Autor Tema: Diari del VII Interpenyes.  (Llegit 46531 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

Desconnectat birrero

  • Penya @rlekinats.com
  • President
  • *
  • Missatges: 12483
  • Gènere: Masculí
  • Twitter: @JordiRomagosa
    • www.wssbarcelona.com
Diari del VII Interpenyes.
« el: 21 de Juny de 2011, 17:40:38 pm »
A escassos dies de la VII edició del torneig Interpenyes, anirem informant sobre la 'pretemporada' dels equips i sobre les impressions prèvies del torneig. Tothom que vulgui colaborar-hi, pot penjar aquí la informació que li plagui, o enviar-me les notícies que cregui que poden encaixar aquí. @rlekinats.com, torna per setè any consecutiu a organitzar l'event.



Palmarès de campions fins a aquesta edició:

2005     Penya Sabadell
2006     Nova Penya Creu Alta
2007     Resistència Foreros
2008     @rlekinats.com
2009     Resistència Foreros
2010     La Força Arlequinada

L'únic equip amb 2 títols, és Resistència Foreros, mentre que amb 1 títol apareixen @rlekinats.com, Penya Sabadell, Nova Penya Creu Alta i La Força Arlequinada.

Es dona la curiositat que cap equip ha repetit títol dos anys consecutius, i aquesta temporada, La Força Arlequinada podria trencar la maledicció.



La temporada passada, el màxim golejador va ser el jugador de La Força Arlequinada, Dani Alonso, amb 13 gols marcats i el porter menys golejat, David Suárez, de Resistència Foreros, amb 5 gols rebuts en 7 partits.



Un dels primers patrocinadors del torneig, va ser una aportació privada, d'un soci del CE Sabadell FC, que des d'aquí la penya @rlekinats.com li vol agraïr la seva aportació públicament.

« Darrera modificació: 21 de Juny de 2011, 17:43:44 pm per birrero »
Ara a @wssbarcelona fent créixer el futbol femení.

Soc birrerooooo, i vinc al camp amb una Moritz fresqueta, soc birrerooooo, abans del partit em foto una estrelleta, soc birrerooooo, a mitja part no bec aigua per cervesa...

Desconnectat birrero

  • Penya @rlekinats.com
  • President
  • *
  • Missatges: 12483
  • Gènere: Masculí
  • Twitter: @JordiRomagosa
    • www.wssbarcelona.com
Re:Diari del VII Interpenyes.
« Respondre #1 el: 22 de Juny de 2011, 10:35:32 am »
Ja comencen a confirmar-se els noms dels equips que participen al torneig. A part dels organitzadors, @rlekinats.com, ja estan pràcticament confirmats a la organització la seva participació La Força Arlekinada, que sens dubte intentaran revalidar el títol i Resistència Foreros, que buscarà el seu tercer entorxat.



Citar
Entrevista a Pedrito, un dels integrants més veterans de La Força Arlequinada.

Com veus el torneig, a part d'amb els ulls?

És un torneig que cada any és més prestigiós. Aquest any tenim la sort de que coincideix amb l'esperant ascens del CE Sabadell FC a la 2a divisió A. Desconec si serà per això o per unes altres causes, però pot ser l'edició amb més participants de la història. Crec que rondarà entre els 8-10 equips participants. Pot ser l'ascens ha estat un al·licient perquè altres penyes hi participin. De ben segur, totes les penyes que hi participem voldrem gaudir d'aquest dia.

Com arriba el teu equip al torneig?

Sempre tenim l'etiqueta de l'equip més jove del torneig, i és així. Una evidència com aquesta no es pot negar. Però tot i ser l'equip més jove, tenim moltíssima experiència. El nostre equip el forma gent que ha jugat a futbol sala a nivells nacionals i jugadors de futbol que han aconseguit ascendir amb el seu equip. A més, ja fa molt que juguem junts i som com una gran família. Quan guanya l'equip guanyem tots, quan un marca, marquem tots, quan perdem, perdem tots i ens animem per poder superar la derrota, i quan ens marquen ens marquen a tots i lluitem per no haver de recollir cap pilota més de dins de la porteria. Som una gran família que tenim una cosa en comú, ens agrada l'esport, ens agrada el CE Sabadell.

A que aspireu un cop comenci a rodar la bola?

