Autor Tema: Comentaris i entrevistes a nominats  (Llegit 10472 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

Fum fum fum

  • Visitant
Comentaris i entrevistes a nominats
« el: 19 de Gener de 2009, 14:13:44 pm »
Benvolguts foreros/es,

Obrim aquest post per a parlar, debatre, discutir, opinar, i fer quinieles sobre les nominacions d'aquest any.

A més, anirem publicant periòdicament entrevistes fetes als nominats d'enguany, perquè tots conegueu les opinions dels nominats.


Recordo que aquest any, la llista de nominacions és la següent:

Amb 6: Umbria
Amb 3: Panso, Pipo i Sexeibirra
Amb 2: Almuniaforever, Antcarcer, Arrrrrrlekinat, Birrero, Kitanovsky, Pajarillo i Visi
Amb 1: 101%arlequinat, Adrysbd, Arlekinado, Bend, Domeco, Encigalat, Ferni, Frannistelrooy, Fum fum fum, Garces, Gol del Sabadell, Ivo Sbd, Manelinho, Markgsihool, Moussambani, MurcianoSBD, Mutio, Randel, Rebote, Resis, Ripolletenc, Roma, Ruben_cesbd, Sabadell Power, SaC_DruMMeR, Sbdarlekinat, Tronador, Victor, WebTeam SBD, X-Men Aigua i Xandri


En total, 60 nominacions en 15 categories, que han recaigut sobre 42 foreros. Enhorabona a tots!

Fum fum fum

  • Visitant
Entrevista a PIPO
« Respondre #1 el: 19 de Gener de 2009, 15:40:09 pm »
ENTREVISTA A PIPO | Nominat a Millor Discussió, Forero Més Educat i Post Més Catxondo


"Ja em conectava al fòrum des d'una consola quan no tenia diners per comprar-me un ordinador"



- Què opines del Fòrum del Sabadell? Des de quan hi participes?
Doncs només tinc paraules d'elogi cap aquest fòrum i des d'aqui m'agradaria felicitar a tota la gent que ho fa possible, gràcies a aquest fòrum estem al dia practicament minut a minut de tota l'actualitat del Centre D'esports Sabadell, fa anys només teniem l'oportunitat de saber l'última hora del nostre equip a través del Diari Sabadell i ara com dic, sabem les novetats del equip fins i tot abans de que sortin publicades en els mitjans de comunicació, cosa que s'ha d'agrair a tots els usuaris que hi participen.
Aquest fòrum ens dona també la possibilitat d'estar al dia en tot lo que passa a la ciutat de Sabadell i arreu del món, o sigui, qualsevol noticia important esta comentada aquí i es per aixo que només obrint aquesta pàgina web, estàs al dia de tot,cosa que encara el fa més gran.
Participo en el fòrum practicament des del seus inicis, fa molts anys quan no tenia diners per comprar-me un ordenador jaja! ja em conectava al fòrum aquell de fons negre a través de la consola Dreamcast i desde aquella època fins al dia d'avui me'l miro diariament.

- Quina opinió et mereix la creació dels Premis Fòrum?
Doncs crec que es una molt bona iniciativa i felicito al Fum fum fum i a totes les persones implicades per fer-ho possible ja que de ben segur es un treball laburios, crec que es una forma divertida de premiar als usuaris la seva dedicació durant tot l'any i passar una bona estona.

- Esperaves la teva nominació? Creus que és justa? Per què creus que t'haurien de votar?
Sincerament no m'esperava estar nominat i encara menys estar-ho en 3 nominacions, ja que soc una persona força timida i reservada i acostumo a passar desapercebut xD es per aixo que agraeixo a totes les persones que han proposat la meva nominació.
Crec que no soc la persona indicada per dir si es just o no o si m'han de votar o no jeje! només diré que els 3 "rivals" que tinc en les 3 nominacions es mereixen el premi, per tant guanyi qui guanyi sera merescut.

- Què opines del Centre d'Esports Sabadell? Com veus la present temporada?
Doncs ho veig negre jeje! jo sempre soc optimista pero es que un equip que esta 4 mesos sense guanyar a casa ... abans de començar la temporada si que confiava en estar entre els 4 primers, tenia clar que Villarreal, Badalona, St Andreu i nosaltres teniem les 4 millors plantilles, encara que la nostra fos curta, confiava amb els fitxatges que s'havien fet ... després de mitja temporada veig que Javi Rdgz ho falla tot, que Joel es deixa la pell al camp pero no té el número de gols que jo esperava, que Axel ha fet 2 jugades bones en tota la lliga i ara fins i tot ens falla De Navas ! i etc etc, per tant, crec que acabarem a mitja taula en zona de ningú i amb mes pena que gloria, ojala m'equivoqui pero ho dubto molt.
« Darrera modificació: 20 de Gener de 2009, 12:27:28 pm per Fum fum fum »

Desconnectat PIPO

  • President
  • *********
  • Missatges: 8005
  • Gènere: Masculí
  • 28-05-11 Marc Fernandez nos dió la gloria !!
Re: Comentaris i entrevistes a nominats
« Respondre #2 el: 19 de Gener de 2009, 15:44:48 pm »
xDDDDDDDDDDDDD vaya titular m'has posat jajaja
28-05-2011 - Eibar -
Jo vaig viure l'ascens a la Lliga Adelante del C.E. Sabadell a Ipurúa

Fum fum fum

  • Visitant
Re: Comentaris i entrevistes a nominats
« Respondre #3 el: 19 de Gener de 2009, 15:47:38 pm »
xDDDDDDDDDDDDD vaya titular m'has posat jajaja

Es un titular que resumeix molt bé la teva passió pel Sabadell i per aquest fòrum!! Erem molts els que ja seguiem aquell primer fòrum i es bo que ens haguem trobat tots en el nou!

