Autor Tema: Diari del VI Interpenyes.  (Llegit 6404 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

Desconnectat birrero

  • Penya @rlekinats.com
  • President
  • *
  • Missatges: 12495
  • Gènere: Masculí
  • Twitter: @JordiRomagosa
    • www.wssbarcelona.com
Diari del VI Interpenyes.
« el: 04 de Juliol de 2010, 13:39:57 pm »
Bé, a una setmana vista de l'interpenyes, anirem informant sobre la 'pretemporada' dels equips i sobre les impressions prèvies del torneig. Tothom que vulgui colaborar-hi, pot penjar aquí la informació que li plagui, o enviar-me les notícies que cregui que poden encaixar aquí.


Començarem per una entrevista al capità de La Força Arlekinada, Pedrito:

Citar
Com veus el torneig, a part d'amb els ulls?

És un torneig que a mesura del pas del temps, ha anat agafant mica en mica prestigi i això és important. És cert que sense l'implicació de Manel Escribà, Jordi Romagosa i molts altres components de la penya @rlekinats.com, aquest torneig no existiria o si mes no, s'hagués deixat de celebrar. Aquest any per exemple, tot i la forta crisi econòmica que ens envolta, el torneig es disputarà i ja va per la sisena edició. Des d'aquí m'agradaria donar-li les gràcies a totes les persones que fan possible que es desenvolupi un torneig com aquest, entre socis arlekinats.

Com arriba el teu equip al torneig?

La Força Arlekinada arriba molt motivada al torneig. Després d'una segona posició obtinguda l'any passat, hem decidit mantenir el bloc portant a un nou jugador que donarà més estabilitat a la defensa. Intentarem disfrutar per sobre de tot, la posició en la que quedem, esdevé secundària personalment. Evidentment a tothom li agrada guanyar, motivació no ens en faltarà, i ganes encara menys. Som un bloc, un conjunt de jugadors, i un grup humà molt maco. Farem el possible per superar la segona posició obtinguda l'any passat.

A que aspireu un cop comenci a rodar la bola?

Tenim a dos grans persones dirigint-nos des ed la banda. Joan Iniesta i Pau Campaña. Pau ens aporta coneixements del món del futbol sala, i Iniesta és especialista en motivar-nos de cara al partit que toqui jugar. La pressió l'agafaran ells per tal de tenir-nos apartats dels favoritismes que ens dóna la gent pel forum. Confiem en ells i sabem que ells confien en nosaltres, no els volem fallar perquè ells no ens han fallat, per tant, aspirarem a donar-ho tot sobre la pista perquè els seus esforços no quedin en va.

Quins creus que seran les revelacions del torneig?

No vull que se'ns torni a tractar com a equip revelació. Ja són dos anys que se'ns ha tractat  ( edició 3a i 5a ) i no vull que torni a passar. No m'agrada que pel fet de ser l'equip més jove del torneig, quan guanyem un partit sigui una sorpresa. Darrere de cada victòria, de cada gol, de cada pase, de cada jugada i de cada persona, hi ha un treball espectacular. No volem ser la revelació, volem ser els campions, i sabem que per ser-ho, haurem de treballar cada partit de valent.. Per tant aquest títol de revelació del torneig, li otorgaré a l'equip de Periodistes. És un equip que l'hem de tenir molt en conte...

Que milloraries del torneig?

Poques coses es poden millorar d'un torneig que cada any creix. Personalment sóc partidàri del torneig amb lligueta i posterior eliminatòria de semifinals i final, però no sóc jo qui decideix com es fa el torneig. Sigui com sigui, és un torneig que agrada jugar i que esperes tot un any per jugar-lo.

I per acabar... Unes paraules per als arlequinats!

Des d'aquir vull enviar un missatge a tots els participants i aficionats del torneig. El respecte ha de regnar per sobre de tot. Els àrbitres fan una feina espectacular i no se'ls hi pot recriminar res. Es poden equivocar.

Aquestes paraules els hi dirigeixo als àrbitres perquè són els més damnificats en aquesta jornada esportiva, són els que reben més cops i més injustament.

Per acabar m'agradaria dir que, LA FORÇA és ARLEKINADA!



Unnim es confirma com un dels patrocinadors principals del torneig, cosa que en temps de crisi, i en una entitat bancària, és d'agraïr. Han fet un pas al front i han agafat la davantera a altres entitats en el suport a la organització d'aquest torneig que anualment és un motiu de reunió i germanor arlequinada



PANSO, que va marcar el penal definitiu en la tanda que va donar la temporada passada el campionat a Resistència/Foreros, es confirma que aquest any seguirà a l'equip, per intentar ser tant o més decisiu que la passada temporada i que no estarà en la tripleta arbitral.



La Trempera Arlequinada, també dona suport al torneig. A pesar de no poder aquest any aportar un equip al torneig per diversos motius, la penya ha fet una aportació a la organització del torneig, i faran possible la col-laboració en la realització del mateix.



En partit de pretemporada, La Força Arlekinada ha guanyat en un amistós a Olímpic Vallès, en partit jugat a Olímpia aquest matí. El resultat ha sigut d'escàndol, 14-0, però s'ha de dir que els Olímpics han anat a la pista no en les millors condicions per afrontar el partit, i on fins i tot Pau, l'entrenador forcero ha disputat uns minuts desprès de superar una terrible i llarga lesió de genoll.



El Centre d'Esports Sabadell, es confirma com un dels col-laboradors al torneig, i aportarà a la organització una petita sorpresa que ajudarà a tirar endavant el torneig. Estem investigant de que es tracta, ja que degut a l'actual conjuntura econòmica, no crec que sigui una aportació econòmica.



Més a: www.arlekinats.com
« Darrera modificació: 04 de Juliol de 2010, 23:25:20 pm per birrero »
Ara a @wssbarcelona fent créixer el futbol femení.

Soc birrerooooo, i vinc al camp amb una Moritz fresqueta, soc birrerooooo, abans del partit em foto una estrelleta, soc birrerooooo, a mitja part no bec aigua per cervesa...

Desconnectat birrero

  • Penya @rlekinats.com
  • President
  • *
  • Missatges: 12495
  • Gènere: Masculí
  • Twitter: @JordiRomagosa
    • www.wssbarcelona.com
Re:Diari del VI Interpenyes.
« Respondre #1 el: 04 de Juliol de 2010, 23:48:28 pm »
Fonts ben informades tenen constància de que l'Equip de Socis No Penyistes, ja han tingut una reunió prèvia i un primer entrenament, encara que no amb tots els efectius i no va trascendir la identitat dels que composaven la primera presa de contacte.



Entrevista a MurcianoSBD, entrenador de Resistència/Foreros:

Citar
Com veus el torneig, a part d'amb els ulls?