Som els campions, el rival a batre per tots els altres participants del torneig. Aquest any serà molt i molt difícil aconseguir quedar entre els 3 primers. Hi ha equips que s'han reforçat molt bé, com és el cas de Resistència-Foreros, equips que sempre donen guerra con @rlekinats.com i No Penyistes, equips que poden donar la sorpresa, com De Navas FC, Trempera Arlekinada i JOGAR, que tot i sempre arribar just d'efectius al torneig, és complicat a batre per la gran qualitat dels seus jugadors.

Aquí no hi ha cap rival petit o més fàcil de guanyar, tots lluiten cada pilota com si fos la última. Per tant, confio que el meu equip faci el mateix. Jugant com sabem podrem arribar a guanyar partits i a quedar el més a munt possible a la classificació. A més, volem fer gaudir al públic amb el nostre joc.

Quins creus que seran les revelacions del torneig?

Aposto per que Resistència-Foreros estarà segur a la final. És un gran bloc i després d'haver caigut l'any passat a quarts de final, aquest any lluitaran pel títol. Hi poden haver moltíssimes revelacions ja que hi ha molts equips nous. No m'atreviria a dir quin equip serà la revelació.

Que milloraries del torneig?

A nivell competició no hi ha res més a millorar. És un gran torneig, maco i entre amics penyistes que estimen al CE Sabadell i que pateixen cada diumenge, al camp o amb la ràdio. En canvi, crec que aquest gran nivell que té el torneig, hauria d'estar recompensat per part del club, ja que aquests penyistes viuen per ell i el club viu gràcies a ells, i també hi hauria d'haver una mica d'implicació per part d'alguna entitat col·laboradora. Tot i això, en els temps que córren, està complicat.

I per acabar... Unes paraules per als arlequinats!

Esteu tots convidats el dia 2 de juliol de 9 a 21 a Can Balsach. Allà hi ha una gran trobada d'amics arlequinats fent esport. Aneu i gaudiu de la jornada esportiva arlequinada. Per últim, recordar-vos que LA FORÇA és ARLEKINADA!



La organització ja confirma també a un dels àrbitres que repetiran torneig. Es tracta d'Emilio, que la passada temporada va debutar demostrant molt bones maneres sobre la pista.



També es rumoreja que La Trempera Arlekinada, la Penya Los Califas i Preferencia Arlequinada, estan treballant per presentar equip al torneig, per el que seria interessant que tots els que encara no han confirmat la seva presència al torneig, ni enviat el seu llistat de jugadors, ho facin per evitar les presses d'última hora.
Ara a @wssbarcelona fent créixer el futbol femení.

Soc birrerooooo, i vinc al camp amb una Moritz fresqueta, soc birrerooooo, abans del partit em foto una estrelleta, soc birrerooooo, a mitja part no bec aigua per cervesa...

Desconnectat birrero

  • Penya @rlekinats.com
  • President
  • *
  • Missatges: 12483
  • Gènere: Masculí
  • Twitter: @JordiRomagosa
    • www.wssbarcelona.com
Re:Diari del VII Interpenyes.
« Respondre #2 el: 23 de Juny de 2011, 11:11:33 am »
A part dels organitzadors, @rlekinats.com, han complimentat ja la seva inscripció correctament els equips Resistència Foreros, amb un equip que realment pot aspirat a recuperar el trofeig i David de Navas FC, equip de nova creació i que intentarà donar la sorpresa aquesta edició.



Avui tenim una interessant entrevista a Miki, jugador que afronta el seu segon interpenyes, amb canvi d'equip inclòs. Aquesta temporada participa en el David de Navas FC.

Citar
Com veus el torneig, a part d'amb els ulls?

Des que l'any passat vaig participar per primer cop, trobo, primer de tot, que és una iniciativa que cal agraïr a @.com, i que l'objectiu ha de ser passar-ho bé. El torneig d'enguany el veig millor que mai, perquè el fet que l'equip hagi pujat a 2aA es reflecteix en la il·lusió que tots els arlequinats tenim.

Com arriba el teu equip al torneig?

Sincerament, no ho sé. El nostre equip està fet per foraires sense equip que vam quedar en fer-nos-en un, i encara molts no ens coneixem entre nosaltres, només pel fòrum. El que sí puc assegurar és que arriba amb ganes, i amb gent jove i gent més veterana, una plantilla de 10 jugadors força compensada.

