Autor Tema: Prebenjami "A". Juanjo Ciercoles  (Llegit 7536 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

Desconnectat veterano

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 310
Prebenjami "A". Juanjo Ciercoles
« el: 14 de Setembre de 2012, 23:42:36 pm »
Obrim un nou tema per parlar aquest any dels prebenjamins "A" Juanjo Ciercoles.Aquest any en principi tenim les baixes de Pol i Oriol i tenim les incorporacions de Adrian (porter),Nathan,Alya i Alvaro.Tambe tenim a prova un altre porter (David), que encara no sabem si continuara amb nosaltres.
La plantilla sera la seguent:
Adrian (porter)
Alex Morer
Arnau
Adrian
Alya
Alvaro
Alex Rios
Eric
Izan
Marc
Ot
David (porter)
Nathan
El nostre entrenador es un any mes Sergio i no sabem si Jose podra compaginar els estudis amb ser segon entrenador.
« Darrera modificació: 06 de Novembre de 2012, 00:05:30 am per veterano »

Desconnectat veterano

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 310
Re:Prebenjami "A". Juanjo Ciercoles
« Respondre #1 el: 14 de Setembre de 2012, 23:55:44 pm »
Primer partit de pretemporada jugat a l'Olimpia contra el Badia amb el resultat de 2-1 a favor nostre.
El nostre equip va començar fort,jugant be i movent la pilota bastant be,fruit d'aixo va arribar el primer gol obra de Marc despres d'una bona asistencia de taco d'Alvaro.
Despres el badia ens va empatar de falta i nosaltres vam notar la falta de ritme.A l'ultima part l'equip va apretar una miqueta i va gaudir de varies ocasions,en una d'elles Marc tornava a marcar en una bona jugada sortejan la sortida del porter.
Bona victoria per començar pero aquest equip s'ha de treballar molt aquest any.

Desconnectat raros

  • Entrenador
  • *******
  • Missatges: 2266
  • Sempre al cap, sempre al cor, però sempre el C.E.S
Re:Prebenjami "A". Juanjo Ciercoles
« Respondre #2 el: 15 de Setembre de 2012, 08:16:52 am »
molt bona pinta te aquest equip, sense dubte estarem pendents d'ells. A jugar com sempre, serà un primer pas per assolir la lliga

Desconnectat veterano

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 310
Re:Prebenjami "A". Juanjo Ciercoles
« Respondre #3 el: 16 de Setembre de 2012, 00:50:47 am »
Segon partit de pretemporada jugat al camp del Lliça de Munt,el partit no ha tingut molta historia ja que hem guanyat per un clar i contundent 0-13.Hem estat molt superiors durant tot el partit .
Els golejadors han estat Marc,Nathan,Alex Rios (6),Alex Morer,Eric (2),Adrian i Alya.
Destacar els 6 gols d'Alex Rios,5 d'ells al segon quart i la bona actuacio de tots en general.

Desconnectat veterano

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 310
Re:Prebenjami "A". Juanjo Ciercoles
« Respondre #4 el: 22 de Setembre de 2012, 12:02:19 pm »
Tercer partit de pretemporada jugat a l'olimpia contra el Sta Eulalia d'Hospitalet,hem guanyat per un clar 12-1 en un partit facil amb un rival fluixet.El partit ha començat amb clar domini dels nostres que feien bones ocasions,en una d'elles Alex Rios feia una bona centrada i Alvaro inauguraba el marcador.
Al segon quart han arribat mes gols.Izan feia el 2-0retallan amb la dreta i marcant amb l'esquerra,Marc feia el tercer en boca de gol,el cuart s'ho feien en propia porta tras un corner tret per Nathan i el cinque el feia Izan aprofitan un refus dintre l'area.
Al tercer quart tres gols mes,Adrian feia el 6-0 despres de robar la pilota al defensa,Eric feia el 7-0 amb un bon xut amb l'esquerra desde fora l'area i Adrian feia el vuite en aprofitar una asistencia d'Alya que havia fet una gran jugada personal.
Ja a l'ultim quart Nathan marcaba el 9-0 en una bona jugada,Marc feia el 10-0 rematan una centrada de Nathan,el propi Nathan feia l'onze tras una centrada d'Eric,poc despres ens feian el gol de l'honor els d'Hospitalet i per arrodonir la golejada Arnau aprofitan una pilota solta a l'area feia un xutas dels seus deixan el definitiu 12-1.
Despres de la tornada de les vacances d'Ot i el porter Adrian i amb la incorporacio del porter David ja esta completada  la plantilla per afrontar aquesta nova lliga que començara dintre de dos setmanes.