Doncs amb ganes de trobar-nos un altre any molts arlequinats, que casi tots ens coneixem de patir cada diumenge, i amb ganes de competir.

Com arriba el teu equip al torneig?

Doncs més o menys com cada any. Com a Resistencia-Foreros. Molts no juguem junts en tot l'any (uns altres si), però tots ens coneixem, i sabem lo que podem donar i com ho podem donar. Esperem que com cada any siguem una pinya i anem tots a una i passem una bona jornada.

A que aspireu un cop comenci a rodar la bola?

Doncs de moment aspirem a guanyar el primer partit. Partit a partit. Mirar de no patir cap lesió i aspirem com cada any en passar un dia de **** mare rodejat d'amics.

Quins creus que seran les revelacions del torneig?

Es difícil parlar de revelacions, quan molts ja ens coneixem, la majoria, i han jugat anteriors torneigs. Veurem les incógnites dels dos nous equips, el d'entrenadors pot ser tota una sorpresa. El de periodistes també. I els nois de la Força crec que ja han arribat a una maduresa que els pot fer molt i molt forts.

Que milloraries del torneig?

El torneig en si esta molt bé. No es pot demanar mes. I mes quan costa i de quina manera trobar patrocinadors i recursos. L'unic que es podria discutir es el sistema de competició, però vaja, que ja esta bé de la manera que es faci. Per ser un torneig amater, i fet entre amics, la organització trobo que es molt bona!

L'únic que proposaria de fer per altres anys de manera que sigui un torneig amé, seria la de fer un mini torneig al mateix temps entre equips de nens socis, els faria molta ilusió participar! I potser també de dones, com de dones de socis o algo així. Però vaja, sería algo que s'hauria de parlar molt de si es podria arribar a fer.

I per acabar... Unes paraules per als arlequinats!

Que aquest dissabte tothom hi vagi a Can Balsach, que mes que la qualitat dels partits en si, la gent gaudeixi de una diada plena 100% de sabadellisme, amb bon futbol i emoció.



Aquesta edició de l'interpenyes, per fí, comptarà amb presència femenina. L'equip Entrenadors Futfem, aportarà alguna jugadora en les seves files. Segons el que s'ha anat sabent durant aquesta setmana, entre les seves files comptarà com a mínim amb una jugadora femenina. Senyors, el futbol, i el futbito, no és només cosa d'homes!



David, porter de l'equip menys golejat en l'últim interpenyes, ha confirmat la seva participació en l'actual torneig, amb Resistència/Foreros. Jugador providencial en la final de la passada edició, no es vol perdre aquest nou repte e intentarà repetir èxit amb el seu conjunt.



Més a: www.arlekinats.com
« Darrera modificació: 05 de Juliol de 2010, 09:58:04 am per birrero »
Ara a @wssbarcelona fent créixer el futbol femení.

Soc birrerooooo, i vinc al camp amb una Moritz fresqueta, soc birrerooooo, abans del partit em foto una estrelleta, soc birrerooooo, a mitja part no bec aigua per cervesa...

Desconnectat birrero

  • Penya @rlekinats.com
  • President
  • *
  • Missatges: 12495
  • Gènere: Masculí
  • Twitter: @JordiRomagosa
    • www.wssbarcelona.com
Re:Diari del VI Interpenyes.
« Respondre #2 el: 05 de Juliol de 2010, 09:56:45 am »
@rlekinats.com ultima la plantilla per a l'interpenyes. El tres vegades porter menys golejat, CudiSBD, tornarà a les pistes de joc, desprès d'una lesió que el va tenir sense jugar quasi sis mesos i estarà al VIè Interpenyes amb el seu equip habitual. L'equip comptarà així amb un dels puntals de l'equip campió fa dues temporades.



Entrevista a raros, entrenador aquesta temporada de l'Equip de Socis No Penyistes:

Citar
Com veus el torneig, a part d'amb els ulls?
El torneig es un punt de trobada de tots els arlequinats, on es pot viure un gran dia amb el pensament arlequinat i en principi sense mals rotllos (és possible que n'hi hagin piques en un partit, però estarem tots junts després per conmemorar aquest dia).

Com arriba el teu equip al torneig?
És difícil dir com arriba el nostre equip, ja que només en fet un entrenament i no hi era totla gent, però esperem fer un bon torneig.

A que aspireu un cop comenci a rodar la bola?
A acabar sense lesions el torneig.

Quins creus que seran les revelacions del torneig?
Jo crec que aquest any tornarà a ser a dalt @, no podem dir que sera revelació la Curva per que ja l'any passat van quedar segons.

Que milloraries del torneig?
No crec que n'hi hagi res a millorar,i més sapiguen el sacrifici que es poder muntar tot això. Només dir que es podia muntar aquest torneig al llarg de la temporada i no al final, però també esta bé.

I per acabar... Unes paraules per als arlequinats!
A gaudir d'un gran dia amb tota la gent que estima la cosa més gran que n'hi ha: el Centre d'Esports Sabadell.
Salut a tots.



El calendari del torneig s'ha fet oficial avui, com en totes les edicions, el torneig donarà inici a les 9h. i finalitzarà a les 21h. però com a novetats, hi han set equips participants, a part d'una lligueta entre tots els equips, hi hauran play-offs, i la última modificació, és la duració dels partits. Anteriorment era de 20 minuts per part, i ara passarà a ser de 10 minuts per part. El calendari sencer el podeu consultar a www.arlekinats.com



Més a: www.arlekinats.com
« Darrera modificació: 05 de Juliol de 2010, 10:25:40 am per Manelinho »
Ara a @wssbarcelona fent créixer el futbol femení.

Soc birrerooooo, i vinc al camp amb una Moritz fresqueta, soc birrerooooo, abans del partit em foto una estrelleta, soc birrerooooo, a mitja part no bec aigua per cervesa...

Desconnectat birrero

  • Penya @rlekinats.com
  • President
  • *
  • Missatges: 12495
  • Gènere: Masculí
  • Twitter: @JordiRomagosa
    • www.wssbarcelona.com
Re:Diari del VI Interpenyes.
« Respondre #3 el: 05 de Juliol de 2010, 17:10:10 pm »
Jogar Sabadell, comença a tancar plantilla i es confirma que el dimecres tindran una reunió tècnica d'equip. Han firmat a un davanter conegut en el futbol de base sabadellenc, Miki i estan a punt de tancar el fitxatge d'un porter, cosa que sembla confirmar que no serà Garcés el titular de l'arc de l'equip.