A que aspireu un cop comenci a rodar la bola?

Com que no he vist la qualitat de l'equip no ho puc dir amb seguretat, però la nostra aspiració passa per estar entre els 4 primers. El primer lloc crec que llevat d'una debacle és per a la Força Arlequinada, que són tots jugadors d'entre 16 i 20 anys i que omplen l'equip de 12, i que només per físic ja guanyen a tothom. Si a sobre afegeixes alguns jugadors de qualitat, com el Marc Collignon, juvenil del CES que ha pujat a preferent enguany... Doncs té tota la pinta que revalidaran el títol sense gaire complicació.

Quins creus que seran les revelacions del torneig?

Doncs aposto pel meu equip, que com que som un 'meló per obrir' i ningú sap res de com juguem (ni nosaltres mateixos), a la mínima que fem una participació acceptable serem la revelació  :laugh2:

Que milloraries del torneig?

Tenint en compte que s'organitza de manera amateur i per aficionats del CES, el resultat és magnífic i difícil de millorar. Com a suggerència, estaria bé jugar-lo amb gespa artificial com a superfície, a mi particularment m'agrada més que una pista de Futbol Sala. O alguna final de torneig a la Nova Creu Alta, o implicació d'alguna manera per part del Club.... Res, suggerències, però és un torneig de 10 per als mitjans que es tenen per fer-lo.

I per acabar... Unes paraules per als arlequinats:

Les paraules, si s'em permet sortir-me del guió del torneig, serien per convidar a l'optimisme. Després d'aquest ascens, amb tothom animat, m'encanta fer refeència al discurs de Joan Soteras 'Jo sóc un home molt tossut, no crec que triguem més de 3 anys en estar a la 1a Divisió! '  :icon_mrgreen:

Una abraçada!



La organització confirma també que aquesta temporada comptarem amb un nou àrbitre, Oriol, per al torneig. És un àrbitre jove però amb experiència i se li agraeix la oferta i tota la seva predisposició per a ajudar al torneig.



La Força Arlequinada ja té la plantilla absolutament tancada, però ara els cal formalitzar la inscripció. L'equip Socis No Penyistes ja la té gairebé tancada, i es comenta que Preferencia Arlequinada, també la té força encaminada. Altres equips dels que es rumoreja la seva presència és La Trempera Arlequinada, Los Califas, C.E. Sabadell Femení. En canvi la participació de Periodistes F.C., és un absolut misteri.
Ara a @wssbarcelona fent créixer el futbol femení.

Soc birrerooooo, i vinc al camp amb una Moritz fresqueta, soc birrerooooo, abans del partit em foto una estrelleta, soc birrerooooo, a mitja part no bec aigua per cervesa...

Desconnectat birrero

  • Penya @rlekinats.com
  • President
  • *
  • Missatges: 12483
  • Gènere: Masculí
  • Twitter: @JordiRomagosa
    • www.wssbarcelona.com
Re:Diari del VII Interpenyes.
« Respondre #3 el: 24 de Juny de 2011, 13:44:08 pm »
Han formalitzat ja la seva inscripció l'equip de Socis No Penyistes, un nou any torna a la competició, Preferencia Arlequinada, que serà la primera temporada que disputin el torneig i La Trempera/Los Califas, que també debutaran, amb un equip conjunt per intentar donar la sorpresa al torneig.



Avui entrevistem al President de la Penya @rlekinats.com, cap d'organització del torneig i creador del mateix.

Citar
Com veus el torneig, a part d'amb els ulls?

Veig el torneig sobretot des del punt de vista de l'organització, amb una feina que s'ha de fer de pressa, amb escasses dues setmanes s'ha de lligar tot i evidentment el ritme és intens. Prèviament s'ha de lligar el dia del torneig, que evidentment no pot coincidir amb que el CE Sabadell encara jugui algun partit, però tampoc no massa allunyat del calendari, perquè no se'ns tirin al damunt les vacances i a tot això, que estigui lliure el pavelló!

I a partir d'aquí aconseguir patrocinadors per poder fer front a les despeses, concretar el reglament amb els àrbitres, parlar amb tots els equips participants, quadrar els horaris... potser per tot això, més altres coses que em deixo, tinc en molt valor que haguem aconseguit arribar ja a la setena edició sense haver faltat cap any a la cita.