Desconnectat veterano

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 310
Re:Prebenjami "A". Juanjo Ciercoles
« Respondre #5 el: 02 de Octubre de 2012, 00:01:04 am »
Ultim partit de pretemporada abans de començar la lliga i nova victoria en aquest cas al camp del Jupiter per un clar 1-6.El partit va ser una mica "raro" en molts aspectes,per començar es va jugar Diumenge, el mister Sergio no va poder ser al partit i els va portar amb el segon Adiar el Xavi Sanmiquel i els nens,tot i que van ser molt superiors no van fer el joc al que ens tenen acostumats.
Al primer quart l'equip va estar be,moven la pilota i gaudin de bones ocasions,aixi en un corner Izan va engaltar un fort xut i feia el primer gol.Ja al segon quart Alya feia el segon en una bona jugada.
Al tercer quart Alex Rios feia el tercer,Ens feian el 1-3 i inmediatament Nathan feia el cuart nostre.
A l'ultima part dos gols mes,un d'Adrian i un en propia porta tras una centrada del mateix Adrian.
A partir d'ara la cosa no sera tan facil .A posar-se les piles i ... Que començi la lliga!!
« Darrera modificació: 02 de Octubre de 2012, 23:05:08 pm per veterano »

Desconnectat veterano

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 310
Re:Prebenjami "A". Juanjo Ciercoles
« Respondre #6 el: 07 de Octubre de 2012, 10:35:14 am »
Ja hem començat la lliga 2012-2013 i ho hem fet de la millor manera possible,golejant al Badia per 7-0.Hem fet un bon partit jugant la pilota,aprofitant be les bandes i creant ocasions de gol.
1er quart: Adrian,Alex Morer,Izan,Ot,Eric,Alex Rios i Adrian.
 Hem sortit molt forts,triangulant be i buscant la porteria rival,aixi una jugada per banda d'Eric era aprofitada per Ot per fer el primer amb un fort xut.Poc despres novament Ot feia el segon amb un altre xut desde fora l'area.El partit s'ens possava de cara.
2on quart:David,Eric,Arnau,Alya,Alvaro,Nathan i Marc.
 Hem continuat amb la mateixa tonica,sortint jugant la pilota i amb bones arribades,en una d'elles Marc s'en porta una pilota i marca per baix el tercer.Poc despres Nathan treu un corner la defensa treu la pilota i l'arbitre s'equivoca i dona gol quan la pilota no havia entrat ni de bon troç,era el cuart.
3er quart:Adrian,Alya,Alex Morer,Izan,Ot,Alex Rios i Adrian.
 En aquesta part hem fet dos gols mes,en una falta llençada per Ot,Adrian aprofita el refus del porter per marcar i poc despres Alex Rios aprofitava una pilota solta a l'area per fer el sise.
4art quart:David,Eric (Alya),Arnau,Nathan,Alvaro,Ot (Izan) i Marc.
 Hem arrodonit la victoria amb un altre gol marcat per Alvaro aprofitant una pilota dins l'area.

Comencem be la lliga com a liders tot i que aixo es anecdotic en la primera jornada pero resulta bonic mirar per primera vegada la classificacio i veuren's els primers,esperem que sigui el preludi d'una gran temporada.

Golejadors: Ot (2 gols), Marc (1 gol),Adrian(1 gol),Alex Rios(1 gol) i Alvaro (1 gol).

Desconnectat veterano

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 310
Re:Prebenjami "A". Juanjo Ciercoles
« Respondre #7 el: 14 de Octubre de 2012, 01:56:29 am »
Segon partit de lliga jugat al camp del cercle sabadelles i nova golejada per un clar 0-12.
Hem fet un gran partit amb una superioritat aplastant i sense donar cap opcio al rival.
     Hem fet un primer quart impresionant.Jugant per bandes,tocant molt la pilota,amb desmarcs,centrades bonissimes i gols.En una bona jugada per banda d' Eric ha fet la passada a Nathan que ha marcat el primer.Poc despres una altra passada d'Eric ara es aprofitada per Marc per fer el segon i el mateix Eric marcava el tercer per baix.Han estat tres en aquesta part pero podia haver estat algun mes.
Al segon quart hem baixat una mica el ritme pero tot i aixo hem continuat dominant i aixi ha arribat el cuart gol en una jugada personal d'Alvaro.
Al tercer quart hem fet cuatre gols mes,dos d'Alvaro i dos d'Alya i a l'ultima part hem arrodonit la golejada amb gols d'Ot,Alex Rios,Izan i Alex Morer que deixaven el definitiu 0-12.
Gran victoria i no sols per la golejada sino per les sensacions tan bones que ens han deixat.
Han jugat; Adria(porter),David(porter),Alex Morer,Izan,Arnau,Alex Rios,Adrian,Marc,Eric,Ot,Nathan,Alya i Alvaro.

Golejadors:Alvaro(4),Ot(3),Marc(2),Alya(2),Alex Rios(2),Eric(1),Izan(1),Adrian(1),Nathan(1) i Alex Morer(1).
       