Entrevista a Navarrog, davanter de La Força Arlekinada:

Citar
Com veus el torneig, a part d'amb els ulls?
És un torneig bastant esperat per part de molts arlequinats, es un dia per gaudir i per passar una bona estona. Ens trobem tots al pavelló i es molt maco, a més de l'emoció que comporta el torneig.

Com arriba el teu equip al torneig?
Arriba com tots els anys, amb molta ilusió. Sabem que es dificil aconseguir un torneig interpenyes i que aquest any no serà menys. Però com no, tornarem a surtir a la pista a guanyar.

A que aspireu un cop comenci a rodar la bola?
A intentar guanyar si es possible i a passar-ho bé amb els amics. Esperem no tenir cap lesió.
 
Quins creus que seran les revelacions del torneig?
Evidentment l'equip d'entrenadors del FutFem i penso que @.com tornarà a estar a dalt aquest any.

Que milloraries del torneig?
No gaire cosa, és complicat fer un torneig amb aquestes condicions i amb el pressupost que hi ha. Per tant, donar les gràcies a la penya d'@rlequiants.com per fer el possible per passar aquest dia.

I per acabar... Unes paraules per als arlequinats!
Que s'apropin al pavelló sigui com sigui, jugant, col-laborant, com aficionats... Ha de ser un dia d'arlequinats!



Una de les novetats del torneig, serà Emilio, soci del CE Sabadell i que debutarà en el torneig. Ho farà com a àrbitre, i ha sigut contractat desprès d'haver patit un seguiment intens aquests últims mesos i per les referències rebudes en el món de l'arbitratge. Es tracta d'un àrbitre experimentat en el consell escolar i en lligues privades. Segurament serà criticat, com cada any es critiquen les actuacions arbitrals, però a qui no li agradi, que agafi i pagui un àrbitre en condicions que ho faci bé i a gust de tothom.



Com sempre, més novetats a: www.arlekinats.com
« Darrera modificació: 06 de Juliol de 2010, 09:21:54 am per birrero »
Ara a @wssbarcelona fent créixer el futbol femení.

Soc birrerooooo, i vinc al camp amb una Moritz fresqueta, soc birrerooooo, abans del partit em foto una estrelleta, soc birrerooooo, a mitja part no bec aigua per cervesa...

Desconnectat 100%sabadell

  • CE Foreros Arlekinats
  • Secretari Tècnic
  • *
  • Missatges: 4262
  • Gènere: Masculí
Re:Diari del VI Interpenyes.
« Respondre #4 el: 05 de Juliol de 2010, 17:12:51 pm »
pues para mi emilia un gran arbitro por lo menos en la lliga nocturna, hay pocos como el
Resistencia-Foreros Campions III i V Torneig Interpenyas i Subcampions IV Torneig Interpenyas! (*) (*) Resistencia Foreros

Desconnectat Uri19

  • Jugador Prof.
  • ******
  • Missatges: 793
  • Gènere: Masculí
  • Secció Cubata!! fundat el 2009
Re:Diari del VI Interpenyes.
« Respondre #5 el: 05 de Juliol de 2010, 17:28:01 pm »
D'acord amb la decisió dels organitzadors i l'opinió de 100%, m'agrada la decisió de tenir a Emilio com a àrbit (tot i que no és d'ell del que s'hauria de parlar al torneig).
Jo també soc arlequinat, / encarnat en cent-sis anys d'història
amb victòries sempre hem patit / amb derrotes sempre ens hem empenedit
i si ho has sentit, / és que el cor t'ho ha demanat.
Sentiment arlequinat!

Desconnectat *jabo*

  • CE Foreros Arlekinats
  • Entrenador
  • *
  • Missatges: 1666
  • Gènere: Masculí
  • No hace falta destrozarse en el foro ^^
Re:Diari del VI Interpenyes.
« Respondre #6 el: 05 de Juliol de 2010, 17:28:28 pm »
pues para mi emilia un gran arbitro por lo menos en la lliga nocturna, hay pocos como el
El emilio es el arbitro, "grande"? jajaja

Desconnectat 100%sabadell

  • CE Foreros Arlekinats
  • Secretari Tècnic
  • *
  • Missatges: 4262
  • Gènere: Masculí
Re:Diari del VI Interpenyes.
« Respondre #7 el: 05 de Juliol de 2010, 17:29:39 pm »
pues para mi emilia un gran arbitro por lo menos en la lliga nocturna, hay pocos como el
El emilio es el arbitro, "grande"? jajaja
si :beer2
Resistencia-Foreros Campions III i V Torneig Interpenyas i Subcampions IV Torneig Interpenyas! (*) (*) Resistencia Foreros

Desconnectat Uri19

  • Jugador Prof.
  • ******
  • Missatges: 793
  • Gènere: Masculí
  • Secció Cubata!! fundat el 2009
Re:Diari del VI Interpenyes.
« Respondre #8 el: 05 de Juliol de 2010, 17:31:19 pm »
pues para mi emilia un gran arbitro por lo menos en la lliga nocturna, hay pocos como el
El emilio es el arbitro, "grande"? jajaja
Si, algo grande si. El que tenga coraje de recriminarle algo.....es que tiene muchos co..ones!
Jo també soc arlequinat, / encarnat en cent-sis anys d'història
amb victòries sempre hem patit / amb derrotes sempre ens hem empenedit
i si ho has sentit, / és que el cor t'ho ha demanat.
Sentiment arlequinat!

Desconnectat dasilva_10

  • Grada Jove - L.F.A
  • Juvenil
  • *
  • Missatges: 360
  • Gènere: Masculí
Re:Diari del VI Interpenyes.
« Respondre #9 el: 05 de Juliol de 2010, 21:49:27 pm »
doncs el conec perque m'ha pitat aquest any en lliga federada i es molt bon àrbitre!

Desconnectat birrero

  • Penya @rlekinats.com
  • President
  • *
  • Missatges: 12495
  • Gènere: Masculí
  • Twitter: @JordiRomagosa
    • www.wssbarcelona.com
Re:Diari del VI Interpenyes.
« Respondre #10 el: 06 de Juliol de 2010, 09:35:11 am »
L'equip de Periodistes, està treballant contra-rellotge per intentar aconseguir tancar l'equip. Ha contactat amb molts socis arlequinats i està treballant molt dur per aconseguir que els periodistes presents siguin acompanyats per socis del CE Sabadell. Un dels rumors que sona és que Pol Guàrdia, serà un dels puntals de l'equip.



Entrevista a PANSO, un dels capitans de Resistència/Foreros, i que va marcar el penal decissiu en l'últim interpenyes:

Citar
Com veus el torneig, a part d'amb els ulls?

