SABADELL > SABADELL, ESPORTS i CIUTAT

image gapsa sabadell ha perdut!!

(1/1)

friend:
l'image gapsa sabadell ha perdut avui!! :no: wenuu millor dit l'han robat descaradament!! l'ultima falta q l'han pitat al perry no era jo estaba just davant i ho e vist clarament q no era, fins i tot havia un senyor i una senyora q eren del castello fins i tot ho an admes q no era faltaa!! kin robooo!! i per acabar-ho de rematar van i le piten tecnica quan falta nomes un 1 minut!! kin injust!! tot sa de dir avui no an fet un bon partit pero san recuperat bastant be l'ultima quart!! i impresionant sortida del image gapsa sabadell al primer quart pero a anat perdent pistonada!! una llastimaaa!

el castello tp era tan mal ekip....tenia bons jugadors com per exemple un 4 q es diu amador i un nord-america, fisher molt bon tirador akest i un jove rus amb molt bona ma tb!!

ara esta bastant dificil el playoff pero em de continuar lluitant!! :'(

CudiSBD:
EL que es incomprensible a sigut el baixon que an tingut!!!!!!! han acabat l 1r quart guanyant de mes de 10 i acaben el segon perden de 8 o 9 (mes o menys, no stic segur) despres ha sigut cuan a vingut el robu despres d'una altre remontada epica -a falta d'un minut perdiem nomes d'1 i ens piten falta inexisten n contra i la logica tecnica frut de la desesperacio dels arlekinats- Ara el play-off passa per guanyar els 2 partits q qden ( 1 a fora i l'altre a casa) i que el Celso Miguez perdi tots 2... Dificil pero no imposible!!!!!!!  :bigcry:

sexeibirra:
Desgraciadament, avui el Celso Miguez aquest ha guanyat a fora.
Que xungo! :-\

Navegació

[0] Índex de Missatges

Go to full version