C.E. SABADELL F.C. - EN DIRECTE > BARS & ONLINE

Segueix al moment els "Tweets" arlequinats!

(1/1)

WebTeam SBD:
Benvolguts i benvolgudes,

Em plau informar-vos que des de fa pocs dies, s'esta provant en la pagina principal de la web, un nou giny (witget) que publica a l'instant les piulades (tweets) referents al C.E. Sabadell FC.

Aquest giny captura les piulades que es produeixen al fil (hashtag) #cesabadell i tambe les piulades rebudes i enviades per l'usuari oficial controlat pel Club (@cesabadell)

Aixi doncs, tots els usuaris i usuaries que enviin el seu missatge al hashtag #cesabadell -preferiblement, per no destorbar el normal funcionament de l'usuari oficial- o a l'usuari @cesabadell, sortiran tambe publicades a la pagina principal de la web.

Aquest nou servei de la web ex-oficial, preten incloure un punt mes d'informacio en tot allo referent al CE Sabadell per a tots els seus usuaris. Espero que us sigui util.

Gracies.

Ramon
WebTeam SBD

BERNISABADELL:
Us deixo un article força bo de com utilitzen el twiter els equips més "modestos". El Sabadell és el que l'utilitza més del nostre grup.

Extret de [url=http://www.esportiu.cat]www.esportiu.cat

jordix:
Club: Terrassa F.C.
Nom d’usuari: @TerrassaFC
Segueix a / seguidors: 0 / 87
Tweets: 0
Actualitzacions: Abandonat
Seguiment dels partits: No

 :laugh2: :laugh2:

el Sabadell cada vegada es fa més amb las xarxes socials i crec que aixo es molt bó perque aixi la gent s'enterara molt més del sabadell, nomes amb el facebook o amb els tweets

Pygmalion:

--- Cita de: jordix en 26 de Febrer de 2011, 21:51:19 pm ---Club: Terrassa F.C.
Nom d’usuari: @TerrassaFC
Segueix a / seguidors: 0 / 87
Tweets: 0
Actualitzacions: Abandonat
Seguiment dels partits: No

 :laugh2: :laugh2:

el Sabadell cada vegada es fa més amb las reds socials i crec que aixo es molt bó perque aixi la gent s'enterara molt més del sabadell, nomes amb el facebook o amb els tweets

--- End quote ---

 :o Xarxes...

Navegació

[0] Índex de Missatges

Go to full version