El torneig el veig amb molt de “carinyu” ja fa molts anys que hi participo jo i l’ equip dels resistencia-foreros i sempre es un al•licient  per aquestes dates. No se que faríem sense el torneig ara que ja ens hem acostumat desprès de 6 anys, jejeje. Cada any  es puja mes el nivell i s’ aconsegueix mes qualitat, en realitat acaba sent una gran festa arlequinada on els seguidors del CE. Sabadell podem portar amb orgull l´ escut arlequinat defensant els colors de las nostres penyes i grups.

Com arriba el teu equip al torneig?

Crec que es l’ any que ens ho prenem amb mes tranquil•litat, no ens posem cap repte, cada any em estat lluitant per les primeres places, sempre hem sigut molt competitius, som el primer equip en revalidar títol, em aconseguit el pichichi i el Zamora gairebé a tots els torneigs  i crec que el pitjor torneig varem ser tercers (si no vaig errat) nosaltres ja ho hem aconseguit tot, ara ens toca disfrutar, i per que no dir-ho, deixar pas a las joves promeses , els anys no perdonen i l´ any passat físicament ja varem arribar a la final molt justet  de forces.
Seguim confiant en el grup de tots els anys passats, som un grup unit on ens sentim mes amics que un altre cosa, el torneig es una molt bona excusa per retrobar-nos  i disfrutar junts d´ un dia molt especial.

A que aspireu un cop comenci a rodar la bola?

Aspirar, no aspirem a res, venim amb ànims de fer un bon torneig, intentar estar el mes amunt possible, disfrutar, passar el dia entre amics, saludar a molta gent coneguda i anar a sopar amb els companys d´ equip per poder xerrar de tot el que ha passat durant el dia.
Per nosaltres aquest any es mes important passar una bona estona tots junts i desprès  anar a sopar que no pas un altre cosa.


Quins creus que seran les revelacions del torneig?

Segons tinc entès  aquest any venen 2 equips nous, un de periodistes i un altre de tècnics  del femení del Sabadell, qualsevol d´ aquests dos  equips seran la revelació, sobre tot per que ningú els coneix com a equip i poden aportar jugadors molt bons.
 Si els noms que s´ han filtrat son certs, al equip dels tècnics del Sabadell venen jugadors del juvenil amb molta qualitat, tot i que sempre pot haver sorpreses en un partit de futbol, la preparació física en un torneig es molt important i això pot ser un avantatge per aquest equip, del equip dels periodistes també conec a algun jugador que la “toca” força be i això pot ser molt positiu per ells.
El que tinc clar es que aquests dos  equips seran la revelació i que La Força Arlekinada son el meu favorit per guanyar el campionat, porten molts anys jugant junts  i cada any es superen, l´ any passat ja els varem guanyar a la final als penals amb sort, per que si arriba a durar una mica mes el partit haguessin acabat guanyant ells, nosaltres ja no podíem amb el nostre cos, els anys passen i ells van a millor físicament  i nosaltres a pitjor , jajajajaja.
Els JOGAR si aconsegueixen 3 o 4 jugadors del nivell que aporten segur que també  estaran dalt, però cada any els ha fallat la banqueta, espero que aquest any  segueixin igual, jajajaja, molt millor per a nosaltres, així potser tindríem alguna oportunitat, jejejejeje.

Que milloraries del torneig?

D'aquest torneig,  amb el pressupost que hi ha , els pocs patrocinadors  que tenim i la poca ajuda que es pot trobar no crec que es pugi millorar res, es un torneig on el Manel (dels Arlekinats.com) hi ha posat el cor i cada any s´ ha de deixar l´ anima (i alguna coseta mes) per aconseguir fer-lo, es una llàstima que ningú mes aposti per ell, si fos així i s´ aconseguís un pressupost  mes gran segur que podríem millorar cosetes però tal com esta fet, l´ únic que podem fer es donar las gracies al Manel (sobre tot) i a totes aquelles personetes que perden el seu temps i diners per que uns pocs amics arlekinats  passin un dia d´ esport i companys tots junts.
Sobre tot m´ agradaria remarcar molt la feina del Manel, del Birrero i de la gent que any darrere any segueixen fent esforços per que L´ Interpenyes acabi jugant-se.
Jo he participat d´ arbitre un any i he vist las dificultats que comporta un torneig com aquest i es d´ admirar tot l´ esforç i ganes que li dediquen aquesta gent, així que com he dit abans, crec que el torneig esta lo millor possible dins de las seves possibilitats i per mi ja n´ hi ha prou.
Si hi ha algú que aconsegueix fer mes amb aquest pressupost que es posi en contacte amb el Manel que segur que arribaran a un acord i ell ho agrairà, jejejeje, queixar-se es molt fàcil  però actuar costa molt.

I per acabar... Unes paraules per als arlequinats!

Que es  preparin per que aquest any la lliga será molt llarga, per que acabarem fent els Play-Off d´ ascens a Segona A i els guanyarem, entre els partits de lliga, els Play-Off i la celebració aquest any tindrem futbol un munt de mesos, jajajajajaja.
En lo que respecta al torneig m´ agradaria remarcar el caràcter amistós del Interpenyes, recordar a la gent que els jugadors som amateurs i que la majoria te que anar a treballar el dilluns i sobre tot, sobre tot que tinguin respecte desde  las grades, penseu que si falteu al respecte a algun jugador podria ser que el seu pare, mare, germà, novia, dona o amic pot estar assegut al seu costat i podríem tenir un disgust, animar SI però insultar i faltar al respecte NO, si us plau, es una jornada de companyerisme i amistat entre amics arlequinats que desprès ens veiem al camp cada 15 dies, no fem d´ això cap guerra ni discussió´, tothom vol guanyar però campió només pot haver  un.
 També donaria les gracies a tots el que vinguin a veure els partits i sobre tot als patrocinadors per donar-nos l´ oportunitat de jugar un any mes aquest Torneig tan maco.



Roger, es confirma com a porter de Jogar Sabadell. Desprès de que els rumors i que gairebé es confirmés que jugaria amb l'equip dels organitzadors, ha decidit donar un cop de mà als de Garcés i s'ha ofert com a porter per a suplir les necessitats de l'equip. Ens congratulem que Roger hagi près aquesta decissió i creiem que ha entès perfectament l'esperit del torneig. Molta sort.



Més a: www.arlekinats.com
Ara a @wssbarcelona fent créixer el futbol femení.

Soc birrerooooo, i vinc al camp amb una Moritz fresqueta, soc birrerooooo, abans del partit em foto una estrelleta, soc birrerooooo, a mitja part no bec aigua per cervesa...

