Autor Tema: FIFA 09  (Llegit 2125 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

Arrrrrrlekinat

  • Visitant
FIFA 09
« el: 04 de Octubre de 2008, 10:54:21 am »
Ahir ja va sortir (per fi!) a la venda l'enèsima edició d'aquest simulador de futbol. Vaig estar provant-lo a casa i, la veritat, ha millorat molt envers altres edicions. El control és més difícil, nous moviments dels jugadors...

En els modes de joc continua el Mode Mànager, però han posat un de nou: Converteix-te en Professional, una carrera de 4 temporades en les que has d'arribar el més alt possible.

També s'han afegit noves lligues, com per exemple l'australiana. En total, són 30 les lligues disponibles.

També ha augmentat el nombre de seleccions internacionals (encara que no totes són oficials): Holanda, Sud-Àfrica, Nova Zelanda...

Han afegit nous estadis, com per exemple l'Allianz Arena (Bayern de Múnich), White Hart Lane (Tottenham), Estadio de Jalisco (Atlas de México), l'Estadi Mercedes-Benz Arena (Stuttgart)... D'Alemanya n'hi han fins a 9 estadis reals. La nota negativa, però, és la desaparició del Santiago Bernabéu que, crec que és per motius publicitaris, no apareix en l'edició d'enguany.

Parlant de publicitat, comentar que en algunes equipacions no apareix publicitat. Per exemple, les samarretes del Real Madrid i del Milan AC no en tenen, ja que la seva publicitat, BWIN, és una casa d'apostes. Tampoc apareixen marques de cervesa (Carlsberg-Liverpool, Carling-Celtic/Rangers). Com a anècdota, dir que l'empresa aèria XL, que ha fet fallida fa poc, i que ha motivat que el West Ham United hagi de tapar el logo publicitari, sí que apareix a la samarreta de l'equip al joc.

I per cert, el joc tampoc és massa car. Per a PS2, val 34,90€.

En resum: crec que m'ho passaré de conya :visca :w00t:

 :beer2
« Darrera modificació: 04 de Octubre de 2008, 11:18:13 am per Arrrrrrlekinat »

Xandri

  • Visitant
Re: FIFA 09
« Respondre #1 el: 04 de Octubre de 2008, 12:22:26 pm »
Es per PS2 oi? Perquè tot el que has comentat ja estava en el Fifa 08 de la PS3 menys als estadis que has dit. I el Bernabéu ja no sortia.

Arrrrrrlekinat

  • Visitant
Re: FIFA 09
« Respondre #2 el: 05 de Octubre de 2008, 16:36:52 pm »
Es per PS2 oi? Perquè tot el que has comentat ja estava en el Fifa 08 de la PS3 menys als estadis que has dit. I el Bernabéu ja no sortia.

Sí sí, és per a PS2.

 :beer2

Desconnectat MAYOLETE

  • Jugador Prof.
  • ******
  • Missatges: 893
Re: FIFA 09
« Respondre #3 el: 06 de Octubre de 2008, 21:15:06 pm »
Jo vaig poder jugar aquest cap de setmana pasat a la PS3 i la veritat és que està força bé. Ara a provar el PES 09 i comparar.
The pride of Catalunya

Xandri

  • Visitant
Re: FIFA 09
« Respondre #4 el: 11 de Octubre de 2008, 21:06:32 pm »
Jo ja fa una setmana que el tinc per la PS3, i m'està agradant molt. El que no entenc, és perquè no es poden cambiar els dorsals en el Modo Manager. :-\ La jugabilitat ha millorat molt, i també l'opció dels regates, que en els altres Fifa's, en els partits no els podies fer perquè no servien de res, en canvi en aquest Fifa si que valen la pena ja que pots marchar del contrincant.