric, Alex Rios i Nathan ( 8 ),Ot (7),Izan (5),Alya (4) i Alex Morer (1).

Desconnectat veterano

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 310
Re:Prebenjami "A". Juanjo Ciercoles
« Respondre #25 el: 12 de de 2013, 17:24:12 pm »
Jornada 19,aquesta setmana ens enfrentavem al Can rull Romulo Tronchoni,segon classificat i un dels millors equips de la categoria i hem fet un dels millors partits de la temporada,hem guanyat 5-1 fen un gran joc.Tocan molt i be la pilota,amb moltes ocasions i molta intensitat desde el principi fins al final,una defensa molt concentrada,un mig del camp que ha mogut molt be la pilota i una delantera que ha pressionat molt be.Hem estat molt superiors al Can Rull.
Al primer quart ja s'ha vist que sortiem molt motivats i concentrats,despres d'alguna bona ocasio la pilota arriba al segon pal a Eric que es desfa d'un rival i amb la dreta marca per baix el primer.En aquesta part els visitants no han arribat practicament a la nostra porteria i nosaltres podiem haver fet algun gol mes.
Al segon quart la mateixa tonica,molt domini nostre i ocasions,en una d'aquestes un xut nostre es aturat per un defensa amb les mans,el clar penal el llença Izan al mig i l'atura el porter pero a la mateixa jugada el rebot arriba a Izan altre cop,el toquen per darrera i l'arbitre torna a xiular penal aquesta vegada molt dubtos,el torna a xutar Izan altre cop al mig i torna a aturar el porter pero al rebot el propi Izan per fi marca el 2-0.Amb ple domini nostre arriba un corner la pilota surt refusada i Alex Morer engalta un xutas Impressionant que es cola per sobre el porter,era el 3-0.
Al tercer quart seguiem dominant i amb mes ocasions,aixi Izan agafa la pilota al mig camp fa una bona passada a Marc que es planta davant el porter el regateja amb molta qualitat i casi sense angle marca un gran gol.Amb 4-0 acaba aquesta part amb molta superioritat nostra.
A l'ultima part els visitants feien el gol de l'honor, pero abans d'acabar bona jugada d'Eric per l'esquerra que fa una gran passada a Alex Morer que es planta sol davant el porter i tambe amb molta qualitat el bat per baix fen el definitiu 5-1.
Gran partit de tots els nens que han rallat a gran altura aconseguint una gran victoria.
Han jugat:Adria i David (porters),Alya,Izan,Marc,Eric,Ot,Nathan,Alex Morer,Alex Rios i Arnau.

Golejadors: Marc (14), Adrian,Eric i Alvaro (9), Alex Rios i Nathan ( 8 ),Ot(7),Izan (6),Alya (4) i Alex Morer (3).

Desconnectat veterano

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 310
Re:Prebenjami "A". Juanjo Ciercoles
« Respondre #26 el: 20 de de 2013, 20:12:49 pm »
Jornada 20,partit jugat al camp del Tibidabo Torre Romeu i empatat 3-3.Hem deixat escapar dos punts importants,ja que guanyant 1-3 podiem haber sentenciat el partit pero al final i sense fer gran cosa ens han empatat.
Ens ha costat una mica adaptarnos al camp de sorra i al bot de la pilota,aixo ens ha costat encaixar el primer gol rapidament en un xut que David no ha pogut aturar.Durant aquest primer quart hem buscat l'empat que podia haber  arribat en una bona jugada d'Izan que Marc ha enviat la pilota al pal pero no ha hagut sort.
El segon quart ha estat bonissim.Hem sortit a per totes i hem empatat rapidament en una asistencia d'Izan a Eric que marca despres de sortejar al porter.Poc despres bona jugada la pilota arriba a Alya que xuta fort i alt marcant el segon.Encara en aquesta part pared entre Eric i Ot la pilota arriba a Alvaro que fa una bona centrada enrera i Eric amb la dreta marca un gran gol.
Amb 1-3 baixem una mica el ritme i sense jugar tan be es desaprofitan varies ocasions per sentenciar el partit i aixi arribem a l'ultima part,semblava que no patiriem pero en un xut amb la puntera dels locals desde fora l'area la pilota entra per baix sense que pugui arribar Adria.El 2-3 ens possa nerviosos i en un altre punteras desde fora l'area la pilota torna a entrar per baix.L'equip es llença a la desesperada per intentar guanyar pero no hi ha temps i el partit s'acaba en empat.
Llastima perque era un partit per haber guanyat clarament i s'ha desaprofitat l'aventatja.