Desconnectat veterano

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 310
Re:Prebenjami "A". Juanjo Ciercoles
« Respondre #8 el: 20 de Octubre de 2012, 12:16:01 pm »
Tercera jornada de lliga i ha arribat la primera punxada de la temporada,hem empatat 2-2 a casa contra el Barbera-Andalucia.
Avui no hem estat al nivell que ens tenen acostumats,ha costat molt fer ocasions i crear joc,no hi ha hagut fluidessa i en cap moment hem pogut fer les triangulacions,passades i canvis de joc que fem normalment.El rival sense fer un gran partit s'ha emportat un meritori empat gracies en part a la bona defensa que han fet.
El primer quart ha començat amb domini nostre,intentant tocar la pilota,aixi en una bona passada d'Alvaro ha deixat sol Alex Rios que ha batut per baix al porter.Ha estat l'unica arribada nostra en aquest primer quart mentres que els barbarencs intentaven arribar a la nostra porteria pero sense gaire perill.
El segon quart ha estat molt espes per part nostra,no podiem treure la pilota amb claretat,ni desbordar per bandes,tot i aixo en una jugada d'atac la pilota surt refusada fora l'area i Ot engalta un xutas amb l'esquerra que supera al porter.Aixo ens habia de donar tranquilitat pero l'alegria no ha durat molt i en un altre bon xut desde fora l'area d'un jugador del barbera feia gol davant l'estirada de David i possaba el 2-1 al marcador.
Al tercer quart hem intentat entrar per bandes pero no creavem ocasions,de fet no hem fet cap ocasio clara de gol en aquest quart i ells en canvi han aprofitat una falta fora l'area per fer el gol de l'empat amb un fort llençament que es colava per sobre Adria que no podia fer res.El partit es complicaba.
A l'ultim quart hem sortit a per totes i hem acorralat al barbera al seu camp gaudin de 3 o 4 bones ocasions que perfectament podien haber entrat,sobretot un bon xut d'Ot amb una espectacular aturada del porter i una bona centrada d'Eric que el porter li treu a Marc quan es dispossaba a marcar.Finalment el gol no ha arribat i l'empat a dos ha estat definitiu.
S'ha de destacar que el equip sense fer un gran partit ha donat la cara i han lluitat.Destacar la labor de la defensa que ha estat molt segura durant tot el partit.Aquest resultat ens ha de servir d'estimul pels proxims partits i sapiguer que no hi ha partit facil i que s'ha de treballar molt.

Han jugat: Adria(porter),David(porter),Alya,Arnau,Alex Morer,Izan,Ot,Nathan,Alvaro,Marc,Eric,Adrian i Alex Rios.
Golejadors: Ot(4),Alvaro(4),Alex Rios(3),Marc(2),Alya(2),Eric(1),Izan(1),Adrian(1),Nathan(1) i Alex Morer(1).
« Darrera modificació: 21 de Octubre de 2012, 00:21:46 am per veterano »

Desconnectat veterano

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 310
Re:Prebenjami "A". Juanjo Ciercoles
« Respondre #9 el: 28 de Octubre de 2012, 18:50:01 pm »
PARTIDAS al camp del Can Rull,hem guanyat un partit dificil i complicat davant un rival que ens ha apretat de valent  pero hem sapigut patir  i hem tret endavant el partit guanyant 1-3.
L'equip ha sortit al camp molt be possicionat,lluitan cada pilota,controlan en defensa i amb contratacs perillossos,aixi en una cavalcada d'Eric per banda la pilota acaba en corner que treu ell mateix i Adrian mig d'espuela mig de cul fica la pilota a la porteria fent el primer del partit.El Can Rull intentava arribar a la nostra porteria pero l'equip no perdia la possicio i controlaba be el partit.
El segon quart  comença igual que el primer,l'equip va a totes i en una contra d'Alex Rios es planta davant el porter el seu xut surt refusat i en boca de gol Marc fa el 0-2.Aixo ens dona una mica d'aire pero l'alegria ens dura poc i en un atac dels locals la pilota arriba al segon pal on es troba un jugador totalment sol i marca sense que Adria pugui fer res.aixi arribem al descans amb incertessa pel resultat.
Al tercer quart la pressio del Can Rull s'accentua i ens fa patir amb jugades perilloses pero el porter i la defensa nostra es mostren inexpugnables,tot i que no arribem a porta seguim controlan.
A l'ultim quart l'equip aprieta les dents i defensa amb força,intentan sortir a la contra amb arribades perillosses.l'emocio creix i els pares ens mosseguem les ungles davant el perill de l'empat,pero quan el partit esta arribant a la fi una contra magnifica del nostre equip conduida per Izan fa una passada bonissima a l'espai per Eric que desde fora l'area fa un xutas amb l'esquerra que es cola com un obus  per l'escaire i ens fa saltar tots.El partit arriba al final i ens emportem tres punts molt importants i treballats.
Gran partit i gran victoria.Despres de l'empat de la setmana pasada aquest resultat ens ha de servir per guanyar autoestima i confiança pels proxims partits. Enhorabona equip.

Han jugat: David(porter),Adria (porter),Alex Morer,Alya,Ot,Arnau,Marc,Izan,Nathan,Alvaro,Eric,Alex Rios i Adrian.
Golejadors: Ot (4),Alvaro(4),Alex Rios (3),Marc(3),Eric(2),Alya(2),Adrian(2),Izan(1),Nathan(1) i Alex Morer(1).