Com arriba el teu equip al torneig?

Sincerament em preocupa poc com arribem. El torneig va ser creat per tenir una excusa els qui tot l'any estem a la graderia cridant i animant, per baixar a fer 'quatre xuts' entre amics i crec que cada vegada ens acostem més al que desitjem: un torneig que futbolísticament parlant te qualitat, però no deixa de ser una colla d'amics passant-s'ho be practicant l'esport que els agrada.

A que aspira @.com un cop comenci a rodar la bola?

Com diria en Lluís Carreras, nosaltres haurem d'anar partit a partit. Com que aquest torneig el vam idear nosaltres (@rlekinats.com) has de pensar que ja fa 7 anys que hi juguem i, evidentment l'edat no perdona (jajaja!!!).

Quins creus que seran les revelacions del torneig?

Per revelacions suposo que sobretot podem parlar dels equips nous que participaran per primera vegada, jugaran amb el factor sorpresa al seu favor.

Que milloraries del torneig?

Hi ha moltes coses a millorar, sóc el primer en exigir el màxim, tot i així, crec que any rere any anem polint defectes.

I per acabar... Unes paraules per als arlequinats!

Que els que el dissabte 2 de juliol vinguin a jugar procurin passar-s'ho tan be com puguin i els qui no vinguin a jugar, igualment que passin pel pavelló de Can Balsach, ja sigui a animar a algun familiar i/o amic i perquè a part de veure futbol, tenim preparat un sorteig, tot i que no puc avançar gaire cosa més.



Es confirma la no participació de Jogar. Desprès d'estar preparant l'equip, motius de feina del seu coordinador i president, fan que sigui impossible l'assistència al torneig. Agraïm des de la organització que s'avisi amb temps com s'ha fet.



Es van confirmant els rumors i l'equip CE Femení està ja organitzant-se per jugar el torneig. Les noies son guerreres i amb les consultes sobre el torneig ja han dit que participen per guanyar. Periodistes F.C. ja han acceptat el repte i estan també preparant un equip per demostrar que no només amb els micròfons, càmeres i teclats son bons.
« Darrera modificació: 27 de Juny de 2011, 11:38:20 am per birrero »
Ara a @wssbarcelona fent créixer el futbol femení.

Soc birrerooooo, i vinc al camp amb una Moritz fresqueta, soc birrerooooo, abans del partit em foto una estrelleta, soc birrerooooo, a mitja part no bec aigua per cervesa...

Desconnectat birrero

  • Penya @rlekinats.com
  • President
  • *
  • Missatges: 12483
  • Gènere: Masculí
  • Twitter: @JordiRomagosa
    • www.wssbarcelona.com
Re:Diari del VII Interpenyes.
« Respondre #4 el: 27 de Juny de 2011, 11:37:44 am »
El CE Femení ha enviat a la organització ja una llista de jugadores per a aconseguir el títol. Han formalitzat els passos per a poder participar al torneig i ja tenim un nou equip que debutarà en el torneig.



Entrevista a BIRRI, jugador de Resistència Foreros i un dels jugadors més veterans del torneig:

Citar
Com veus el torneig, a part d'amb els ulls?
Veig el torneig com una de les millors iniciatives que hi ha per fer arlekinadisme. S'ha de felicitar a la penya @rlekinats.com per portar-lo a terme des de ja fa uns quants anys, amb les dificultats que comporta tant a nivell organitzatiu com econòmic. I tot i haver totes aquestes dificultats han seguit organitzant-lo quan el més fàcil hagués estat deixar de fer-lo per no complicar-se la vida. Un deu per ells!

Com arriba el teu equip al torneig?
Arribem al torneig un any més vells i l'edat ja es comença a notar. Entre nosaltres mateixos ja ens fem bromes sobre això. Les cames ja no responen com abans i costa molt més recuperar-se. Jo particularment hi arribo amb por....  no em fa por el torneig en sí, sinó que el que em fa por es el dia de després del torneig... si guanyem millor, si perdem no passa res... però guanyi o perdi segur q a l'endemà em farà mal tot el cos i no em podré ni moure del sofà de casa meva... i bueno, agulletes assegurades durant uns quants dies!