Han jugat: David i Adria (porters),Alex Rios,Izan,Arnau,Alya,Eric,Ot,Marc,Alex Morer  i Alvaro.

Golejadors:Marc (14), Eric (11), Adrian i Alvaro (9), Alex Rios i Nathan( 8 ), Ot (7), Izan i Alya (6) i Alex Morer (3).

Desconnectat veterano

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 310
Re:Prebenjami "A". Juanjo Ciercoles
« Respondre #27 el: 24 de de 2013, 16:48:07 pm »
Jornada 21,tornem a jugar a casa i ho fem davant la UE.Sabadellenca guanyant amb claredat per 5-2.El partit no ha estat molt brillant pero mica en mica anaven caien els gols i nomes a l'ultim quart amb 5-0 a favor els visitants han aconseguit els dos gols.
El partit ha començat amb domini per part nostra i aixi ha arribat el primer gol en una bona passada d'Izan a Alex Rios,aquest remata al pal i la pilota rebota en un defensa i entra.Aixi ha acabat aquesta part.
Al segon quart tot igual,domini nostre amb ocasions i aixi en una jugada d'atac el porter visitant derriba a Adrian dins l'area,el penal el llença Izan ras i a un costat marcant el 2-0.
Al tercer quart van arribar tres gols mes,primer va ser Alvaro qui es va plantar sol davant el porter marcant el tercer,poc despres en una jugada similar es Ot qui es planta davant el porter i el supera per baix i el tercer arriba en una bona jugada amb pase d'Alex Rios per Marc aquest deixa molt be la pilota enrera on apareix Ot i marca un bon gol.
L'ultim quart guanyan 5-0 havia d'haver estat molt placid i haver disfrutat pero tot lo contrari,la Sabadellenca va ser qui va jugar milllor,ens van atacar i ens van fer 2 gols.
En definitiva bona victoria pero s'ha d'aprendre a disfrutar dels partits i divertir-se a dins el camp.
Han jugat: Adria i David(porters), Alex Morer,Marc,Alya,Adrian,Nathan,Alvaro,Arnau,Izan,Eric,Alex Rios i Ot.

Golejadors: Marc (14), Eric (11), Alvaro (10), Adrian i Ot (9),Alex Rios i Nathan ( 8 ), Izan (7), Alya (6) i Alex Morer (3).
« Darrera modificació: 24 de de 2013, 16:53:18 pm per veterano »