Desconnectat veterano

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 310
Re:Prebenjami "A". Juanjo Ciercoles
« Respondre #10 el: 06 de Novembre de 2012, 00:03:18 am »
Cinquena jornada de lliga,partit disputat a l'olimpia contra el Tibidabo de Torre Romeu i guanyat per un comode 4-1.
El partit va ser mes complicat de lo que semblava i tot i que ens veiem molt superiors a ells no va resultar gens facil.
El primer quart va acabar amb l'empat inicial tot i que vam tenir alguna bona ocasio per marcar pero no arrivabem amb molta claretat.
Al segon quart vam continuar amb la mateixa tonica,costaba tocar la pilota i no es jugava amb la fluidessa habitual pero en una bona jugada Nathan aconseguia el primer gol del partit que ens donava tranquilitat.En aquest tram del partit es van crear bones ocasions pero ens faltava punteria de cara a porta.Amb 1-0 s'arrivaba al descans amb l'incertessa del resultat.
Al tercer quart el Tibidabo es va intentar estirar una miqueta cosa que vam aprofitar per fer el segon gol en una pilota recuperada per Marc que va batre el porter per baix.Aquest gol ens va donar la tranquilitat que ens havia faltat durant tot el partit i l'equip va començar a rutllar.Amb 2-0 vam afrontar l'ultim quart que va ser el millor del partit,l'equip va començar a tocar la pilota com ens tenen acostumats,obrin a les bandes,jugan rapid,fen parets,ocasions i gols.El tercer gol aprofitan una bona centrada de Nathan el feia Eric despres d'una doble rematada.El Tibidabo tambe va tenir ocasions,primer van enviar fora un clar penal que havia xiulat l'arbitre i despres si van marcar aprofitan una errada de la defensa.Abans d'acabar en una gran jugada de tot l'equip Nathan va fer el 4-1 definitiu.
En definitiva es va treure endavant un partit que semblava facil i es podia haber complicat.Bona aptitud dels nens que van lluitar per impossar el seu millor joc.
Van jugar: Adria i David(porters),Alex Morer,Arnau,Marc,Nathan,Alya,Eric,Alvaro,Izan,Alex Rios,Adrian i Ot.

Golejadors: Ot (4),Alvaro(4),Marc(4),Eric(3),Nathan(3),Alex Rios(3),Alya(2),Adrian(2),Izan(1) i Alex Morer(1).

Desconnectat veterano

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 310
Re:Prebenjami "A". Juanjo Ciercoles
« Respondre #11 el: 11 de Novembre de 2012, 01:47:23 am »
Jornada numero sis,victoria al camp de la sabadellenca per 2-4 en un partit que hem dominat desde el principi i que hem arribat a guanyar per 0-4 pero a la segona part hem llevat una miqueta el peu de l'accelerador.
Hem començat jugant amb molta intensitat,moven la pilota d'una banda a l'altra i amb un domini aclaparador del joc que ens permetia arribar amb claretat a l'area local,aixi en una pilota solta al segon pal Eric fusella amb l'esquerra per sobre del porter per aconseguir el primer gol.Hem gaudit d'alguna bona ocasio mes pero en aquest quart el marcador ja no s'ha mogut mes.
El segon quart ha continuat amb la mateixa tonica,domini nostre jugant la pilota sempre amb molt de criteri tocant la pilota desde la defensa i fen grans jugades,en una d'aquestes Ot fa una gran jugada envian una bonissima passada  interior a Adrian que supera molt be  al porter per baix fent el segon.Abans d'acabar aquesta part ha arribat el tercer en una grandisima jugada de tot l'equip desde la defensa i que ha culminat Alya plantantse sol davant el porter.
Al tercer quart la sabadellenca s'ha estirat i ha començat a arribar amb perill al nostre area,tot i aixo en una gran jugada d'Alvaro cedeix la pilota dins l'area a Marc que bat al porter per baix fent el 0-4.Abans d'acabar aquesta part ens han marcat rematan d'espero un corner que superaba Adria per alt.
El gol els ha esperunat i a l'ultim quart ens han apretat de valent.Ens han marcat el 2-4 i ens han presionat pero al final hem sabut patir  i el marcador ja no s'ha mogut mes tot i que nosaltres tambe hem gaaudit d'alguna bona ocasio.
En definitiva gran partit de tot l'equip.Tots els nens han jugat molt be i s'han deixat la pell.Hem quedo amb el joc de l'equip que sobretot a la primera part del partit han jugat molt be,sense donar cap pilotada i tocan la pilota molt pero que molt be.

Han jugat: Adria i David (porters),Alex Morer,Izan,Nathan,Alvaro.Marc,Eric,Arnau,Alex Rios,Adrian,Alya i Ot.

Gols: Marc(5), Ot(4),Eric(4),Alvaro(4),Adrian(3),Nathan(3),Alex Rios(3),Alya(3),Izan(1) i Alex Morer(1).