Fum fum fum

  • Visitant
Entrevista a GOL DEL SABADELL
« Respondre #4 el: 20 de Gener de 2009, 12:39:27 pm »
ENTREVISTA A GOL DEL SABADELL | Nominat a Forero Novell


"En 35 anys que fa que segueixo el Centre d'Esports no m'he perdut més de quinze partits"



- Què opines del Fòrum del Sabadell? Des de quan hi participes?
M'agrada molt i ha estat una gran sorpresa! Havia escoltat molt parlar del fòrum i a vegades m'havia connectat, però mai em vaig registrar, més que tot perquè a casa no tenia internet. Però a partir de juny un cop em van regalar un portàtil i em vaig donar d'alta a internet, el primer que vaig fer és entrar de forma tranquila al fòrum i registrar-me com a usuari. Per tant participo des del mes de juny de 2008.

- Quina opinió et mereix la creació dels Premis Fòrum?
Molt simpàtics i divertits. I molta feina pel Fum que crec que és el responsable de l'estudi de tots els nominats i de portar endavant aquesta magnífica iniciativa. A més com hi han moltes categories som molts els foreros que apareixem en una o en altre i a vegades en vàries. Jo ja he votat i m'ho vaig passar molt bé.

- Esperaves la teva nominació? Creus que és justa? Per què creus que t'haurien de votar?
Doncs no! Perquè tampoc sabia molt bé com funcionava, si era per votació d'una gran llista, si hi havien varis nominats, si s'escollia una persona de forma directa... i la veritat és que m'ha fet molta il·lusió. No se si és justa, jo veig molts foreros novells que han entrat amb moltes ganes i molt implicats en el fòrum, participant als diferents posts o propostes...
Per què m'haurien de votar? No està bé que jo ho digui, som molts els que tenim una característica comuna, com és estimar aquests colors i escriure al fòrum amb molt sentiment vers aquests colors. Jo en tinc 40 anys i des dels 4-5  anys que em portava el meu pare, no crec que m'hagi perdut a casa molt més de 15 partits. Us comento una anècdota, jo de petit com tots els nens a vegades feia una mica el ruc i un diumenge al matí vaig trencar un vidre de casa, jugant amb el meu germà. El meu pare no em va castigar de forma immediata i em va sobtar, però quan va arribar l'hora de marxar al futbol aquell dia em va deixar a casa, encara recordo que vaig plorar tota la tarda, per mi allò si que era un càstig!

- Què opines del Centre d'Esports Sabadell? Com veus la present temporada?
El Centre d'Esports Sabadell per mi és un sentiment! Cada dia estic pendent del diari i de la ràdio, per sapiguer qualsevol novetat, l'equip titular, si algú s'ha lesionat... evidentment des del juny estic connectat de forma permanent al fòrum. Jo necessito aquest "vici" cada cap de setmana, a casa no em perdo un partit i fora vaig moltes vegades. Per mi encara que simpatitzo amb un equip de primera, el CE Sabadell és el més gran. De fet quan neix un nebot o un fill d'algun bon amic el faig soci de seguida, ja en porto 9 infantils!
La present temporada la veig amb una mica ja de conformisme. Estava molt ilusionat, com gairebé tothom, després de l'assemblea informativa de juliol, vam començar guanyant a casa i encara que no jugaven bé, doncs molt content... ara ja després de 6-7 partits sense guanyar a casa estic una mica desanimat. Penso que tenim un bon equip, millor que el de l'any passat però no amb la qualitat suficient per ser un candidat clar de play off, potser per jugadors amb "poca sang" o per la plantilla tant curta que s'ha confeccionat. De totes formes sóc optimista per naturalesa, ara mateix ja estic ilusionat amb el derby i com deia ahir el míster, si encadenem tres victòries seguides ens aproparem al 3er i 4rt lloc, ja que els dos primers han agafat l'AVE i estan fent una altra lliga.

Fum fum fum

  • Visitant
Entrevista a UMBRIA
« Respondre #5 el: 21 de Gener de 2009, 13:53:49 pm »
ENTREVISTA A UMBRIA | Doble nominada a Millor Discussió i nominada a Millor Moderadora, Forera Més Educada, Post Més Catxondo i Millor Iniciativa


"De vegades penso que hi ha més gent al Fòrum que a la Nova Creu Alta"



- Què opines del Fòrum del Sabadell? Des de quan hi participes?
Crec que el Forum és el punt de trobada arlequinada més gran que hi ha, de vegades penso que hi ha més gent per aqui que a la NCA, ja,ja,ja.... Aqui tothom és ben rebut i pot expressar lliure i obertament les seves opinions sempre dins del respecte i l'amor pels colors.
És un Fòrum complet on pots parlar de tot i estar al dia de mil coses i amb això ajuda a enriquir-te com a persona el poder veure opinions-mil i apendre coses noves.
Les persones responsables d'aquest lloc (Webteam) han sapigut fer valdre la seva personalitat i "savoir fair" i el que crec que és més important, han sapigut rodejar-se de gent excepcional per ajudar-los a dur a terme la feina de matenir un foro net i amb bon rotllo.
Jo em sento molt a gust i em declaro "enganxada al forum". Fa aproximadament un any i mig que hi sóc i he tingut la gran sort de conéixer a molts foreros i fer amistats amb alguns d'ells/elles que espero m'acompanyin molts anys.

- Quina opinió et mereix la creació dels Premis Fòrum?
Una idea divertida, diferent i excelent ja que fomenta la participació, no només a l'hora de votar, també fa que la gent s'animi a crear post de tots els colors. Felicitar al Fum per la idea, la feinada i la implicació.