A que aspireu un cop comenci a rodar la bola?
Tenim ganes de disfrutar jugant amb els amics, de fer un bon paper i de millorar el que vam fer l'any passat. Però sobretot aspirem a no caure lesionats perquè durant les últimes edicions no hem tingut gaire sort en aquest sentit.

Quins creus que seran les revelacions del torneig?
Pel que vaig veient aquest any hi haurà molts ekips nous. Segurament algun d'ells ens donarà alguna sorpresa. Els que ja portem uns quants anys jugant el torneig ja ens coneixem bastant entre nosaltres i per tant aquest factor sorpresa ja no existeix pq els jugadors som pràcticament els mateixos.

Que milloraries del torneig?
La veritat és que està força ben organitzat. Sempre surten imprevistos i coses que es poden millorar, però això ja s'intenta fer d'un any a l'altre. Posats a demanar milloraria les instal·lacions del torneig per posar-hi aire acondicionat, però com això no depèn de l'organització del torneig doncs no milloraria res.

I per acabar... Unes paraules per als arlequinats!
Apropeu-vos tots a  Can Balsach el dia 2 de juliol. Jugueu o no jugueu el torneig veniu i gaudiu d'un dia de festa arlekinada allà al pavelló. És un dia per retrobar-se amb els amics arlekinats, per conèixer amics foreros i per conèixer a gent que sempre veiem allà al camp i que potser de cap altra manera arribaríem a conèixer si no fos pel torneig. Segur que tots ens ho passarem molt bé!

Des de la organització també desitgem que les agulletes siguin la única molèstia el dia desprès del torneig.



Recordem que el torneig es disputarà al pavelló de Can Balsach, al Barri de la Creu Alta de Sabadell i tothom està convidat a venir-hi.



També us recomanem que porteu molta aigua i força líquids, ja que la temperatura dintre del pavelló es preveu molt elevada. La organització avui ja ha rebut els plastrons bicolors (carbassa i verd), cedits per al torneig.
Ara a @wssbarcelona fent créixer el futbol femení.

Soc birrerooooo, i vinc al camp amb una Moritz fresqueta, soc birrerooooo, abans del partit em foto una estrelleta, soc birrerooooo, a mitja part no bec aigua per cervesa...

Desconnectat DJ_Murci

  • CE Foreros Arlekinats
  • President
  • *
  • Missatges: 5112
  • Gènere: Masculí
  • traaaaaanqui Murci !
Re:Diari del VII Interpenyes.
« Respondre #5 el: 27 de Juny de 2011, 13:50:16 pm »
El CE Femení ha enviat a la organització ja una llista de jugadores per a aconseguir el títol. Han formalitzat els passos per a poder participar al torneig i ja tenim un nou equip que debutarà en el torneig.



este es el equipo de mujeres?  son socias todas?  que pasos ha formalizado?   hay mas mujeres socias que también hubieran querido jugar, eh .....

CE Sabadell FC:  "Quelcom més que l'equip de la ciutat..."
Millor Enquesta Millor Firma

Desconnectat BIRRI

  • CE Foreros Arlekinats
  • President
  • *
  • Missatges: 5758
  • Gènere: Masculí
    • [Premier Сasual Dating  True Females]
Re:Diari del VII Interpenyes.
« Respondre #6 el: 27 de Juny de 2011, 14:46:37 pm »
Pero murciano estas son del sabadell femeni!!

Desconnectat Pedrito

  • Grada Jove - L.F.A
  • Secretari Tècnic
  • *
  • Missatges: 3640
  • Gènere: Masculí
Re:Diari del VII Interpenyes.
« Respondre #7 el: 27 de Juny de 2011, 15:18:50 pm »
El CE Femení ha enviat a la organització ja una llista de jugadores per a aconseguir el títol. Han formalitzat els passos per a poder participar al torneig i ja tenim un nou equip que debutarà en el torneig.



este es el equipo de mujeres?  son socias todas?  que pasos ha formalizado?   hay mas mujeres socias que también hubieran querido jugar, eh .....

Además, hay equipos que pese no ser penyistas han hecho equipo, por lo tanto no hay excusa para no jugar Murciano! Y si no, a las malas se pueden hacer equipo entre ellas. No hay ningún tipo de impedimento q yo sepa

Sots-Campions Torneig Interpenyes 2009 LCA!!!
Campions Torneig Interpenyes 2010 i 2011 LFA!!!