Desconnectat veterano

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 310
Re:Prebenjami "A". Juanjo Ciercoles
« Respondre #12 el: 17 de Novembre de 2012, 12:38:14 pm »
Partit corresponent a la setena jornada de lliga jugat a l'olimpia contra l'escola futbol Ripollet i guanyat per un contundent 11-1.
El partit ha estat dominat en tot moment pel nostre equip que ha fet un joc bastant bo,jugant amb intensitat,creant moltes ocasions de gol i amb molta efectivitat de cara a porta.
Hem començat el partit amb força i aixi quan nomes s'havien jugat un parell de minuts Alex Rios feia el primer aprofitan una passada d'Adrian davant el porter.Poc despres novament Alex Rios marcava el segon superant per baix al porter.El 3-0 el feia Adrian en aprofitar una gran asistencia d'Ot que el deixava sol.Abans d'acabar aquest quart ens han fet el 3-1 en aprofitar un mal refus de la defensa en un corner per marcar a plaer.
Al segon quart hem fet cuatre gols mes per no deixar lloc al dubte,primer ha estat Nathan que ha aprofitat una gran centrada d'Eric per marcar el cuart,el cinque el feia Marc que batia per baix al porter despres d'una gran triangulacio entre Eric,Ot i el propi Marc.El 6-1 l'ha fet Eric al marcar amb un toc sutil i casi sense angle,el propi Eric feia el sete amb una gran rematada amb l'esquerra despres d'una bona jugada entre Ot,Marc i el propi Eric.
El tercer quart no ha estat tan vistos i nomes hem fet un gol,aixo si ha esta un golaç d'Izan que a la surtida d'un corner engaltaba un xutas que es colaba a la porteria despres de tocar al pal.
A l'ultima part han arribat tres gols mes.El 9-1 ha arribat despres d'una bonissima  passada d'Izan que ha deixat sol a Nathan que ha regatejat al porter per marcar a porta buida,el 10-1 l'ha marcat Ot amb un bon xut despres d'una bona jugada d'Eric per banda i l'ultim gol ha estat de Nathan que ha recuperat una pilota a l'area i ha marcat per baix.
Bon partit de tots i bona victoria que ens permet continuar una setmana mes com a liders amb 19 punts amb sis partits guanyats i un empat.

Han jugat:Adria i David (porters),Izan(1 gol),Alex Morer,Alvaro,Ot(1 gol),Adrian(1gol),Alya,Nathan(3gols),Alex Rios(2gols),Arnau,
                 Eric(2gols) i Marc(1gol).
Golejadors:Marc(6),Eric (6),Nathan(6),Ot (5),Alex Rios(5),Adrian (4),Alvaro(4),Alya (3),Izan (2) i Alex Morer (1).
« Darrera modificació: 17 de Novembre de 2012, 12:41:51 pm per veterano »

Desconnectat veterano

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 310
Re:Prebenjami "A". Juanjo Ciercoles
« Respondre #13 el: 26 de Novembre de 2012, 23:48:39 pm »
A la vuitena jornada de lliga ha arribat la primera derrota en el pitjor partit de la temporada davant el Sabadell Nord que ens ha guanyat justament per 3-1.L'equip local ha sortit al camp molt mentalitzat,amb agressivitat,pressionan i en cap moment ens ha permes fer el nostre joc.
El partit començava igualat amb alguna arribada de perill per part nostra fins que en un servei de banda molt llarg ens han sorpres al segon pal on el davanter local estava totalment sol per fer el primer gol del partit.El gol ens va deixar una mica tocats i no conseguiem reaccionar.
Al segon quart la cosa no va millorar,tot lo contrari semblava mes a prop el segon d'ells que l'empat i en una gran jugada de tot l'equip ens van fer el segon just abans d'arribar al descans.Aixo ens va fer molt mal.
Esperavem la reaccio de l'equip pero no acavaba d'arribar i els nortenys cada vegada feian mes perill,aixi en una jugada desafortunada en la que vam perdre una pilota a la defensa per intentar treure-la de taco ens van fer el 3-0.
A l'ultim quart va semblar que l'equip volia reaccionar i es va veure alguna bona accio de perill,llastima que el partit ja estava molt coll amunt.El nostre gol va arribar a les acaballes del partit en un corner tret per Ot que va aprofitar Alvaro per marcar amb un fort xut.El partit va arribar a la fi amb 3-1.
Em quedo amb que els nens amb 3-0 van intentar reaccionar tot i que l'equip local va ser millor i sobretot s'ha de destacar l'actuacio dels nostres dos porters Adria i David que van evitar que la golejada fos major.
S'ha de seguir treballan i aprendre de les derrotes i felicitar al Sabadell nord que va sapiguer jugar molt be les seves cartes per emportar-se el partit.
Van jugar:Adria i David (porters),Izan,Marc,Eric,Ot,Arnau,Alex Morer,Nathan,Alvaro(1gol),Alex Rios,Adrian i Alya.

Golejadors:Marc,Eric i Nathan (6 gols),Ot,Alex Rios i Alvaro (5gols),Adrian (4gols),Alya (3gols),Izan (2gols) i Alex Morer (1gol).