- Esperaves la teva nominació? Creus que és justa? Per què creus que t'haurien de votar?
No, no hi contava, però he de dir que m'ha fet moltissima il·lusió veure que la gent troba interessant les meves participacions i que llegeix el que escric. Aixó ja és un premi i et fa continuar pensant i buscant maneres de contribuir a fer aquest lloc més gran. Gràcies a tothom!!!
Perquè m'haurien de votar...? Bé...el meu pare i la meva mare no saben fer anar un ordinador... avis ja no en tinc... els meus germans són un del Madrid i un del Barça... vaja que estic sola... si hi ha algú que li faig una mica de pena  ; )

- Què opines del Centre d'Esports Sabadell? Com veus la present temporada?
Per on començo... la majoria de vosaltres sabeu que en penso de com va el CES a nivell institucional i esportiu. És una llástima que un club com el nostre, històric i centenari es vegi pràcticament demanant almoïna per poder sobreviure.
Ser del CES crec que és un fet diferencial, és porta a l'ADN, uns ho descobreixen abans i d'altes més tard, peró és de cor. Que fàcil és ser del Barça o del Madrid... que dificil ser arlequinat!!! Però qui ho és, ho és d'anima i pateix davant l'incertessa del futur, crec que faria falta sang i savia nova en les entranyes del Club. No dic que les persones que hi ha ara no se l'estimin, senzillament crec que se l'haurien d'estimar millor i si per fer això han de renunciar o deixar entrar a formar part de l'infrastructura de Club noves aportacions destinades a millorar i a buscar solucions, que ho facin.
A nivell esportu i amb la mà al cor, espero no jugar el play-off de descens... snif,snif.
Aprofito per animar-vos a anar a veure l'Amateur que aquests si que estàn sols i són uns nanos molt vàlids, desde el cos técnic a la derrera incorporació!!!

Desconnectat sexeibirra

  • Secretari Tècnic
  • ********
  • Missatges: 4261
  • Gènere: Masculí
  • Un cor que batega en arlequinat. Estiga on estiga.
Re: Entrevista a UMBRIA
« Respondre #6 el: 21 de Gener de 2009, 17:57:53 pm »
ENTREVISTA A UMBRIA |
Crec que el Forum és el punt de trobada arlequinada més gran que hi ha, de vegades penso que hi ha més gent per aqui que a la NCA, ja,ja,ja....

Home, és que per exemple jo, si tinc que pujar cada dos diumenges des d'Ademúz, anem servits.  :laugh2:
Si, la meua firma està clara: Forero Més Polèmic
Sexe, Birra i Sabadell!

Fum fum fum

  • Visitant
Entrevista a VICTOR
« Respondre #7 el: 22 de Gener de 2009, 11:02:05 am »
ENTREVISTA A VICTOR | Nominat al Post Més Polèmic


"No volia crear un post polèmic, no crec que m'hagin de votar"



- Què opines del Fòrum del Sabadell? Des de quan hi participes?
Per mi el fòrum del Sabadell es una font d'informació diària del meu Sabadell i també d'altres notícies. Cada dia ho llegeixo, no hi ha dia que no entri per fer una ullada, si no entro tinc "una coseta" de no haver entrat encara. Això si, no escric a diari, només quan, en algun tema, crec que la meva opinió pot ser interessant.
Participo en aquest foro des del primer dia que es va fundar i abans ja havia entrat a l'antic.

- Quina opinió et mereix la creació dels Premis Fòrum?
Una manera de premiar al foreros més divertits, atrevits, originals... i també de "donar un toc d'atenció" als més "dolents".

- Esperaves la teva nominació? Creus que és justa? Per què creus que t'haurien de votar?
Ni molt menys esperava la nominació, ja ni me’n recordava d'aquell post. Quan vaig obrir aquell post tan "polèmic" no era la meva intenció, només volia veure que es pensava sobre un tema que a mi en dona molta pena com es barrejar futbol amb política. Malauradament quan parlem de seleccions de futbol, en aquest cas Espanya i Catalunya, estem parlant mes a dia d'avui de política que esport i això és lamentable. Per molta gent que t'agradi la selecció espanyola es ser "facha" i si t'agrada la catalana ets "independentista" i uns i altres no volen que guanyi l'altra.
Pot ser es justa la nominació, però repeteixo que no era la meva intenció. Però hi ha temes, que en ple segle XXI encara quan es parlen son una "guerra". No crec que m'hagin de votar, sincerament.

- Què opines del Centre d'Esports Sabadell? Com veus la present temporada?
Primer de tot que m'agradaria veure'l de nou a 2ºA, a 1º es més difícil avui en dia. Es tindria que professionalitzar una mica més el club per fer alguna cosa positiva i tenir una plantilla a raó la categoria que estem per aconseguir el objectius marcats. No fa falta tenir una plantilla com el Vilarreal B, però si l'objectiu es pujar, amb aquesta ho dubto, tot i que mai se sap.
L'actual temporada la veig com les anteriors, sense massa patiments per aconseguir la permanència, però amb moltes dificultats per estar entre els 4 primers, tot i que mai se sap, et surten quatre partits bons o amb sort i estàs a dalt, degut a la igualtat de l’actual grup. Però si quedéssim entre els 4 primers, no crec que pugéssim amb l'actual plantilla.

Fum fum fum

  • Visitant
Entrevista a REBOTE
« Respondre #8 el: 23 de Gener de 2009, 11:27:13 am »
ENTREVISTA A REBOTE | Nominat a Millor Galeria d'Art


"El equipo no ha podido desarrollar aún todo lo que veremos hasta final de temporada"



- Què opines del Fòrum del Sabadell? Des de quan hi participes?
Creo que si no existiera tendríamos que inventarlo, debo buena parte de mi participacion en las cosas del equipo a este forum y a través de él he conocido a grandes arlequinados, que mas puedo decir. Empecé a participar en Marzo del 2005.

- Quina opinió et mereix la creació dels Premis Fòrum?
Una buena forma de incentivar a los participantes para que aparte de comentar las cosas del equipo muestren sus inquietudes en otros campos, ya sea grafico, literario, investigacion y siempre a favor del equipo.

- Esperaves la teva nominació? Creus que és justa? Per què creus que t'haurien de votar?
Sinceramente si que la esperaba, la gente de este forum premia a los que trabajamos por el equipo sea de la forma que sea y con las nominaciones se ve.

