Doncs comencem a apuntar dades per menjar/beure/el que caigui a Eibar. Tots son a la zona centre i a la vora del camp i l'estació d'autobusus:
Paulaner Bierhaus: Bons plats combinats, abans feien també menús interessants i evidentment cervesa a dojo, Paulaner i Heineken. També butxaques d'estudiant.
Bar Gurbil: Zezenbide Kalea, 1. Bons menús i preu bastant assequible. Molt recomanable per butxaca estudiant.
Artola: Unzaga Kalea 7. Carta i plats completets, cuina elaborada i amb bon gust. Caps de setmana, preus entre 30-60€, sortireu plens com deu.
Chalcha: Isasi Kalea, 7. Menús i plats molt complerts. Cuina molt elaborada i de qualitat. Preu elevat:
http://www.restaurantechalcha.com/Lluny del camp, i per els que gaudiu de la bona cuina i amb una butxaca mitjana:
Azitain: Azitain Bide 6. Al costat de l'autopista A8, i és el típic asador euskaldun, portat per un tal Josetxo i on es menja com si estiguessis a casa, Sopa de peix, Paix a la parrilla, Verdures també a la parrilla, Xai (brutal) i Burduntzi. I molt vi, de la ribera de Nafarroa o de les vinyes del sud d'Araba. Això si, si aneu aquí, el que condueixi, que no begui res, per sortir d'allà és sinònim de sortir tombat. Per uns 35€ pots sortir de collons allà. Si us identifiqueu com a catalans, us tractaran força bé.
Igualment a totes les viles del Deba Barrea, es menja bé, tant a Eibar com Elgoibar, Deba, Mallabia, Mutriku o Soraluze.