Desconnectat veterano

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 310
Re:Prebenjami "A". Juanjo Ciercoles
« Respondre #14 el: 04 de Desembre de 2012, 17:42:44 pm »
Jornada numero 9 i lo que pensavem havia de ser un passeig contra l'ultim classificat,l'escola futbol sabadell, es va convertir en un partit de patiment que es va treure endavant amb un gol quan nomes faltaven un parell de minuts per acabar que possaba el 3-2 al marcador.No es va superar la resaca de la jornada anterior on es va perdre el primer partit i vam fer un partit molt lleig,amb poques ocasions de gol i en el cual mai es va tenir el control del partit.
Aixo que les coses es van possar de cara al primer quart,es va començar tocant be la pilota,controlant el joc i fruit d'aixo va arribar el primer gol en una pilota que va engaltar Marc superan l'estirada del porter.poc despres va arribar el segon en un corner que va treure Nathan la pilota passa per davant del porter que no encerta a refusar i en linea de gol Alex Rios marca.El primer quart es va acabar i el partit estaba ben encarrilat pero va canviar la decoracio,semblava que cadascu volgues fer la guerra pel seu compte,faltaba verticalitat,perdiem la pilota constanment per no passar al company quan era lo mes facil i estavem molt apatics.aixi l'escola es va estirar i va fer el primer gol en un corner que la defensa no acaba de refusar i el davanter aprofita per marcar i poc despres aconseguien l'empat en una falta molt be llençada,Adria fa una aturada imprsionant,pero al refus arriba un jugador visitant que marca a plaer.
El tercer quart va ser un voler i no poder per part nostre,no aconseguiem crear ocasions,nomes una doble rematada d'Alex Rios pero sense gaire conviccio.Es va començar l'ultim quart amb l'incertessa del marcador pero amb la mateixa apatia de tot el partit.Quan semblava que no aconseguiriem marcar va arribar el gol marcat per Adrian despres d'una gran jugada d'Alya que va deixar sol Adrian batin per baix al porter,sense dubte la millor jugada del partit.Al final victoria molt sufrida pero que val tres punts per seguir la lluita amb els primers.

Han jugat:Adria i David (porters),Alex Morer,Izan,Marc,Adrian,Arnau,Eric,Ot,Nathan,Alya,Alvaro i Alex Rios.
Golejadors: Marc(7),Eric(6),Nathan(6),Alex Rios(6),Ot(5),Adrian(5),Alvaro(5),Alya(3),Izan(2) i Alex Morer(1).

Desconnectat veterano

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 310
Re:Prebenjami "A". Juanjo Ciercoles
« Respondre #15 el: 13 de Desembre de 2012, 17:33:13 pm »
Aquesta setmana hem jugat el torneig de la purisima cup a Tordera.Hem pasat molt de fred pero ha estat un dia molt bo i els nens han fet un gran torneig.Amb unes instalacions impresionants amb 14 camps de gespa natural vam quedar encuadrats al grup "C" amb CF.Pineda i CF.Vilamajor.Començ avem a les 9 del mati contra el cf.Pineda i amb un camp gelat on era fins i tot dificil mantenir-se d'en peus.En aquest partit els nens han sortit a per totes i han jugat molt be tot i la dificultat del camp,aixi en una pilota robada per Eric en banda esquerra avança i llença un fort xut creuat fent el primer gol.Poc despres es novament Eric que fa un centre-xut i Alex Rios fica la pilota quan ja es colava fent el 2-0.Vam tenir varies ocasions mes per marcar pero el marcador ja no es va moure.
El segon partit contra el CF.Vilamajor va ser mes mogut.Amb la gespa ja en bones condicions ens vam impossar per 6-2.
El primer gol el va fer Marc despres d'una bona passada d'Alya,poc despres ens empataban amb un gol de falta molt be llençada per sobre d'Adria.Encara a la primera part corner a favor nostre,la pilota queda solta i Alvaro engalta un xutas que es cola per l'escaira,un golas!!.
A la segona part arriba la jugada tonta del partit,un jugador contrari es fa mal.l'arbitre para el joc i quan li tornem la pilota Ot xuta una mica fort i la pilota entra davant la passivitat del porter.Deportivamen t ens deixem que ens facin un gol pero ningu sap que ha de fer fins que finalment David deixa que la pilota entri a la seva porteria,era el 3-2.Aixo va esperonar als nostres i sobretot a Ot.
El 4-2 el feia Adrian aprofitan una bona passada d'Ot,el cinque el feia Ot aprofitan ara una bona centrada d'Adrian i el definitiu 6-2 el tonaba a fer Ot despres d'una bona combinacio entre Izan,Alex Morer i el propi Ot.
Aquests resultats ens feian jugar la final davant la Fundacio Calella que havia guanyat els seus partits per 9-0 i 10-1.
La final va començar fatal,ja que ens van fer dos gols en cinc minuts en dos pilotes perdudes al mig del camp.Mica en mica ens vam refer i en una bona jugada Alvaro esta a punt de marcar i Adrian si que encerta a fer el 2-1.
La segona part va ser un atac i gol per part nostre i va arribar l'empat en una gran recuperacio de Marc que encara porta i xuta fort.Vam dispossar de cinc o sis bones ocasions per marcar pero ens va faltar sort als metres finals aixi que vam arribar a la tanda de penals.
Despres de marcar Eric,Alya i Nathan, Ot va fallar el cuart i vam perdre molt cruelment una final que podriem haver guanyat pero aixi es el futbol.Em quedo amb la gran imatge donada pels nens,amb l'esforç que van fer a pesar del fred que feia i de la bona actitud de tots els pares,dels entrenadors i del delegat.Enhorabona a tots.