- Què opines del Centre d'Esports Sabadell? Com veus la present temporada?
Simplemente es parte de mi vida desde que tenia 8 años. El equipo de este año tiene calidad pero un poco corto y con los problemas de lesiones no hemos podido desarrollar todo lo que creo veremos de aqui al final de temporada.

Fum fum fum

  • Visitant
Entrevista a SEXEIBIRRA
« Respondre #9 el: 24 de Gener de 2009, 12:53:33 pm »
ENTREVISTA A SEXEIBIRRA | Nominat a Forero Més Polèmic, Millor Discussió i Millor Enquesta


"La nominació a Polèmic és justa ja que vaig tornar al fòrum per a no mossegar-me la llengua"



- Què opines del Fòrum del Sabadell? Des de quan hi participes?
És el lloc de reunió i diàleg de tots els arlequinats, majoritàriament de a peu. Es en este lloc que podem deixar anar les nostres opinions e idees del club, i se pot fer amb llibertat, sense faltar, clar, però de manera que pots opinar el que te surt del rave sobre el club sense que la directiva intente tallar les opinions que no le son favorables.
També m'agrade per que des d'ací, coneixes els rumors que no coneixeries per els medis de comunicació oficial. I per la meua part, també m'agrade, ja que al viure a fora, tinc poc accès a les notícies del club i el seu entorn. El Foro m'ajude a viure un poc més en arlequinat. Participe-hi des de la seua creació, casi.

- Quina opinió et mereix la creació dels Premis Fòrum?
És una bona idea. Primer afavorix la participació dels foreros i la interrelació i coneixement entre ells, i desprès se premia la educació, la feina (els que son moderadors), la participació, etc. Me va agradar molt la seua creació.

- Esperaves la teva nominació? Creus que és justa? Per què creus que t'haurien de votar?
Esperava la de més polèmic, ja que sovint mirava el foro però feia temps que no escrivia, fins que algú va provocar la meua tornada. Vaig vore mentides, acusacions i manipulació per part d'un ex-forero i vaig tornar. Ací m'he quedat.
La de millor discussió? Esperava més polèmica, però entre tots els que entenen d'economia, com MAYOLETE, Fum Fum Fum, BLANC-I-BLAU, els que habitualment fiquen cullerada Sabadell Power Ferni Sbd i birrero o els que volien aprendre o criticar conceptes com SaC_DRuMMeR o arrrrrrlekinat, han fet un post molt interessant i participatiu.
La tercera nominació, la de millor enquesta, es inesperada. Jo pensava que no tindria tanta trascendència.
Crec que la primera és justa, ja que vaig tornar al foro per a no mossegar-me la llengua en el que veia que no m'agrade, i les altres dues, son més propietat dels foreros que hi han participat que meues.
I voteu-me home, que.......... us invitaré a unes :beer virtuals, que el sexe el guarde per a desprès.

- Què opines del Centre d'Esports Sabadell? Com veus la present temporada?
Que opine? LLAMAS DIMITEIX. Este paio mos ha portat molt jugadors que no superen el que teniem, son més cars i a sobre son de fora. Mercenaris que juguen a on més els paguen i poc més. Sort de la implicació d'algun d'ells, per que el que esperava és pitjor.
La veig de transició. Quan la directiva actui i envii a prendre vent al LLAMAS i al ARROYOS, i a final de temporada mos posin un MUTIO, com a mínim, ho veuré millor per l'any que ve.

Fum fum fum

  • Visitant
Entrevista a PANSO
« Respondre #10 el: 25 de Gener de 2009, 11:12:19 am »
ENTREVISTA A PANSO | Nominat a Millor Avatar, Millor Iniciativa i Millor Enquesta


"Estic molt orgullós de veure com la meva iniciativa es feia realitat gràcies al Fòrum"



- Què opines del Fòrum del Sabadell? Des de quan hi participes?
Un dels millors  llocs per trobar arlequinats de debò. Es un llaç importantissim per aficionats del Sabadell, un eina basica que ajuda a conèixer a gent amb els mateixos sentiments cap un gran club com es el C.E.Sabadell, el tercer equip de Catalunya!!!! Jo participo al foro desde fa molts anys inclús abans del actual foro, jo vaig entrar per primera vegada al mític “melodisoft” amb el fons negre i a aquest foro actual crec que vaig enregistrar-me entre els 5 o 10 primers. Aquí teniu un enllaç que parla sobre el tema:
http://www.cesabadell.org/forum/index.php?topic=12767.0
Tinc moltissimes anècdotes del foro, hem fet moltes “Kedadas”, hem jugat un partit contra els seguidors agermanats del Bristol Rovers, hem fet la caminada a Terrassa... però per mi el millor de tot a sigut conèixer a molts bons amics, el foro ha creat un grup humà molt important, personalment un dels meus millors amics el vaig conèixer gracies al foro, el MUTIO, i tot va sorgir d’una picabaralla al foro, jajajajajaja.... varem quedar a la porta del estadi un dia de partit per “parlar” i alguna coseta mes i em acabat sent molt i molt amics, gent com el Murciano, Pirri, Birri, Almu, Randel, Power, Muro, Umbria, Arlekinado....... i molts i molts mes que valen el seu pes en or, aquest es el esperit del foro, unir simpatitzants del Sabadell en una sola causa... ajudar al club que portem al cor. Podria estar mil hores parlant sobre el foro pero mes val que ho deixi aquí, jajajajajaja....

- Quina opinió et mereix la creació dels Premis Fòrum?
Es moltíssim feina i a mes molt ben feta. La idea i creació es brutal i es mereix tots els meus respectes.
El primer missatge sobre el tema no em va donar gaire bona sensació, però esta clar que l’any passat va ser tot un èxit a força del treball fet pel company Fum, i aquest any va camí de superar-se. Es increïble las ganes que te alguna gent per intentar que el foro segueixi creixent dia a dia i es superi amb el temps, els moderadors, usuaris novells, propostes, enquestes... es grandíssim veure la vida que te el foro gracies a iniciatives com la dels Premis Fòrum, espero que duri molts anys.