Desconnectat birrero

  • Penya @rlekinats.com
  • President
  • *
  • Missatges: 12495
  • Gènere: Masculí
  • Twitter: @JordiRomagosa
    • www.wssbarcelona.com
Re:Diari del VI Interpenyes.
« Respondre #11 el: 06 de Juliol de 2010, 15:51:41 pm »
Resistència/Foreros està negociant un fitxatge bomba, d'un jugador, soci del CE Sabadell, per acabar d'omplit les fitxes de l'equip. El mateix fitxatge, no caldria que vingués de fora, si no que es trobaria a la mateixa banqueta, ja que l'equip està intentant convèncer a MurcianoSBD per que accepti calçar-se les botes de nou com a jugador.



Entrevista a Manelinho, President d'@rlekinats.com:
Citar
Com veus el torneig, a part d'amb els ulls?

Sobretot la veig o la visc amb molta il·lusió. En vam ser els creadors i de sempre en som els organitzadors, pel que fa que degut al torneig tinguem una feinada previa espectacular (de mesos) però, com et dic, molt il·lusionats de veure que és per damunt de tot una diada lúdico-festiva en clau @rlekinada i més tenint en compte que ja a mitja temporada hi ha molta gent que ja ens pregunta pel proper torneig. Podria dir que hem posat una data en el calendari dels @rlekinats, fet que ens omple d'orgull.

Com arriba el teu equip al torneig?

Aquesta pregunta també me la faig jo. Malauradament, com tothom sap, cada vegada costa més preparar el torneig, ja sigui per la normativa, per tancar els pressupostos o animar a alguns que no tenen clar si participar o no, pel que equip, el que es diu equip, és difícil analitzar-lo per una qüestió molt simple: no hem fet un sol entrenament, però en quant a ganes i il·lusió no ens guanyà ningú!

A que aspireu un cop comenci a rodar la bola?

Més que aspirar diré que no renunciem a res, tot i que sabem que hi ha altres equips que arriben al torneig molt més forts que nosaltres, però precisament el nou format pot donar moltes sorpreses i perquè no podem ser nosaltres qui la donem?

Quins creus que seran les revelacions del torneig?

Més que revelacions jo crec que hi ha dos equips que ja estan plenament consolidats. Tant Resistència Foreros com La Força Arlequinada es preveuen com als dominadors del torneig, ja sigui perquè l'any passat van demostrar el seu potencial i perquè segurament són qui arriben més rodats a la cita. Tot i així, segur que hi haurà qui donarà més d'un ensurt.

Que milloraries del torneig?

Taaaaantes coses... som autoexigents i ens agradaria fer moltes coses i millorar-ne d'altres, encara que fossin adjacents al que és exclusivament el tema esportiu, però malauradament el pressupost limita d'una manera brutal i es fa complicat incloure noves iniciatives que ja tenim empescades però que fa falta algun tipus d'inversió. També m'agradaria poder comptar amb més equips, perquè el torneig es basa precisament en participar d'un dia entre companys i amics de 'patiments' @rlekinats, però això ja és poc més que un tema individual pel que no tinc cap mena de control ni poder.

I per acabar... Unes paraules per als arlequinats!

Donc que com a organitzadors del torneig que som, estarem molt contents de veure el pavelló de Can Balsach ple fins la bandera per a veure com juguen tots i cadascun dels equips participants. I als equips i jugadors els diria (de fet ja els hi dic) que es prenguin el torneig com ha de ser, amb sana competició i 'fair-play'.



L'últim rumor sobre l'equip de Periodistes, és que Pirri pot jugar alguns partits amb ells, ja que a pesar de que té feina aquell dia, s'ho podria combinar per donar mostres de la seva classe sobre la pista. Esperem que es confirmi el rumor i aporti un toc de qualitat al torneig i a l'equip.



Segura, portera del femení, i entrenadora també del futbol base femení, participarà en el torneig, dintre de l'equip d'Entrenadors FutFem. Esperem que no li tingui agafades les mesures a la porteria, ja que en cas contrari, veurem molts pocs gols en els seus partits. Curiosament, a l'equip hi participaran 2 jugadors més amb experiència sota pals.



Més a: www.arlekinats.com
« Darrera modificació: 06 de Juliol de 2010, 15:58:11 pm per birrero »
Ara a @wssbarcelona fent créixer el futbol femení.

Soc birrerooooo, i vinc al camp amb una Moritz fresqueta, soc birrerooooo, abans del partit em foto una estrelleta, soc birrerooooo, a mitja part no bec aigua per cervesa...

Desconnectat pirri

  • CE Foreros Arlekinats
  • Jugador Prof.
  • *
  • Missatges: 1072
  • Gènere: Masculí
Re:Diari del VI Interpenyes.
« Respondre #12 el: 06 de Juliol de 2010, 22:42:48 pm »
Bona nit a tothom després de un llarg temps!!

Vui confirmar els rumors que deia el meu amic BIRRERO, i dic que anava molt  bè informat, estaré tot el torneig...i espero jugar la final...!!!!!

Estic molt content de poder participar i em fà molta ilusió jugar amb la nostra gent del Sabadell, amics, coneguts, socis, etc.

Espero que podem gaudir tots i que disfruteu...amb el joc dels periodistes....Inte ntarem donar guerra.

Gracies estimat BIRRERO per lo que deies de la calitat...es nota que m'estimes!!! imagino que acavaré empipat cuan acabi el torneig..però es que
si no es així...no sería Pirri!

Lo dit amics, ens veiem demà, i espero que els joves que jugueu sortiu el divendres a la nit per vindre cansats.!!

una abraçada i visca el nostre sabadell!!
Miguel, siempre estaré a tu lado y tú debes estar conmigo para seguir viviendo.

Desconnectat *jabo*

  • CE Foreros Arlekinats
  • Entrenador
  • *
  • Missatges: 1666
  • Gènere: Masculí
  • No hace falta destrozarse en el foro ^^
Re:Diari del VI Interpenyes.
« Respondre #13 el: 06 de Juliol de 2010, 23:18:57 pm »
Bona nit a tothom després de un llarg temps!!

Vui confirmar els rumors que deia el meu amic BIRRERO, i dic que anava molt  bè informat, estaré tot el torneig...i espero jugar la final...!!!!!

Estic molt content de poder participar i em fà molta ilusió jugar amb la nostra gent del Sabadell, amics, coneguts, socis, etc.

Espero que podem gaudir tots i que disfruteu...amb el joc dels periodistes....Inte ntarem donar guerra.

Gracies estimat BIRRERO per lo que deies de la calitat...es nota que m'estimes!!! imagino que acavaré empipat cuan acabi el torneig..però es que
si no es així...no sería Pirri!

Lo dit amics, ens veiem demà, i espero que els joves que jugueu sortiu el divendres a la nit per vindre cansats.!!

una abraçada i visca el nostre sabadell!!