Desconnectat veterano

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 310
Re:Prebenjami "A". Juanjo Ciercoles
« Respondre #28 el: 06 de Abril de 2013, 16:40:02 pm »
Arriba la setmana santa i aprofitem per jugar el 9º torneig Vila de Calafell el divendres 29 de març.Quedavem encuadrats al grup C amb Santes Creus,Calafell "B" i La Floresta.El torneig va estar molt be,els nens ho van fer força be i nomes es va perdre un partit.Vam acabar en cinquena posicio de un total de 16 equips,no va estar mal pero ens vam quedar amb la sensacio que es podia haver quedat molt millor si haguessim tingut una mica de sort.
El primer partit es va guanyar per 1-0 gol d'Alya de penal que li van cometre a ell mateix.Es va jugar be,amb una bona defensa,bona actuacio del porter David que va jugar aquest partit i de tot l'equip.va ser una victoria important tenin en compte que el Santes Creus va acabar segon despres de perdre la final per penals.
Al segon partit davant el Calafell "B" es va jugar be pero no varem encertar de cara a porta.Bona actitud de la defensa altre cop,del porter Adria que va estar be i llastima de no aconseguir guanyar.
El tercer partit es va guanyar amb claretat a La Floresta per 2-0 amb un golaç d'Izan de corner directe i und'Eric al aprofitar una pilota solta a l'area.
Primers de grup ens haviem d'enfrentar al Calafell "A" i es va perdre per 2-0 amb molta mala sort i alguna ajuda arbitral que van escombrar cap a casa descaradament durant tot el torneig.El primer gol que ens fan d'una falta inexistent i el segon de corner.
Es quedava fora de les semifinals pero encara es jugarien dos partits mes,primer guanyariem al Palleja 1-0 amb gol de Nathan i jugan un bon partit.Al partit pel cinque o sise joc guanyavem per 2-0 al Sant Sadurni amb gols d'Alya i Marc despres de fer un altre gran partit.

Classificacio final: 1.CD.Ribes 2.Santes Creus 3.Calafell "A" 4.Can Rull "A" 5.CE.SABADELL 6.Sant Sadurni.

Desconnectat veterano

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 310
Re:Prebenjami "A". Juanjo Ciercoles
« Respondre #29 el: 08 de Abril de 2013, 19:02:08 pm »
Tornem a la lliga.Jornada 22 amb desplaçament a Ripollet per jugar davant l'escola futbol base Ripollet en un partit que hem guanyat amb claretat per 0-6.Davant el cuer de la lliga hem tingut un partit placid i de no haver estat per les bones aturades del seu porter el marcador hauria estat molt mes ample.
El partit ha començat amb clar domini per part nostre i amb bones ocasions tot i que ens costaba triangular amb claretat aixi el primer quart ha acabat amb empat a cero.
Al segon quart hem presionat encara mes i s'ha arribat mes a l'area,en una bona jugada d'Ot arriba el primer gol,es busca espai per xutar i creua per baix la pilota al fons de la xarxa,poc despres jugada de Nathan que es planta davant el porter i fa el segon.
Al tercer quart jugan a plaer han arribat tres gols mes.primer ha estat Alex Morer qui ha aprofitat una asistencia de Izan per controlar i fer un bon xut que superaba al porter,despres Alya ha marcat despres d'una bona passada d'Alvaro i altre cop Alya marcaba el 0-5 en una bona jugada.
Ja a l'ultim quart i despres d'algunes bones aturades del porter local ha arribat l'ultim gol del partit,ha estat Arnau qui s'emporta molt be la pilota,encara al porter i amb molta qualitat el supera per baix fen un gran gol.
Partit facil en linees generals del cual no podem treure moltes conclusions per la feblessa del rival,pero s'ha jugat amb intensitat,s'han fet bones jugades i s'han vist detalls de qualitat.Tambe ha servit als misters per fer rotacions i donar minuts als nens en diferents demarcacions que segurament agrairan.Molt be equip.
Jugadors: David i Adria (porters),Izan,Ot,Alvaro,Marc,Eric,Alex Morer,Arnau,Alya,Nathan,Alex Rios i Adrian.

Golejadors:Marc (14), Eric (11), Ot i Alvaro (10), Adrian i Nathan (9), Alex Rios i Alya ( 8 ), Izan (7), Alex Morer (4) i Arnau (1).