- Esperaves la teva nominació? Creus que és justa? Per què creus que t'haurien de votar?
No, no m’ho esperava, sobre tot per que aquest any estic molt ocupat  amb el tema del Sabadell Amateur i no he pogut participar gaire al foro.
Sobre si es justa o no la meva nominació, dons.... això ho han de valorar els usuaris, jo em limito a intentar treure iniciatives o propostes al foro que ajudin al nostre club. Si d’alguna cosa estic molt orgullós es de la meva iniciativa que vaig portar al foro la temporada passada sobre la frase èpica, va ser molt bonic veure com una idea meva agafava forma al foro i anava poc a poc endavant, i a sobre la radio, la Tv i el diari de Sabadell es van fer ressò del tema!!!! I tot gracies als usuaris de aquest foro!!!!! això es mooolt gran i no te preu, per cert aprofito per agrair a tots aquells que m’han votat per nominar-me, estar nominat per segon any consecutiu es tot un honor, gracies a tots ells.

- Què opines del Centre d'Esports Sabadell? Com veus la present temporada?
Esta clar que estem massa pressionats, l´equip  a casa surt garrativat, l’afició del Sabadell es molt llesta i entent molt de futbol i vol veure jugar be al seu equip, i sobretot guanyar, i mes si creuen que tenim bon equip, com es el cas. De totes maneres la segona B es molt dura i amb 2 partits guanyats seguits et poses a dalt, esperem fer una millor segona volta per poder trobar-nos a dalt de tot al final de lliga, seria un bon regal per una afició castigada esportivament desde fa molts anys, crec que tenim equip per aconseguir plaça de copa del rei i crec que al final ho aconseguirem.

Desconnectat umbria

  • Secretari Tècnic
  • ********
  • Missatges: 2760
  • Gènere: Femení
Re: Entrevista a PANSO
« Respondre #11 el: 25 de Gener de 2009, 13:48:48 pm »
ENTREVISTA A PANSO | Nominat a Millor Avatar, Millor Iniciativa i Millor Enquesta

- Què opines del Fòrum del Sabadell? Des de quan hi participes?
Un dels millors  llocs per trobar arlequinats de debò. Es un llaç importantissim per aficionats del Sabadell, un eina basica que ajuda a conèixer a gent amb els mateixos sentiments cap un gran club com es el C.E.Sabadell, el tercer equip de Catalunya!!!! Jo participo al foro desde fa molts anys inclús abans del actual foro, jo vaig entrar per primera vegada al mític “melodisoft” amb el fons negre i a aquest foro actual crec que vaig enregistrar-me entre els 5 o 10 primers. Aquí teniu un enllaç que parla sobre el tema:
http://www.cesabadell.org/forum/index.php?topic=12767.0
Tinc moltissimes anècdotes del foro, hem fet moltes “Kedadas”, hem jugat un partit contra els seguidors agermanats del Bristol Rovers, hem fet la caminada a Terrassa... però per mi el millor de tot a sigut conèixer a molts bons amics, el foro ha creat un grup humà molt important, personalment un dels meus millors amics el vaig conèixer gracies al foro, el MUTIO, i tot va sorgir d’una picabaralla al foro, jajajajajaja.... varem quedar a la porta del estadi un dia de partit per “parlar” i alguna coseta mes i em acabat sent molt i molt amics, gent com el Murciano, Pirri, Birri, Almu, Randel, Power, Muro, Umbria, Arlekinado....... i molts i molts mes que valen el seu pes en or, aquest es el esperit del foro, unir simpatitzants del Sabadell en una sola causa... ajudar al club que portem al cor. Podria estar mil hores parlant sobre el foro pero mes val que ho deixi aquí, jajajajajaja....



gràcies de tot cor, per a mi que una persona exepcional com tu l'afegeixi a una llista d'amics es un honor.

saps que pots contar amb mi!!!
Millor Moderadora Forera Novell

Desconnectat PANSO

  • CE Foreros Arlekinats
  • President
  • *
  • Missatges: 7000
  • Gènere: Masculí
  • EL MAS GRANDE !!!!!!!
    • http://elblogdelpnso.blogspot.com/
Re: Comentaris i entrevistes a nominats
« Respondre #12 el: 25 de Gener de 2009, 19:21:36 pm »
;)  :beer2   ya saps que si
Millor Avatar + Post Més Absurd
Twitter: @xavipanso  Blog: http://elblogdelpnso.blogspot.com.es/

Fum fum fum

  • Visitant
Entrevista a ROMA
« Respondre #13 el: 26 de Gener de 2009, 10:23:53 am »
ENTREVISTA A ROMA | Nominat a Millor Enquesta


"Desde el primer dia he volgut que la meva, fos una enquesta de tothom i per tothom"



- Què opines del Fòrum del Sabadell? Des de quan hi participes?
Crec que ha estat l'eina clau per fer augmentar el nombre de socis i simpatitzants del CE Sabadell, juntament amb l'arlequinat TV.
Ha sigut l'element que ha fet unir a molta gent al voltant del Sabadell, sobretot gent jove, que utilitza més internet, i que potser pel fet que no han pogut viure temps de gloria (per desgràcia) aquest forum els ha fet estimar aquests colors.
No ho recordo exactament, però crec que desde l'any que es va fundar, el 1998.

- Quina opinió et mereix la creació dels Premis Fòrum?
Crec que és un aspecte més que fa que aquest forum sigui al meu parer un dels millors i sobretot el mes participatiu diria jo de tots els equips de 2ªB.

- Esperaves la teva nominació? Creus que és justa? Per què creus que t'haurien de votar?
La veritat és que no me la esperava. Al forum hi participo sobretot quan tinc temps, que ara amb 2 nens es difícil. I per dir coses interessants. No em trobareu missatges atacant a l'equip o que siguin negatius. Si algun cop he escrit algo pessimista ha estat intentant trobar un punt positiu a la situació en la que debia estar l'equip. La veritat és que no hi penso que pugui ser nominat mai per cap de les meves aportacions. Potser aquesta enquesta és l'únic que mereixia la pena ser destacada per a nominar-la en els premis, tot i que desde el primer dia he volgut que fos una enquesta de tothom i per tothom. Que si jo no ho podia fer una setmana, doncs qualsevol altre company ho pogués fer. Precissament ara ho està portant en Fum,fum,fum. I si no pogués fer-ho doncs hi tornaria a posar jo o qui tingués temps per fer-ho. Crec que aquesta enquesta és una altre aspecte que ajuda a la participació de tots els foreros.