Me alegro mucho pirri  :ok Ya te hare un traje personalizado para la proxima boda :) jajajajajajaja  :-*

Desconnectat birrero

  • Penya @rlekinats.com
  • President
  • *
  • Missatges: 12495
  • Gènere: Masculí
  • Twitter: @JordiRomagosa
    • www.wssbarcelona.com
Re:Diari del VI Interpenyes.
« Respondre #14 el: 07 de Juliol de 2010, 09:42:15 am »
 ;D ;D ;D



@rlekinats.com, anuncia que durant el VI Torneig InterPenyes C.E. Sabadell que organitzarà el proper dissabte, 10 de juliol, a Can Balsach, sortejarà tres samarretes del C.E. Sabadell, gentilesa del propi Centre d’Esports Sabadell.

Es vendran participacions durant tot el torneig i abans de l’entrega de trofeus, cap a les 9 del vespre, es farà el sorteig.

(extret de www.arlekinats.com , on trobareu més informació).



Entrevista a PIPO, soci del CE Sabadell FC i conegut forero:

Citar
Com veus el torneig, a part d'amb els ulls?

Doncs em sembla un torneig molt interessant i un molt bon dia per ajuntar a molts arlequinats, de totes maneres, he vist alguns partits durant aquests anys (pocs, la veritat) i crec que la gent s'ho pren massa en serio e hi ha masses piques i una mica de mala llet xD crec que lo important es anar a passar-ho bé i si tens la sort de guanyar doncs millor.

Com arriba el teu equip preferit al torneig?

Per amistats i família vaig amb els foreros, i bueno, arriben com actuals campions del torneig i pel que he llegit mantenen la base de l'equip, aixi que crec que arriben bé i amb moltes ganes.

A que creus que aspiren un cop comenci a rodar la bola?

He vist que hi han un parell d'equips nous, sobretot el del futbol femeni que diuen que porten un gran equip, però crec que els foreros poden revalidar el titol amb el permís també de la força arlequinada, que se també que tenen un gran equip.

Quins creus que seran les revelacions del torneig?

No conec bé tots els equips, aixi que és complicat donar una resposta, pero va, em mullaré xD l'equip de periodistes arribará a semifinals i serà la revelació.

Que milloraries del torneig?

Crec que el torneig és perfecte, l'únic que milloraria és lo que he dit abans, és a dir, que els jugadors entenguin que és un torneig de germanor, em sembla bé que siguin competitius i que volguin guanyar pero sense mal rollos ni lesions de ningú.

I per acabar... Unes paraules per als arlequinats!

Doncs que renovin el carnet de soci per la temporada que ve, que tornarem al Play - Off !!! i pel que fa a l'interpenyes doncs molta sort a tots els equips i que disfruteu d'un gran día !!



La Força Arlekinada, té la seva primera baixa, abans de començar la competició. Harry-Potter 4, amb una fisura al turmell, no podrà disputar el torneig per lesió. La seva fitxa serà aprofitada per PAU_SBD_10, que combinarà la direcció a la banqueta amb uns minuts a la pista, i tornarà així desprès d'una llarguíssima lesió a calçar-se unes botes.



Xavi Andreu i Xavi Rossell, altes confirmades a l'equip de Periodistes. L'equip comença a perfilar els seus noms i de ser un dels equips dels que menys se sabia, ja comença a posar les seves cartes boca amunt. Esperem que tinguin molta sort en el torneig i li respectin les lesions.  



Més a: www.arlekinats.com


« Darrera modificació: 07 de Juliol de 2010, 10:07:00 am per birrero »
Ara a @wssbarcelona fent créixer el futbol femení.

Soc birrerooooo, i vinc al camp amb una Moritz fresqueta, soc birrerooooo, abans del partit em foto una estrelleta, soc birrerooooo, a mitja part no bec aigua per cervesa...

Desconnectat MUTIO

  • CE Foreros Arlekinats
  • President
  • *
  • Missatges: 8778
  • Gènere: Masculí
  • MAKINA FOREVER!!
Re:Diari del VI Interpenyes.
« Respondre #15 el: 07 de Juliol de 2010, 11:31:10 am »
Bona nit a tothom després de un llarg temps!!

Vui confirmar els rumors que deia el meu amic BIRRERO, i dic que anava molt  bè informat, estaré tot el torneig...i espero jugar la final...!!!!!

Estic molt content de poder participar i em fà molta ilusió jugar amb la nostra gent del Sabadell, amics, coneguts, socis, etc.

Espero que podem gaudir tots i que disfruteu...amb el joc dels periodistes....Inte ntarem donar guerra.

Gracies estimat BIRRERO per lo que deies de la calitat...es nota que m'estimes!!! imagino que acavaré empipat cuan acabi el torneig..però es que
si no es així...no sería Pirri!

Lo dit amics, ens veiem demà, i espero que els joves que jugueu sortiu el divendres a la nit per vindre cansats.!!

una abraçada i visca el nostre sabadell!!

Me alegro mucho pirri  :ok Ya te hare un traje personalizado para la proxima boda :) jajajajajajaja  :-*

Grande Pirri  :ok
Forero Més Educat + Millor Forero Forero Més Educat

www.miequipo.es

Desconnectat birrero

  • Penya @rlekinats.com
  • President
  • *
  • Missatges: 12495
  • Gènere: Masculí
  • Twitter: @JordiRomagosa
    • www.wssbarcelona.com
Re:Diari del VI Interpenyes.
« Respondre #16 el: 08 de Juliol de 2010, 20:26:25 pm »

Dani Alonso, jugador per el qual s'han disputat els seus serveis Jogar Sabadell i La Força Arlekinada, al final s'ha decidit per defensar els colors de l'equip entrenat per PAU_SBD_10.



Entrevista amb almuniaforever, jugador estrella d'@rlekinats.com:

Citar
Com veus el torneig, a part d'amb els ulls?

El Torneig, se'ns dubte, és un esdeveniment marcat en el calendari de tots els que hi participem. Un dia molt bonic de viure rodejats de bona gent i tots arlequinats. A part, és una manera de 'matar' l'estiu, que en moltes ocasions, sobretot quant no juguem playoff, se'ns fa molt llarg fins que no comença la pretemporada. A més, podem practicar l'esport que més ens agrada i suar una mica, que la gran majoria ho necessitem... ;D

Com arriba el teu equip al torneig?

Serem un equip difícil de batre, això segur. Intentarem millorar el resultat de l'any passat, cosa que no és gens difícil...jajaja. Tots tenim en ment el Torneig de fa dos anys que vam sortir campions i la il·lusió sempre és repetir, però el més important és passar un gran dia, que ningú prengui mal i si el resultat acompanya, doncs millor que millor, però és totalment secundari.