Desconnectat veterano

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 310
Re:Prebenjami "A". Juanjo Ciercoles
« Respondre #30 el: 13 de Abril de 2013, 15:09:19 pm »
Jornada 23 amb partidas a l'olimpia contra el primer classificat Sabadell Nord.El partit l'hem perdut per 2-6 un resultat mes abultat de lo que ha estat el joc.Han hagut dos parts molt diferenciades,els dos primers quarts en que hem estat superiors en joc i gols i els dos darrers quarts en que ens han superat amb claretat i ens han desbordat en joc i gols.
Hem sortit al partit molt enxufats,pelean totes les pilotes amb força,jugan be al futbol,desbordant per bandes i jugan be al futbol,d'aqui ha arribat el primer gol en una falta que ha tret Izan fen una bona pasada a  Eric i aquest entran desde darrera marca per baix ajustat al pal.Era el premi al bon joc que estavem fent.Hem tingut alguna ocasio mes i els visitants s'estiraven pero la nostra defensa es mostraba molt segura.
Al segon quart els nortenys han apretat i arribaven amb molt perill aixi en una jugada d'atac s'escapa el davanter,xuta,Adria fa una bona aturada pero la pilota que anava molt forta entra mansament a la porteria.Despres de l'empat hem reaccionat i en una jugada per banda Alex Rios fa un centre xut,refusa el porter i Marc aprofita per fer el segon.EStavem plantan cara i superan als liders.
Pero la decoracio ha cambiat per complet al tercer quart,semblava un altre partit.Ens han desbordat per complet en totes les facetes del joc,intensitat,pressio,força i joc.La defensa es veia superada en cada jugada,sense cap ajuda de les bandes que entraven com cohets,amb continues ocasions i nosaltres sense crear cap ocasio de gol.Ens han fet tres gols i encara podia haver estat algun mes.
Amb 2-4 el partit estaba molt coll amunt,els nens ho han intentat pero ja era massa tard per reaccionar davant un rival que anaven com motos.Ens han ficat dos gols mes deixant el definitiu 2-6 i tot i que nosaltres hem tingut alguna bona ocasio que no hem sapigut aprofitar el partit estaba donat i beneit.
Desde la meva opinio,penso que un equip de futbol 7 no pot tenir 13 nens.No ho dic ara ho porto dient des que va començar la temporada pero quan ens enfrentem a bons equips es quan es veu la diferencia.Es un problema pels entrenadors que no poden tenir tots contents i que han de fer maravelles per tenir un equip competitiu al camp.Tambe han d'apendre els nens que en aquest esport s'ha de lluitar i jugar en benefici de l'equip i no per lluiment propi,aixi son els valors del futbol i lo que els pares els hem de transmetre.

Jugadors:Adria i David(porters),Izan,Alya,Marc,Ot,Nathan,Alvaro,Alex Morer,Adrian,Alex Rios,Arnau i Eric.

Golejadors: Marc (15), Eric(12), Ot i Alvaro (10),Adrian i Nathan(9),Alex Rios i Alya( 8 ),Izan (7),Alex Morer (4) i Arnau (1).
« Darrera modificació: 24 de Abril de 2013, 17:54:05 pm per veterano »

Desconnectat veterano

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 310
Re:Prebenjami "A". Juanjo Ciercoles
« Respondre #31 el: 24 de Abril de 2013, 18:45:46 pm »
Jornada 24,partit jugat al camp de l'escola futbol Sabadell,ultim classificat i que es va guanyar per un clar 1-6.
Els nens van fer un bon partit en lineas generals,es va tocar be la pilota i es van fer moltes ocasions.
El partit va començar amb domini dels locals que van sortir forts gaudint d'alguna bona ocasio,pero ens vam treure la pols de les orelles i es va començar a tocar,aixi en una bona jugada Eric aprofita una pilota solta dins l'area per marcar d'un bon xut el primer.
Al segon quart no es va marcar cap gol tot i que es va gaudir d'alguna ocasio pero no es van aprofitar.
El tercer quart començava amb incertessa al marcador amb 0-1 pero els dubtes es van esvair rapid amb 5 gols.Primer va ser Alex Morer qui  marcava amb un bon xut amb la dreta,despres Nathan s'emporta la pilota i marca davant del porter,i despres Alex Morer fa tres gols,a quin mes macu arrodonint un gran partit i possant el momentani 0-6.
A l'ultim quart es van tenir ocasions pero nomes es va fer un gol i el va fer l'equip local,va ser com no podia ser d'una altra manera en un corner on el davanter marca a plaer sol davant el porter David.
Bon partit contra un rival molt feble.S'ha de destacar la bona actitud dels nens i els cuatre gols que va fer Alex Morer.