- Què opines del Centre d'Esports Sabadell? Com veus la present temporada?
Crec que estem deixant passar les últimes oportunitats per agafar el carro del exit o de la historia. No crec que la gent aguanti 2 anys més de penes per la 2ªB. Si aquest any no hi ha play off (que tot sembla indicar que així serà) i l'any que bé tampoc, la gent es cansarà i deixarà d'anar al estadi. M'agradaria tenir la solució màgica, però no la tinc, crec que l'aspecte econòmic ens limita molt, i potser la sort, doncs altres equips aconsegueixen exits i tampoc és que tinguin molts diners.
La veritat és que desitjaria que comencessim a guanyar partits i ens classifiquessim els 4º i juguessim el play off, però ara mateix i després del Badalona ho veig molt dificil.

Fum fum fum

  • Visitant
Entrevista a MOUSSAMBANI
« Respondre #14 el: 27 de Gener de 2009, 10:42:15 am »
ENTREVISTA A MOUSSAMBANI | Nominat a Forero Novell


"Em crida l'atenció la quantitat de gent que porta moltíssim temps escrivint al Fòrum"



- Què opines del Fòrum del Sabadell? Des de quan hi participes?
El Forum es una eina molt important de comunicacio entre els arlequinats. Penso que es un privilegi disposar d'un mitjà com aquest i que s'adequa perfectament al que necessita un club com el CES, amb la aficio que te al darrere. I encara mes si tenim en compte, segons es diu, que es un dels Forums mes actius de Catalunya. Per altra banda, valoro molt positivament la feina que es fa dia a dia pel manteniment del forum, ja sigun els moderadors, els qui hi escrivim dia a dia, etc... Participo al Forum des del mes d'agost de l'any passat aproximadament. Abans no el coneixia. Em crida l'atencio la quantitat de gent que porta moltissim temps escrivint-hi. Nomes desitjar que duri molt de temps pel be del Centre d'Esports.

- Quina opinió et mereix la creació dels Premis Fòrum?
Penso que es un instrument mes dels que pot ajudar a fer mes important i a consolidar aquest forum. Aporta un cert grau de seriositat per la feina que comporta la seva organitzacio i, a la vegada, un cert grau de diversio i gracia. Penso, doncs, que serveixen per a canalitzar aquests dos aspectes pero que, sobretot, consoliden el Forum com a quelcom important i demostra la implicacio de la gent (en aquest cas, els organitzadors dels Premis) amb aquest.

- Esperaves la teva nominació? Creus que és justa? Per què creus que t'haurien de votar?
No esperava la meva nominacio, de fet poca cosa coneixia dels Premis. El fet de veurem com a nominat em serveix per a sentir que el que opino es valorat. Aixo no vol dir, pero, que si no ets nominat les teves opinions no tinguin valor. Aixo ja es feina del jurat i la gent que proposa nominacions, suposo. Si que crec que es justa la meva nominacio, si digues que no, m'estaria suicidant. Sobre perque crec que se m'hauria de votar dire que perque soc el millor candidat, :clap :oooooo: Ara en serio. Penso que aporto un punt de vista serios de les coses i escric despres d'haver reflexionat sobre les opinions que es donen sobre un tema determinat. Aixo es el que mes destaco.

- Què opines del Centre d'Esports Sabadell? Com veus la present temporada?
Del Centre d'Esports penso, i sento, que es un club del qual estar orgullos de ser. Que tenim una historia immensa i immensament envejable. De la present temporada n'espero exits, evidentment. Com ja he dit en alguna ocasio, m'agrada creure que l'equip estara a dalt i acabara lluitant per les quatre primeres places. Com tothom, crec. Altra cosa es que s'hi estigui o no. Pero la ilusio hi ha de ser sempre.

Fum fum fum

  • Visitant
Entrevista a KITANOVSKY
« Respondre #15 el: 28 de Gener de 2009, 11:29:59 am »
ENTREVISTA A KITANOVSKY | Nominat a Forero Més Polèmic i Millor Iniciativa


"De cara al futur del Sabadell, espero que es millori la base i que canviïn molt les coses per tribuna"



- Què opines del Fòrum del Sabadell? Des de quan hi participes?
És un fòrum collonut des del qual tots els arlequinats ens comuniquem, opinem i fem tertúlia. I dic lo de 'collonut' perque pocs clubs en tenen d'aquest estil. L'únic dolent que té a vegades és que s'ho mira més gent del compte i de vegades opinions -fins i tot de gent massa jove- incideixen massa en el mateix club.
Ja hi participava en l'antic, que sé jo quan...

- Quina opinió et mereix la creació dels Premis Fòrum?
És una forma original de motivar-hi la gent al fòrum, molt bé.

- Esperaves la teva nominació? Creus que és justa? Per què creus que t'haurien de votar?
No l'esperava, encara que amb les nominacions que hi han més que justa és que em toca per estadística...  m'hauríen de votar només si creuen que han de fer-ho.