Desconnectat FerniSBD

  • Mecenes 2011
  • Secretari Tècnic
  • *
  • Missatges: 3401
  • Gènere: Masculí
Re:Diari del VII Interpenyes.
« Respondre #8 el: 27 de Juny de 2011, 22:11:38 pm »
a dia d'avui no hi ha calendari ? Quins equips hi han inscrits??? Format del torneig? A veure si s'aclaren aquestes coses... jo em passaré una estoneta per allà a veure el panorama jeje.

Desconnectat almuniaforever

  • President
  • *********
  • Missatges: 5763
  • Gènere: Masculí
  • http://twitter.com/#!/MiguelAngel32
Re:Diari del VII Interpenyes.
« Respondre #9 el: 28 de Juny de 2011, 10:06:26 am »
Podem avançar que demà dimecres estarà publicat a www.arlekinats.com el calendari del sorteig amb els enfrontaments i els horaris dels partits.
Hi ha una manera més fàcil de viure la vida, però cap és tan apassionant com ser del Sabadell

Desconnectat birrero

  • Penya @rlekinats.com
  • President
  • *
  • Missatges: 12483
  • Gènere: Masculí
  • Twitter: @JordiRomagosa
    • www.wssbarcelona.com
Re:Diari del VII Interpenyes.
« Respondre #10 el: 28 de Juny de 2011, 10:12:03 am »
Els equips que al final han formalitzat correctament la seva inscripció, son:

-Resistencia/Foreros
-Preferencia Arlequinada
-Equip de Socis
-Periodistes F.C.
-David de Navas F.C.
-CE Femení
-Trempera/Califas
-La Força Arlequinada
i evidentment, @rlekinats.com.



Entrevista a Navarrog, jugador de La Força Arlequinada:

Citar
Com veus el torneig, a part d'amb els ulls?
Com una iniciativa per retrobar-nos molts arlekinats coneguts. Em sembla una idea fantàstica dels @rlekinats.com.

Soc dels que penso que es un dia per gaudir amb els companys de la teva penya i amb la resta de companys.

Com arriba el teu equip al torneig?
Com cada any. Amb molta il-lusió i moltes ganes de participar i passar un gran dia.

A que aspireu un cop comenci a rodar la bola?
Doncs a passar-ho bé. A intentar guanyar tots els partits possibles i evitar que ningú prengui mal. Esperem revalidar el títol, lluitarem tots.
 
Al nostre equip, tots sabem que podem donar la cara en tots els partits, per tant anirem a per totes.

Quins creus que seran les revelacions del torneig?
Resistencia Foreros.

Faran un equipàs pel que tinc entès i la veritat que jo crec que estaran entre els 3 primers. Dels altres equips, poc en sé, per tant aposto per ells.

Que milloraries del torneig?
Poca cosa, està més que bé i es d'agrair.

A més, a més sé que costa moltíssim organitzar un torneig, comporta moltes coses i penso que no es pot demanar gaire més.

I per acabar... Unes paraules per als arlequinats!
Salut!  :wink2:



La organització avui farà el sorteig del calendari. El format, al ser de 9 equips participants, s'ha decidit que serà en forma de lliga, així tots els equips disputaran la mateixa quantitat de partits.



Demà a primera hora, es penjarà el calendari a la web www.arlekinats.com per que tots els equips ja sàpiguen quins horaris i rivals tindran durant el torneig.

Ara a @wssbarcelona fent créixer el futbol femení.

Soc birrerooooo, i vinc al camp amb una Moritz fresqueta, soc birrerooooo, abans del partit em foto una estrelleta, soc birrerooooo, a mitja part no bec aigua per cervesa...

Desconnectat Roger

  • Penya @rlekinats.com
  • Entrenador
  • *
  • Missatges: 2170
  • Gènere: Masculí
  • EL MEU COR ÉS ARLEKINAT!!!
Re:Diari del VII Interpenyes.
« Respondre #11 el: 28 de Juny de 2011, 10:25:40 am »
Només lligar regular o lligar regular+eliminatories!!?
Sempre seré Arlekinat!!!

