Enquesta

Que en penses de les acampades a Puerta del Sol, Bcn i altres ciutats?

ANIRAN A MÉS, CREANT UN FORT MOVIMENT
16 (37.2%)
SÉS UNA MODA QUE ACABARÀ AVIAT
9 (20.9%)
SÓN ORQUESTRADES PER PARTITS POLÍTICS
1 (2.3%)
ANIRAN A MENYS
3 (7%)
NO CANVIARÀ EL MEU VOT DE DIUMENGE
11 (25.6%)
CANVIARÀ EL MEU VOT DE DIUMENGE
1 (2.3%)
FARÀ QUE NO VAGI A VOTAR: NOLESVOTES!
2 (4.7%)

Total de vots: 31

Autor Tema: LES ACAMPADES 'SPANISH REVOLUTION'  (Llegit 14794 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

Desconnectat JMLL

  • Entrenador
  • *******
  • Missatges: 1906
  • Gènere: Masculí
Re:LES ACAMPADES 'SPANISH REVOLUTION'
« Respondre #40 el: 17 de Juny de 2011, 16:47:51 pm »
Jo penso que la majoria d'indignats no la lien i són pacífics, però per exemple 200 ó 150, que són els violents, ara que com a molt queden 750 indignats fan quedar malament a tot un col·lectiu.

CONCLUSIÓ:
Detenir tots els que la liin, o sigui als indignats violents. I el que també a mi m'indigna és que cert indignats violents de ***** que tiren spray als polítics... fan quedar malament a tot un col·lectiu, que repeteixo, en la gran majoria és pacífic.

Salut!!
Exacte, precisament la gràcia d'aquest moviment és que és molt heterogeni. EVIDENTMENT que hi ha gent violenta com a tot arreu (camps de futbol, discoteques, etc...) però ha tingut el suport de gran part de la societat. Per alguna cosa serà, i no serà pels quatre pallassos punkys o ''perroflautes''.
''Tenía una casa en la costa, pero para llegar a ella había que pasar por un bar. Nunca llegué a ver el mar.'' (George Best)

Desconnectat FerniSBD

  • Mecenes 2011
  • Secretari Tècnic
  • *
  • Missatges: 3401
  • Gènere: Masculí
Re:LES ACAMPADES 'SPANISH REVOLUTION'
« Respondre #41 el: 18 de Juny de 2011, 19:42:13 pm »
dessenganyat Kita, tinc 26 anys i sé de sobres com són aquest tipus de gent. Passo per l'Ajuntament de SBD hi vec els q hi ha acampats, he vist fotos dels de Barcelona, etc.etc... i està clar q hi deu haver de tot pero la majoria són jovent reincident i amb molt poquetes ganes de treballar....
Aquest moviment és el q comentava avui amb un conegut, la primera setmana el va recolzar molta gent però 1 mes després de tot això veure aquesta gent vaguejant per les places, estirats, dormint i rascant-se els ous acaba fotent ja una miqueta de fàstig, almenys a mi....
Més els hi valdria fer-se un currículum, millorar la seva imatge de "tirat" o pasotilla i començar seriósament a buscar feina, del contrari com duri gaire més la broma i tornin a haver incidents acabaran amb gran part de ciutadania en contra d'ells, i mira q en un principi els tenien a favor.

Sobre el tema incidents és evident que no em creuré q els van començar els Mossos infiltrats per allà. Independentment d'això les pintes dels q es lien a fotre pedrades contra els furgons de Mossos i fotre containers al carrer no són precisament de Mosso d'Esquadra no XDDDDDD