- Què opines del Centre d'Esports Sabadell? Com veus la present temporada?
Veig que no hi ha un projecte seriós al 100%, que seguim igual que sempre amb uns amiguismes que no ens porten enlloc. El tema accionarial fa que ningú de fora hi vulgui entrar o, simplement, no entri per que no se'l deixa (ha passat) i, per tant, no entrarà sàbia nova fins que no hi hagi un canvi, un gran canvi.
Es necessita fer de nou el fútbol base, amb un pressupost totalment diferenciat del primer equip i amb recursos i entrenadors de qualitat (i remunerats, sinó no venen) que aixequin la base. Mentrestant, altres equipets de 2aB ens passaran la ma per la cara ja que casi tot el que repesquen de la seva base té qualitat (Terrassa, Grama, Lleida,...) i nosaltres repesquem jugadors de 2a regional o de 2a divisió de juvenils i el salt és... simplement impossible.
En quan a la temporada la veig que acabarem sense patir per les places de descens. Quatre victòries i algun empat en els 17 partits que queden ens faran sumar els quaranta i pico punts per estar salvats amb tota tranquilitat. I amb el que es pretén fitxar a l'hivern ja és molt. Ara be, si la flauta sona i es comencen a guanyar partits, sobretot a casa, podríem mirar de classificar-nos per la copa del rei. Per què no? Ara be, els play-off's enguany són molt complicats si no hi ha una millora radical ja que Villarreal, Alcoià, Lleida, St. Andreu i Barcelona B se les repartiran.
De cara al futur, espero que es vagi fent i s'apreti molt la base, el nostre futur. I que canvïin molt les coses per tribuna, sino no farem res. També és molt important millorar els preus per augmentar l'afluència al camp i, sobretot, començar a plantejar-se dos temes tabús: un nou camp amb menor capacitat peró ampliable, i una ampliació de capital per poder desencallar algunes coses al club.

Fum fum fum

  • Visitant
Entrevista a BIRRERO
« Respondre #16 el: 29 de Gener de 2009, 14:19:15 pm »
ENTREVISTA A BIRRERO | Doble nominat a Millor Avatar


"S'ha de votar l'avatar de Pilar Rubio, és bonica de cara, s'assembla molt a la meva dona"



- Què opines del Fòrum del Sabadell? Des de quan hi participes?
El fòrum del nostre equip, ens permet estar al dia de tot el que passa a l'equip. També abans de que ho facin oficial, sabem alguna notícia. També a vegades sabem preus d'entrades en camps que no son els nostres, a l'apartat marxem sabem com anar a alguns llocs, etc... També m'agrada que és molt complet i hi pots trobar de tot, i aprendre també algunes coses.
Hi participo des de que el fòrum no era ni aquest. Quan era el fòrum amb la pantalla negre!

- Quina opinió et mereix la creació dels Premis Fòrum?
És una currada per al moderador, el Fum Fum Fum, però demostra que el fòrum està viu, i és la millor eina de debat per al nostre club. Jo, personalment, aquest any els esperava amb ganes, ja que recordes coses de tot l'any i ara espero que la cerimònia d'aquest any sigui tant o més divertida que la de l'any passat.

- Esperaves la teva nominació? Creus que és justa? Per què creus que t'haurien de votar?
Les dues de millor avatar... no les esperava. Esperava una nominació per l'avatar de la Pilar Rubio,  ja que hi ha molt mascle amb bon gust en aquest fòrum, però la del guitarrista saltarí, m'ha sorprès.
Home, la de Pilar Rubio, s'ha de votar. És una noia bonica de cara. S'assembla molt a la meva dona.  ;D

- Què opines del Centre d'Esports Sabadell? Com veus la present temporada?
Penso que fa anys que portem la guerra de famílies i poder a tribuna massa clavada en el nostre cor, i que hauríem de fer tots un esforç per el bé del CE Sabadell FC, i no pas per el bé personal com alguns sembla que facin. Sobra gent a xuclar, i no dic pas que siguin directius...
La present temporada? ens falten 19 punts per la permanència. Desprès, espero que fem fora al Secretari Tècnic i busquem a un entrenador una mica més ambiciós. Però amb temps, si us plau, que puguin treballar còmodament.

Fum fum fum

  • Visitant
Entrevista a ARRRRRRLEKINAT
« Respondre #17 el: 30 de Gener de 2009, 12:35:32 pm »
ENTREVISTA A ARRRRRRLEKINAT | Nominat a Forero Més Polèmic i Millor Firma


"Tinc fama de polèmic però no en sóc, no m'agrada tocar els nassos"



- Què opines del Fòrum del Sabadell? Des de quan hi participes?
El Fòrum del CES és un dels millors fòrums que he vist en ma vida. La gran tasca humana que hi ha al darrera, el fet de pensar que hi ha persones que es passen hores i hores davant el PC per fer això possible i per mantenir-lo sempre al dia, és per treure's el barret. La dedicació que hi posen és totalment admirable. A més, és un fòrum molt obert, on no només es parla de futbol, sinó que abarca molts àmbits de la vida social, i aquesta és una de les coses que el fa encara més gran. En algunes coses pots estar-hi d'acord o no, però ningú pot negar que el Fòrum del CES és una gran comunitat humana, i n'hem d'estar ben orgullosos. I és que no tots els aficionats poden presumir d'un fòrum com el nostre (més d'un equip de Primera ja el voldria, ja!). Jo participo al Fòrum des de la temporada 06-07, quan vam jugar a Tercera.

- Quina opinió et mereix la creació dels Premis Fòrum?
Els Premis Fòrum CES es mereixen la meva total simpatia, ja que trobo que han estat una gran idea i que permet premiar, en certa manera, als usuaris. Tant de bo, en un futur, els premis també puguin anar millorant. Per cert, des d'aquí felicitar al seu moderador, el Fum, pel seu gran esforç.

- Esperaves la teva nominació? Creus que és justa? Per què creus que t'haurien de votar?
Primer de tota, els meus més sincers agraïments a tota la gent que m'ha proposat com a candidat. Doncs sincerament, només m'esperava una nominació: la de Forero Polèmic. Com que tinc aquesta fama, jeje. Jo no em considero polèmic, no sóc d'aquelles persones que els agrada tocar els nassos. Jo em defineixo com a sincer, a mí m'agrada anar amb la veritat al davant, i clar... Com ja sabeu, al dir les veritats, es perden les amistats, i això m'ha costat algunes baralles i enemistats al Fòrum. Encara sort, però, que també he "connectat" amb altres foreros. La nominació a Millor Firma sí que em va sorprendre, i si us he de dir la veritat, ha estat aquesta la que m'ha fet més il·lusió. Jo sóc un gran admirador de Grècia i Roma, i els proverbis llatins m'agraden molt, ja que expressen breu i concissament un fet. Aquell "Labor omnia vincit", amb el qual m'identifico sempre, també el vaig trobar molt encertat per al nostre Sabadell. I és que amb esforç sempre es recullen els fruits... mireu sinó l'ascens a 2ªB!