Desconnectat birrero

  • Penya @rlekinats.com
  • President
  • *
  • Missatges: 12483
  • Gènere: Masculí
  • Twitter: @JordiRomagosa
    • www.wssbarcelona.com
Re:Diari del VII Interpenyes.
« Respondre #12 el: 28 de Juny de 2011, 10:52:23 am »
Només lligar regular o lligar regular+eliminatories!!?

Només lliga regular. Al ser 9 equips, hem trobat que és el format més lògic, si no els partits serien massa curts.

A les 10.30 he fet el sorteig de les boletes per a omplir el calendari, i aquesta tarda, el que té la plantilla dels aparellaments, l'ha d'omplir.

A: Resistencia/Foreros
B: Trempera/Califas
C: David de Navas F.C.
D: @rlekinats.com
E: Equip de Socis
F: Periodistes F.C.
G: Preferencia Arlequinada
H: LFA
I: CE Femení

Demà es publicarà a www.arlekinats.com
Ara a @wssbarcelona fent créixer el futbol femení.

Soc birrerooooo, i vinc al camp amb una Moritz fresqueta, soc birrerooooo, abans del partit em foto una estrelleta, soc birrerooooo, a mitja part no bec aigua per cervesa...

jordix2

  • Visitant
Re:Diari del VII Interpenyes.
« Respondre #13 el: 28 de Juny de 2011, 14:32:12 pm »
Només lligar regular o lligar regular+eliminatories!!?

Només lliga regular. Al ser 9 equips, hem trobat que és el format més lògic, si no els partits serien massa curts.

A les 10.30 he fet el sorteig de les boletes per a omplir el calendari, i aquesta tarda, el que té la plantilla dels aparellaments, l'ha d'omplir.

A: Resistencia/Foreros
B: Trempera/Califas
C: David de Navas F.C.
D: @rlekinats.com
E: Equip de Socis
F: Periodistes F.C.
G: Preferencia Arlequinada
H: LFA
I: CE Femení

Demà es publicarà a www.arlekinats.com

quina emocio!!

Desconnectat Manelinho

  • Moderador
  • Secretari Tècnic
  • *********
  • Missatges: 2658
  • Gènere: Masculí
  • Twitter: @EscribaManel
    • Penya @rlekinats.com
Re:Diari del VII Interpenyes.
« Respondre #14 el: 28 de Juny de 2011, 18:13:04 pm »
Ja hem penjat els horaris al web d'@rlekinats.com :allloro :thumbsup:

www.arlekinats.com
VISCA EL CENTRE D'ESPORTS SABADELL!!!
VISCA CATALUNYA!!!

jordix2

  • Visitant
Re:Diari del VII Interpenyes.
« Respondre #15 el: 28 de Juny de 2011, 22:18:19 pm »
Ja hem penjat els horaris al web d'@rlekinats.com :allloro :thumbsup:

www.arlekinats.com

però el calendari no es penjava dema al mati? :o

Desconnectat Miki

  • Jugador Prof.
  • ******
  • Missatges: 1155
  • Gènere: Masculí
  • Jo vaig ser a Ipurua!
Re:Diari del VII Interpenyes.
« Respondre #16 el: 28 de Juny de 2011, 22:55:11 pm »
El David de Navas FC s'ha entrenat avui, enfrontat-se a un equip de Futbol Sala que han conegut al mateix camp, amb victòria dels 'Porterencs' per un gol de diferència (6-5 o així).

S'han portat a l'entrenament 2 nois que no eren membres de l'equip per sumar efectius (mancàven 2 de l'equip i per poder jugar amb normalitat), i n'hem acabat fitxant un d'ells, un jove esquerrà de 17 anys, Pol Toril, ex jugador del Mercantil i soci del CES.

Sabadell - Arlequinats
Madrid - Merengues
Atlético de Madrid - Colchoneros
David de Navas FC - Porterencs.


Remarcar que el nostre porter, el forero Germix, juga amb uns guants regalats i que van pertànyer al mateix DAVID DE NAVAS ALCALÁ.  :mml:
« Darrera modificació: 28 de Juny de 2011, 23:16:47 pm per Miki »
"Hem ofert treball i respecte vers l'escut que lluïem a la samarreta, i així, hem ofert Honor al Sabadell"
Lluís Carreras, discurs a la Plaça de Sant Roc el 29-5-2011.

jordix2

  • Visitant
Re:Diari del VII Interpenyes.
« Respondre #17 el: 28 de Juny de 2011, 23:22:42 pm »
El David de Navas FC s'ha entrenat avui, enfrontat-se a un equip de Futbol Sala que han conegut al mateix camp, amb victòria dels 'Porterencs' per un gol de diferència (6-5 o així).