van jugar:Adria i David (porters),Alya,Izan,Ot,Nathan(1),Eric(1),Alex Morer(4),Alvaro,Marc i Adrian.

Golejadors: Marc (15), Eric (13), Ot,Alvaro i Nathan (10),Adrian (9),Alex Morer,Alya i Alex Rios ( 8 ),Izan (7) i Arnau (1).

Desconnectat veterano

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 310
Re:Prebenjami "A". Juanjo Ciercoles
« Respondre #32 el: 01 de Maig de 2013, 00:47:57 am »
Jornada 25,partit jugat a l'olimpia contra EF Montcada i guanyat per 6-3.Vist el resultat pot semblar que ha estat una victoria facil pero no va ser aixi.El partit jugat sota una intensa pluja durant els 40 minuts va ser un toma i daca en joc i gols molt entretingut.
El primer quart va acabar sense gols,amb moltes imprecisions i amb els nens intentant adaptarse a la pluja i al estat del camp.
El segon quart va començar amb un gol en contra de corner,com no podia ser d'una altra manera.Aixo ens va fer espabilar i vam començar a presionar aixi  una bona passada d'Eric es aprofitada per Alvaro per marcar l'empat amb el que va terminar aquesta part.
El tercer quart va ser nostre i ens vam avançar amb un bon gol de Nathan tras una combinacio de Marc i Rios.
L'ultim quart va ser una bogeria,amb una pluja incessant i un camp on era dificil mantenir l'equilibri van començar a caure gols.En dos jugades similars i aprofitant que era dificil aturar la pilota els visitants ens van fer dos gols possant un inquietant 2-3,pero la reaccio va ser inmediata aixi Alvaro marcava l'empat aprofitan un servei de banda d'Alya,poc despres era Adrian qui marcava per baix el 4-3,Alvaro feia el seu tercer gol per possar el 5-3 i a l'ultima jugada del partit un xut d'Eric desde la frontal passaba per sota el porter possant el definitiu 6-3. Victoria merescuda i molt treballada en un partit complicat de jugar i que s'en havia complicat molt.
Van jugar: David i Adria (porters),Arnau,Alya,Alvaro(3),Alex Morer,Alex Rios,Adrian(1),Eric(1),Nathan(1),Ot,Izan i Marc.

Golejadors: Marc (15), Eric (14), Alvaro (13),Nathan (11), Ot i Adrian (10),Alex Morer,Alya i Alex Rios ( 8 ),Izan (7) i Arnau (1).

Desconnectat veterano

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 310
Re:Prebenjami "A". Juanjo Ciercoles
« Respondre #33 el: 07 de Maig de 2013, 00:48:20 am »
El dia 1 de maig hem jugat el partit pertenyent a la jornada 17 que en el seu dia va quedar suspes per la neu,el resultat Sabadell 5 Cercle sabadelles 1.S'ha jugat un bon partit dominant de principi a fi amb bon joc i bons gols.
Al primer quart s'ha jugat molt be,amb total domini i ocasions molt clares de Nathan,Izan i Eric,pero el marcador no s'ha mogut.
Al segon quart hem baixat una mica el ritme de joc pero seguiem dominan amb bonisimes ocasions d'Alya i Rios que tampoc es materialitzaben i seguiem amb un inquietan empat a 0.
Al tercer quart hem estat mes fins de cara a porta i hem sentenciat el partit amb tres gols.Primer tras un pase d'Alya ha estat Nathan qui ha marcat despres de dos bones aturades del porter visitant a la tercera si ha encertat.Al minut seguent mal refus de la defensa la pilota arriba a Eric i aquest marca per baix i el tercer tras un pase d'Eric a Nathan aquest remata,bona aturada del porter i el refus l'aprofita Alya per marcar.
A l'ultim quart asistencia d'Izan a Eric,el remat creuat d'aquest el toca el porter i a la mateixa linea de gol Adrian fa el cuart.
El gol visitant ha estat de penalt molt be llençat pel davanter i que apunt ha estat d'aturar Adria.El definitiu 5-1 l'ha fet Nathan marcant per sobre el porter.
Han jugat: David i Adria (porters),Arnau,Izan,Ot,Nathan (2),Eric (1),Alex Morer,Alya (1),Alex Rios i Adrian (1).