- Què opines del Centre d'Esports Sabadell? Com veus la present temporada?
Aix, el meu Sabadell... Més disgustos que alegries. És un club Centenari, tenim una gran història, però no podem viure de velles glòries. I és que el jovent de la ciutat està desitjós de veure al seu equip fer quelcom d'important, com seria un ascens a 2ª (i no diguem ja a 1ª!), una bona participació a la Copa del Rei... Les persones més grans poden presumir d'haver vist al Sabadell codejar-se amb els més grans, però clar, els joves hem crescut amb les visites de l'Alacant, el Castelló, el Gimnàstic, la Gramenet... i nosaltres el que volem és veure desfilar per la NCA equips com el Real Madrid, el Barça, l'Athletic de Bilbao...Són aquestes coses les que fan que la gent jove de la ciutat prefereixi ser d'un equip de més categoria i no sentin interès pel Sabadell. A més, ens deprimim encara més quan veiem que pujen a Primera equips de barri, com el Getafe, o de ciutats-pobles que no arriben a la meitat de Sabadell, com per exemple el Villarreal. La present temporada? Com sempre, il·lusió a l'estiu, preocupació a les primeres jornades, i acceptació de que el nostre objectiu és, una temporada més, mantenir-nos... Tant de bo poguem disfrutar d'aquí a pocs anyets d'un Sabadell de Primera. VISCA EL SABADELL!

Fum fum fum

  • Visitant
Entrevista a VISI
« Respondre #18 el: 31 de Gener de 2009, 12:12:51 pm »
ENTREVISTA A VISI | Nominat a Millor Galeria d'Art i Millor Enquesta


"Pujo els vídeos dels gols perquè els disfrutin els seguidors que no poden anar al camp"



- Què opines del Fòrum del Sabadell? Des de quan hi participes?
És el punt de trobada de tots els que estimem al Sabadell, és divertit, diversificat i on tothom pot expresar la seva opinió (sense passar-se).
Ja fa uns quants anys que hi participo, no recordo exactament des de quin any.

- Quina opinió et mereix la creació dels Premis Fòrum?
És un divertit apartat més per donar-li vida al fòrum.

- Esperaves la teva nominació? Creus que és justa? Per què creus que t'haurien de votar?
No esperava de cap manera la nominació, no la crec justa, em limito a pujar videos curts quan pots agafar algún gol, perquè els disfrutin els seguidors que no poden anar al camp, de fet tan sols vaig als partit de casa, a fora no hi vaig mai, és un pacte amb la meva dona.

- Què opines del Centre d'Esports Sabadell? Com veus la present temporada?
És l'equip que porto al cor des de sempre, encara recordo algún partit de la vella creu alta, just darrera on vivia de petit, el meu avi havia estat jugador del Sabadell cap al any 34 crec recordar, i al cap dels anys ens portava cada diumenge a la nova creu alta.
Aquesta temporada és una mica decepcionant, portem masses partits sense guanyar a casa i això crema una mica als seguidors, al pas que anem vec més a la vora el play-off del descens que el d'ascens, però ens en sortirem com sempre, ja hi estem acostumats.

Fum fum fum

  • Visitant
Entrevista a MUTIO
« Respondre #19 el: 01 de Febrer de 2009, 12:42:31 pm »
ENTREVISTA A MUTIO | Nominat a Post Més Polèmic


"Iniciatives com els Premis Fòrum fan que aquest fòrum d'un equip de 2ªB, sigui de Champions"



- Què opines del Fòrum del Sabadell? Des de quan hi participes?
En aquest hi participo des del primer dia. Que jo recordi la 1a vegada que vaig veure un forum del Sabadell va ser en aquella pàgina de color negre que era de Melodisoft. La veritat és que per aquells temps no sabia ni que era un forum i al entrar a la pàgina web vaig decidir mirar que era aquell enllaç on posava "forum". Realment em vaig endur una grata sorpresa al veure que podiem parlar i opinar del nostre Sabadell.
I realment crec que tants anys "dedicats" a opinar i parlar del Sabadell al forum només els puc resumir com una experiència super positiva. A més m'ha permès conèixer moltíssima bona gent i que a més són arlekinats. Que més es pot demanar  :ok

- Quina opinió et mereix la creació dels Premis Fòrum?
La veritat és que són iniciatives, com d'altres que han sortit també des del forum, que fan que els usuaris tinguem encara més implicació. A més penso que fan créixer una mica més al club i sobretot fa que aquest forum d'un equip de 2a B, sigui de Champions, sense cap mena de dubte. També felicitar als qui feu possible tota aquesta feinada. Sembla que no, però repassar, buscar, enllaçar..... tots aquests posts i crear aquesta pila de categories és una currada impressionant que només podem agrair la feina que el Fum fa perque tots gaudim dels Premis.

- Esperaves la teva nominació? Creus que és justa? Per què creus que t'haurien de votar?
La veritat és que ni esparava la meva nomincació ni no l'esperava. Crec que simplement sorgeixen dels debats, discussions, opinions.... que anem creant o donant durant tot l'any. Tampoc m'esperava que la gent em votés l'any passat i la sorpresa va ser majúscula.

- Què opines del Centre d'Esports Sabadell? Com veus la present temporada?
Segurament el joc de l'equip no està, malhauradament, a l'alçada d'aquest meravellós forum. No espero massa coses positives per al final de lliga, i a hores d'ara només espero que l'equip no ens fagi patir per la permanencia. I l'any que vé ja es veurà!