S'han portat a l'entrenament 2 nois que no eren membres de l'equip per sumar efectius (mancàven 2 de l'equip i per poder jugar amb normalitat), i n'hem acabat fitxant un d'ells, un jove esquerrà de 17 anys, Pol Toril, ex jugador del Mercantil i soci del CES.

Sabadell - Arlequinats
Madrid - Merengues
Atlético de Madrid - Colchoneros
David de Navas FC - Porterencs.


Remarcar que el nostre porter, el forero Germix, juga amb uns guants regalats i que van pertànyer al mateix DAVID DE NAVAS ALCALÁ.  :mml:

hahahahahahaha  no podien faltar, ja que l'equip es diu aixi!! xD
per cert miki com has vist a l'altre noi que no era membre?

Desconnectat Miki

  • Jugador Prof.
  • ******
  • Missatges: 1155
  • Gènere: Masculí
  • Jo vaig ser a Ipurua!
Re:Diari del VII Interpenyes.
« Respondre #18 el: 28 de Juny de 2011, 23:31:40 pm »
El David de Navas FC s'ha entrenat avui, enfrontat-se a un equip de Futbol Sala que han conegut al mateix camp, amb victòria dels 'Porterencs' per un gol de diferència (6-5 o així).

S'han portat a l'entrenament 2 nois que no eren membres de l'equip per sumar efectius (mancàven 2 de l'equip i per poder jugar amb normalitat), i n'hem acabat fitxant un d'ells, un jove esquerrà de 17 anys, Pol Toril, ex jugador del Mercantil i soci del CES.

Sabadell - Arlequinats
Madrid - Merengues
Atlético de Madrid - Colchoneros
David de Navas FC - Porterencs.


Remarcar que el nostre porter, el forero Germix, juga amb uns guants regalats i que van pertànyer al mateix DAVID DE NAVAS ALCALÁ.  :mml:

hahahahahahaha  no podien faltar, ja que l'equip es diu aixi!! xD
per cert miki com has vist a l'altre noi que no era membre?

Poc cos, però bona tècnica, el que passa es que com que no és soci ni el podiem fitxar, no hi he parat massa atenció  :beer2
"Hem ofert treball i respecte vers l'escut que lluïem a la samarreta, i així, hem ofert Honor al Sabadell"
Lluís Carreras, discurs a la Plaça de Sant Roc el 29-5-2011.

Desconnectat WTEE

  • Mecenes Or
  • Juvenil
  • *
  • Missatges: 396
  • Gènere: Masculí
Re:Diari del VII Interpenyes.
« Respondre #19 el: 29 de Juny de 2011, 08:43:20 am »
El David de Navas FC s'ha entrenat avui, enfrontat-se a un equip de Futbol Sala que han conegut al mateix camp, amb victòria dels 'Porterencs' per un gol de diferència (6-5 o així).

S'han portat a l'entrenament 2 nois que no eren membres de l'equip per sumar efectius (mancàven 2 de l'equip i per poder jugar amb normalitat), i n'hem acabat fitxant un d'ells, un jove esquerrà de 17 anys, Pol Toril, ex jugador del Mercantil i soci del CES.

Sabadell - Arlequinats
Madrid - Merengues
Atlético de Madrid - Colchoneros
David de Navas FC - Porterencs.


Remarcar que el nostre porter, el forero Germix, juga amb uns guants regalats i que van pertànyer al mateix DAVID DE NAVAS ALCALÁ.  :mml:

hahahahahahaha  no podien faltar, ja que l'equip es diu aixi!! xD
per cert miki com has vist a l'altre noi que no era membre?

Poc cos, però bona tècnica, el que passa es que com que no és soci ni el podiem fitxar, no hi he parat massa atenció  :beer2

La veritat és que el nostre equip té molt bona pinta, i "aquí lo dejo", perquè no hem de donar pistes als rivals.......  :laugh2:
DESPRÉS DE 18 ANYS, HO HEM ACONSEGUIT......... ....... TORNEM A SER DE SEGONA A!!!!! VISCA EL SABADELL!!!!!