Desconnectat veterano

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 310
Re:Prebenjami "A". Juanjo Ciercoles
« Respondre #16 el: 18 de Desembre de 2012, 00:46:12 am »
10ª jornada de lliga,partit jugat al camp del Montcada,un camp petit que sense dubte ens ha perdjudicat molt a l'hora de fer el nostre joc,ens faltava camp.Hem aconseguit la victoria per 4-5 sense fer un bon joc pero el partit ha estat molt emocionant per les alternatives al marcador.El partit ha començat de la pitjor manera possible ja que al primer minut de joc es serveix un corner en contra,la pilota alta es refusada per David pero queda morta als peus del davanter que nomes l'ha d'empenyer a plaer.La reaccio arriba al minut 6 en una bona jugada amb passada d'Alex Rios a Marc que supera al porter local.
Al segon quart ens possem per davant en un refus que arriba als peus d'Eric i amb un xut amb l'esquerra fa el segon,pero nomes 2 minuts despres els locals fan una bona jugada per banda amb pase al mig on el davanter totalment sol bat a David que no pot fer res.
El tercer quart ha estat de bogeria,primer hem golpejat nosaltres en una accio en la que Alvaro es planta sol davant el porter i li marca per baix creuan la pilota,poc despres torna l'igualada al marcador en un regal nostre al perdre la pilota en un servei de porta,amb empat a tres Adria fa una aturada impresionant desviant a corner la pilota quan ja es cantava el gol,pero en aquest corner novament mal defensat ens fan el 4-3.Abans d'acabar aquest quart corner a favor nostre que treu Ot,el refus li arriba a ell mateix que d'un xutas impressionant clava la pilota al mateix escaire fent l'empat a cuatre.
Aixi arribem a l'ultima part amb l'emocio del resultat,el gol pot caure per qualsevol costat pero cau de part nostra,Eric agafa la pilota al mig camp,fa una gran passada a l'espai a Adrian que es planta sol davant el porter i per baix marca el gol definitiu.Nervis i emocio fins al final.Victoria molt treballada en un partit molt complicat.
Lo millor del partit que ens hem sobrepossat als gols locals i mai no hem perdut la cara al partit,lo pitjor la facilitat amb la que ens fan gols,sobretot als corners que no sabem defensar.
Jugadors: David i Adria(porters),Alex Morer,Arnau,Eric,Nathan,Alya,Alvaro,Ot,Alex Rios,Adrian,Izan i Marc.

Gols: Marc( 8 ),Eric (7),Nathan(6),Alex Rios(6),Ot(6),Adrian(6),Alvaro(6),Alya(3),Izan(2) i Alex Morer(1).

Desconnectat veterano

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 310
Re:Prebenjami "A". Juanjo Ciercoles
« Respondre #17 el: 28 de Desembre de 2012, 00:41:47 am »
11ª jornada de lliga i ha arribat la segona derrota de la temporada davant la UD Marina per 1-5.
Els nens han donat la cara i han intentat fer el seu joc pero davant tenien un bon equip,molt be plantat al camp i que han jugat un molt bon partit.
Hem sortit be intentant tocar la pilota pero de seguida ha arribat el primer gol d'ells  a la sortida d'un corner.Aixo ens ha deixat una mica tocats.Al segon quart a la sortida d'un altre corner (la nostra creu per encaixar gols) ha arribat el segon gol visitant,les coses es complicaven.
Al tercer quart ens feien el 0-3 en una jugada en la que el davanter es planta sol davant el nostre porter.Abans d'acabar aquesta part en una jugada d'Izan la pilota arriba a Alex Rios que marca el primer gol nostre.Aixo ens donaba esperances per la remuntada i a l'ultima part vam apretar,gaudin de bones ocasions per reduir la ventatja incluida una pilota al pal,pero van ser ells els que van finiquitar el partit amb dos gols mes que deixaven el 1-5 final.
No es va fer un mal partit pero a mi personalment en cap moment em va donar la sensacio que es pogues guanyar aquest partit.
S'ha de continuar treballan i milloran molts aspectes del joc que ens fan perdre partits (corners en contra,perdues al mig camp,errors defensius sobretot a l'hora de treure jugada la pilota......)
Avui han faltat Nathan i Arnau.
Gols lliga: Marc( 8 ),Eric i Rios (7),Nathan,Ot,Adrian i Alvaro (6),Alya (3),Izan (2) i Alex Morer (1).