Golejadors:Marc i Eric (15),Alvaro i Nathan (13),Adrian (11),Ot (10),Alya (9),Alex Morer i Alex Rios( 8 ),Izan (7) i Arnau (1).

Despres d'aquest gran partit hem fet un dinar de germanor a Sant Llorenç on no han faltat les migues i la bona barbacoa del senyor Agustin,el Orujo gallego del Victor,el bon humor de tothom i un gran partit entre pares i fills amb golejada dels fills.Llastima que no hi estavem tots pero a la propera que ja s'ha d'anar preparan segur que hi serem.




 

Desconnectat veterano

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 310
Re:Prebenjami "A". Juanjo Ciercoles
« Respondre #34 el: 10 de Maig de 2013, 18:32:43 pm »
Jornada 26,gran partit jugat al camp del primer classificat Marina-Mercantil que ens ha guanyat per 4-2 pero hem fet un partidas,hem plantat cara en tot moment i hem tingut opcions fins al final pero ens ha faltat sort en els moments claus.
El partit ha començat amb un gol dels locals en el primer minut de partit,el numero 7 engalta un xutas desde fora l'area i Adria no pot fer res.Hem intentat reaccionar pero abans d'acabar aquest quart ens han fet el segon aprofitan una perdua de pilota nostra.Per sort encara en aquest primer quart hem escurçat diferencies en un corner amb xut de Nathan,refus del porter i Eric amb la dreta marca per baix.
Al segon quart s'estaba jugant bastant be pero en dos minuts fatidics ens han fet dos gols.Primer en una pilota llarga que ens guanyan l'esquena i despres en una falta amb una bona aturada d'Adria pero aprofitan el rebot per marcar davant la passivitat nostra.
Amb 4-1 es feia complicat pensar en una remuntada pero tot i no aconseguir-lo hem fet una gran segona part.
Al poc de començar el tercer quart,gran jugada per banda d'Eric que passa al mig a Nathan i aquest marca despres de dos xuts.
D'aqui al final del partit domini nostre,movent molt be la pilota,amb internadas molt bones pero sense sort de cara a porta.Els locals amb algunes sortides a la contra tambe podien haver marcat pero entre els pals i les aturades de David no ho van fer.
Partit molt macu i molt ben jugat pels nostres nens.Llastima pel resultat.

Han jugat:Adria i David (porters),Arnau,Alya,Izan,Ot,Nathan (1),Eric (1),Marc,Alex Rios,Adrian i Alex Morer.

Golejadors: Eric (16),Marc (15),Nathan (14),Alvaro (13),Adrian (11),Ot (10),Alya (9),Alex Rios i Alex Morer ( 8 ),Izan (7) i Arnau (1).