A que aspireu un cop comenci a rodar la bola?

Com ja he dit abans, la il·lusió que tenim tots és la de fer un bon paper i si és pot guanyar el Torneig doncs això que ens emportaríem. Nosaltres com a equip organitzador, primerament serà que el Torneig funcioni amb tota normalitat, sense cap problema i esportivament doncs guanyar els màxim de partits possibles.

Quins creus que seran les revelacions del torneig?

L'equip de Socis. Estic convençut que faran un gran paper. De fet, en les dues participacions que han fet han quedat tercer, no descarto que arribin a la final aquest any. Llavors, els Periodistes i els Entrenadors de FutFem són una incògnita. Però vaja, al final Resistència Foreros i La Força Arlequinada segur que estaran lluitant pel títol.

Que milloraries del torneig?

Sincerament, és difícil millorar coses quant es compta amb un pressupost tant ajustat. El Torneig està magníficament organitzat i això és gràcies a persones que treballen molt desinteressadament per fer possible que gairebé 100 persones entre jugadors, entrenadors, àrbitres... poguem disfrutar d'aquest dia. Una cosa millorable seria la col·laboració per part d'alguns, però això no està a l'abast de l'organització, per tant no és gens recriminable.

I per acabar... Unes paraules per als arlequinats!

Doncs que disfruteu del Torneig de dissabte, que vingueu amb l'esperit competitiu a tope, però sense oblidar que aquest és un Torneig de germanor, amistós, que no ens guanyem la vida en això i que el dilluns molts de nosaltres haurem d'anar a treballar.



Joan Carles, repetirà, per tercera vegada consecutiva, a l'equip arbitral. Com cada any, aquest àrbitre, NO-professional, vindrà per a donar un cop de mà e intentar aportar justícia e imparcialitat en els partits que es disputin a Cal Balsach. Com sempre, serà criticat, amb raó o sense, però ho farà el millor que pugui.



Més a: www.arlekinats.com
Ara a @wssbarcelona fent créixer el futbol femení.

Soc birrerooooo, i vinc al camp amb una Moritz fresqueta, soc birrerooooo, abans del partit em foto una estrelleta, soc birrerooooo, a mitja part no bec aigua per cervesa...

Desconnectat birrero

  • Penya @rlekinats.com
  • President
  • *
  • Missatges: 12495
  • Gènere: Masculí
  • Twitter: @JordiRomagosa
    • www.wssbarcelona.com
Re:Diari del VI Interpenyes.
« Respondre #17 el: 09 de Juliol de 2010, 10:18:24 am »

L'equip de Socis No Penyistes, pateix una gran baixa. Mayolete, un dels puntals de l'equip, per causa d'una lesió muscular d'última hora.



Entrevista a SbdPrimera-Vitto52, un dels capitans de l'Equip de Socis, i que va marcar el penal decissiu en l'últim interpenyes:

Com veus el torneig, a part d'amb els ulls?
Mira doncs el torneig d'aquest any el veig molt disputat, possiblement és l'edició que més travesses poden surtir a favor d'uns i d'altres. Crec que no hi ha cap favorit clar, és a dir, que tothom comença amb les mateixes opcions de guanyar i el resultat final es podrà començara  veure a partir de la tercera jornada de la lligueta.

Com arriba el teu equip al torneig?
Doncs si fa o no ho fa com els altres anys, aquest any hi hagut un canvi de coordinador ja que jo anava molt liat, però crec que el Rafa (raros al fòrum) ha fet una bona feina. Arribem amb molta il·lusió i amb ganes com cada any, amb alguna cara nova que ens aporta nous aires però intentant mantenir el bloc dels altres anys que és el que ens ha donat els tercers llocs a les passades edicions.

A que aspireu un cop comenci a rodar la bola?
Aspirar no aspirem a res, s'ha d'anar partit a partit, veure com evolucionem anar fent petits retocs i sobretot cuidar l'estat físic i evitar les lesions cosa que ens ha perjudicat els darrers anys.

Quins creus que seran les revelacions del torneig?
Revelacions dóns per revelacions aposto per l'equip de Periodistes, primer no confiava amb aquesta formació però vist els jugadors que porten crec que poden fer un paper més que digne. Altres equips com La Força i JOGAR sempre poden donar guerra perquè tècnicament són molt bons.

Que milloraries del torneig?
Millorar, doncs sempre hi han coses a millorar; es podria fer una llista molt llarga, però uns punts bàsics que a mi no m'agraden són els sacs de banda i còrner amb el peu, perquè del no res poden treure gols a base de rebots; el tema del porter fòra de l'àrea també se l'hi hauria de fer una ullada.

I per acabar... Unes paraules per als arlequinats!
Doncs només dir que ens ho passarem molt bé i que guanyi el millor!



Més a: www.arlekinats.com
Ara a @wssbarcelona fent créixer el futbol femení.

Soc birrerooooo, i vinc al camp amb una Moritz fresqueta, soc birrerooooo, abans del partit em foto una estrelleta, soc birrerooooo, a mitja part no bec aigua per cervesa...

Desconnectat birrero

  • Penya @rlekinats.com
  • President
  • *
  • Missatges: 12495
  • Gènere: Masculí
  • Twitter: @JordiRomagosa
    • www.wssbarcelona.com
Re:Diari del VI Interpenyes.
« Respondre #18 el: 11 de Juliol de 2010, 11:01:32 am »
Resultats definitius:

09.00 Periodistes-Equip de Socis   4-0
09.25 @rlekinats.com-Entrenadors FutFem   1-2
09.50 Jogar Sabadell-La Força Arlequinada   0-3

10.15 Periodistes-@rlekinats.com   2-4
10.40 Jogar Sabadell-Resistència Foreros   1-3
11.05 Equip de Socis-Entrenadors FutFem   0-1

11.30 Resist. Foreros-Força Arlequinada   1-1
11.55 Jogar Sabadell-Entrenadors FutFem   1-4
12.20 Equip de Socis-@rlekinats.com   0-2

12.45 Resistència Foreros-Entren. FutFem   0-0
13.10 Periodistes-La Força Arlequinada   2-3
13.35 Jogar Sabadell-Equip de Socis   2-0

14.00 Periodistes-Resistència Foreros   0-2
14.25 Equips de Socis-Força Arlequinada   0-6
14.50 @rlekinats.com-Jogar Sabadell   3-2

15.15 Periodistes-Entrenadors FutFem   1-4
15.40 @rlekinats.com-Força Arlequinada   1-3
16.05 Resistència Foreros-Equip de Socis   1-0

16.30 Periodistes-Jogar Sabadell   2-2
16.55 @rlekinats.com-Resistència Foreros   2-0
17.20 Entren. FutFem-Força Arlequinada   2-1

