JOCS ARLEQUINATS > ALTRES JOCS

Football Manager 2012

(1/1)

Frannistelrooy:
Com cada any ja està aquí, des de fa quasi un mes ja, el millor joc de simulació de futbol de l'actualitat. Jo fa un parell de setmanes que me'l vaig agenciar i segueix en la seva línia de millora puntual any rere any, amb petites modificacions que el fan millor que l'anterior versió. A més, ara començarem a jugar amb el Sabadell a Segona divisió, un any menys per portar-lo a l'elit del futbol  :icon_mrgreen:

El recomano molt, ja que no és car (per qui se'l vulgui comprar és clar, sempre està disponible per altres vies gratis  :greedy:) i està molt molt bé.

osKar11:
Company jo tambe jugu aquet fabulos joc desde la edicio del 2009. Es un vici.
El que tambe s'ha de destacar es el editor, que permet crea lligas. Jo per exemple estic en una partida a la lliga andorrana.

Mirat aquesta pagina: www.fmsite.net.

 :xin-xin

bombona arlekinada:
 :scut :bandera Sabeis si para psp está ya a la venta? gracias   :bandera :scut

Frannistelrooy:

--- Cita de: osKar11 en 30 de Novembre de 2011, 17:32:04 pm ---Company jo tambe jugu aquet fabulos joc desde la edicio del 2009. Es un vici.
El que tambe s'ha de destacar es el editor, que permet crea lligas. Jo per exemple estic en una partida a la lliga andorrana.

Mirat aquesta pagina: www.fmsite.net.

 :xin-xin

--- End quote ---

Buff aquesta pàgina es boníssima, jo em vaig registrar ara farà uns 5 anys i encara hi continuo entrant, per tal de completar el joc amb les cares dels jugadors, escuts, resoldre dubtes... la trobo imprescindible.


--- Cita de: bombona arlekinada en 13 de Desembre de 2011, 12:11:22 pm --- :scut :bandera Sabeis si para psp está ya a la venta? gracias   :bandera :scut

--- End quote ---

Doncs he estat mirant i no el venen al Game, i al lloc on 'adquireixo' ( :nadal3) els jocs tampoc hi és, per tant potser que aquest any no ha sortit no ho sé...

osKar11:
Jaja tens rao, jo ara me ficat els escuts de totes les lligas i equips, es bestial.
Jo demoment tincu una partida amb totes les lligas europeas, en breus em fare una de asia i oceania i una altre de la concacaf  :balla


En qun al joc per psp, jo al game stop si que em sembla haverl-lo vist :xin-xin

Navegació

[0] Índex de Missatges

Go to full version