Desconnectat veterano

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 310
Re:Prebenjami "A". Juanjo Ciercoles
« Respondre #35 el: 15 de Maig de 2013, 00:06:08 am »
Jornada 27,partit jugat a l'olimpia i guanyat per 3-1 al Ripollet, en un partit que despres de veure el primer quart semblava que acabaria en golejada i que no s'ha decidit fins els minuts finals.
Hem sortit al camp molt be,dominant el joc,tocan molt be la pilota,amb intensitat,ocasions i gols.El primer ha arribat en un servei de porta dels visitants en el que Izan,molt atent,s'avança al defensa,s'emporta la pilota i fa un bon xut marcant un gran gol.Nomes un minut despres ha arribat el segon en una gran jugada de tot l'equip amb xut d'Alex Rios que refusa el porter i Eric arriba molt rapid per ficar la piolta.
Al segon quart tot i que hem baixat una mica el ritme s'han tingut ocasions per marcar.Han hagut bons xuts d'Alya,d'Arnau i d'Izan pero no ha hagut sort.
Al tercer quart mes de lo mateix,domini nostre pero sense matar el partit.Destacar un bon xut d'Alex Morer al pal que podia haber estat el tercer.
A l'ultim quart un altre pal,ara de Nathan despres d'una gran jugada d'Izan.El 2-0 era un resultat curt per estar tranquils i mes encara quan en un corner del Ripollet Alvaro de cap es fica un gol en propia porta. Arriban nervis pel resultat pero en una falta a un parell de metres de l'area Eric fa un bon xut i un defensa atura la pilota amb les mans,el clar penal el llença el mateix Eric marcant un golaç per l'escaire dret del porter.Al final victoria justa i curta pels merits que hem fet,pero els nens han tret el partit endavant que era lo important.

Han jugat: David i Adria (porters),Izan (1),Ot,Marc,Eric (2),Alex Rios,Alex Morer,Arnau,Alya,Nathan,Alvaro i Adrian.
Golejadors: Eric (18), Marc(15), Nathan(14), Alvaro(13), Adrian(11), Ot(10), Alya(9), Alex Morer, Izan i Alex Rios ( 8 ) i Arnau (1).
« Darrera modificació: 17 de Maig de 2013, 17:41:15 pm per veterano »

Desconnectat veterano

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 310
Re:Prebenjami "A". Juanjo Ciercoles
« Respondre #36 el: 21 de Maig de 2013, 16:56:45 pm »
28ª jornada de lliga i nova victoria 1-2 al camp del Sant Quirze.Victoria molt treballada i molt complicada en un partit que hem tret endavant gracies a l'esforç i la lluita dels nens davant un bon equip que ens ha possat les coses molt dificils.
Hem sortit amb bona aptitud al camp i aixi en una bona combinacio la pilota arriba a Izan que marca pero el gol es anulat per fora de joc,a la jugada seguent el numero 11 del sant Quirze  engalta un fort xut que Adria no pot aturar.Una vegada mes es començava perdent pero l'empat arrivaba abans d'acabar aquest quart en una falta que treu rapid Ot per Eric aquest pasa a Nathan que dins l'area marca.
El segon quart va estar molt igualat i ens podriem haver avançat en un parell d'ocasions molt clares que Adrian no va encertar a marcar.
Al tercer quart els locals van sortir molt forts i ens van tenir 6 minuts acorralats al nostre area amb corners i ocasions que unes vegades per la nostra defensa i altres per les intervencions de David no van entrar,aqui ens vam treure la pols de les orelles i vam començar a presionar gaudin de 2 bones ocasions d'Izan en dos xuts,un va tocar el pal i l'altre va sortir per molt poc.
A l'ultim quart es va jugar per guanyar,primer va avisar Ot en una falta molt be llençada que va tocar el pal i poc despres va arribar el gol de la victoria en una asistencia d'Izan a Eric que marxa de la defensa per velocitat el seu xut pica el pal i Nathan aprofita per marcar.A partir d'aqui es va defensar be els intents dels locals per empatar guanyant un partit amb molt de merit.Destacar el sacrifici de tot l'equip i la bona actuacio dels nostres porters David i Adria.


Van jugar: Adria i David(porters),Arnau,Alya,Alex Morer,Eric,Izan,Nathan (2),Adrian,Marc,Ot i Alvaro.