Classificació Primera Fase:
Entrenadors Futfem                      16 punts    13-4
La Força Arlekinada                       13 punts    17-6
@rlekinats.com                              12 punts    13-9
Resistència Foreros                       11 punts      7-4
Periodistes F.C.                               4 punts    11-15
Jogar Sabadell                                 4 punts      8-15
Equip de Socis                                 0 punts      0-16

Quarts de Final:
17.45 Resistència Foreros - Periodistes F.C.     1-1 (3-4 als penals)
18.10 @rlekinats.com - Jogar Sabadell              1-2
18.35 La Força Arlekinada - Equip de Socis       3-1

Semifinals:
19.00 Entrenadors Futfem - Periodistes F.C.     2-4  
19.30 Jogar Sabadell -  La Força Arlekinada      0-4

3r i 4t lloc:
20.00 Entrenadors Futfem - Jogar Sabadell      2-3

Final:
20.30 Periodistes - La Força Arlekinada            2-4 (Oriol V., Albert G./Dani A. (2), Josep G, Julián)


Màxims golejadors:
Dani Alonso (La Força Arlekinada)               13 gols.
Colli (La Força Arlekinada)                             8 gols.
Oriol Ventura (Periodistes F.C.)                     6 gols.
Juan Castelló (Jogar Sabadell)                      6 gols.
Jordi Bransuela (Entrenadors Futfem)           5 gols.
Pau Monràs (@rlekinats.com)                        5 gols.


Equip menys golejat:
Resistència Foreros     5 gols (5 en 7 partits. 0.71 per partit).
La Força Arlekinada     9 gols (9 en 9. 1 per partit).
Entrenadors Futfem    11 gols (11 en 9. 1.22 per partit).
@rlekinats.com            11 gols (11 en 7 partits. 1.57 per partit).


Si algú necessita alguna dada en particular en el tema gols, partits, plantilles... que m'ho demani. Tinc totes les dades en un programa informàtic.



Més a: www.arlekinats.com
« Darrera modificació: 11 de Juliol de 2010, 12:44:59 pm per birrero »
Ara a @wssbarcelona fent créixer el futbol femení.

Soc birrerooooo, i vinc al camp amb una Moritz fresqueta, soc birrerooooo, abans del partit em foto una estrelleta, soc birrerooooo, a mitja part no bec aigua per cervesa...

Desconnectat birrero

  • Penya @rlekinats.com
  • President
  • *
  • Missatges: 12495
  • Gènere: Masculí
  • Twitter: @JordiRomagosa
    • www.wssbarcelona.com
Re:Diari del VI Interpenyes.
« Respondre #19 el: 13 de Juliol de 2010, 15:56:16 pm »
100% sabadell, contrastat davanter de Resistència/Foreros, amb un esguinç de turmell ja ha fet l'estiu. Una de les baixes més destacades del seu equip, només va tenir temps de marcar un gol per al seu equip, i en el segon partit del seu equip va patir aquesta dura lesió, en una relliscada vora un còrner.



Entrevista a pirri, jugador de Periodistes F.C.:

Citar
Com has vist el torneig, a part d'amb els ulls?

He vist un torneig molt ben organitzat i amb molta unió per part de tota la gent, tant de jugadors, com de àrbitres, organitzadors i de públic. Mis felicitacions als organitzadors.

Com ha arribat el teu equip al torneig?

Ens vem trobar molt a gust, molt contents però molt cansats. L'edad no perdona i entre el Xavi Andreu, el Xavi Rosell, el Carles Reiet i un servidor teníem un equip de dinosauris, amb mes de 200 anys a la pista!

Com us heu sentit durant el torneig?

Nosaltres creiem que vem complir amb bona nota. Va ser una sorpresa arribar a la final després de la desastrosa primera fase que vem fer, a mès, hem de tindre en compte que entre partit i partit, i van ser uns quants, ens fotíem mig litre de cervesa per recuperar, es un dia per gaudir i nosaltres ho féiem com ens agrada. Amb futbol, amb cervesa i rodejat d'arlequinats.

Quins creus que ha sigut la revelació del torneig? I la decepció?

Penso que la revelació em sigut nosaltres, els periodistes. Ningú donava rès per nosaltres, però me'n recordo que a tothom li deia al de matí que jugaríem la final i que jo no la podria jugar per que marxava fora a aquesta hora. Va ser una premonició, ja ja ja però ho feia mes en conya que no per què creies en això. Vem arribar molt lluny a pesar de que vem ser el equip pitjor fisicament.
en quant a la decepció penso que no ha hagut cap. Tots els equipos van ratllar a un gran nivell i no n'hi han decepció. Es tractava de disfrutar, però sempre vols guanyar i a vegades els nervis tambè surten. penso que a nivel personal la decepció vaig ser jo, ja que soc molt exigent i a vegades no vaig estar a la altura dels partits. tinc que destacar a varis bons jugadors...Birri, Pau Monràs i el seu Nebot, Carles Baldellou, Mutio (ens vem fer un tratje mutuament) i tambè em va agradar el equip que va guanyar. Jugaven molt bè i corrien molt. Semblava que havíen once jugadors a la pista.

Que milloraries del torneig?

No milloraria rés. Va ser perfecte. Em va agradar molt com estava tot montat. El Birrero va fer una molt bona feina a peu de taula. no esperava menys. L'únic pero que poso es que tindria que haver 2 minuts mes de partit, seria com una espècie de descompte, ja que a vegades la gent, i m'inclós, perdem temps per guanyar fins i tot en aquet tipus de torneig.

I per acabar... Unes paraules per als arlequinats!

Als aficionats del C.E.Sabadell els hi vull dir que ser del Sabadell es una de les millors coses que et poden passar a la vida, que siguin fidels als bons i dolents moments, i a la canalla jove que comença, els animo a que quan tinguin la primera novieta, ja la portin al camp, que l'aficionin que el Sabadell es un gran poder de convenciment, que ningú deixi d'estimar o apoyar al Sabadell per que es trobi una dona al camí. La dona que no et deixi veure i animar al Sabadell..és que no t'estima lo suficient. S'ha de vendre bé lo que es el Sabadell. Per lo tant, al camp amb la dona també, que contra més siguem... més ho agrairem.

Visca el nostre Sabadell.


Més a: www.arlekinats.com
« Darrera modificació: 13 de Juliol de 2010, 16:00:56 pm per birrero »
Ara a @wssbarcelona fent créixer el futbol femení.

Soc birrerooooo, i vinc al camp amb una Moritz fresqueta, soc birrerooooo, abans del partit em foto una estrelleta, soc birrerooooo, a mitja part no bec aigua per cervesa...