Autor Tema: SANTBOIÀ  (Llegit 16532 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

jordix

  • Visitant
Re:SANTBOIÀ
« Respondre #80 el: 24 de Desembre de 2010, 22:08:40 pm »
que resultadista ferni jeejejejeejej :beer2 :beer2 es broma, lo unico malo que se pasen con las entradas como el año de tercera , nuestra directiva deberia alcanzar algun acuerdo

Bueno lo q pasa que para mi en principio este desplazamiento era un poco "suicida" no por nada sinó porq o estaremos bajo zero o faltará poco para estarlo a esas horas y por allí. Vamos q lo mas provable es q vuelva mas resfriado de lo q estoy, y vamos sinceramente si perdemos el domingo no me iré entresemana a pasar frío en St Boi, q yo con mi hermano ya he pasado demasiado frío por campos de fútbol, por ejemplo en el antiguo campo del At. Sabadell.


Dixa't Ferni. Vaig estar dimecres en el Santboià-Alzira i te congeles viu al camp, però se compensa amb un pedaç de bar que foten uns bocates per dixar-se les mans aplaudint.
Me vaig fotre un de xistorra a mitja part que un poc més i m'haig de traure el jersei a la segona part veient el tronxo-partit.

Gràcies sexeibirra per dir-nos això del bar, pq el de xistorra estava de p**a mare, em vaig recordar només entrar, i només quan portaven 5 minuts vaig anar a buscar-lo.


si pero a mi per un entrapa de llom amb formatge van tarda 25 minuts!!  :angry2:

Desconnectat sexeibirra

  • Secretari Tècnic
  • ********
  • Missatges: 4261
  • Gènere: Masculí
  • Un cor que batega en arlequinat. Estiga on estiga.
Re:SANTBOIÀ
« Respondre #81 el: 27 de Desembre de 2010, 11:23:44 am »
Gràcies sexeibirra per dir-nos això del bar, pq el de xistorra estava de p**a mare, em vaig recordar només entrar, i només quan portaven 5 minuts vaig anar a buscar-lo.

Jo com ja conec el percal, abans de començar el partit, ja vaig encargar i pagar els 4 entrepans. A la mitja part, tot va ser passar per allà, recollir i anar a moure la mandíbula.  :blush:
Si, la meua firma està clara: Forero Més Polèmic
Sexe, Birra i Sabadell!