Golejadors:Eric (18), Nathan(16),Marc(15),Alvaro(13),Adrian(11),Ot (10),Alya(9), Izan,Alex Morer i Alex Rios ( 8 ) i Arnau (1).

Desconnectat veterano

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 310
Re:Prebenjami "A". Juanjo Ciercoles
« Respondre #37 el: 26 de Maig de 2013, 00:20:38 am »
29ª jornada,aquest era el penultim partit de lliga jugat al camp del Catellar i guanyat per un clar 0-5,un resultat contundent tot i que el partit no estat gens facil.El partit ha començat amb un joc molt trabat i amb moltes imprecissions fins que en una jugada Alya s'ha plantat sol davant el porter i l'ha batut per baix.Amb aquest resultat s'ha acabat aquest quart.
El segon quart ha estat bastant igualat amb algunes ocasions nostres i algunes dels locals,una molt clara que ha picat el pal i un parell d'aturades de David de molt merit.
Al tercer quart hem estat superiors, hem millorat el joc i hem fet dos gols,un de Nathan i un de Marc que ha rematat per baix ajustat al pal.
A l'ultima part hem arrodonit el resultat amb dos gols mes.primer Izan que ha recuperat una pilota al seu propi area,ha corregut tota la banda deixant enrera als contraris i ha marcat per baix i despres una pilota molt be lluitada i recuperada per Ot al mig del camp,toca a la banda per Alvaro que llença un fort xut que entra per sobre el porter.Abans d'acabar dos bones arribades dels locals amb dos bones aturades d'Adria que ha evitat el gol dels locals.
Al final bona victoria amb millor resultat que joc i amb un Castellar que ha millorat molt, fa bon joc i no ens lo ha possat gens facil.

Han jugat: David i Adria(porters),Alya(1),Marc(1),Alex Morer,Ot,Izan(1),Nathan(1),Alvaro(1),Adrian,Alex Rios i Eric.

Golejadors: Eric (18), Nathan(17), Marc(16), Alvaro(14), Adrian(11), Ot i Alya(10), Izan(9), Alex Rios i Alex Morer ( 8 ) i Arnau (1).

Desconnectat veterano

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 310
Re:Prebenjami "A". Juanjo Ciercoles
« Respondre #38 el: 06 de Juny de 2013, 17:04:10 pm »
Ultim partit de lliga jugat a l'Olimpia contra el Cerdanyola que ens ha guanyat per 1-2.El partit ha estat igualat i potser hauriem merescut un millor resultat pero avui els nens no tenien el seu dia i han estat molt apatics.
El partit va començar amb igualtat al centre del camp,amb un joc molt imprecis i practicament sense ocasions de gol aixi el primer quart va acabar amb el 0-0 inicial.
Al segon quart vam continuar amb la mateixa tonica,vam gaudir d'una gran ocasio que entre Rios i Adrian no van encertar a marcar i a continuacio ens van fer el primer .Per sort al minut seguent en una bona jugada d'Adrian conseguia el gol de l'empat amb el que s'arribava a la mitja part.
Al tercer quart en una jugada d'indecisio ens marcaban el segon i l'equip tot i que ho intentaba no reaccionaba.
A l'ultim quart es podria haber empatat en dos o tres grans ocasions sobretot en una d'Eric que despres de sortejar al porter enviaba la pilota fora a porta buida.No va poder ser i el Cerdanyola es va emportar el partit ,potser es va notar falta d'intensitat ja que no ens jugabem res.

Van jugar:Adria i David (porters),Alya,Izan,Ot,Nathan,Eric,Alex Morer,Arnau,Alvaro,Marc,Adrian (1gol) i Alex Rios.

Golejadors:Eric (18), Nathan(17), Marc(16), Alvaro(14),Adrian (12),Ot i Alya (10), Izan (9),Alex Rios i Alex Morer ( 8 ) i Arnau (1).