Desconnectat veterano

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 310
Re:Prebenjami "A". Juanjo Ciercoles
« Respondre #18 el: 08 de Gener de 2013, 22:51:07 pm »
Setmana de Nadal i aprofitan l'aturada a la lliga hem jugat la National Golden Cup,un gran torneig que feia la seva primera edicio i els nostres prebenjamins han possat el nom del CE Sabadell en lletres d'or guanyant i fent uns partits memorables.
Amb seu en Martorelles Quedavem encadrats en el grup "B" amb Vilanova "A" i "C",Palau de Plegamans i Mollet,jugan dos parts de 15 minuts.
El primer partit es disputava divendres 28 a les 7 de la tarda contra Vilanova "C" i les coses començaven malament ja que al segon minut de partit ens feien el primer gol,pero nomes va ser un "espejismo",de seguida Adrian va fer l'empat en una bona passada d'Ot i el propi Ot va fer el segon en un golaç de falta.A la segona part vam arrodonir la primera victoria amb tres gols mes,un d'Izan amb l'esquerra a pase de Nathan,un de Marc en jugada personal i un d'Alya d'un bon xut.
El segon partit dissabte 29 al mati contra el Palau va ser una mica mes complicat pero tambe es va treure endavant amb bon joc.La primera part nomes va tenir un gol i va ser del Palau tot i que vam tenir bones ocasions,pero l'equip va reaccionar molt be a la segona part i amb un gol de Rios a passada d'Alvaro i dos mes d'Adrian es va guanyar per 3-1.
El tercer partit al migdia va ser mes facil de lo que esperavem i es va golejar al Vilanova "A" per un contundent 15-0.
7 gols a la primera part,2 de Rios,2 d'Adrian i 3 d'Izan
8 gols a la segona part,2 d'Eric,2 d'Alya,1 de Nathan i 3 d'Alex Morer.   Impresionant.
L'ultim partit de la fase de grups el jugavem amb el Mollet que havia guanyat els tres partits per golejades i ens van guanyar 3-2 en un partit que s'ens va escapar a ultima hora i que vam mereixer guanyar.va ser un partidas.
Una vegada mes vam començar el partit perdent pero l'equip jugava be i arribavem amb molt perill,aixi Izan va aconseguir el gol de l'empat amb el que va acabar la primera part.A la segona part vam sortir a per totes i en un xut d'Ot refusat pel porter Rios feia el segon.El Mollet buscaba l'empat i nosaltres el tercer que va estar a punt d'arribar pero a falta de tres minuts li vam regalar dos gols seguits que van voltejar el marcador.LLastima.
Vam quedar segons de grup i a l'encreuament ens tocaba l'Espanyol tecnificacio,partit que es va jugar el mateix dissabte a les 7 de la tarda.El partit es va viure amb intensitat tant a la gespa com a la grada on els pares vam patir d'allo mes.
El partit va començar igualat i van ser ells qui van marcar primers,una vegada mes tocaba remuntar i no van fallar,encara a la primera part Adrian feia l'empat i a la segona un gol d'Ot ens ficaba en la gran final.Podiem haber aumentat la diferencia pero vam haber de patir fins al final.
I aixi arribem a la final Diumenge al mati a Cardedeu contra el Mollet altre cop que ya ens habia guanyat.
El partit es va viure com lo que era,una final,els nens ho van donar tot i van fer un partidas.A la primera part ens avançavem amb un gol d'Alex Rios pero avanç d'acabar aquesta primera meitat en un corner ens marcavem en propia porta el gol de l'empat i a mes en un atac del Mollet l'arbitre xiula un clar penal que per sort van xutar fora.
A la segona part nervis,emocio,ocasions per tots dos equips i en una d'aquestes la pilota arriba a Eric al segon pal que engalta un fort xut,toca el porter i la pilota entra.D'aqui fins al final ocasions del Mollet per empatar i una molt clara nostra en la que Nathan envia la pilota al pal.Arriba el final i els nens ho celebren i els pares tambe.Gran final i grandissim torneig.
No es pot destacar a cap nen perque tos han fet equip i han jugat de maravella.Gran treball dels dos entrenadors que ho han fet molt be tant dins del camp com fora i no han deixat als nens ni un moment.Per ultim destacar a tots els pares i familiars que hem animat sense parar pero de forma educada i respetuosa,sent felicitats per cada equip i per la mateixa organitzacio per aquest motiu.
« Darrera modificació: 08 de Gener de 2013, 23:44:17 pm per veterano »

Desconnectat veterano

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 310
Re:Prebenjami "A". Juanjo Ciercoles
« Respondre #19 el: 19 de Gener de 2013, 00:41:28 am »
Despres del gran torneig que es va guanyar per acabar l'any ,tornada a la lliga amb una altra ensopegada,aquesta vegada al camp del Ripollet per 5-4,pero lo pitjor es que faltan 5 minuts per acabar el partit guanyavem 2-4.
El partit va començar amb domini per part nostra tot i que sense crear gaires ocasions de gol aixi el primer quart va finalitzar sense gols.
El segon quart tambe semblava estar controlat pero una jugada d'atac del Ripollet ens feien el primer gol.
Al tercer quart l'equip va reaccionar i va donar-li la volta al marcador,Izan amb un remat amb l'esquerra feia l'empat i Alya feia el segon.
Poc despres ens empatarien  pero Marc en jugada personal i Alvaro amb un bon xut ens posaben amb un clar 2-4.
A l'ultim quart semblava que tot estaba donat i beneit fins que vam arribar als cinc minuts finals que van ser fatidics.Primer en una jugada aparentment sense perill que sorpren David,poc desprs ens feien l'empat i a l'ultim minut,de corner havia de ser ens feien el definitiu 5-4 que va caure com una jerra d'aigua freda.
Aquesta setmana ha quedat clar que si no estem mentalitzats i concentrats qualsevol equip ens pot guanyar.Si volem estar a dalt hem de sortir molt mes motivats.
Han jugat: Adria,David,Alya,Arnau,Alex Morer,Alex Rios,Adrian,Marc,Eric,Izan,Nathan i Alvaro.
Golejadors: Marc (9),Eric (7),Alex Rios (7),Alvaro(7),Nathan(6),Ot(6),Adrian(6),Alya(4),Izan(3) i Alex Morer (1).